Aihe

Mieheni on alkoholisti

Minea85j

Mitä tehdä? Mieheni on alkoholisti. Rakastan häntä paljon, loistava luonne selvinpäin, mutta humalassa on itse piru - ilkeä, menettää helposti hermonsa, kohtelee minua kuin roskaa, löydän hänestä jopa narsistisia piirteitä kun on humalassa. Olen kovin väsynyt tähän kaksi vuotta jatkuneeseen tilanteeseen. Pettymyksiä ja tyhjiä lupauksia on paljon. Humalassa hän saattaa yhtäkkiä ilman syytä raivota minulle ja haukkua mitä kamalimmilla nimityksillä ja kun itken hän karjuu jotta lopeta se rääkyminen perkeleen vosu. Irrottautuminen tästä miehestä tuntuu siitä huolimatta niin kovin hankalalta. Miksi? On sanonut minulle että yrittää todella olla selvinpäin mutta silti juo koska nalkutan hänen juomisestaan vaikka hän kuulemma yrittää parhaansa. Lisäksi on todella mustasukkainen joka aiheuttaa myös ongelmia parisuhteessa.

8

220

  Vastaukset

  • Miehesi on jätettä, ehkä tajuat sen kun alat ottaa turpaasi.

  • Muuttakaa erilleen, kunnes se lopettaa. Muuten teiltä menee kaikki persiilleen ja opitte vihaamaan toisianne. Esim. Suomi24-palstalta ja muualtakin saat paljon vinkkejä siihen, miten vihata miestäsi, jos se auttaisi päätöksenteossa. Myös vertaistuen kohteet, AA ym. tarjoavat tähän paljon neuvoja.

   Koska kaikki on aina ja alusta asti alkoholistin syytä eikä kenessäkään muussa ole mitään vikaa. Jos se syyttää sinua juomisestaan tai juomisesta nalkuttamisesta, niin se on väärässä. Mutta muut riidan aiheet ovat oikeasti vähän monimutkaisempi juttu. Ettei olisi niin, että se pakkaa asiat sisäänsä ja sitten viinan avulla ulos.

   Mutta ihan sama, jos miehesi juo koko ajan ja riitelee kanssasi kännissä koko ajan, ei teidän kannata olla enää saman katon alla, heitä se pois tai lähde itse pois niin pian kuin mahdollista.

  • Juopot on sellaisia. Laita ukko tekemään valinta pullon ja sinun välillä. Kelvollisia selityksiä ja välimuotoja ei sitten ole.

  • Ymmärrän tuskasi. Meillä päinvastoin, rouva on alkoholisti. Myös humalassa ilkeä suustaan. Ongelmana vielä se, että on ns. paremman perheen jälkikasvua. Ei halua hoitoon, ei terapiaan ja asia pidettävä salassa.
   Juttelin tässä taannoin erään juomisen lopettaneen a-holistin kanssa. Hän sanoi holistien pitävän aina päänsä juomisen suhteen. Joillekin tapahtuu kuulemma ihmejuttu kuten hänellekin, tajusi asian itse ja lopetti. Toivoo pysyvänsä erossa viinasta lopun elämäänsä.

  • Ei puolisolla ole mitään syytä uhriutua ja itse katkeroitua alkoholistin elämässä.

   Ero on ainoa ratkaisu, ellei miehesi suostu tajuamaan tilaansa, haluten siihen muutoksia alkajaisiksi lopettamalla alkoholin käyttö kokonaan.

   Kai ymmärrät, että alkoholistin maailma on täynnä valeita ja selityksiä juomiselle? "Nalkuttamisesi" käy hyvin tekosyyksi ottaa taas pienet.

   En minä alkaisi nalkuttavan naisen vuoksi ryypätä, vaan nakkaisin moisen pihalle tai lähtisin itse mäkeen. ; )

  • Käy netistä katsomassa. Karpalo-projekti monet saaneet apua alkoholin himoon.

   • No just joo. Mainostat omaa maksullista projektiasi.


  • annat vain kaksi vaihtoehtoa: pullo tai parisuhde

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   357
   17341
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   644
   9819
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   62
   5971
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   147
   2400