Miesten maailma!

Helsingin bussipysäkeille on saatu ilmoitustaulut, joissa luetellaan pysäkille saapuvien bussien tulot minuutilleen. Onhan ne olleet aikaisemminkin, mutta nyt on uudistus tapahtunut uusien aikataulujen myötä. Taulut on ripustettu ilmeisesti 180 cm pituisten miesten toimesta pysäkkikatosten katon rajaan.
Tihrustin eilen pää takakenossa aikataulua. Olen lyhyt ja nenälläni silmälasit. Juuri ja juuri pystyn näkemään puolivälistä alkaen aikataulut. Minulle on sentään selkä suora eikä huimaa, mutta miten mahtavat onnistua huononäköiset, liikuntarajoitteiset tai rollaattorilla liikkuvat matkustajat.

53

579

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onneksi meillä on sentään yksi osaavakin tuolta naisten maailmasta, sisäministeri Risikko. Ei istu kädet ristissä vaan ajattelee päättää ja tekee. Pidän ajattelua kaiken sanomisen ja tekemisen lähtökohtana ja Risikolla on kaikki hallussaan.

    • Toivon, että saisi kokemuksen Helsingin yleisestä liikenteestä ja pysäkkien aikatauluista. Kiireisenä taitaa enemmän käyttää taksia.

      • Liikennejne

        Risikko vaan ei edes ole liikennepuolesta vastaava ministeri, miten hän liittyy aloittajan mainitsemaan ongelmaan?


      • Liikennejne kirjoitti:

        Risikko vaan ei edes ole liikennepuolesta vastaava ministeri, miten hän liittyy aloittajan mainitsemaan ongelmaan?

        No, yleensä vaan yhteiskunnan asioiden hoitajana.


    • En.luota

      Risikko haluaa lisätä matukiintiötä eikä vieläkään aiota aloittaa rajatarkastuksia. Täällä saa turvallisten maiden rikolliset oleilla ja tulla turvallisten maiden läpi. Miten tuollaista sisämimisteriä voisi kunnioittaa? Oman kansan hyvinvointi ei hallitusta kiinnosta, vokkien vartiointia kyllä lisättiin ettei päästä osoittamaan sinne mieltä näitä kultapojuja vastaan, voisivat vaikka pahoittaa mielensä.

    • Jäitä.hattuun

      Ketä sinä kunnioitat? Tänään on lehdistä luettavissa,kuinka joku keski-ikäinen espoolainen mies kävi 16-vuotiaan somalitytön kimppuun tytön kotiportaikossa ja heitti hänet alas rappuja, niin että tyttö sai aivotärähdyksen.
      Kunnioitatko tätä valkoisen rodun edustajaa, joka kehoitti tyttöä painumaan kotiinsa. Tyttö on Suomessa syntynyt ja asui siinä talossa.
      Naisten ja nuorten kimppuun vaan! Silläkö lailla toimii todellinen kunnioitettava suomalainen?

      Harmi tosiaan, että vain vokkien asuintalot on suojattu. Muut tummaihoiset saavat tulla sitten mitenkuten toimeen rakastettavien suomalaisten keskuudessa, jotka eivät halua pahoittaa toistensa mieltä.

      On muunlaisiakin uutisia. Jätkäsaaressa ulkomaalaistaustaisen parturin kimppuun oli käyty, ja ympäristön asukkaat ovat ryhmittyneet suojeleman suosittua parturia väkivaltaisilta hyökkäyksiltä. Naapurisopua!
      Kunnioitatko heitä?

      • wdesr

        """Jätkäsaaressa ulkomaalaistaustaisen parturin kimppuun oli käyty,"""
        Ei ole käyty kimppuun. Jotain sanaharkkaa ollut.


      • Korkeallaovat

        Mutta miten nämä jutut jostain ulkomaalaistaustaisten tekemisistä liittyvät aloittajan asiaan, joka on bussipysäkeille turhan korkealle ripustetut aikataulut!


      • Korkeallaovat kirjoitti:

        Mutta miten nämä jutut jostain ulkomaalaistaustaisten tekemisistä liittyvät aloittajan asiaan, joka on bussipysäkeille turhan korkealle ripustetut aikataulut!

        Kysyn samaa.


      • Puurotvellitsekaisin

        Ne on niitä pelkurirassukoita joilta on mennyt oma yksityiselämä sekaisin pelon takia vaikka omassa lähiympäristössä ei ole yhtäkään vierasmaalaista.


      • rikolliset.suututtaa

        Lehtikuvissa nyt hymyilevä Turun puukottajamies. Kuva saatu tosin kansainvälisen poliisin arkistoista. Valehteli ikänsä ja nimensä.
        Ylen Suomiradio kanavalla haastateltiin marokkolaisia nuoria miehiä. Heidän haaveenaan on saada työlupa ja töitä euroopasta. Heitä on paljon.


      • onko.oikein
        rikolliset.suututtaa kirjoitti:

        Lehtikuvissa nyt hymyilevä Turun puukottajamies. Kuva saatu tosin kansainvälisen poliisin arkistoista. Valehteli ikänsä ja nimensä.
        Ylen Suomiradio kanavalla haastateltiin marokkolaisia nuoria miehiä. Heidän haaveenaan on saada työlupa ja töitä euroopasta. Heitä on paljon.

        Tämä aikuinen rikollinen laitettiin taustoja tarkistamatta turkulaisten lasten kanssa samaan kouluun, vaikka sokea Reettakin näkee että mies on selvästi aikuinen karvoineen päivineen. Muutenkin tuo heti kouluun laittaminen ennen kuin turvapaikkaa on myönnetty, on väärin suomalaislapsia kohtaan. Nämä vievät kohtuuttomasti huomiota ja voimavaroja tavallisesta koulunkäynnistä. Jos ovatkin alkuun eri luokissa, välitunnit ja ruokailut on samaan aikaan ja mahtaako ne oppitunnillaan pysyä. Ihan liian pian laitetaan samoihin luokkiin, vähällä kielitaidolla ja monta vuotta muita vanhempina. Lapsia pakolla monikulttuuristetaan ja altistetaan vaaralle, senkö takia maksetaan veroja ?


      • Revisiitä-jososaat

        18-vuotiaalla on ihan ja aivan samat karvat kuin 22-vuotiaallakin.


      • rikolliset.suututtaa kirjoitti:

        Lehtikuvissa nyt hymyilevä Turun puukottajamies. Kuva saatu tosin kansainvälisen poliisin arkistoista. Valehteli ikänsä ja nimensä.
        Ylen Suomiradio kanavalla haastateltiin marokkolaisia nuoria miehiä. Heidän haaveenaan on saada työlupa ja töitä euroopasta. Heitä on paljon.

        Jo 80-luvun alussa Suomeen ajautui marokkolaisia poikamiehiä etsimään täältä vaimoa. Erään työtoverinikin tytär suorastaan joutui naimisiin marokkolaispojan kanssa, kun tämä oli niin sinnikäs kosija, että tytär myöntyi vaikka varmaan ymmärsi, ettei kyseessä ole suuri rakkaus vaan oleskelulupa.
        - Mutta tosiaan, mitä tekemistä tällä aiheella on aikataulujen ripustamisen kanssa?


      • elän.miesten.maailmaa
        Makriina kirjoitti:

        Kysyn samaa.

        No mamuvastaiset tulevat joka palstalle esittämään litaniaansa. Eipä silti, en jaksa iloita riskien arabimiesten lomailua täydellä ylöspidlla.
        Autojakin heillä on parkissa.
        Meillä on butjettiriihi aloitettu. On tarkoitus päästä vihdoinkin lyhentämään velkataakkaa. Seuraava loma on jo ehkä nurkan takana.


    • valehtelua

      Valehtelua oli sekin Husu Husseinin levittämä juttu, että suomalaisnuoret olisivat pahoinpidelleet musliminuoria Vantaalla. Husu nyönsi itse, ihan tuulesta temmattu. Husu sentään vastuullisessa asemassa.

      • IljettävääPolitikointia

        YLEn Hki alueuutiset tv:ssä ilmoitti eilen Husun mukaisesti valheellisen uutisen puukotuksesta, mutta tänään alueuutisissa ei kerrottu korjausta asiaan.
        Innoissaan YLE otti Husun kertoman, mutta nuijana valemediana ei välitä totuudesta, kun se ei ole mieleinen. Vastenmielistä politisointia.


    • Aki_kätkävaaralainen

      Makriina sanoo olevansa lyhyt varreltaan. Olin alokastarkastuksessa v.1958 163 sm. Viime kevään mittauksessa 160 sm tasan.
      Isäni oli liikekannallepanotarkastuksessa 164 sm. Täyden pokan hän molemmissa sodissa rämpi. Perheellisenä ei joutunut kuitenkaan Lapin sotaan.
      Isosiskoni oli nuorna ollessaan 154 sm. Viisi kansalaista hoiti aikuisiksi miehensä tukemana.

      • Vaikeuksia olisi sinunkin perheelläsi, kun yrittäisivät ottaa selvää aamubussien aikatauluista.


      • Himmelsauge

        "Missä iso kääntelee siinä jo pieni pistelee" sanoi äitini kun sisaren poika jäi suht lyhyeksi. Eihän poika voinut tulla pitkäksi kun vanhemmatkin olivat suht lyhyitä.
        Tosin veljeni kasvoi pitkäksi vaikka isä ja äiti eivät olleet mitään pitkiä.
        Hän tuli vaariin, pitkä hoikka 186 sm. Minä olen 165 sm joka on suomalaisen naisen keskimitta, sisaret yhtä lukuunottamatta olivat, ovat minua lyhyempiä.
        Ei ole hyväksi olla pitkä, usein vanhemmiten tulee selkävaivat.🤔 👠


    • yks.kaks.vaan.eldankaa

      Miestenmaailman pahin paikka on se tuttu kun "temppu" ei enää onnistu. Pahimmillaan ei auta viagrakaan.

    • Ramoona_

      Minulla on keittiössä yläkaappeja, joihin en ilman emännänjatkoa ylety, ja ikkunoidn pesuunkin tarvitsisin korotusta jalkojen alle. Siksipä olen delegoinut ikkunanpesun pitkiksi kasvaneille lastenlapsille, tänä kesänä vuorossa oli 180-senttinen lukion aloittanut poika, joka kasvaa vielä. Näppärä Kärcherin ikkunanpesin apunaan työ hoitui tehokkaasti ja jälki ammattimaista, maksun hän sai sen mukaan.

      Itse olen vieläkin 165-senttinen, siis oman ikäluokkani keskipituuden yläpuolella. Suomessa 1900-luvun ajan pituus kasvoi senttimetrin kymmenessä vuodessa. Nykyisin nuorten miesten keskipituus on jo 181 cm ja naisten 167,5 cm. Geenit säätelevät maksimipituuden, mutta ympäristötekijöillä oli varsinkin aiemmin suuri merkitys, sairaudet ja huono ravitsemus merkittävimpiä .Hollantilaiset ovat Euroopan pisimpiä, Afrikassa on heitäkin pidempiä kansoja, ainakin masait ovat uljaan pitkiä ja hoikkia. Napoleon-kompleksista puhutaan, pienikokoisten miesten agressiivisesta käytöksestä. Tietojen mukaan Napoleon oli kuitenkin 168-senttinen, eli senaikaisen keskipituuden yläpuolella.

      Nykynuorten kengännumeroita olen ihmetellyt, olen perinyt vähän käytetyt laatulenkkarit 11-vuotiaalta tyttärentyttäreltä. Oma jalkani on numeroa 37, tyttärieni 38 ja 39, neljästä tyttöpuolisesta lapsenlapsesta on yhdellä jo 40, mutta tyttökin on jo 175-senttinen, ei ilmeisesti enää veny pituutta. Jalkaterä käsittääkseni lopettaa kasvun ennen pituuskasvua. Poikien kengännumeroihin en ole kiinnittänyt huomiota, kun meidän kenkäkaapissa on 45-numeroisia ponttooneita, minun kenkäni näyttävät naurettavan pieniltä niiden rinnalla.

      Koska joka ketjuun on matut mahdutettu, teenpä minäkin samoin. Täällä kerättiin pienikokoisia miesten lenkkareita vastaanottokeskuksen tarpeisiin. Silloin 2 vuotta sitten myöhään syksyllä oli meillä ihmettelemistä, kun tulivat varvassandaaleissa jo lumiseen Suomeen.

    • Naistenpas

      Aloittaja ei sitten tiedä vai tajua että on olemassa myös pitkiä naisia.

      • man.166.sm

        Suomesta löytyy ainakin 2.20 m pituisia naisia. Kävelisin sellaisen naisen kainalon alta.


      • Jaa, jos 170 cm pitkä naine tai mies näkee lukea aikataulut 2 m korkeudelta, niin matalammat saavat sitten kysyä häneltä. Kyllä on pölinää pöntössä, kun pitkät tulkkaavat pätkille tekstit sieltä yläilmoista.
        Moni mies on yli 170 cm. Toivottavasti ovat avuliaita.

        Aloittaja kyllä tietää ja tajuaa, että on olemassa pitempiä ihmisiä, mutta se ei auta tässä ongelmassa yhtään.


      • Vastuussaolevattahot

        Jos oikeasti ja hillittömästi aihe pännii, niin onko tämä foorumi oikea valitusosoite? Reklamaatio tulee tehdä sinne, missä juttu on päätetty ja / tai toimitettu paikoilleen.


      • Vastuussaolevattahot kirjoitti:

        Jos oikeasti ja hillittömästi aihe pännii, niin onko tämä foorumi oikea valitusosoite? Reklamaatio tulee tehdä sinne, missä juttu on päätetty ja / tai toimitettu paikoilleen.

        Jos luet vastaukset huomaat, että aihe ja sen sivujuonne matut ovat kiinnostaneet osallistujia vilkkaasti. Olen osallistunut sen verran kuin aloittajalle sopii.
        Olen kyllä lähettänyt mielipiteeni myös HSL:lle, jota valitus ei ole kiinnostanut.


      • Palvelulaitos

        Eivätkös ne ole asiakaspalvelijoita? Jos juttu "ei ole kiinnostanut", se pitää viedä uudelleen ja valita viestin saaja eli kohde toisen kerran paremmin ja oikeammin, eli tarpeeksi ylös, jotta alkaa tapahtua.


      • Nykyisin valitetaan netin kautta, kaavakkeella. Raksi ruttuun.
        Ehkäpä sieltä tulee joskus ropotin laatima vastaus. Odotan valppaana.


      • Pareekuinuusi

        Meikä kun ei luota nettiin pätkänkään vertaa niin tarkistaisin jollain toisella tavalla että reklamaatio on saapunut perille ja edennyt johonkin käsittelyyn. Ja jos ei, niin mustaa valkoisella on edelleen hyvä ja toimiva tapa esittää asiansa.


    • jjoutava

      Mnää oon 183 cm pitkä enkä silti saa selvää niistä aikatauluista. Kenkä on 47 number. Miten se tähän liittyy,? niin en minä tiedä.

      • jjoutava

        Minulla on älykännykässä sovellus aikatauluista ja siinä saa kyllä hetkessä selville nopeimman yhteyskyydiin siihen paikkaan minkä siihen klikkaa.


      • jjoutava kirjoitti:

        Minulla on älykännykässä sovellus aikatauluista ja siinä saa kyllä hetkessä selville nopeimman yhteyskyydiin siihen paikkaan minkä siihen klikkaa.

        Mutta kun minä menen pysäkille valmiina hyppäämään kyytiin, kun bussi pysähtyy. Aikataulutaulusta voisi silmäillä kauanko odotus kestää, mutta mutta mutta....SIITÄHÄN minä!


    • Ramoona-

      Kun sinä jj nouset varpaillesi, sinulle tulee pituutta lisää enemmän 47-numeroisten kenkien omistajana kuin vaikkapa 40-numeroisilla popoilla tepastelevalla. Liittyy kengännumero siis tähän, ja ei haittaa, vaikka ei liittyisikään. Oletpa sinä tosiaan isokenkäinen, ethän sinä tarvitse edes suksia hiihtämiseen.

      👠👠👞👞👟👟👡👡

      • jjoutava

        Ramoona, ei ne kengät nosta pituutta kun normaali seisomisasentokin on vähän jo huteraa. Isokenkäisyys ei mitenkään liity vaurauteen tai valtaan, ainakaan minun kohdalla.
        Ollaan vain äveriäitä kukin omine mittoineen.
        Eräs emäntä Siikajoella sanoi, ettei ole rikas vaan hän on äveriäs.


      • kattleija
        jjoutava kirjoitti:

        Ramoona, ei ne kengät nosta pituutta kun normaali seisomisasentokin on vähän jo huteraa. Isokenkäisyys ei mitenkään liity vaurauteen tai valtaan, ainakaan minun kohdalla.
        Ollaan vain äveriäitä kukin omine mittoineen.
        Eräs emäntä Siikajoella sanoi, ettei ole rikas vaan hän on äveriäs.

        Täällä on yksi halukas saivartelija.
        Kyllä varpaille noustessa (varpustaessa) 47- numeroisia kenkiä käyttävän jaloilla pituuteen tulee enemmän lisäystä kuin 40-numeroisia kenkiä käyttävän, ihan paljain jaloinkin eiks juu.
        Minun aviomieheni oli minua 27 cm pitempi, varpaille oli noustava seisoaltaan suudellessa ja kenkäni olivat aina kunnon korkokenkiä.
        No kun mies sitten 35 v sitten kuoli, siirryin matalampiin korkoihin.


      • kattleija
        kattleija kirjoitti:

        Täällä on yksi halukas saivartelija.
        Kyllä varpaille noustessa (varpustaessa) 47- numeroisia kenkiä käyttävän jaloilla pituuteen tulee enemmän lisäystä kuin 40-numeroisia kenkiä käyttävän, ihan paljain jaloinkin eiks juu.
        Minun aviomieheni oli minua 27 cm pitempi, varpaille oli noustava seisoaltaan suudellessa ja kenkäni olivat aina kunnon korkokenkiä.
        No kun mies sitten 35 v sitten kuoli, siirryin matalampiin korkoihin.

        ps. hehh, eipä tullut robottitestiä vaikka en kirjautunutkaan sivulle.


      • Sujuvaa
        kattleija kirjoitti:

        ps. hehh, eipä tullut robottitestiä vaikka en kirjautunutkaan sivulle.

        Jaaha. Aina on tullut kuvat ja ennätys on 60 klikkausta/viesti.


    • pitkäaikataulu

      Miestenkin maailma on oma maailmansa vaikka joidenkin naisten mielestä putkiaivoilla toimiva.
      Emme me miehet tuosta mitnkään kyrsiinny; miljoonat vuodet ovat evoluutionhistoriassa osoittaneet että niinkin pärjää.

    • Niin että mitäs, jos ne aikataulut voisi saada vähän alemmaksi, että matalatkin pystyisivät niitä lukemaan!

      • selviääkö.epäkohta.kele

        Laitetaan pystyyn aikataulumielenosoitus. Kuussakin on jo käyty. Me vaadimme; jollakin tekmiikalla aikatulut kaikenkokoisille ihmisille luettaviksi.


    • Kaffern
      • Kysymyksiä-herää

      • Tavallinen.tavis
        Kysymyksiä-herää kirjoitti:

        Marokkolaisii ja syyrialaisia terroristeja Suomessa
        he ovat tainneet avata silmiä täällä ja panna ajattelemaan!

        http://lahi-itanyt.fi/onko-marokkolaistaustaiseen-terrorismiin-ratkaisuja/

        Ajatukset eivät kuitenkaan ole asiallisia ja ongelmaa korjaavia, vaan pahansuopaisia ja rasistisia. Asiallisuus maahanmuuttajia kohtaan puuttuu yleisestä keskustelusta.
        Joko he ovat kaikki terroristeja tai sitten ovat kaikki väärinkohdeltuja pakolaisparkoja.

        Olisikohan syytä ruveta ajattelemaan heitäkin yksittäisinä ihmisinä? Päättäjien toimiin suhtaudutaan kielteisesti, tekevät he sitten mitä tahansa. Moni suomalainen kadehtii turvapaikan hakijoiden saamaa apua. Se jos mikään osoittaa, että tiedot ovat puutteelliset ja väärän koivun takaa.


      • ulkomaille-sotimaan
        Tavallinen.tavis kirjoitti:

        Ajatukset eivät kuitenkaan ole asiallisia ja ongelmaa korjaavia, vaan pahansuopaisia ja rasistisia. Asiallisuus maahanmuuttajia kohtaan puuttuu yleisestä keskustelusta.
        Joko he ovat kaikki terroristeja tai sitten ovat kaikki väärinkohdeltuja pakolaisparkoja.

        Olisikohan syytä ruveta ajattelemaan heitäkin yksittäisinä ihmisinä? Päättäjien toimiin suhtaudutaan kielteisesti, tekevät he sitten mitä tahansa. Moni suomalainen kadehtii turvapaikan hakijoiden saamaa apua. Se jos mikään osoittaa, että tiedot ovat puutteelliset ja väärän koivun takaa.

        "Jos Marokon ongelmista pitäisi valita kaikkein kohtalokkain, se olisi koulujärjestelmä. Marokon koulujärjestelmä kärsii epäpätevistä opettajista, joiden keskeisin pedagoginen metodi on asioiden ulkoa opettelu. Luovuuteen tai itsenäiseen ajatteluun ei juurikaan rohkaista. Oppilaat valmistuvat pääosin ilman valmiuksia ajatella itsenäisesti, tai päätellä kriittisesti ja johdonmukaisesti. Kriittisyyttä pidetään usein järjestelmän haastamisena."

        Poimin vain yhden asian mielenkiintoisesta artikkelista, koska tämä "pisti silmiini", kun ajattelin Suomen koulujärjestelmää, jota on kehuttu maailmanlaajuisesti (globaalisesti).

        Koska itsekkin ihmettelen tämän palstan rasistisia kirjoituksia maahanmuuttajista, joita on onneksi hyvin vähän, siis kirjoittajia, niin tuli sekin mieleeni, että kuinkahan pääkaupunkiseudun bussit kulkisi nyt, tai siivous onnistuisi, jos kaikki maahanmuuttajat saataisiin pois Suomesta.

        Mihin laitetaan ne kantaväestöön kuuluvat, jotka tekevät väkivaltaisia tekoja perheelleen, naapureilleen tai "nakkijonossa" aivan tuntemattomille?

        Vastaukseni on nikissäni.


      • Älä.liiottele
        Tavallinen.tavis kirjoitti:

        Ajatukset eivät kuitenkaan ole asiallisia ja ongelmaa korjaavia, vaan pahansuopaisia ja rasistisia. Asiallisuus maahanmuuttajia kohtaan puuttuu yleisestä keskustelusta.
        Joko he ovat kaikki terroristeja tai sitten ovat kaikki väärinkohdeltuja pakolaisparkoja.

        Olisikohan syytä ruveta ajattelemaan heitäkin yksittäisinä ihmisinä? Päättäjien toimiin suhtaudutaan kielteisesti, tekevät he sitten mitä tahansa. Moni suomalainen kadehtii turvapaikan hakijoiden saamaa apua. Se jos mikään osoittaa, että tiedot ovat puutteelliset ja väärän koivun takaa.

        Meidän talossa siivoaa aasialaiset ja venäläiset kuljettaa täällä busseja. Ovat työperäisiä muuttajia .


    • laiton.on.laiton

      Miksi ehdoin tahdoin päästämme lisää turvapaikkaturisteja, suurin osa ei turvapaikkaa tarvitse. Omasta takaa on paljon työttömiä , kyllä niistä löytyisi bussikuskit. Vankilaan joutuu kantaväestökin jos rikoksia tekee, ei olla eri asemassa. Kysyisit mieluummin minne laitetaan laittomasti maassa olevat usein rikollisella tavalla elävät ! Laiton maassaolo ei ole ihmisoikeus!!!!

      • oletko-se-omaantaskuun

        "Omasta takaa on paljon työttömiä , kyllä niistä löytyisi bussikuskit. "

        Vaan eipäs ole löytynyt.

        Turha sinulle on toisin selostaa, koska olet ilmeisesti jo saanut tuon päähän pinttymäsi laittomasti maassa olevista, jotka täytyy häätää pois. Sitähän tehdään, tai ainakin yritetään, mutta ensin on tutkittava ja sitten vasta hutkittava. Täytyy myös tietää, mihin heidät voi palauttaa turvallisesti.

        " Kysyisit mieluummin minne laitetaan laittomasti maassa olevat usein rikollisella tavalla elävät ! Laiton maassaolo ei ole ihmisoikeus!!!!"

        Ei minun tarvitse kysyä, koska tiedän. Samoin heitä tuomitaan, kuin meitä muitakin. Oliko se sinulle jotenkin epäselvä asia?


      • Ihan.oikeasti
        oletko-se-omaantaskuun kirjoitti:

        "Omasta takaa on paljon työttömiä , kyllä niistä löytyisi bussikuskit. "

        Vaan eipäs ole löytynyt.

        Turha sinulle on toisin selostaa, koska olet ilmeisesti jo saanut tuon päähän pinttymäsi laittomasti maassa olevista, jotka täytyy häätää pois. Sitähän tehdään, tai ainakin yritetään, mutta ensin on tutkittava ja sitten vasta hutkittava. Täytyy myös tietää, mihin heidät voi palauttaa turvallisesti.

        " Kysyisit mieluummin minne laitetaan laittomasti maassa olevat usein rikollisella tavalla elävät ! Laiton maassaolo ei ole ihmisoikeus!!!!"

        Ei minun tarvitse kysyä, koska tiedän. Samoin heitä tuomitaan, kuin meitä muitakin. Oliko se sinulle jotenkin epäselvä asia?

        Miten ne paperittomat tekevät rikoksia? Millaisia rikoksia? Missä he tekevät rikoksia? Onko myös naiset ja lapset mukana rikoksia tekemässä? Millaisia paperittomia rikollisia on eniten?
        Kun tiedät, kerro!
        Kukaan ei tahdo heitä tänne. Kaikkien etu, että heidänkin asiansa hoidetaan mahdollisimman pian. Ei pidä päästää asioita siihen pisteeseen, että paperittomat rikollislaumat vaeltavat kaduillamme.
        On sinunkin etusi, että asiat hoidetaan.


      • Ihan.oikeasti
        Ihan.oikeasti kirjoitti:

        Miten ne paperittomat tekevät rikoksia? Millaisia rikoksia? Missä he tekevät rikoksia? Onko myös naiset ja lapset mukana rikoksia tekemässä? Millaisia paperittomia rikollisia on eniten?
        Kun tiedät, kerro!
        Kukaan ei tahdo heitä tänne. Kaikkien etu, että heidänkin asiansa hoidetaan mahdollisimman pian. Ei pidä päästää asioita siihen pisteeseen, että paperittomat rikollislaumat vaeltavat kaduillamme.
        On sinunkin etusi, että asiat hoidetaan.

        Vastaus nimimerkille laiton-on-laiton.


    • rautalanganvääntöä

      Eikö laiton toiminta ole sama kuin rikollinen toiminta ? Laiton maassaolo ei ole laillista eikö se siis ole rikollista, siitä määrätään jo sakkojakin. ?Liikenteessä kaahaaminenkin on rikos , pienempi kaahaus rike.
      Jos on saanut maastapostumismääräyksen ekä lähde, silloin on laittomasti maassa. Monet korkeat tahot lausuvat huolensa, että lisäksi laittomasti maassa olevat joutuvat usein rikosten teille saadakseen elantonsa. Asiat pitää hoitaa poistamalla heidät maasta, mutta siihen voi mennä vuosia eikä onnistu ehkä koskaan. Siitä on muualla Euroopassa jo paljon varoittavia esimerkkejä. Vapaaehtoinen lähtijä saa lentomatkan lisäksi rahaa ja pääsee omiensa luokse siellä missä tarvitaan.

      • Ihan.oikeasti

        Ihan eri asiasta puhumme. Laiton-on-laiton kertoo, että paperittomat ovat rikollisia. Ne tekevät rikoksia.
        Paperittomana oleminen on vastoin lakia, mutta paperiton ei tee kaiken aikaa rikoksia pelkällä olemassaolollaan.
        Monet paperittomat eivät edes pääse lähtemään dokumenttien puuttuessa, joten he ovat rikollisia vasten tahtoaan.
        En vain ymmärrä, miten paperittomat voivat poistua vastaanottokeskuksista omille teilleen. Miten se on mahdollista? Jos joku on laittomasti maassa, on hänet sijoitettava viranomaisten valvomaan paikkaan, ei paperiton saa lähteä omille teilleen. Tietenkään paperiton ei voi elättää itseään, eikä saa asuntoa eikä muutakaan yhteiskunnan tukea. Hän ei kuulu tänne.
        Tässä on korjauksen paikka.


    • eikaihuonoasia

      Miesten maailma on laaja käsite. Islamilaisissa kulttuureissa naisten tasa-arvoon on vielä vuosikymmenien aikamatka.
      Pohjoismaiset käytännöt ovat esimerkiksi musliminaisille melkoinen ja ehkä mieluinenkin kulttuurikynnys.
      Eräs heistä taitaa peräti olla Helsinkin kaupungin johtajistoa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      27
      4900
    2. Mitä haluaisit

      Sanoa hänelle tällä hetkellä?
      Ikävä
      226
      2736
    3. Sofia B- miljonäärillä on vaimo ja pieni vauva .

      Voi ei taasko oli avioliitossa olevan miehen salarakas ja miksi voi noin toimia tää Sofia näin alhaisesti ?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      2104
    4. Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Aloitteen sisältö Ympäristöjärjestö Elokapina tulee määrätä välittömästi
      Maailman menoa
      68
      2072
    5. Sukset jo ristissä? Ensitreffit alttarilla Anna syyttää rajusti - Hai puolustautuu: "Mutta en mä..."

      Voi, voi... Onko Anna liian epävarma itsestään vai mikä mättää? Pari tuntenut vasta pari päivää ja kriisiä jo pukkaa.
      Ensitreffit alttarilla
      18
      1804
    6. Nyt on kansalaisaloite: Elokapina lakkautettava.

      Tänään tullut uusi kansalaisaloite, jossa vaaditaan Elokapinaa lakkautettavaksi, tai julistamista rikollisjärjestöksi, k
      Maailman menoa
      186
      1420
    7. Kansalaisaloite Elokapina määrättävä lakkautettavaksi

      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/14143 Erittäin hyvä ja kannatettava aloite!
      Joensuu
      52
      1269
    8. Stubb ohjeisti Natoa: "Vapauttakaa ohjukset"

      Presidentti Stubb linjasi amerikkalaismedia CNN:n haastattelussa, että Nato-maiden pitäisi ”todellakin” antaa Ukrainalle
      Maailman menoa
      147
      1023
    9. Hyvin sä olet

      Olet toiminut aina. Älä epäile tai häpeä omaa toimintaasi nainen. Kukaan ei vahingoittunut ja kaikki on ollutta ja menny
      Ikävä
      56
      1015
    10. Ohhoh! Robert Helenius yllättää - Näin hän vastaisi Tanssii Tähtien Kanssa -kutsuun: "Ura..."

      Robert Helenius olisi kyllä komea näky TTK-parketilla vai mitä olet mieltä? Ja olikos se Viivi Pumpanenkin jo siellä...
      Suomalaiset julkkikset
      9
      951
    Aihe