Tallink on kuulemma ryhtynyt annostelemaan buffetia ja pienentänyt tarjoiluvateja. Käytännössä tuo tarkoittaa sitä, että jonossa pitää käydä ruokailun aikana monta kertaa. Se on melkoista asiakkaiden juoksuttamista, ja lisää myös astioiden kulutusta. Itse olen ottanut aina uuden lautasen jokaiselle kierrokselle.
Millä laivayhtiöllä on nykyisin paras buffet, eli millä saa mahansa täyteen nopeiten?
Millä laivayhtiöllä paras buffet?
79
7947
Vastaukset
- vadistakosyöt
Millä lailla "annostelemaan buffettia"? Ja miten tarjoiluvadin koko liittyy jonottamiseen ja astioiden kulutukseen?
- kurniva.vatsa
Tekevät valmiita annoksia ja tarjoiluvadit ovat entistä pienempiä, eli käytännössä aina tyhjiä. Joutuu käymään sitten monta kertaa katsomassa milloin on tullut täydennystä. Hirveä ralli koko ruokailutilassa. Onko muilla yhtiöillä tilanne vielä ennallaan?
- Nousilja
Mentiin Megastarilla aamusella yli ja ajateltiin syödä aamianen ja liput sinne ennakkoon. Voi järkytys mikä paikka. Ei mitään mukavaa ja rauhallista. Istumapaikan saaminen oli työlästä ja lopulta syötiin ovensuussa jollain baarijakkaroilla ohikulkijoitten tönittävänä. Ruokia oli supistettu selvästi. Jokaisessa huoltsikassa saa paremman aamiaisen kuin Siljalla ja rauhassa syöden ja halvemmalla. Ei mennä enää ikinä siihen sikalaan. Sotkuista, ruoat kokoajan loppu, tympeät, väsyneet tarjoilijat, ahdasta ja pahaa mieltä. Ei kiitos enää koskaan.
- Kfkfkd
kurniva.vatsa kirjoitti:
Tekevät valmiita annoksia ja tarjoiluvadit ovat entistä pienempiä, eli käytännössä aina tyhjiä. Joutuu käymään sitten monta kertaa katsomassa milloin on tullut täydennystä. Hirveä ralli koko ruokailutilassa. Onko muilla yhtiöillä tilanne vielä ennallaan?
No ota kaksi annosta kerralla kun buffetissa saa syödä niin paljon kun haluaa. Kuinka uusavutonta ja valittavaa ihmisten täytyy olla???
- niin-ovat
Kfkfkd kirjoitti:
No ota kaksi annosta kerralla kun buffetissa saa syödä niin paljon kun haluaa. Kuinka uusavutonta ja valittavaa ihmisten täytyy olla???
Kyl noi on. Mutta elleivät itse jatkuvasti mokailisi, ei olisi oikein jatkuvaa valitettavaa.
- Miksi-hotkimalla
" eli millä saa mahansa täyteen nopeiten"
pitäisikö hotkimalla, mieluummin nautiskellen, mahtuu enemmän- eiriitäaika
Ei riitä buffavuoro niin hitaaseen syömiseen. Paras taktiikka on lapioida lautanen mahdollisimman täyteen, ja huuhdella punkulla apetta alas. Nautiskelemaan mennään sitten Ala Carteen, buffassa tavoite on mahdollisimman pieni kilohinta.
- Miksi-hotkimalla
eiriitäaika kirjoitti:
Ei riitä buffavuoro niin hitaaseen syömiseen. Paras taktiikka on lapioida lautanen mahdollisimman täyteen, ja huuhdella punkulla apetta alas. Nautiskelemaan mennään sitten Ala Carteen, buffassa tavoite on mahdollisimman pieni kilohinta.
Hotkimalla vaan se vatsa ei täyty kuten nauttimalla, kohta on taas nälkä
itse en ole koskaan uomannut tarvetta hotkimiseen joten uskonkin sinun olevan provoillen asialla. on ihan oma asiasi jos haluat hotkien provoilla jatkossa, itse jatkan rauhassa nauttien - Twinsuite
Miksi-hotkimalla kirjoitti:
Hotkimalla vaan se vatsa ei täyty kuten nauttimalla, kohta on taas nälkä
itse en ole koskaan uomannut tarvetta hotkimiseen joten uskonkin sinun olevan provoillen asialla. on ihan oma asiasi jos haluat hotkien provoilla jatkossa, itse jatkan rauhassa nauttienMeinaat että ala carten 1/3 pienempi kokonaisannosmäärä täyttää paremmin kun syö naatiskellen?
Meillä naatitaan sitten pitkään hytissä... - mainistami
Miksi-hotkimalla kirjoitti:
Hotkimalla vaan se vatsa ei täyty kuten nauttimalla, kohta on taas nälkä
itse en ole koskaan uomannut tarvetta hotkimiseen joten uskonkin sinun olevan provoillen asialla. on ihan oma asiasi jos haluat hotkien provoilla jatkossa, itse jatkan rauhassa nauttienBuffetin kattausaika ei valitettavasti riitä hitaaseen särvintään.
- EiVoiMitään_
mainistami kirjoitti:
Buffetin kattausaika ei valitettavasti riitä hitaaseen särvintään.
Usein alacarte ravintoloidenkin pöytävaraus on voimassa vain kaksi tuntia, joten jäät sitten nälkäiseksi.
- hiemanerityylinen
EiVoiMitään_ kirjoitti:
Usein alacarte ravintoloidenkin pöytävaraus on voimassa vain kaksi tuntia, joten jäät sitten nälkäiseksi.
Ala carteen mennään nautiskelemaan, ei hotkimaan. Syömisten kilohinta on nimittäin siellä vakio.
- nälkäinen.matkustaja
Minä kauhon ruokaa kaksin käsin ja otan vielä salaa mukaan ruokaa hyttiinkin. Olen sentään maksava asiakas.
Tulin Elokuun alussa Megastarilla, ruoka oli hyvää, ei jonoja, alkoholia laidasta laitaan, suosittelen
- nälkäinen.matkustaja
No jos alkoholia on laidasta laitaan niin seuraavaksi Megastarille. Kyllä kuppi maistuu siinä missä ruokakin. (paljon)
- ei.yksiselitteistä
Megastarin leveys on 30,60 metriä, joka lienee myös laitojen välinen etäisyys. Laidasta laitaan on siten 3060 senttiä. Litran Finlandia-pullossa on 100 senttiä. Kaljalavassa on ~800 senttiä. Riippuu juomien laadusta onko niitä hyvin, vai huonosti, vai hyvin huonosti.
- piipaa.puupää
Kyllähän buffassa pitää jonossa käydä, ja uuden lautasen ottaa, ainakin kolme kertaa jälkiruoka kahvi. Tosin näkee, että jotkut ottavat samalle lautaselle kala- ja leikkele-alkupalat, jopa lämpimän ruoan. Samaten aamiaisella mätetään kaikki mahdollinen sekaisin samalle lautaselle.
Kukin taaplaa tyylillään, muttei siinä kenellekään kiusaa tee, jos lautasen vaihtaa hyvien tapojen mukaisesti.- outopötsi
Mahalaukussa ne kalat ja lihat menee kuitenkin sekaisin, vai onko sinulla omat lokerot eri lajeille?
- hsimppon
outopötsi kirjoitti:
Mahalaukussa ne kalat ja lihat menee kuitenkin sekaisin, vai onko sinulla omat lokerot eri lajeille?
Sinulle taitaa olla aivan sama mitä suuhusi tunget, pääasia että jouleja tulee. Sioilla on suunnilleen samanlainen syömisstrategia. No sikailuahan se suomalaisten käyttäytyminen laivoilla yleensä onkin.
- railikki
Viking Line 25.07.17 lähtö klo 14. Tallinna-Hki, Gabriella, aivan onneton buffet varsinkin kala- ja salaattipuoli puuttui melkein kokonaan. Rahat meni kuin taivaan tuliin. Henkilökunta epäystävällinen, pöytiä ei siivottu, kun joku lähti asiakkaat ,( me myös), siirisivät lautaset niihin pöytiin, meillläkin oli tosi pieni kahden hengen pöytä, vaikka vapaana olisi ollut paljon mukavampia pöytiä maisemalla... Ehkä jos sinne ois ekana mennyt ois ehkä ruokia ollut vaan kun mekin ajattelimme , että antaa lapisperheet mennä ensin. Kysyin jälkiruuista, että onhan tämä laktoositon kun siinä oli L, kokki/keittäjä kertoi että jos siinä on L siinä on laktoosia, kysyin saman kysymyksen toistamiseen.. yleensä ruoka on silloin laktoositon. No en ottanut , tarjolla oli sitten puoliraakoja mansikoita. (Sillä edessä oli vielä 4 tunnin bussimatka).
- Reklamoittekos
Reklamoitteko vai paukutatteko tyhjää vain täällä turhuuteen.
- Railikki
Niin, varmaan ois pitänyt reklamoida jo silloin, vaan kun vieressä oli kaksi iäkkäämpää naista (n. 65-75v) he sanoivat asiasta henkilökunnalle, mitään ei tapahtunut, harmitti vain heidän puolestaan kun heillä on tapaaminen kerran vuodessa laivalla muistellen menneitä ja jne. Ja vastasin viestin aloittaneelle kysymykseen.
- Acta-non-verba
Railikki kirjoitti:
Niin, varmaan ois pitänyt reklamoida jo silloin, vaan kun vieressä oli kaksi iäkkäämpää naista (n. 65-75v) he sanoivat asiasta henkilökunnalle, mitään ei tapahtunut, harmitti vain heidän puolestaan kun heillä on tapaaminen kerran vuodessa laivalla muistellen menneitä ja jne. Ja vastasin viestin aloittaneelle kysymykseen.
Eli toisin sanoen jauhat täällä pelkkää tyhjää.
- Ihania-risteilyjä
Royal Caribbeanin risteilijöillä on oikein mainio buffet.
Itse asiassa on myös annosravintolat. Ruoka kuuluu hintaan, ruokajuomat eivät. Menevät joko hytin laskuun tai sitten voi ostaa drinkkipaketin.
Aamiainen ja lounas sekä iltapäiväkahvi menivät mukavasti buffetissa, päivällinen ala cartessa. Ala carteen edellytetään siistiä pukeutumista.- ompanoloa
On kyllä noloa jos juomat eivät kuulu hintaan. Eipähän tartte tuon firman risteilylle ainakaan lähteä. Taitavat nuukailla sitten muussakin tarjonnassa, "sieltä ostetaan mistä halvimmalla saadaan.
Norovirustahan nuo ainakin näyttävät tarjoilleen matkustajilleen.
https://foodpoisoningbulletin.com/2013/royal-caribbean-vision-of-the-sea-has-norovirus-outbreak/
- uuttapukkaa
Viikkarilla on nykyään "uusi uljas" buffa. Onko ketään ehtiny testaan?
- Minulle-vain-tarjoilua
Suora kopio clubikirjeestä:
The Buffet by Viking Line
Herkuttelu ja laadukas ruoka ovat olennainen osa Viking Linen tarjoamia merielämyksiä. Sen vuoksi Viking Line haluaa jatkuvasti kehittää tarjontaansa ja vie makuelämykset nyt uudelle tasolle Ruotsin kokkimaajoukkueen ja Juniorikokkijoukkueen kanssa. Yhteistyön lopputulosta pääset maistamaan buffetissa 15.9. alkaen!
Buffetpöydän antimiin kuuluu pohjoismaisen ruokamaailman pohjalta kehitettyjä uusia ruokakonsepteja. Uuden buffetin maut ovat täysin pohjoismaisia, mausteita ja yrttejä myöten. Buffetmenusta kannattaa kokeilla vaikkapa pohjoismaista pestoa, akvaviittisilakkaa etikkamajoneesin, paistetun rukiin ja ruohosipulin kera sekä kantarelli-herkkusienipiirasta.
Hintaan sisältyvät alkuruoat, lämpimät ruoat ja jälkiruoat sekä olut, viini, virvoitusjuomat ja kahvi/tee.
Erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat valita edullisen, reilun aterian kiinteään hintaan. Lautasen voit käydä täyttämässä niin usein kuin haluat.
Buffetista löydät luonnollisesti myös gluteenittomia, laktoosittomia ja kasvisvaihtoehtoja. Ruokalajit on nimetty ja merkitty. Henkilökuntamme auttaa myös mielellään.
Lapsille katetaan joka päivä oma noutopöytä. Alle 6-vuotiaat syövät maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi ja nuoret aina 17 ikävuoteen saakka saavat ateriansa reilusti alennettuun hintaan. - Et-ole-hajullakaan
Mistä olet tietosi ammentaniut?
Ensimmäinen "uusi buffet" tarjoiltiin eilen illalla matkalla Tukholmaan.
Et siis tiedä koko asiasta yhtikäs mitään. Kunhan poljet jalkaa pikkulasten tapaan syystä, mitä kukaan ei tiedä. - Et-ole-hajullakaan
Et-ole-hajullakaan kirjoitti:
Mistä olet tietosi ammentaniut?
Ensimmäinen "uusi buffet" tarjoiltiin eilen illalla matkalla Tukholmaan.
Et siis tiedä koko asiasta yhtikäs mitään. Kunhan poljet jalkaa pikkulasten tapaan syystä, mitä kukaan ei tiedä.Jahas. Ylläpitokin havaitsi moisen panettelun. Olisi saman tien poistanut vastaukseni moiseen tyhmyyteen.
- silakkapihvejä
Minulle-vain-tarjoilua kirjoitti:
Suora kopio clubikirjeestä:
The Buffet by Viking Line
Herkuttelu ja laadukas ruoka ovat olennainen osa Viking Linen tarjoamia merielämyksiä. Sen vuoksi Viking Line haluaa jatkuvasti kehittää tarjontaansa ja vie makuelämykset nyt uudelle tasolle Ruotsin kokkimaajoukkueen ja Juniorikokkijoukkueen kanssa. Yhteistyön lopputulosta pääset maistamaan buffetissa 15.9. alkaen!
Buffetpöydän antimiin kuuluu pohjoismaisen ruokamaailman pohjalta kehitettyjä uusia ruokakonsepteja. Uuden buffetin maut ovat täysin pohjoismaisia, mausteita ja yrttejä myöten. Buffetmenusta kannattaa kokeilla vaikkapa pohjoismaista pestoa, akvaviittisilakkaa etikkamajoneesin, paistetun rukiin ja ruohosipulin kera sekä kantarelli-herkkusienipiirasta.
Hintaan sisältyvät alkuruoat, lämpimät ruoat ja jälkiruoat sekä olut, viini, virvoitusjuomat ja kahvi/tee.
Erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat valita edullisen, reilun aterian kiinteään hintaan. Lautasen voit käydä täyttämässä niin usein kuin haluat.
Buffetista löydät luonnollisesti myös gluteenittomia, laktoosittomia ja kasvisvaihtoehtoja. Ruokalajit on nimetty ja merkitty. Henkilökuntamme auttaa myös mielellään.
Lapsille katetaan joka päivä oma noutopöytä. Alle 6-vuotiaat syövät maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi ja nuoret aina 17 ikävuoteen saakka saavat ateriansa reilusti alennettuun hintaan.Pohjoismaiset maut, eli tarjolla on hapasilakkaa ja mämmiä. Terveelliset oliiviöljyn tuoksuiset Välimeren ruokalajit loistavat poissaolollaan. Ei ole pasta bolgneesea, napoli pizzaa, kebabia & kubbaa, naan-leipää, tandoorikanaa tai chili con carmeeta. Moderni 2000-luvun laivamatkaaja kaipaa kansainvälisiä makuja, koska kotiruokaa saa lähikaupastakin.
- dippadaadappadii
silakkapihvejä kirjoitti:
Pohjoismaiset maut, eli tarjolla on hapasilakkaa ja mämmiä. Terveelliset oliiviöljyn tuoksuiset Välimeren ruokalajit loistavat poissaolollaan. Ei ole pasta bolgneesea, napoli pizzaa, kebabia & kubbaa, naan-leipää, tandoorikanaa tai chili con carmeeta. Moderni 2000-luvun laivamatkaaja kaipaa kansainvälisiä makuja, koska kotiruokaa saa lähikaupastakin.
Kannattaisi käydä Ruotsinlaivalla katsomassa, mitä nuo modernit 2000-luvun laivamatkaajat lautaselleen ottavat. Tuo chili con carneekin oli muodissa 30 vuotta sitten.
- Surströmming_
dippadaadappadii kirjoitti:
Kannattaisi käydä Ruotsinlaivalla katsomassa, mitä nuo modernit 2000-luvun laivamatkaajat lautaselleen ottavat. Tuo chili con carneekin oli muodissa 30 vuotta sitten.
"Silikonkarmee" ei ole ollut muodissa edes työmaaruokalassa pariin kymmeneen vuoteen.
Kyllä pohjoismaisista mauista löytyy myös hyvää, kunhan unohtaa perusjutut ja eri maiden erikoisuudet eli mm. ne mämmit, mädätetyn hain, kuivan turskan ja hapansilakan... no toki porokin voi maistua maksalle... - aito.oikea.kabanossi
Surströmming_ kirjoitti:
"Silikonkarmee" ei ole ollut muodissa edes työmaaruokalassa pariin kymmeneen vuoteen.
Kyllä pohjoismaisista mauista löytyy myös hyvää, kunhan unohtaa perusjutut ja eri maiden erikoisuudet eli mm. ne mämmit, mädätetyn hain, kuivan turskan ja hapansilakan... no toki porokin voi maistua maksalle...Poron maksa maistuu tosiaan maksalle. Ehkä jollain pohjoisen Hurtigruten-risteilyllä sopisi poroa tarjotakin, mutta Etelä-Suomesta lähteviin lauttoihin poro ei sovellu kuin korkeintaan Lappi-teemaristeilyille.
Sen sijaan Rymättylän perunoita soisi olevan joka kattauksella, ainakin Turusta lähtevillä vuoroilla. Lammi menee hieman jo sisämaan puolelle, mutta sahtia voisi olla tarjolla buffetissakin. Helsingin laivoille kuuluisivat luonnollisesti Helsingin Kauppiaiden lihajalosteet, jotka ovat aitoa stadilaista perinneruokaa. - Mukava-matka
silakkapihvejä kirjoitti:
Pohjoismaiset maut, eli tarjolla on hapasilakkaa ja mämmiä. Terveelliset oliiviöljyn tuoksuiset Välimeren ruokalajit loistavat poissaolollaan. Ei ole pasta bolgneesea, napoli pizzaa, kebabia & kubbaa, naan-leipää, tandoorikanaa tai chili con carmeeta. Moderni 2000-luvun laivamatkaaja kaipaa kansainvälisiä makuja, koska kotiruokaa saa lähikaupastakin.
Aika hyvin tiedetty. Laiva ei ole vieläedes ottanut matkustajia ja jo tiedetään uusi tarjoilu.
Tulin aamulla Gabriellalla. Menomatkalla testasimme tuon uuden buffen. Olihan ne avajaiset. Mutta jos ei olisi mitenkään erityisesti kehuttu, olisin tuskin erityistä huomannut. Noutopöytä on noutopöytä. Pikkasen muutosta, mutta pääpiirteissään perinteistä. Ei ollut hapankaalia, ei ollut mämmiä eikä muutakaan noista "tiedetyistä. Ihan maittavaa, mutta kanssamatkustajat pilaavat tehokkaasti kokonaisuutta, kuten aina. Joten tulomatkalla ala cartessa. Mukava vain istua ja nautiskella.
Pitää taas todeta, että Vikingillä on täksissä laajempi valikoima kuin SIljalla. Siljalla snapseista aina se samat menekkimerkit, Vikingillä hieman muutakin. Ostan yleensä niitä muita, ihan vain uutuuden viehätystä.
Matka olinautintoa. Sai rentoutua. - Aitoko-oikea.mut_mikä
aito.oikea.kabanossi kirjoitti:
Poron maksa maistuu tosiaan maksalle. Ehkä jollain pohjoisen Hurtigruten-risteilyllä sopisi poroa tarjotakin, mutta Etelä-Suomesta lähteviin lauttoihin poro ei sovellu kuin korkeintaan Lappi-teemaristeilyille.
Sen sijaan Rymättylän perunoita soisi olevan joka kattauksella, ainakin Turusta lähtevillä vuoroilla. Lammi menee hieman jo sisämaan puolelle, mutta sahtia voisi olla tarjolla buffetissakin. Helsingin laivoille kuuluisivat luonnollisesti Helsingin Kauppiaiden lihajalosteet, jotka ovat aitoa stadilaista perinneruokaa."Helsingin laivoille kuuluisivat luonnollisesti Helsingin Kauppiaiden lihajalosteet, jotka ovat aitoa stadilaista perinneruokaa."
tosin HK:n laatu katosi Turkulaisen LSO:n ostettua HK: toiminnat, HK:n aikoina HK:n sininenkin oli laatulenkkimakkara, nyt se on LSO:n pistettyään sormensa mukaan yksi heikkolaatuisimmista makkaroista, eikä HK:n tuotteet ole muutoinkaan mitään kaksisia verrattuna joihinkin Snelmanniin, Kivikylään ym. pikkufirmoihin jotka vielä painostavat makuun ja laatuun.
Kabanossi,..
kannattaisi tutustua oikeisiin grillimakkaroihin jotta osaisit vertailla maun ja mauttoman erot - tättärääpippijuu
Aitoko-oikea.mut_mikä kirjoitti:
"Helsingin laivoille kuuluisivat luonnollisesti Helsingin Kauppiaiden lihajalosteet, jotka ovat aitoa stadilaista perinneruokaa."
tosin HK:n laatu katosi Turkulaisen LSO:n ostettua HK: toiminnat, HK:n aikoina HK:n sininenkin oli laatulenkkimakkara, nyt se on LSO:n pistettyään sormensa mukaan yksi heikkolaatuisimmista makkaroista, eikä HK:n tuotteet ole muutoinkaan mitään kaksisia verrattuna joihinkin Snelmanniin, Kivikylään ym. pikkufirmoihin jotka vielä painostavat makuun ja laatuun.
Kabanossi,..
kannattaisi tutustua oikeisiin grillimakkaroihin jotta osaisit vertailla maun ja mauttoman erot"tosin HK:n laatu katosi Turkulaisen LSO:n ostettua HK: toiminnat, HK:n aikoina HK:n sininenkin oli laatulenkkimakkara, nyt se on LSO:n pistettyään sormensa mukaan yksi heikkolaatuisimmista makkaroista, eikä HK:n tuotteet ole muutoinkaan mitään kaksisia verrattuna joihinkin Snelmanniin, Kivikylään ym. pikkufirmoihin jotka vielä painostavat makuun ja laatuun."
Katsopa keitä istuu Kivikylän hallituksessa. Saatat yllättyä! - samaasaippasta
tättärääpippijuu kirjoitti:
"tosin HK:n laatu katosi Turkulaisen LSO:n ostettua HK: toiminnat, HK:n aikoina HK:n sininenkin oli laatulenkkimakkara, nyt se on LSO:n pistettyään sormensa mukaan yksi heikkolaatuisimmista makkaroista, eikä HK:n tuotteet ole muutoinkaan mitään kaksisia verrattuna joihinkin Snelmanniin, Kivikylään ym. pikkufirmoihin jotka vielä painostavat makuun ja laatuun."
Katsopa keitä istuu Kivikylän hallituksessa. Saatat yllättyä!Kivikylähän on ostanut pois noita vanhoja HK:n tehtaita.
- Älä-jauha-sontaa
samaasaippasta kirjoitti:
Kivikylähän on ostanut pois noita vanhoja HK:n tehtaita.
Mitäs jos keskittyisit aiheeseen etkä jauhaisi kaikenlaista asiaankuulumatonta sontaa. Menisit vaikka risteilylle ottamaan asioista selvää ihan itse.
- budjettimatkailua
Aitoko-oikea.mut_mikä kirjoitti:
"Helsingin laivoille kuuluisivat luonnollisesti Helsingin Kauppiaiden lihajalosteet, jotka ovat aitoa stadilaista perinneruokaa."
tosin HK:n laatu katosi Turkulaisen LSO:n ostettua HK: toiminnat, HK:n aikoina HK:n sininenkin oli laatulenkkimakkara, nyt se on LSO:n pistettyään sormensa mukaan yksi heikkolaatuisimmista makkaroista, eikä HK:n tuotteet ole muutoinkaan mitään kaksisia verrattuna joihinkin Snelmanniin, Kivikylään ym. pikkufirmoihin jotka vielä painostavat makuun ja laatuun.
Kabanossi,..
kannattaisi tutustua oikeisiin grillimakkaroihin jotta osaisit vertailla maun ja mauttoman erotMakkarat ja muut lihatuotteet kannattaa ostaa Tallinnan Prismasta. Virolaisissa makkaroissa ei ole säästelty lihaa. Mitään buffetteja ei edes tarvita, kun menee syömään paluumatkalla makkaroita ulkokannelle, nakkien päälle Põltsamaa kangea, ja huuhtoo rasvat alas taxfreen oluella.
- Olet-pelkkä-häiriköijä
budjettimatkailua kirjoitti:
Makkarat ja muut lihatuotteet kannattaa ostaa Tallinnan Prismasta. Virolaisissa makkaroissa ei ole säästelty lihaa. Mitään buffetteja ei edes tarvita, kun menee syömään paluumatkalla makkaroita ulkokannelle, nakkien päälle Põltsamaa kangea, ja huuhtoo rasvat alas taxfreen oluella.
Väärä foorumi. Oikea olisi Tallinna.
Mitäs jos keskittyisit aiheeseen etkä jauhaisi kaikenlaista asiaankuulumatonta sontaa. Menisit vaikka risteilylle ottamaan asioista selvää ihan itse. - näsäviisaallemme
samaasaippasta kirjoitti:
Kivikylähän on ostanut pois noita vanhoja HK:n tehtaita.
Mutta niissä ei valmisteta enää HK:n tuotteita, tosin HK:lla ei ole ollut edes tuotantolaitoksia entisillä HK:n teollisuuspaikkakunnilla.
Metsään meni näsäviisauksinesi, ruokein sinua vielä tämän verran, lopun saat olla muiden armopalojen varassa - HK-risteilyt
näsäviisaallemme kirjoitti:
Mutta niissä ei valmisteta enää HK:n tuotteita, tosin HK:lla ei ole ollut edes tuotantolaitoksia entisillä HK:n teollisuuspaikkakunnilla.
Metsään meni näsäviisauksinesi, ruokein sinua vielä tämän verran, lopun saat olla muiden armopalojen varassaHK taitaa omistaa (tai osaomistaa) nykyään tuon Kivikylän, aivan kuten Tallink Silja Linen. Tai ainakin HK markkinoi Kivikylän tuotteita, aivan kuten Tallink Silja Linen matkoja. Joku Tamminen on myös HK:n brändejä, aivan kuten Tallink Hotels on Tallinkin.
http://www2.hkscan.com/portal/suomi/suomi/osakkuusyhtiot/ - Olet-kyseenalainen-nero
HK-risteilyt kirjoitti:
HK taitaa omistaa (tai osaomistaa) nykyään tuon Kivikylän, aivan kuten Tallink Silja Linen. Tai ainakin HK markkinoi Kivikylän tuotteita, aivan kuten Tallink Silja Linen matkoja. Joku Tamminen on myös HK:n brändejä, aivan kuten Tallink Hotels on Tallinkin.
http://www2.hkscan.com/portal/suomi/suomi/osakkuusyhtiot/Tiedät aivan ihmeellisiä risteilyistä.
Kävisit edes kerran risteilyllä! - qwerty98765
HK-risteilyt kirjoitti:
HK taitaa omistaa (tai osaomistaa) nykyään tuon Kivikylän, aivan kuten Tallink Silja Linen. Tai ainakin HK markkinoi Kivikylän tuotteita, aivan kuten Tallink Silja Linen matkoja. Joku Tamminen on myös HK:n brändejä, aivan kuten Tallink Hotels on Tallinkin.
http://www2.hkscan.com/portal/suomi/suomi/osakkuusyhtiot/Niinhän, muutenhan ei Kivikylän hallituksen puheenjohtajana olisi HKScanin toimitusjohtaja sekä hallituksen jäsenenä mm. HKScanin hallituksen puheenjohtaja.
Muuten, Tallink ei omista Silja Linea, koska sellaista yhtiötä ei ole olemassakaan, on vain aputoiminimi Silja Line. - Mitä-laivoja
qwerty98765 kirjoitti:
Niinhän, muutenhan ei Kivikylän hallituksen puheenjohtajana olisi HKScanin toimitusjohtaja sekä hallituksen jäsenenä mm. HKScanin hallituksen puheenjohtaja.
Muuten, Tallink ei omista Silja Linea, koska sellaista yhtiötä ei ole olemassakaan, on vain aputoiminimi Silja Line.Mitä risteilyjä Kivikylä myy?
- ruoanalkuperä
Mitä-laivoja kirjoitti:
Mitä risteilyjä Kivikylä myy?
Tuottaako laivayhtiö buffetin tarjottavat itse omissa tuotantolaitoksissaan? Onko laivayhtiöillä esimerkiksi sikaloita tai kassilohen kasvatusta Norjan rannikolla?
Tallink-merkkistä viiniä olen joskus laivan taxfreessä nähnyt. Tallinkilla saattaa siis olla ainakin oma viinitila. - kernaviili
budjettimatkailua kirjoitti:
Makkarat ja muut lihatuotteet kannattaa ostaa Tallinnan Prismasta. Virolaisissa makkaroissa ei ole säästelty lihaa. Mitään buffetteja ei edes tarvita, kun menee syömään paluumatkalla makkaroita ulkokannelle, nakkien päälle Põltsamaa kangea, ja huuhtoo rasvat alas taxfreen oluella.
Täällä taasen monenmoista asiantuntijaa.
Tiedoksenne tämä että Helsinki-Tallinna välillä ei ole Taxfree myymälää. - Menee-Tallinnaan
kernaviili kirjoitti:
Täällä taasen monenmoista asiantuntijaa.
Tiedoksenne tämä että Helsinki-Tallinna välillä ei ole Taxfree myymälää.Uudistuneella Silja Europalla:
TAX FREE SUPERSTORE
Tax Free Superstore on täyden valikoiman myymälä, josta saat kotiinviemisiksi väkevät alkoholijuomat, viinit, oluet, savukkeet, makeiset ja elintarvikkeet. Itämeren parhaasta viinivalikoimasta valitsemisessa sinua auttaa ammattitaitoinen henkilökunta. Käytä koko osto-oikeus hyväksesi ja säästät selvää rahaa!
- ruokakulttuuria
Tallinkilla saattaa olla oma viinitila!? Päivän naurut, kiitos tästä!
Minusta nyt 2000-luvulla Viking Linella on ollut aivan ehdottomasti paras ruoka. Joskus 1900-luvulla Silja Linella oli hyvää ruokaa, mutta siitä on jo aikaa. Kyllä Viking voitta tässä asiassa Tallink Siljan mennen-tullen, mutta Tallink Silja on silti minusta ihan hyvä kakkonen. Eckerön buffa jää pronssille.
Vertasin nyt siis vain näitä Viron ja Ruotsin laivojen buffeteja. Luksusristeilijät on erikseen ...- hybridiravintola
XPRS:n yhdistetty buffet/ala-carte ravintola on hyvä kompromissi. Seisovan pöydän ruoat maksetaan kg-hinnalla, joten joutuu maksamaan vain siitä mitä syö, ja ala-carte puolelta saa burgerit ja vastaavat nopeasti mukaan.
- Saksanmallia
hybridiravintola kirjoitti:
XPRS:n yhdistetty buffet/ala-carte ravintola on hyvä kompromissi. Seisovan pöydän ruoat maksetaan kg-hinnalla, joten joutuu maksamaan vain siitä mitä syö, ja ala-carte puolelta saa burgerit ja vastaavat nopeasti mukaan.
Megastarin Burger King on hyvä, kun käy hakemassa nestemäisiä ostoksia autokuorman.
Suomen eduskunta se vaan jaksaa turista lillukan varsista 1900-luvun alkupuolen hengessä. - perinteinenbuffet
hybridiravintola kirjoitti:
XPRS:n yhdistetty buffet/ala-carte ravintola on hyvä kompromissi. Seisovan pöydän ruoat maksetaan kg-hinnalla, joten joutuu maksamaan vain siitä mitä syö, ja ala-carte puolelta saa burgerit ja vastaavat nopeasti mukaan.
XPRS:llä on myös aivan perinteinen Buffet, jossa ruokia ei punnita. Saat kiinteällä hinnalla syödä niin paljon kuin napa vetää ja myös viinit ja oluet kuuluvat hintaan. Siitä tässä ketjussa on nyt kyse. On muuten Tallinnan reitillä toimivista buffetista ihan paras.
Hybridinä sen sijaan toimii a la carte Wine &Dine ja Blue Delin kotiruokabuffet, jossa annokset myydään kg-hinnalla. Kotiruokabuffet on vähän niin kuin kahvilan lounas. Buffet-lounas juu, kyllä, mutta en sitä sanoisi varsinaiseksi seisovaksi pöydäksi.
- Duurijuoppo
9/2017
Silja Symphony Buffet oli pettymys, ruuhkaisa, loossit pimeitä/ankeita aikataulu kiireinen jonoa kokoajan.
Edellä vanhempi aasialainen nainen toivoi riisiä, edelläni ollut vanhempi herra kohteliaasti neuvoi/auttoi riisin ottamisesa riisikeittimestä. Riisikeitin oli sijoitettu hieman erikoisesti
koska kantasuomalaisella 175cm oli hieman haastavaa ottaa riisiä keittimestä
Vanhempi herra sitten toivoi perunaa, peruna oli loppu, perunasalaatti oli kuulemma tarjolla
Salaattipöytä varsin hyvä. kevyin meren elävien myötä jopa plussaa
Juomat perus ok tasoa Tallink- Duurijuoppo
Omat viime vuosien parhaat buffet sabuskat olen saanut Silja Europalla!!!
- Buffetneuvos
Eniten saa nieltyä ruokaa syömällä mahdollissimman nopeasti vähällä pureskelulla. Vatsaa kannattaa harjoittaa tähän syömällä se pari viikkoa ennen matkaa ainakin kerran päivässä äärimmäisen täyteen. Vatsa laukku venytetään maksimi kokoon ja buffet on luonnollisesti edullisempi mitä enempi saat syötyä kalliita ruokia. Perunat ymm ehdottomasti pois. Viiniäkin hyvä juoda paljon ja lopuksi niin paljon ettei ihan oksenna. Vatsa täynnä sitten kiva romanttisesti istua kannella nousu humalan nostaessa tunnelmaa. 5h kuluttua höyryt haihtuneet ja pahin ähky helpottaa joten voi nukahtaa ja yläkroppa olisi suotavaa olla ylempänä närästysten ja puklujen ehkäisemiseksi.
- Joo-pa-joo
Hotkimalla vain ei nälkä katoa
- vauhtisyöjä
Joo-pa-joo kirjoitti:
Hotkimalla vain ei nälkä katoa
Söit miten tahansa, niin nälkä palaa aina takaisin. Nopeasti syömällä nälän saa nopeammin pois häiritsemästä muuta elämää. Buffetissa on vieläpä kohteliasta syödä vauhdilla, jotta tulee tilaa seuraaville syöjille.
- Siinä-hyvät
Jos pitää pastasta, niin silloin Costasin laivoilla.
Jos amerikkalaisempi maistuu, niin sitten Royal Caribbean. - Per-kel
Mentiin Viking Gracella kesällä Tukholmasta-Turkuun , kuppilassa jo ruokaa vaalla punnitsivat ! Johan on sairasta meininkiä !
- Oceanview
Celebrity tai Holland America, ehdottomasti. Carnivalia kannattaa välttää, Royal Caribbean on siinä ja siinä. Cunardilla oli pelkkä a la carte, en tiedä onko tilanne muuttunut tänä vuonna.
- Huonoja-ei-ole-ollut
Sea Cloudilla ei myöskään ole kuin tarjouluruokailu.
Costa ja MSC ovat italialaisia ja ruokatarjonta aika lailla sen mukaista. Ei kyllä niilläkään nälkä päässyt yllättämään. - Seadreams
Onpa jäänyt italialaisristeilyt juuri yksipuolisen ruoan pelossa väliin. Pidän kovasti amerikkalaisesta ruoasta ja arvosteluissa pelotellaan, että näistä laivoista saa pelkkää pastaa ja pizzaa. Osaatko kertoa tarkemmin, mitä buffeteissa on tarjolla niiden lisäksi?
- Huonoja-ei-ole-ollut
Seadreams kirjoitti:
Onpa jäänyt italialaisristeilyt juuri yksipuolisen ruoan pelossa väliin. Pidän kovasti amerikkalaisesta ruoasta ja arvosteluissa pelotellaan, että näistä laivoista saa pelkkää pastaa ja pizzaa. Osaatko kertoa tarkemmin, mitä buffeteissa on tarjolla niiden lisäksi?
On niillä muutakin kuin pastaa.
Kyllä buffet-pöydissä on ihan kaikkea. Muttaon pastaakin ihan aina. Toisin kuin muilla laivoilla.
Jos eiota niitä pastoja, voi syödä ihan kuten Celebrityllä tai Caribbeanilla.
Ei noilla italiaanoilla nälkä pääse yllättämään. Voi vetää pihviä, kanaa ja kalaa vaikka joka päivä. - Huonoja-ei-ole-ollut
Huonoja-ei-ole-ollut kirjoitti:
On niillä muutakin kuin pastaa.
Kyllä buffet-pöydissä on ihan kaikkea. Muttaon pastaakin ihan aina. Toisin kuin muilla laivoilla.
Jos eiota niitä pastoja, voi syödä ihan kuten Celebrityllä tai Caribbeanilla.
Ei noilla italiaanoilla nälkä pääse yllättämään. Voi vetää pihviä, kanaa ja kalaa vaikka joka päivä.Nyt aikaa hieman enemmän, joten täsmennetään hiukan.
Minusta perusbuffet on ollut melko sama jokalaivalla. Laivan sijainti tuo siihen enemmän muutoksia kuin kansallisuus.
Karibialla oli amerikkalaista, pancakeja ja hampurilaisille ihan oma noutopöytä.
Välimerellä taas sikäläistä lisää, espanjalaisittain tapaksia, italialaisittain pastaa ja kreikkalaista.
Indokiinassa taas oli erilaisia wokkeja ja muuta sikäläistä.
Joka ikisen risteilyn jälkeen on pitänyt painoa pikkasen pudottaa. - oasisallure
Huonoja-ei-ole-ollut kirjoitti:
Nyt aikaa hieman enemmän, joten täsmennetään hiukan.
Minusta perusbuffet on ollut melko sama jokalaivalla. Laivan sijainti tuo siihen enemmän muutoksia kuin kansallisuus.
Karibialla oli amerikkalaista, pancakeja ja hampurilaisille ihan oma noutopöytä.
Välimerellä taas sikäläistä lisää, espanjalaisittain tapaksia, italialaisittain pastaa ja kreikkalaista.
Indokiinassa taas oli erilaisia wokkeja ja muuta sikäläistä.
Joka ikisen risteilyn jälkeen on pitänyt painoa pikkasen pudottaa.Hei! Kiitos kovasti tästä arviosta. Olen Karibian risteilijä enkä ole ajatellut asiaa tuolta kantilta kun kokemusta muun maailman meristä on vähänlaisesti. Rohkaisee kokeilemaan jatkossa myös halvempia italialaislaivoja.
- Taneli.Toppahousu
Jos laivan ruokaloita vertaa esimerkiksi ABC-asemien tarjontaan, niin ollaanko paremmalla vai huonommalla tasolla.
- Ehdottomasti-ollaan
Kyllä ollaan, ehdottomasti.
- Anonyymi
Ehdottomasti-ollaan kirjoitti:
Kyllä ollaan, ehdottomasti.
Hienoa, taas ollaan inasen viisaampia tästä tiedosta.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hienoa, taas ollaan inasen viisaampia tästä tiedosta.
ja perään pari :D :D :D
- Taitanic
Titanicilla oli tosi hyvä buffet ykkösluokassa.
- KeittiöMesu
Buffassa käydään vähintään 12 kertaa muutenkin. Ei paljoa rasita käydä 15 kertaa.
- Anonyymi
Kaikilla on hyvä eli millään ei ole huono.
Parhaan valinta olisi täysin makuasia. - Anonyymi
Eipä ole vielä huonoa kävellyt vastaan.
- Anonyymi
On tehtynä ja julkaistuna tuollainen testaus ja Eckerön buffet on havaittu parhaaksi.
Lisää heidän sivuillaan. - Anonyymi
Eckeröllä on yleensä ollut kohtuullinen.
- Anonyymi
Tulin juuri Viking Linen Tallinnan päiväristeilyltä ja "syysbuffetti" oli pettymys. Muutaman vuoden takainen Eckerönin vastaava oli ehdottomasti parempi. Päädyimme molemmat siihen, ettemme enää osta Viikkarin buffettia.
- Anonyymi
Olisitte siirtyneet maistelemaan sitä parin vuoden takaista Eckerön puffettia.
Olisit vielä kehunut, että kyllä teillä kotona on aina parempaa! - Anonyymi
Olet siis sitä mieltä, ettei viidessä vuodessa tapahdu mitää?
Vertaatko nykyisyyden tapahtumaan sellaiseen, mitä ei ole?
Mistä teitä syntymäsaastoja sikiääkin! - Anonyymi
Siinä 2010 olimme lounastamassa sen ison ruokailutilan takana olevassa tilassa. Oli oikein maittava lounas.
Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Aivosyöpää sairastava Olga Temonen TV:ssä - Viimeinen Perjantai-keskusteluohjelma ulos
Näyttelijä-yrittäjä Olga Temonen sairastaa neljännen asteen glioomaa eli aivosyöpää, jota ei ole mahdollista leikata. Hä561968Jos ottaisit yhteyttä, näyttäisin viestin kaikille
Yhdessä naurettaisiin sulle. Ymmärräthän tämän?1651678Heikki Silvennoinen ( Kummeli)
Kuollut 70-vuotiaana. Kiitos Heikille hauskoista hetkistä. Joskus olen hymyillyt kyynelten läpi. Sellaista se elämä on701398Mikä saa ihmisen tekemään tällaista?
Onko se huomatuksi tulemisen tarve tosiaan niin iso tarve, että nuoruuttaan ja tietämättömyyttään pilataan loppuelämä?2411357Pelotelkaa niin paljon kuin sielu sietää.
Mutta ei mene perille asti. Miksi Venäjä hyökkäisi Suomeen? No, tottahan se tietenkin on jos Suomi joka ei ole edes soda2281295Kauanko valitatte yöpäivystyksestä?
Miks tosta Oulaisten yöpäivystyksen lopettamisesta tuli nii kova myrsky? Kai kaikki sen ymmärtää että raha on nyt tiuk3391169- 1281155
- 781106
Nyt kun Pride on ohi 3.0
Edelliset kaksi ketjua tuli täyteen. Pidetään siis edelleen tämä asia esillä. Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että3161080IL - VARUSMIEHIÄ lähetetään jatkossa NATO-tehtäviin ulkomaille!
Suomen puolustuksen uudet linjaukset: Varusmiehiä suunnitellaan Nato-tehtäviin Puolustusministeri Antti Häkkänen esittel3361070