CHATPESOONA ON ROOLIHAHMO

assarinapulainen

Chathuoneeseen tullaan kuluttamaan luppoaikaa, kun jostain syystä ei neljän seinän sisältä poiskaan pääse tai saa lähdetyksi. Syyt voivat olla moninaisia, mutta usein johtunevat sairauksta.
Chathuoneessa esiinnytään sitten menestyvänä, aktiivisena, tiukasti elämänsykkeessä kiinni olevana persoonana. On harrastuksia, on hohdokas työ, paljon alaisia, runsaasti rahaa käytössä ja matkustellaan työn ja vapaa-ajan puitteissa runsaasti. Pohditaan muka huolestuneina, että onkohan minun assarillani liikaa työpaineita, että jospa hänelle pitäisi palkata apulainen.

Kunhan muistaa, että chatissa keskustelet mielikuvitushenkilön kanssa, niin et pety.

28

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuudessa

      Ei ollut roolihahmoa silloin kun kävin chatissa, omana itsenä olin ,en edes osaa muuttua..

      • HyväLötjösenMatti

        Niin olit. Sinä olit suoraselkäinen, rehellinen suomalainen mies. Matti Ilmari Lötjönen ei paskaa puhele. Kaikki mitä sanotaan, on totta. Jos kerroit, että sauna lämmitetään aina lauantaisin ja siellä käydään klo 19-21 välisenä aikana joka viikko, niin lukijat saattoivat luottaa sinun puhuneen totta.
        Sekin oli varmasti totta, kun kerroit, että pakenet pilkille sunnuntaisin vaimosi nalkutusta pakoon. Kylmällä avannolla istuminenkin voittaa sen, että istuisit pirtissä ja kuuntelisit vaimon loputonta tajunnanvirtaa, kun hän sanoo kaiken ääneen, mitä hänen päässään sattuu liikkumaan.
        Ja kun sanot painavan sanasi siitä, tuleeko torstaisin syödä hernekeittoa vai kesäkeittoa, niin sekin on totuudenmukainen oma suoraselkäinen mielipiteesi.


    • assarinassari

      Toiset on aivan aitoja ihmisiä, huolineen ja suruineen. Turha sinun on kadehtia vaan hanki itse elämä josta pidät.
      Siellä on ihmisiä jotka tuntevat toisensa joten roolin vetäminen ei toimi.

      • remington38

        Mielestäni aloittaja on oikeassa,ne ketkä ovat siellä omana itsenään ovat tehneet virheen koska chat on vain ajanviettoa,deittisivut ovat erikseen ei vanhimmat huone eikä muutkaan ikäryhmät,aina voi ajatella ennenkuin esiintyy omana itsenään ja missä.Nyt on tietenkin valitettavaa jos nämä ikinikit (vipit) ovat saaneet kuraa niskaan,mutta oletan sen johtuvan heistä itsestään alunalkaenkin.


      • huihaikokopaikka

        Voi omana itsenä olla , itse tietää mitä kertoo ja jättää kertomatta. Suurin osa on aviossa olevia, kait heidän pitää jotain roolia vetää


      • Epäilekaikkea
        huihaikokopaikka kirjoitti:

        Voi omana itsenä olla , itse tietää mitä kertoo ja jättää kertomatta. Suurin osa on aviossa olevia, kait heidän pitää jotain roolia vetää

        mitä ihmeen negatiivista näet siinä, että ihminen on aviossa? Aika moni on avioliitossa tai muussa vastaavassa. Miksi parisuhteessaelävän pitäisi jotenkin salata chatissa nimenomaan se liittonsa?
        Luulen, että sinä olet niitä, jotka ovat erehtyneet pitämään chatteja sinkkujen parinhakupalstoina, jota ne eivät ole. Chat on alkujaankin ollut pelkkä jutustelupaikka.
        Se tietenkin on paheksuttavaa, jos jättää kertomatta, että on parisuhteessa ja antaa ymmärtää olevansa vapaa ja hakevansa itsekin seuraa. Mutta sellaisia limanuljaskoja on aina ollut joka paikassa. Älä luota kehenkään sinisilmäisesti.


      • hulivilisakkia

        En luota chatissa yhteenkään ihmiseen, olipa sitten mies tai nainen...


      • Laamanninsihteeri

        Siis ymmärsinkö nyt asian oikein, olet ollut Jennin hoitaja ja rikot vaitiolovelvollisuuttasi? Vai oletko vain mielisairas? Siis kaveri potilas kun olet noin asiasta tietoinen. Nyt sanoisin että tämä rikkoo peruslakia, varsinkin jos asia ei ole edes totta. Tiedoksi sinulle, ei mielisairaaloista chattailla.


      • peruslaki-.heheheh

        Tuon peruslain jos vielä selventäisit ,ei suomessa ole mitään peruslakia, tiedoksi vain.


      • ItseäEtsimässä
        remington38 kirjoitti:

        Mielestäni aloittaja on oikeassa,ne ketkä ovat siellä omana itsenään ovat tehneet virheen koska chat on vain ajanviettoa,deittisivut ovat erikseen ei vanhimmat huone eikä muutkaan ikäryhmät,aina voi ajatella ennenkuin esiintyy omana itsenään ja missä.Nyt on tietenkin valitettavaa jos nämä ikinikit (vipit) ovat saaneet kuraa niskaan,mutta oletan sen johtuvan heistä itsestään alunalkaenkin.

        Itse näen asian jotakuinkin päin vastoin. Deitti sivut ovat täynnä noita itsensä Jalustalle nostaneita mahtailijoita, Ollaan sitä ja tätä, niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Siellä ulkokuori määrää, kannaattaako toiseen edes yrittää tutustua ja silti väitetään etsivän sitä oikeaa.
        Itse koen Chatin normaalimmaksi ja helpommaksi, tutustumiseksi. Tosin en etsi enäåä, kuin itseäni.


    • näinkoin

      Kyllä chatissa on aitoja rehellisiä ihmisiä samoin kuin livessä. kyllä "roolin" vetäjiä kävelee livessäkin.

      • roolihahmo

        Mutta kun chatin nimenomainen tarkoitus on olla ANONYYMI. Siksi se chattipersoona pitää luoda. Otetaan esimerkkinä vaikkapa "Pappilanneiti". Siinä on mitä positiivisin roolihahmo ikinä.

        Ikäviä roolihahmoja syntyy ihmisten korvien väliin, kun joku alkaa vainota jotakuta ja keksii itse ominaisuuksia jollein nikille, toistelee niitä sitten loputtomiin, kyllästymiseen asti. Muut keskustelijat ärsyyntyvät, mutta aivopesu on mennyt perille. Keskustelijan nikki on loattu ainiaaksi. Mutta Sekin loattu nikki on vain roolihahmo, jonka on kehitellyt se loanheittäjä sairaassa päässään.


      • huumoriakehiin990

        Turha näille jääräpäille sitä on tolkuttaa,että chatti on anonymia keskustelua aihe vapaa ja sana vapaa,alla olen kirjoittanutkin mikä on totuus,nämä vipit ja moni muukin haluaa luoda omanarvoisen chatin,tekisivät sen johonkin muualle jossa saisivat olla aivan omassa rauhassa ei yleiselle forumille.


    • huumoriakehiin990

      Siinä se vitsi piileekin,nämä vanhimmat vipit ym. ovat luoneet tuosta vanhimmat huoneesta itselleen arjen pakopaikan ja muokanneet huoneesta muuta kuin on ollut tarkoitus,siksi siellä kaikki eripura ja ivailu,ei sen pitänyt näin mennä,kaikki ottaa sen liian tosissaan,enemmän huumoria ja vitsinheittoa niin kaikki muuttuis,ei elämässä ole sijaa muutenkaan tosikoille,siksi he kai yksin ovatkin koska liikaa pessimismiä ja totisuutta .

    • arkinenM

      Luulisi kun arkea pakoon tahtoo on parempia mahdollisuuksia kuin sätti

    • kullervosaviro

      Siellä on paljon sivistymätöntä sakkia ,haukkujia ja kieroja naisia vaikka yleensä ne antaa muunalaisen kuvan itsestään ,suurin osa niistä vipeistä on kerääntyneet yhteen ja eivät suvaitse muita, samoin käy uusille tulokkaille.

    • toteaja-

      turhaa yleistystä. Jotkut on omia itsejään sätissäkin. valinta on vapaa. roolin vetämistäkään ei voi kieltää ja joskus se voi olla ihan hyväksikin.
      joillakin taas koko elämä on roolia, jolla eletään muille, ei itselle.

    • ollaanoikeistiaikuisia

      Jos on jokin roolihahmo miks osalla on kuva itsestään? Tunnen muutaman ihmisen myös livessä ja kuva on kyllä hänestä itsentään . Roolia vedätään kumminkin , reppanoita sanon minä

      • hÄMMÄstys

        oman kuvan (?) profiiliin lisänneet anonyymit nikit sanovat kuvattomia epärehellisiksi


      • ei-mulkkis

        Miksi laittaa kuva sellaiselle sivustolle jonka tarkoitus on vain luoda anonymia keskustelua? Aivan järjetöntä touhua heiltä väittää muita epärehellisiksi jos itse on niin tyhmä,että laittaa kuvansa sinne,arvaan kyllä kuka tai ketkä ovat tuon väittämän takana.


    • chatintarkoituksesta

      Moni on katunut katkerasti, että pani profiiliin oman kuvansa ja kertoi elämästään avoimesti, luottaen kanssaihmisiin. Vähän aikaa kun seuraa huoneen keskustelua, tajuuaa tosiasian, että Suomessa on aivan liian korkea kynnys saada mielenterveysongelmiin apua ja nekin, jotka ovat avun piirissä, on pantu avohoitoon. Kukaan ei niin ollen valvo, että ottaisivat lääkkeensä. Huoneessa vilisee tasapainotonta porukkaa, joiden maailmankuva on vääristynyt. Huone vilisee katkeroituneiden ihmisten ilkeilyä, vääristelyä kanssakeskustelijoista, silkkaa kateutta. Siviilipersoonansa peliin panneet ovat katuneet sitä syvästi. Eikä alunperin todellakaan ollut missään nimessä tarkoitus esiintyä chatissa siviilinimellä.
      Chatit ovat anonyymejä keskustelupaikkoja, joissa keskustelija voi luoda itselleen virtuaalisen hahmon. Se voi olla täysin kuvitteellinen tai pohjautua enemmän tai vähemmän todellisuuteen. Keskustelijoiden ip-osoitteita ei ole näkyvillä chatissa.

      • noinminä

        Jos on lukenut chatin säännöt , luulisi aikuisen ihmisen ymmärtävän mihin on lähtenyt kuvan kanssa. Oma moka jos on antanut omia tietojaan jollekin ja luottanut. Höpöpaikka on koko chatti.


      • Olehantarkkana
        noinminä kirjoitti:

        Jos on lukenut chatin säännöt , luulisi aikuisen ihmisen ymmärtävän mihin on lähtenyt kuvan kanssa. Oma moka jos on antanut omia tietojaan jollekin ja luottanut. Höpöpaikka on koko chatti.

        Perustuslain mukaan kirjeen, puhelun ja muun luottamuksellisen viestin salaisuus on loukkaamaton.
        "Jos taas tiedon levittäminen voi loukata yksityiselämän suojaa, sen käsittelyoikeus ei ole rajaton. Esimerkiksi kolmannen henkilön terveydentilaa tai yrityksen liikesalaisuuksia sisältäviä viestejä ei saa lähettää eteenpäin."
        "Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen on Suomen rikoslaissa rangaistavaksi säädetty teko, josta voi seurata sakkoa tai enintään kaksi vuotta vankeutta. Yksityiselämää loukkaavaan tiedon levittämiseen syyllistyy levittämällä sellaisia toisen yksityiselämään kuuluvia tietoja, joiden leviäminen voi aiheuttaa kärsimystä sille, jota tieto koskee. Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen on sisältörikos, jossa rikos tehdään saattamalla tietoa julkisuuteen. Tällaisten tekojen säätämisellä rangaistavaksi halutaan suojella yksityiselämän suojaa, joka on turvattu perustuslain 10 §:ssä. Rikos eroaa kunnianloukkauksesta siten, että siinä on kysymys oikeellisen tiedon levittämisestä, kun taas kunnianloukkauksessa on ensisijaisesti kyse valheellisen tiedon levittämisestä."


      • ihmisyyskunniaan

        Kun ei kerro henkilökohtaisia tietoja itsestään eikä loukkaa ketään kirjoituksilla ,säästyy monesta pahasta. Paljon ilkeitä ihmisiä chatissa , kait heillä on oma elämä huonosti. Se ei kumminkaan oikeita syyttömille vihojaan kaataa.


      • kamu-on-oikeassa
        Olehantarkkana kirjoitti:

        Perustuslain mukaan kirjeen, puhelun ja muun luottamuksellisen viestin salaisuus on loukkaamaton.
        "Jos taas tiedon levittäminen voi loukata yksityiselämän suojaa, sen käsittelyoikeus ei ole rajaton. Esimerkiksi kolmannen henkilön terveydentilaa tai yrityksen liikesalaisuuksia sisältäviä viestejä ei saa lähettää eteenpäin."
        "Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen on Suomen rikoslaissa rangaistavaksi säädetty teko, josta voi seurata sakkoa tai enintään kaksi vuotta vankeutta. Yksityiselämää loukkaavaan tiedon levittämiseen syyllistyy levittämällä sellaisia toisen yksityiselämään kuuluvia tietoja, joiden leviäminen voi aiheuttaa kärsimystä sille, jota tieto koskee. Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen on sisältörikos, jossa rikos tehdään saattamalla tietoa julkisuuteen. Tällaisten tekojen säätämisellä rangaistavaksi halutaan suojella yksityiselämän suojaa, joka on turvattu perustuslain 10 §:ssä. Rikos eroaa kunnianloukkauksesta siten, että siinä on kysymys oikeellisen tiedon levittämisestä, kun taas kunnianloukkauksessa on ensisijaisesti kyse valheellisen tiedon levittämisestä."

        Chattiin rekisteröity nimimerkki on oikeuskelvoton olet vapaata riistaa,perustakaa facebookkiin suljettu ryhmä missä voitte vipit ja muut riekua vapaasti omilla nimillä ja kuvilla. Tämä keskustelu on nyt käyty. T: Eläköitynyt oikeuden laamanni


    • HilpiäHilma

      Sätti on sitä mitä siitä itse tekee. Luettuani yllä olevaa tekstiä alan ymmärtämään miksi se on niin riitaisa paikka. TE tuotte sinne sen riidan, juuri te jotka aina natisette ja valitatte kaikesta.

    • Luppoilija

      Kuka tahansa chathenkilö varmaan toivoo että hänen luomaansa roolihahmoa ei käytettäisi esimerkkinä hyvästä tai pahasta hahmosta, tai jonkin puolesta jotakin vastaan. Vaikka kyseessä olisikin anonyymiksi tarkoitettu hahmo, siihen sisältyy väistämättä paljon autenttisen henkilön ominaisuuksia ja luonteenpiirteitä. Roolihahmokin on persoona.
      Chat on siis hyvä areena harjoitella tulemista juttuun kaikenlaisten ihmisten kanssa, joita chatin ulkopuolisessa maailmassakin tulee vastaan, kulkee rinnalla, astuu kantapäille tai sotkee varpaille. Voi harjoitella myös kannanottoa ja puuttumista julkiseen käyttäytymiseen silloin, kun ilmapiiri suosii räikeän epäsopivaa ja muita loukkaavaa, chatin ja yhteiskunnan julkisia sääntöjä halveksivaa itseilmaisua. Chat ei saa olla saareke jossa mikään normi tai laki ei päde tai jossa kukaan ei ole turvassa. Ihmiset eivät ole toistensa vihollisia. Eiköhän hyväksytyimmät roolihahmot ole niitä, jotka rohkenevat tarkastella ja moittia myös itseään , pyytää anteeksi ja muokata tapojaan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe