Joutsan Seutu Kok pää-äänenkannattaja

Jousalainen

Miten on mahdollista, että entisestä puolueista sitoutumattomasta paikallislehdestä on tullut yhden seutukunnan pikkupuolueen äänitorvi? On jo vuosia ihmetelty mikä ryhmä tai henkilö seutukunnalla päättää nykyisestä lehden linjasta? Päättääkö linjasta tunnetut kokoomuslaiset toimittajat? Me yksipuolisesta journalismista huolestuneet olemme pohtineet, että tulisiko seutukunnalle perustaa uusi riippumaton paikallislehti niiden toimesta, jotka eivät ole tyytyväisiä nykytilaan? Vai onko meidän nykytilaan tyytymättömien peruttava Joutsan Seudun tilaukset? Seutukunnan elinkeinoelämän kannalta on huono asia, että tilauksen perumisen myötä joudumme tietämättämme boikotoimaan Joutsan Seudussa ilmoittavia yrityksiämme.

3

233

  Vastaukset

  • Kepukylähän tämä on alusta loppuun. Haisee oikein ! Pientä maustetta kokoomuksesta,samaa sakkia sekin,paitsi ettei esitä piiloköyhää.

   • Voihan ja myös saa toimittajolla olla myös oma poliittinen kanta ja kuten nyt, voi toimittaja olla myös politiikassa mukana. Se ei tietenkään saa voikuttaa hänen journalistisiin toimintoihinsa. Jos ajatellaan vaikka näin, että lääkäri on kommunisti ja potilas kapitalisti, niin uskon että lääkäri siitä huolimatta parantaa kapitalistin. Joutsan Seutu on ollut hyvin kepulaisten ohjauksessa jo pitkään. Muistetaan hyvin erään naispuuolisen neuvoksen ankarat torut ja ohjausyritykset lehden kirjoittelusta. Muistetaan myös nykyisen kunnavaltuustonpuheenjohtajan (kepu) ihmettelut JS:n joistan artikkeleista ja myös se että hän on ko. lehtiyhtiön hallituksenpuheenjohtaja. Se että nimimerkki Joutsalainen yrittää jotenkin osoitella Kokoomusta ja kokoomuslaisia kirjoituksellaan paljastaa hänet kepulaiseksi kähmijäksi.


  • Tokihan toimitus muotoutuu porvariston edustajista mutta antakaamme se heille anteeksi . Aikuistuessa on kasvuvaiheita jolloin näkee vain äidinmaidossa imeskeltyjä visioita olettaen että ne viehättävät koko lukijakunnan ajatusmalleja . Onhan lehtiyhtiö heidän hiekkalaatikko eivätkä he leiki toisinajattelijoiden kaa .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   303
   13465
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   4732