Homo "kulttuuri" iljettää.

Rakkauttaetsimässä23

Miksi homojen keskuudessa homo miehet on objektisoitu? Tuntuu kuin seuraa halutaan vain seksin takia, ei minkään muun. Homous on ulkonäkökeskeistä, 'rumia' homoja ei ole. Missä välittäminen ja huolenpito?

Olen 23 vuotias parisuhteeton homo. Haluaisin parisuhteelta jotain muutakin kuin pelkkää seksiä, joka tuntuu olevan aino asia minkä vuoksi suurin osa homoista seuraa etsii, haluaisin että joku välittää, jonkun kenen lähellä on kiva olla, jonkun kenelle puhua vaikeista ja surullisistakin asioista, jonkun kehen turvautua, jonkun kenen viereen käpertyä syys iltoina.
En vain jotain ruhoa jota vasten kyhnätä.
Toiseen homoon on kadulla vaikea törmätä, tai vastaan voi tulla, mutta tiedätkö että hän on homo, joka saattaisi olla kiinnostunut sinusta? Et. Sen takia seuranhaku sovellukset ja muut deitti palstat olisivatkin hyviä, tai niin ainakin luulisi. Missä ovat ne 'aidot' ja taka-ajatuksettomat ilmoitukset?
Haluaisin sitoutua, haluaisin aidon, oikean suhteen.
Onko homoilla saman kaltaista rakkautta kuin hetero pareilla? Onko kahta homoa jotka voivat käyttää suhteestaan nimitystä perhe?
Ajatus tästä objektisoimisesta tekee surulliseksi ja painaa mieltäni paljon. Toisinaan mietin olisiko ollut helpompaa jos olisi syntynyt heterona, vai olisiko helpompaa tyytyä olemaan yksin?
Haluaisin vain rakkautta.

25

1239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tsemppiä_etsintöihin

      Kyllä heitä on. Yksi omakin pitkäaikainen tuttu on ollut jo vuosia parisuhteessa, ja facebook-päivityksistä välittyy, että heidän elämäänsä kuuluu muutakin kuin petipuuhat. En tiedä onko tässä edes niin suurta eroa homo- ja heteromiesten suhteen. Tuntuu siltä, että nuoret miehet yleisesti hakevat enemmän seksiseuraa, halu syvempään kiintymykseen ja vakiintumiseen tulee myöhemmin. Varmasti kypsiäkin nuoria miehiäkin on sekä heteroissa että homoissa. Vaikka välillä voi tuntua siltä ettei ikinä ketään löydä, niin varmiten se omanlainen kumppani löytyy, kun pitää itsestään ja toiveistaan ääntä ;)

      • Anonyymi

        Niinhän se on hetero suhteissakin toiset hakevat kumppania ja toiset seksihuhdetta
        Kyllä näitä homopareja on olemassa itse tunnen niitä, ja elävät ihan tavallista perhe elämää Toistensa kanssa muutamilla myös lapsia ja hyvin luontuu heidän suhde


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän se on hetero suhteissakin toiset hakevat kumppania ja toiset seksihuhdetta
        Kyllä näitä homopareja on olemassa itse tunnen niitä, ja elävät ihan tavallista perhe elämää Toistensa kanssa muutamilla myös lapsia ja hyvin luontuu heidän suhde

        Juu on heitä, mutta hyvin harvassa. Eniten on seksin perässä olevia, pettäjiä sekä avoimessa suhteessa olevia


    • Onnea_odottelen

      Siis olen miettinyt tätä samaa. Minäkin olen jo aika kauan halunnut löytää sen oikean olen ollut monissa deittisovelluksissa mutta niistä ei ole ollut apua. Kun kukaan ei tule juttelemaan ja olen ollut niinkin rohkea ja tehnyt itse aloitteen, mutta kertaakaan ei ole mistään tullut yhtään viestiä takasin. Että poistin kaikki ne sovellukset ja päätin jatkaa elämääni sinkkuna ja huomasin että ei sinkkuna oleminen ole niin kamalaa, mutta olisi kiva löytää ihana ihminen kenen kainalossa voisi nukkua ja avautua. Minusta tuntuu että minulla ei ole kauheasti ihmisiä kenelle avautua minulla on vain yksi kaveri ja hänellä on kiireitä koulunsa kanssa. Niin ei ole aina sitä kenelle avautua minulla on kyllä paljon sisaruksia kenelle voisin kertoa ongelmiani, mutta ketään ei tunnu kiinnostavan. Enkä viitti oikein avautua kenellekkään enään. Ihan vaan siksi että ajattelen että ei ketään kiinnosta enkä halua sääliä. Haluan muutenkin itsenäistyä ensin ennen kuin alan seurustella, koska haluan näyttää että pystyn suoritumaan asioista joista muut ajattelevat että en onnistu. Välillä se on kyllä ongelma, koska en silloin pyydä apua kun sitä todella tarvitsen. Olen todella hankala kenkään ymmärtää siksi kai mielummin viihdyn yksin, mutta silti haaveilen parisuhteesta tulevaisuudessa. Myös se että pidän itseäni tosi rumana että sen takia kukaan ei kiinnostu minusta, mutta toivottavasti se onni osuu kohdalle tulevaisuudessa☺.

    • hiljainenvähemmistö

      Aloittaja osui nyt niin naulan kantaan! Ehkä useampi homo luulee olevansa homo todellisuudessa kuitenkin haluaa vain tunteetonta kivaa miesten kesken. näyttäisi tosiaan siltä että ne oikeat ja ihanat homot kuuluvat hiljaiseen vähemmistöön jota on vain todella vaikea löytää valitettavasti.
      aloittajalle ja kaikelle muille asian kanssa painiville paljon kaikkea hyvää!, haluan uskoa et aika vielä koittaa ja kaikki löytää rakkaimpansa :)

    • bear.is.the.best

      Taas näitä ikuisuuskysymyksiä...

      Homojen keskuudessa homomiehet on objektisoitu just siksi, että he ovat 1) homoja 2) miehiä. Emme puhu 1) hetero 2) naisista.

      Romantikkohomojenkin mieli tekee kuitenkin sekstailla miehen kanssa. Koska halutaan 1) homo ja 2) mies, jotta oma halu toteutuu. Täytyy romantikkojenkin kuitenkin erottaa puhtoinen Prinssi Rohkea -fantasia ja käytännön toteutus. Jos seksi koetaan lähtökohtaisesti "iljettäväksi", niin on erittäin haasteellista löytää toinen homoutensa aseksualisuudeksi tai pelkäksi asuinkumppanuudeksi tukahduttava.

      On paljon enemmän homoja. joille tämä ei ole mikään ongelma, vaan ihan normaali tapa toteuttaa seksuaalisuuttaan ja olla onnellinen siitä mitä ovat. Parisuhteessa tai sinkkuna.

      Itsellä takana aloittajan vuosien mittainen partnerin kuolemaan päättynyt suhde, jossa ei turhista nipotettu, jossa rakkautta oli puolin ja toisin ja elämässä kieltämättä on nyt iso tyhjiö. Enää en usko toista vastaavaa miestä elämääni löytäväni, mutta en halua katkeroitua tai jumittua aapo/peeppari -asteellekaan fantasioimaan siitä, että ihminen jonka kanssa et tule toimeen bannataan joka paikasta tai olisi vaikkapa hirttäytynyt mielenterveysongelmiensa takia.

      Ystäviä on reaalielämässä (=ei netin keskustelupalstoilla tai seuranhakusivustoilla) kuitenkin olemassa ja edelleenkin olisi valinnanvaraa uuden suhteen hakijoiden joukossa. Haluanko edes sitten joskus uuden pysyvän seuralaisen on vielä ratkaisematon asia, mutta varmaa on se, ettei ole mitään järkeä tukahduttaa itsestään normaalia fyysistä seksuaalisuuttaan ja jäädä haaveilemaan jostain romanttisesta nettisatumiehestä, joka ei kuitenkaan toteudu.

      Ei voi tehdä munakasta rikkomatta munia. Seuranhaku ja millaista seuraa saa on aina itsestä ja omasta sinnikkyydestä kiinni. Kotoa ei sinua varmasti kukaan tule hakemaan, vaikka se olisi millainen unelmakoti. Hankalia ja ongelmaisia ihmisiä tulee varmasti enemmän vastaan kuin niitä ihania toivevävyjä, mutta se kuuluu osana asiaan ja ne ihmiset tulee vain tunnistaa ajoissa ennenkuin kerrot heille mitään luottamuksellista, koska se mikä homokulttuurissa minua iljettää on nimenomaan näissä ketään koskaan saamattomissa romantikkopiireissä esiintyvä juoruilu ja loputon feikkailu tai vaikkapa nimimerkkien varastaminen.

      Kun senkin ajan voisi käyttää yhden todellisen ja aidon suhteen luomiseen, jonka jälkeen sun ei tarvitse välittää mistään "homokulttuurista" tai mitä sun onnellisesta parisuhteesta ollaan mieltä.

    • Sakuboi

      Ikävä sanoa että kokemukseni perusteella ehkä 1/10 homoista haluaa muuta kun pelkkää seksiä.
      Homot vaativat muilta mitä eivät itse kuitenkaan kunnioita. Esim. suvaitseminen, lokerointi, juoruaminen ja kaikki muu mitä homot itselleen vaativat, unohtuu noudattaa homolta itseltään.
      Mistä tämä johtuu? Muutamaan tapaukseen törmätessäni olen tullut siihen tulokseen että homo ei ole ollut sinut itsensä kanssa, ja yrittää epätoivoisesti muuttaa ympärilläoleviaan että itsellään olisi helpompi olla. Yleensä naismaiset ja ylipainoiset homot tekevät tätä.

      Mutta anycase, jos jokainen kunnioittaisi toista niinkuin itseään haluaisi kunnioitettavan, niin kaikilla olisi parempi ;)

    • Kunkerrankysyit

      Asiasta ja asian vierestä:

      Se, mitä yleisesti pidetään homokulttuurina, on sitä mikä on näkyvintä ja äänekkäintä. Just sitä, millaisen kuvan nyt homoista saa vaikkapa homobaarien, netin ja kännykkäsovellusten kautta. Jatkan kärjistämistä: homous on alkoholin tai muiden päihteiden huuruista, pinnallista diskopopin säestämää elämää, satunnaista seksiä ja tunnekylmää miehen metsästystä, takapuolen jyystämistä ilman tunteita. Helposti unohtuu, että muunkinlaista homokulttuuria on olemassa. Se on vain vähemmän näkyvää ja äänekästä.

      On vähän kurjaa, jos ja kun jotkut sitten ajattelevat näkemänsä perusteella, että homona oleminen on juuri tällaista ja esimerkiksi nuori ihminen sitten kuvittelee, että hänenkin pitäisi olla tällainen.

      Todellisuudessa vain osa meistä hakee seuraa seuraa netistä tai kännykkäsovelluksien kautta, tai käy missään homoille suunnatuissa tapahtumissa ja ravintoloissa, tai käyttää päihteitä, tai pitää diskomusiikasta tai vaihtaa kumppania kuin sukkia. :D

      Homokulttuuria on myös kahden miehen välinen rakkauteen, kunnioitukseen ja intohimoon perustuva pitkäaikainen parisuhde: arkinen työnteko, koti- ja perhe-elämä, ml. liikunta, matkustaminen ja kulttuuritapahtumat ja muut harrastukset. Edellä mainitulla kombinaatiolla pysyy jo sen verran kiireisenä, ettei ole aikaa notkua satunnaista seuraa hakevien homojen sovelluksissa. Oma rakas kumppani on elämän keskipiste ja kunnioitus häntä kohtaan itsestään selvää.



      Mitä taas seksiin tulee, toimiva parisuhde sisältää paljonkin seksiä, kun se on molempien mieleen, mutta se ei ole suhteen ainut ja tärkein sisältö. Seksi pitkässä parisuhteessa on hyvää ja turvallista, Kumpikin on oppinut, mistä toinen pitää. On syntynyt hyväksi havaitut tavat ja käytännöt, Samalla jännitys ja suorittaminen ovat unohtuneet - samoin ulkonäköpaineet. Kun suhde perustuu intohimoon ja keskinäiseen rakkauteen, se "paneminenkin" on ihan erilaista. Seksi on lopulta ihan eri asia: se on rakastelua.

      Keskustelun aloittaja kysyi, onko homoilla saman kaltaista rakkautta kuin heteropareilla? Onko kahta homoa jotka voivat käyttää suhteestaan nimitystä perhe?

      Kyllä on, Sitoutuminen, rakkaus ja intohimo eivät ole vain heteroparien yksinoikeus. Tällaisia pariskuntia on olemassa, et vain ole ilmeisesti sellaiseen törmännyt, koska he viihtyvät omissa oloissaan.

    • Junnuna

      Tuntuu että ns normaalin parisuhteen täyttävä homous vaatii todella paljon uskallusta suomessa sillä se eroaa kuitenkin totutusta "Suomalaisesta" normaaliudesta paljon. Ainakin itse en ole nähnyt kovinkaan monta homo paria noin niin missään. Tuntuu, että Norjalaisen sarjan Skam tyylistä nuorta rakkautta ei paljon suomessa ole. Itse kaipaisin lähinnä kaverin ystävän kätä voisi rakastaa ja se rakkaus olisi molemmin puolista.

    • GoStraight

      Kannattaa ryhtyä heteroksi. Koska kumpi on vaikeampaa, vaihtaa kiinnotuksen sukupuolta vai luopua rakkaudesta ja välittämisestä ja tyytyä lihallisissa himoissa vellomiseen? Itse sanon että rakkaus on tärkeämpää.

      Ennen homo, nyt hetero rakkauden täyteisessä parisuhteessa.

      • Junnuna

        Onko se sitten niin helppoa vai onko rakkus vain kahden ihmisen liitto. Itse en ainakaan ole rakkautta löytänyt naisista:(


      • GoStraight

        Et ole löytänyt vielä sitä oikeaa naista. Voi olla myös, että asenteesi on väär ts. luulet syntyneesi homoksi.


      • Junnuna

        Just just mikä on väärä asenne? Xd huhu


      • Pilluntökkiät_ei_kivoi

        Huooooooh. Sama kun sanois heterolle että ryhdy homoks onnistuisko no ei, mutta kyllä seksuaalinen suuntautuminen voi muuttua, mut ei aina. Siihen ei voi ite vaikuttaa sitä paitsi saattaa luulla että on hetero, mutta on oikeasti homo, mutta tunkeutunu uudestaa vielä syvemmälle kaappiin. Tai sit ei ole ollut varma kumpi kiinnostaa alusta alkaen näitäkin on nähty. Sitä paitsi ihminen ei ole robootti mikä vaan on silleen et nyt vois rakkaus kohdistua tyttöihin/naisiin. Ehei mähän en aijo "ryhtyä" heteroks vaan sen takia et joku tuntematon pillun tökkiä niin "neuvvoo". Hankikkaa elämä te ketkä luulette että voi "vaihtaa" et kumpaan ihastuu kukaan ei voi määrätä sitä kehen rakastuu ja keneen ihastuu. Vai voiko ollaanko me vaan sellassia vitun robootteja vaan mä en ainakaan. Olen ihminen kuka tykkää pojista piste. Perkeleen pillun tökkiät😡.


      • GoStraight
        Pilluntökkiät_ei_kivoi kirjoitti:

        Huooooooh. Sama kun sanois heterolle että ryhdy homoks onnistuisko no ei, mutta kyllä seksuaalinen suuntautuminen voi muuttua, mut ei aina. Siihen ei voi ite vaikuttaa sitä paitsi saattaa luulla että on hetero, mutta on oikeasti homo, mutta tunkeutunu uudestaa vielä syvemmälle kaappiin. Tai sit ei ole ollut varma kumpi kiinnostaa alusta alkaen näitäkin on nähty. Sitä paitsi ihminen ei ole robootti mikä vaan on silleen et nyt vois rakkaus kohdistua tyttöihin/naisiin. Ehei mähän en aijo "ryhtyä" heteroks vaan sen takia et joku tuntematon pillun tökkiä niin "neuvvoo". Hankikkaa elämä te ketkä luulette että voi "vaihtaa" et kumpaan ihastuu kukaan ei voi määrätä sitä kehen rakastuu ja keneen ihastuu. Vai voiko ollaanko me vaan sellassia vitun robootteja vaan mä en ainakaan. Olen ihminen kuka tykkää pojista piste. Perkeleen pillun tökkiät😡.

        Itse löysin jo kaiken mitä elämältä kaipasin. Olen nyt parisuhteessa Jeesuksen kanssa ja Jeesus on minun siideripissis joka leijuu näkymättömästi kaikkialla paikallaolevasti sylissäni. Ei siinä suurta muutosta tarvittu ja Jeesus rakastaa minua vaikka olenkin kusenhajuinen kaljaa litkivä perushetero. Homokulttuuri ei olisi koskaan hyväksynyt minua ilman hygieniaan panostamista. Nyt olen paljon onnelisempi.

        T: Ennen homo, nyt hetero rakkauden täyteisessä parisuhteessa.


      • Pilluntökkiät_ei_kivoi

        Mä uskon jeesukseen yhtäpaljon kun maailman parantumiseen. Eli en yhtään ainut mihin uskon on maapallo mitä ihmiset eli myös valitettavasti minäkin tuhoavat päiväpäivältä. Ainut mitä haluan on että ihmiset tuhoutuisi pois tältä planeetalta jotta tämä kaunis planeetta voisi elää. Ihmiset ovat tyhmiä jos luulevat maapallon selviävän tästä paskasta ja kyllä minua kiinnostaa ainoastaa maan hyvinvointi kuin ihmiset. Ihmiset on demoneja jotka tuhoavat maapallon. Toivon että maapallo tuohaa joskus ihmiset😊. Ps eikös myös sanota että homot ja lesbot eivät ole ihmisiä. Noh eihän mulla sit mitään hätää ole jos maapallo tuhois vaan ihmiset. Tietysti bisset se tuhoaa kahtia kun ne on sekäettä😄.


      • Anonyymi
        Pilluntökkiät_ei_kivoi kirjoitti:

        Huooooooh. Sama kun sanois heterolle että ryhdy homoks onnistuisko no ei, mutta kyllä seksuaalinen suuntautuminen voi muuttua, mut ei aina. Siihen ei voi ite vaikuttaa sitä paitsi saattaa luulla että on hetero, mutta on oikeasti homo, mutta tunkeutunu uudestaa vielä syvemmälle kaappiin. Tai sit ei ole ollut varma kumpi kiinnostaa alusta alkaen näitäkin on nähty. Sitä paitsi ihminen ei ole robootti mikä vaan on silleen et nyt vois rakkaus kohdistua tyttöihin/naisiin. Ehei mähän en aijo "ryhtyä" heteroks vaan sen takia et joku tuntematon pillun tökkiä niin "neuvvoo". Hankikkaa elämä te ketkä luulette että voi "vaihtaa" et kumpaan ihastuu kukaan ei voi määrätä sitä kehen rakastuu ja keneen ihastuu. Vai voiko ollaanko me vaan sellassia vitun robootteja vaan mä en ainakaan. Olen ihminen kuka tykkää pojista piste. Perkeleen pillun tökkiät😡.

        Niinhän se on että ihmiset eivät ymmärrä että se joka on syntynyt homoksi ei sitä voi muuttaa eikä tarttekkaan muuttaa
        Nähnyt läheisen kamppailun homoudestaan ja epävarmuuden siitä että uskaltaako tulla kaapista
        Viimein uskalsi ja elää hyvässä suhteessa ihanne miehensä kanssa. Ja voi hyvin.
        Niin että homouteen ei ole mitään käännös ohjelmia edes olemassa kuten eräät heterot luulevat, ja kenen vuoksi pitäisi ollakkaan. Eletään ja annetaan kaikkien elää


    • petkeles11

      homosuhteessakin voi sopia ollaanko kahestaan vai muiden kanssa kimpassa,ei se sen vaikempaa ole, tiedän miespareja jotka ovat olleet vuosikymmeniä parisuhteessa

      • bear.is.the.best

        Lienee ollut kautta aikojen yksi perustavimpia (homo)vihan syitä. Toisilla on "kulttuuri" ja toiset ovat ulkopuolisia.

        Kaveri ei taustojensa ja kasvuympäristönsä takia uskalla olla avoimesti homo ja on kristillisessä pakkoavioliitossa naisen kanssa ja seksuaalisuuden homopuoli toteutuu anonyymissä puskaseksissä. Samaan aikaan uskaliaampi homo elää vuosikymmenet sitä elämää, jota toinen ei uskalla.

        Ja sitten ukkomiestä/"heteroa"/kaappihomoa potuttaa kun homot saavat hillua vapaasti ja vielä olla kimpassakin ihan pelkällä sopimuksella ja varmaan koko pridekulkue hässii keskenään marssin jälkeen!!!! --- ja nyt ne homot ovat varmaankin niitä pettäviä ukkomiehiä! Sekin asema ja "arvonimi" on nyt viety. Grrrrr!

        Vihaa ei voi käsittää, eikä hyväksyä, mutta se syyt voi ymmärtää. Ymmärrätkö?

        On se sitten kateellinen hetero, bi tai homo. Jotain puuttuu omasta onnesta, niin miksi tuo toinen saa olla? Kun joku elää ja uskaltaa olla jopa onnellinen siinä suhteessa. Tottakai sellainen täytyy polkea maahan, koska se parinmuodostus ei omassa elämässä onnistu, tai sinulla on vuosikymmenet väärä partneri tai ei ketään ja "iljettävyyden" vika ei koskaan ole sinussa. Vai onko?

        Kunpa opittaisi elämään yhdessä erilaisuuksiemme kanssa.


      • Olen_vapaa_rakkaudelle
        bear.is.the.best kirjoitti:

        Lienee ollut kautta aikojen yksi perustavimpia (homo)vihan syitä. Toisilla on "kulttuuri" ja toiset ovat ulkopuolisia.

        Kaveri ei taustojensa ja kasvuympäristönsä takia uskalla olla avoimesti homo ja on kristillisessä pakkoavioliitossa naisen kanssa ja seksuaalisuuden homopuoli toteutuu anonyymissä puskaseksissä. Samaan aikaan uskaliaampi homo elää vuosikymmenet sitä elämää, jota toinen ei uskalla.

        Ja sitten ukkomiestä/"heteroa"/kaappihomoa potuttaa kun homot saavat hillua vapaasti ja vielä olla kimpassakin ihan pelkällä sopimuksella ja varmaan koko pridekulkue hässii keskenään marssin jälkeen!!!! --- ja nyt ne homot ovat varmaankin niitä pettäviä ukkomiehiä! Sekin asema ja "arvonimi" on nyt viety. Grrrrr!

        Vihaa ei voi käsittää, eikä hyväksyä, mutta se syyt voi ymmärtää. Ymmärrätkö?

        On se sitten kateellinen hetero, bi tai homo. Jotain puuttuu omasta onnesta, niin miksi tuo toinen saa olla? Kun joku elää ja uskaltaa olla jopa onnellinen siinä suhteessa. Tottakai sellainen täytyy polkea maahan, koska se parinmuodostus ei omassa elämässä onnistu, tai sinulla on vuosikymmenet väärä partneri tai ei ketään ja "iljettävyyden" vika ei koskaan ole sinussa. Vai onko?

        Kunpa opittaisi elämään yhdessä erilaisuuksiemme kanssa.

        Samaa mieltä


    • Haju-Väisänen_Oulusta

      Minä ennii tykkää hommoista!
      Niillä ompi aena paremman näköösset vaatteet kuin miula -- sekä ussein miehekkäämpi äänikkii.

      • Anonyymi

        Kuinka monta tunnet kun tiedät ettet tykkää heistä?
        Tapaat Monia homoja tietämättä että he ovat homoja ja pidä heistä.
        Loppuuko se pitäminen kun saat tietää


    • Anonyymi

      Aikoinaan kun avasin ekat kerrat silloisia homojen seuranhakusivuja, joo olen vanha setä :D chätit ja muut paikat oli täynnä jo vuosituhannen vaihteessa ilmoituksia, joissa oli vain ikä ja mitat, usein vielä valehdeltuna you know ;) joten kyllähän sitä hyvin usea sitten ehdollistuu itsekin näkemään itsensä ja muut vain kehoina, joiden tarkoitus on hakea hetken valheellinen läheisyydentunne irtoseksistä. Josta seuraa pahimmillaan suhde, joka pohjautuu siihen hetken seksuaaliseen kiinnostumiseen ja suhde onkin vain kahden kehon välinen kemia. Itselleni näin on meinannut myös käydä, vaikka kehon sijaan ihmissuhteessa arvostan ihmistä ja samankaltaista ajatusmaailmaa. Kaksi täysin erilailla ajattelevaa ja toimivaa ihmistä kun ei voi ikinä rakentaa toimivaa suhdetta ilman jatkuvia ristiriitoja.

      Toki niitä aitojakin ihmisiä on, jotka etsivät aidosti ihmistä, ei jotain statusta nostattavaa kumppania, joka näyttää joltakin ja tekee riittävän hyvää uraa. Harvemmin meihin tosin törmää grindreissä tai muissa huorasovelluksissa tai sivuissa, baareissa tai ruusuissa ja muissa seksipaikoissa.

    • Anonyymi

      Kaikki se sexhöperyys ja yksitoikkoisuus todistaa yksinomaan vain sitä, että homo- ja biiseksuaallisuus ovat luonnottomia ja suhteina sairaita jo sinänsä.

      • Anonyymi

        Mitäs itse teet tällä palstalla?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      583
      4252
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3479
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      144
      3126
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      166
      2407
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2260
    6. 235
      1748
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1437
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1320
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1120
    Aihe