Dog House baari Haniassa ja muutakin...

töpöttelijätäti

Onko kukaan käynyt? Kiinnostaisi, että jos menee bussilla Agia Marinasta Haniaan, onko tämä baari HYVIN lähellä? Sillä en pysty pitkää matkaa kävelemään. Mietin jo rolliksen mukaan ottamista, mutta en sittenkään taida.
Mitähän maksaa taksi suurinpiirtein välillä Agia Marina -Hania, tämä baarihan on käsittääkseni vanhassa kaupungissa? No, katsoin osoitteen: Chrysantou Episkopou 21 (jotenkin noin) Kun on yksin liikkeellä ja vielä liikkuminen rajoitettua, ei ole niin helppoa! Mutta yritetään ainakin, kun nyt kerran tuli varattua tämä viimeinen matkani. Hups!

Vielä, bussipysäkki on ilmeisesti aika lähellä Iolida Beach -hotellia, mutta mikä se lähellä on? Minulle se voi olla kaukana...Google mapsista katsoin, että tosiaan ruokakaupat ovat lähellä, Hyvä! Ja ravintoloita, ainakin kehuttu Nymfikin. Joku ystävällinen sielu voisi toki suositella joitakin ruokapaikkoja vaikka Haniassakin, koska kyllä minä siellä sen kerran itsenäisesti aion käydä.

Aurinkomatkojen facebook-sivulla näin sellaisen kuvan, että yksi suunniteltu kokemus peruuntui. En todellakaan mene hevosajelulle. En itse ole siis facebookissa, joten en voi kysyä siellä sivulla tuosta heidän sijainnistaan.

Lämpimät kiitokset, jos joku jaksaa vastata!

8

417

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toivottavastiLöydätsuosi

      Noin 15 euroa,-20 euroa/ suunta. Aika turisti ruokaloitahan ne tavernat hanian vanhassa kaupungissa ovat. Mene mielummin plataniaksen yläkylään, belvedere tavernaan. Taksilla noin 10 euroa /suunta. Erittäin hyvä ruoka ja tunnelma. Palvelu loistavaa ja varsinkin kun yksin menet,auttavat sinua takaisinkin "kotiin"
      Kokeile ja jos petyt,mene haniaan,itselleni siellä ei mitään ole, bussiaseman takana paikalliset,hyvät ruokapaikat.

      • TuttujaSeutuja

        Olen vähän samaa mieltä, ei Hanian ruokapaikat laadultaan sen kummempia ole kuin Agia Marinassakaan. Ehkä tunnelma Hanian vanhan kaupungin kujilla on vähän tunnelmallisempi. Ja usein kalliimpi ;-)
        Itse suosittelen Agia Marinan yläkylän Manolis-ravintolaa, vaikka edellisestä käynnistäni siellä onkin jo muutama vuosi aikaa. Ei taatusti tuota pettymystä! Iolida Beach - hotellilta sinne noin 1200 metriä kävelymatkaa ja sijainti.


    • töpöttelijätäti

      Kiitos sinulle! Tässä tilanteessa (kun ei osaa ajaa autoakaan eikä ihan kaikkia rahoja taksiin kannata laittaa) minulle riittää kyllä nämä turistiruokapaikat ihan hyvin :) Lämpöä tässä jo alkaa kaivata, vaikka en ole kova palelemaan niin nyt palelen täällä!

      • upeatalomaasinulle

        Miksi viimeinen matka? Jos näin on, nauti ja tee haluamasi. Kaikkea hyvää sinulle, ei turistiravintoloissa huonoa ruokaa ole, muualla vaan parenpaa.
        Agia maqrinassa hyviä ruokapaikkoja kyllä,kiinalainen, pitseria mamas? tjs Kyselehän reippaasti hotellilta ja oikeasti,pyydä apua jos tarvitset-varmaan saat.


      • töpöttelijätäti
        upeatalomaasinulle kirjoitti:

        Miksi viimeinen matka? Jos näin on, nauti ja tee haluamasi. Kaikkea hyvää sinulle, ei turistiravintoloissa huonoa ruokaa ole, muualla vaan parenpaa.
        Agia maqrinassa hyviä ruokapaikkoja kyllä,kiinalainen, pitseria mamas? tjs Kyselehän reippaasti hotellilta ja oikeasti,pyydä apua jos tarvitset-varmaan saat.

        Siksi viimeinen kun sain eläkepäätöksen, ja siinä oikein konkreettisesti näin, ettei sillä rahalla matkusteta, ainakaan kun maksaa yksin vuokran ym. laskut. Vaikka ei mitään enää ostaisikaan. Ja kyllä nämä terveysongelmat rajoittavat aika lailla, olisipa fillari - en uskalla vuokrata noita outoja pyöriä, ja liikennekin taitaa olla mummolle liian hurjaa :)
        Kiitos sinulle, kyselen kyllä ja oppaatkin varmaan neuvovat. Jos Tjäreborgkin pitää jonkun tervetuliaistilaisuuden, niin olisipa se vähän paremmassa ravintolassa kuin TUIlla oli Rodoksen Ialyssoksessa. Lueskelin eilen myös Tripadvisorin arvosteluja. Tavallinen ruoka riittää, ei ole varaa törsätäkään.


    • TuttujaSeutuja

      Iolida Beach -hotellin tienoilla on ravintoloita, autovuokraamoja ja muita hotelleja joten uskoisin bussipysäkin olevan tuolla kohtaa myös. Liikenne on ajoittain todella vilkasta ja sattumalta tien yli pääsee myös läheistä kävelysiltaa pitkin. Busseja kulkee tiheästi ja maksu muistaakseni parin euron kieppeillä. Mainio Mega Inka (tai nykyisin ehkä S-Ynka) -market on ihan vieressä ja suosittelen kokeilemaan tuon kaupan paikalla puristettua ja pullotettua appelsiinimehua ;-) Se on mun pakko-ostos ohi kulkiessa!

      Hanian päässä kävelymatka on puoli kilometriä Hanian bussiasemalta, normaalivauhdilla noin 7 minuuttia. Matka ei ole haasteellinen, suuri osa taitaa olla vilkasta kävelykatua Plateia 1866 -puiston päästä kohti satamaa (Hanian kirkon kohdalla käännyttävä idän suuntaan). Liikenne tosin on usein ruuhkaista, joten ne muutamat kadun ylitykset joutuu tekemään ripeästi, valot löytyy pahimmista risteyksistä.

      • töpöttelijätäti

        Kiitos, katsoin jostain hotellin esittelystä, että sellainen siltahan siinä on, josta voi ylittää kadun. Kiitos tuosta matka-arviostakin :) Jollekin tuo matka on tietenkin ihan helppo, vaan ei välttämättä kun selässä on ongelmaa. Jos olisi matkalla penkkejä, ei mitään ongelmaa. Mutta on tullut huomattua, että etelän maissa ei juuri ole . Olen istunut milloin missäkin reunuskivellä.


      • TuttujaSeutuja

        Tuolla taipaleella on penkkejä ainakin bussiasemalla, 1866-puistossa (siis lähes puolivälissä) ja Hanian kirkon aukiolla. Lisäksi jotain kahviloita ja jätskibaareja tms. joissa varmasti voi istahtaa ilman tilauksiakin. On tuo seutu tullut melkoisen tutuksi kun Kreetalla tulee käydyksi ainakin vuosittain.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7917
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      176
      1744
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      61
      1015
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      191
      934
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      910
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      876
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      813
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      704
    Aihe