Täällä ollaan taas Kalliokylä

Totuusko

Luulitteko, että olemme unohtaneet tämän alihintaan toteutuneen tilakaupan? Ei, me emme unohda tätä koskaan, sillä tuolla hinnalla koko tila ei koskaan voisi mennä. Mutta Kiuruvedellä se onnistuu ja miksi sen vain tietää ne, jotka ovat sen siihen pisteeseen ajaneet. Onko olemassa omaatuntoa vaiko ahneus toisen omaisuuteen teki tämän. Nyt teillä on varmaan hyvä mieli ja haluatte tuoda esiin kaiken, mitä siellä tilalla on ollut pielessä, mutta muistakaa se ei ollut tämän asian pointti, vaan se,että halusitte tilan itsellenne keinolla millä hyvänsä. Toivon sydämeni pohjasta jaksamista teille E ja R, jotta jaksatte mennä eteenpäin ja muistakaa me olemme kanssa kulkijoina oikeuden puolesta teidän kanssanne.

36

883

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yhtäjatoista

      Toivon sydämeni pohjasta jaksamista teille Kalliokylän viljelijät ja muutkin Kiuruvetiset viljelijät, että jaksatte mennä eteenpäin. Ja että jaksatte olla välittämättä näistä tyhjänpäiväisistä syyttelykirjoituksista.

    • 987789

      halusitte tilan itsellenne keinolla millä hyvänsä......Tämä kertoo kaiken. Katkeraa valitusta huonosti hoidetuista raha-asioista....

      • toskanpasi

        Karman laki kostaa! Ei seiso rosvoilla kuulema enää!


      • 741
        toskanpasi kirjoitti:

        Karman laki kostaa! Ei seiso rosvoilla kuulema enää!

        Ittestäskö kirjoittelet.


      • leks

        Totuusko.Päivitäppä samalla tiedot viranomaistaholta,joko oikeus on toteutunut ja istunto käyty? Eikös se aikaisemmissa "uutisoinneisa" oltu tälle kesälle määritelty?


    • Baalin

      Lapsellista puhua ettei ollut hyvä, kun oli vääräväriset verhot ja navetalla taikossa ruostetta. Antaa nuo selittelyt hyvän kuvan siitä miten nyt yrittävät pyhittää moisen teon. Tuota tekoa ei voi pyhittää mitenkään. On ahnehdittu toisen omaa, eli haluttu käytännössä ilmaiseksi. Kristitty ihminen olisi maksanut oikean hinnan, aivan niinkuin Raamattu neuvvoo tekemään. Hedelmistään heidät tunnetaan ja nyt nähtiin minkä hedelmiä.

      • ajatusmukaan

        Kristitty ihminen ei tuomitse!!!!


      • patupatu

        Jopa on raju yleitys. Entä jos posket eivät satu olemaankaan punaiset?


      • patukkapää

        Mtk miehen sisällä palava ahneuden tuli tekee heistä yleensä punaposkisia, he kalpenevat vasta viimeisellä tuomiolla ollessaan


      • Ilkeydenmäärämittaamaton
        patukkapää kirjoitti:

        Mtk miehen sisällä palava ahneuden tuli tekee heistä yleensä punaposkisia, he kalpenevat vasta viimeisellä tuomiolla ollessaan

        Sinun pahansuopaisuuden määrä vie sinut ennen kaikkia muita ilman tuomiota suoraan helvettiin


      • patukkapää

        Kerronpa sinulle näin kahdenkesken sellaisen asian, jonka pitäisi jokaisen aikuisen sisimmässään tietää: muuta helvettiä ei ole olemassa kuin täällä ja nyt, se minkä mtk- miehet lähimmäisilleen tekevät.


      • Ilkeydenmäärämittaamaton
        patukkapää kirjoitti:

        Kerronpa sinulle näin kahdenkesken sellaisen asian, jonka pitäisi jokaisen aikuisen sisimmässään tietää: muuta helvettiä ei ole olemassa kuin täällä ja nyt, se minkä mtk- miehet lähimmäisilleen tekevät.

        Olet oikeassa, se on täällä ja nyt, mutta sen tekevät sinä ja sinunlaisesi miehet ja naiset.


    • 2016elokuu

      Nyt, kun olette saaneet hänen omaisuuden ns. käyvällä hinnalla kysyn vielä kerran, missä on hänen vaatteensa ja henkilökohtainen omaisuutensa. Mitä teitte niille? Onko teistä tähän vastaamaan? Miksi te teitte hänelle tämän? Kun ja jos ette anna tähän oikeaa vastausta se on merkki siitä, että tämä on ahneuden ja halun saada toisen omaisuus hinnalla millä hyvänsä. Mitä te ihan oikeasti ajattelette tästä? Oletteko nyt onnenne huipulla, kun saitte huutaa, että olemme suurin ja mahtavin tila kalliokylässä.. Puuttuuko teiltä rakkaus se oikea rakkaus, joka ei katso omaisuuteen vaan ihmiseen, jonka kanssa on hyvä olla.Omaisuuden kartuttaminen on merkki siitä, että jotain on pielessä parisuhteessa. Missä on hänen henkilökohtaiset tavarat? Kukaan järkevä ihminen ei vie toisen omaisuutta varsinkaan henkilökohtaisia tavaroita, jos oma elämä on kunnossa. Tämä on merkki siitä, että se oma elämä on helvetin pielessä. Haukkukaa ja ilveilkää vaikka kuinka paljon ei se kosketa meitä, vaan ehkä se koskettaa jotakin toista. Yön selkään huutaminen ja karkoittaminen antaa kuvan ihmisestä hm.

      • syksyntuuletjapaisteet

        Hupsu mikä hupsu. Luuletko tosiaan, että ostajat vastaisivat täällä teidän typeriin kysymyksiin tai vaatimuksiin.


      • minävoan

        Kaet hyö ovat Paskanhöystönä ee niistä muuvalle oo!


    • Iskara

      Mix te tääl huutelette kun ette tiedä asioista mitään!!

    • 2016elokuu

      Miksei vastaisi? Onko se hupsu kysymys, missä on hänen henkilökohtainen omaisuus? Mitä sinä tällä vastauksellasi voitat? Onko sinulla kaikki ok? Miten niin ei tiedetä asioista mitään, olen sataprosenttisen varma siitä, että te kaikki, jotka puolustatte uusia omistajia olette jollain tavoin ???????????????

      • elokuusyyskuu

        Teillä ilmeisesti ei ole. Hänen henkilökohtainen omaisuutensa on hänen asiansa, ei se täällä rääpimällä mikikään muutu.


      • Tiijänminä

        Se omaisuus on paskatunkiossa.


    • 2016elokuu22

      Oliko teillä tarvetta heidän vaatteisiin ja muuhun omaisuuteen? Laitatatteko pyhävaatteet yllenne,kun teillä ei ollut varaa ostaa omia juhla vaatteita. Siksikö ette uskalla vastata suoraan kysymykseen? Missä heidän vaatteensa ja muu omaisuus on? Olemme senverrran kovaksi keitettyä sakkia, että teidän ns vinoilut eivät meihin pure, joten menkää imemään no en nyt sano mitä.

      • 2017elokuu

        Kuka niillä mitään tekis. Olette toosi kovia. keskustelipalstalla kirjoittelemman.


      • minävoan

        Uskojo Paskatunkijossa HEHEHEHEEEEE


    • 2016elokuun22pvä

      Onko se typerä kysymys, missä on henkilökohtainen omaisuus? Taitaa olla outoa porukkaa, joka vie toisen vaatteet. Mitä te niillä teette? Onko se outo porukka myös viemässä alihintaan toisen omaisuuden? Vastaisit jos olisit rehellinen kansalainen, ja vastaisit rehellisesti. Täällä Kiuruvedellä ei voi puhua rehellisyydestä, sillä papitkin kaikkoavat samoin kaupunginsihteerit. Mikä on pielessä sitä täytyy kysyä tiedät keneltä?

      • muuallemuuttanut

        Oliko se pappi sitten Kalliokyläläinen?


      • bfbbbfg

        Voi mikä rehellisyyden perikuva. No outoa porukkaa täällä kyllä riittää.


      • pyhäkäs

        Kaippa on vieny henk.omaisuuden mennessään. jaa sehän Menikonkkaan. Kaippa se siellä Jokikylällä reohottaa Näkyy käövän volvolla kylältä KALIJOO hakemassa


      • minävoan

        Ka Ne ON Tunkijon POHJALLA


    • eerorukka

      Onko täällä enää minkäänlaista ylläpitoa? Nämä kunnianloukkausta härnäävät kirjoitukset saisi poistaa järjestään, niin loppuisi tämän tilakaupan käsittely täällä kun se on jo muualla virallisissa tahoissa käsitelty.
      Niin makaa kuin petaa.
      Turha rypistää kun on housussa.
      ym. ym.ym.

      • tolokuntipu

        Turha rypistellä kun on mtk pihassa.


      • taikakuusi
        tolokuntipu kirjoitti:

        Turha rypistellä kun on mtk pihassa.

        Turha rypistellä, kun on sak pihassa.


      • Enäänestäkepuleita

        Tämä on tulos just siitä, että valtio ohjaa verorahoja täysin turhaan kannattamattomaan liiketoimintaan. Ennen oli kaikilla kesäsiat ja kasvimaat, mistä otetiin särvin ja lisäksi kalaa järvistä, marjat kerättiin metsistä. Ei tarvinnut lähteä sauvakävelylle, kun päivän uurasti kovaa työtä tehden. Nyt kaikki on perseaukisen valtion tuen varassa, niin isännät kuin rengit. Kukaan ei kehtaa tehdä työtä. Nyt otetaan sitten työvoimapulan nimissä pakolaisia, sekin valtion laskuun, jopa marjan keruuseen. Missä on todellinen elämän tasapaino. Ennen sanoivat, että luoja ei laiskoja elätä. Suomi on ajautunut laiskuuden nimissä huonoon jamaan. Syödään ja juodaan valtion laskuun ja sitten pitäisi vielä kaikki tästä syystä sairastuneet (lihoneet) korjata ja hoitaa valtionlaskuun. Hillitkää nyt hyvät ihmiset ahneutenne, suomi on jo kusessa. Ei ihme, että saksalaiset näkevät tämän laiskuuden ja työntävät tänne ulkolaisia, vain sen vuoksi, että rotu, uskonto ja kulttuuri pitää nälänvoimalla saada uusiutumaan ja vaikuttaa eu:ssa kaikien tukien vähentämiseen suomalaisille. Vielä kiitokseksi maksattaa suomalaisilla, kreikalle antamansa luotot korkoineen ja korjaa hyödyn lakkariinsa.


      • vetreatax1

        Sisäsiittoisilla kiuruvetisillä peräkammarin aikamiespojilla ei riitä älykkyysosamäärä edes marjojen keräämiseen!


      • ElemerTiktonius
        vetreatax1 kirjoitti:

        Sisäsiittoisilla kiuruvetisillä peräkammarin aikamiespojilla ei riitä älykkyysosamäärä edes marjojen keräämiseen!

        Peräkamaripoikiahan ei Kiuruveden autioituneella maaseudulla ole enää vuosikymmeniin asustanut. Ei ole ollut peräkamarin lämpimänä pitäjiä.

        Ilmiö on nyky-Suomessa siirtynyt kaupunkimaisiin tajamiin, ja sieltä ei ainakaan marjanpomintaan halukkuutta löydy.


    • Missäjulistajat

      Missäs työ nyt ootta, ku ei kuulu eikä näy suolipalstalla, tuilko se teelle se julistettu tuomiopäivä?
      Täällä palstalla on louskutettu haukkua kaikin keinoin ja urakalla sen konkurssitilan uusia yrittäjiä, niin miks työ nyt tuomiopäivän julistuksen jäläkeen ootta ihan hilijoo? Kertokkee nyt ihmeessä kaikille, jotta ku työ kanssakulukijoena oikeuvven puolesta ootta mukana siellä ollu, jotta mikä se nyt oli se tuomiopäivän tuomio???
      Kyllä minua ainahhii kiinnostaa tietee, ku nii kovasti ootta vaevoo nähnä niihin haakkumissee, ni Kertokkee nyt se tuomio.
      Vae tyhjeekö työ vaen räkytittä?

      • nitrodomus

        On oikeitten yrittäjien raakaa pilkkaamista puhua maanviljelijöistä yrittäjinä, mitä helvetin yrottämistä tuollainen pelleily on? Kaikki saadaan yhteiskunnalta ruohonleikkureista ja polttoaineista lähtien! Ei ole muilla yrittäjillä kaupungintalolle palkattuja henkilöitä hoitamassa asioita ja jakamassa rahaa taikaseinästä!


      • nitroglyseriini

        Et vastannut kysymykseen,joka SINULLE esitettiin!!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe