Gambian hotellit

matkailijat

1. kertaa menossa Gambiaan kuukaudeksi mieheni kanssa, ja hotelleja mietitään, onko Sun Beach Hotel & Resort vai Sunset Beach vai tarvitseeko ollenkaaan all inclusive olla?
Millaisia kokemuksia yleensäkin hotelleista?

6

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haroona

      milloinkahan meinasitte lähtee,itte meen joulukuussa myös kuukaudeksi.hotellia en osaa suositella koska ,se mitä kukakin lomaltaan haluaa on jokaisen oma asia.itse olen pitänyt tukikohtana bb ja african village hotleja ja asunut ihan muualla kaukana kalliista rannasta.tää on mulle nyt seitsemäs reissu ja matkat on kestäneet 3-5 vko,voin antaa pikku tipsejä mut ei täällä,koska sekopäät sotkee koko keskustelun kumminkin.

    • siverhipo

      All inclusive on tarpeeton, voit halutessasi syödä hotelilla halvalla vaikket olisi varannut ruokailua. Sieltä löytyy hyviäkin ruokapaikkoja, tosin harvassa .Mun lemppari on stripilla Ray
      iso pihvi muusilla ja ravuilla , jälkäriksi lättyjä ja iso vesi pullo kyytipojaksi 10€. Kaupasta saa hyvää votkaa Romanof alle 3€ kolmevarttia .
      Jos hotellin ruokiin aikoo varautua niin Senegambia hotelli paras, ainakin ruokien ja altaan suhteen .Sijaintikin hyvä jos ei halua haistella avoviemäreitä.

    • silverhipo

      Vielä , mitä järkeä on mennä pois ranta alueesta jossa edes vähän tuulenvire käy, on vähemmän hyttysiä, pölyä ja paskanhajua ja tauteja.
      Varatkaa nyt ekalle matkalle joku säällinen paikka , myöhemmin voi mennä sitten slummeilemaan jos siltä tuntuu.
      Olen ollut noin kymmenen kertaa ja nytkin varannut kuukauden matkan .
      -vinkki jos pärjää savolaisten kanssa niin pärjää gambienkin.

    • Cancan1

      Älkää ainakaan menkö Coral Beachiin. Kokemusta löytyy,loma muuttui stressi lomaksi,heti seuraavana päivänä. Lukot ei pelanneet, ruoka samaa aamusta iltaan, tarjoilijat olivat ystävällisiä vain ,jos tippasit niitä todella usein.Vessa alle 2 neliön koppi, ovi sisäänpäin, jos halusit ulos vessasta joudut menemään pöntön viereen ja näin sait oven auki, onneksi olemme hoikkia. Kuvia joita mainostaa ovat Hilton ajoilta. Ymmärrän huvin miksi Hilton veti nimensä pois. Ihmettelen miten matkatoimistot kehtaavat mainostaa edelleen vanhoilla kuvilla. Kyllä pettymys on suuri,kun astut tuohon paikkaan.meidän ollessamme 2017 alussa, suomalaisia muutti toisiin hotelleihin, kuulimme myöhemmin,että paljon tyytyväisempiä joka suhteessa.

    • Painajaista5

      Välttäkää Coral Beach hotellia. Niin ahnetta henkilökuntaa en ole muussa hotellissa nähnyt Gambiassa ennen, ruoka laadultaan huonoa. Matkatoimistot mainostaa tätä hotellia vanhoilla kuvilla, huoneet todella jotain 70 lukua ötököiden syömine verhoineen ja kalusteineen. Uima-altaassa ei viitsi edes uida ötököitä täynnä olevassa altaassa ja pohjassa jotain teräviä koristeitako?Vessat aivan omaa luokkaansa,alle 2 neliön koppi, ovi sisäänpäin. Jos olet tukevanpa tekoa,niin ovea,et saa kiinni,ja muutenkin ollessamme hoikkia sieltä pois päästäkseen oli mentävä pöntön viereen ja sitten sait oven auki. Meillä lomamme oli stressiloma kyseisessä hotlassa. Kokoajan joku oli rikki tai et päässyt huoneeseen ym ym.3 pariskuntaa vaihtoi kahden päivän päästä hotellia ja myöhemmin kuulimme,että oli heidän paras päätöksensä.Olimme todella pettyneitä astuessamme hotelliin ,mikään ei vastannut kuvia.Loma oli osaltamme stressiloma kahden muun pariskunnan kanssa. Luvattiin ohjelmaa Jokapäivä, mutta vain 2 oli viikossa.joku bändi kävi soittaa n.45min.minusta all inclusive on ehdoton,mutta jokainen tyylillään.

      • hannipe

        Tänään tultiin ja asuttiin Senegambia beach ja oltiin tyytyväisiä. Ruoka hyvää , kaikki palvelut toimi ei mitään valittamista . Olut hotellissa 80 dalasia, jos viitsii kävellä 100m rantaa pitkin hita halpenee miltei puolella. Jotkut valittaa , että on ylihintainen hotelli mutta laadusta pitää maksaa .


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      28
      1448
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe