YKSISARVISET hoitavat

Hyväbisnes

Nythän on eräs pariskunta keksinyt hyvän tulonlähteen: yksisarvisten ryhmäkaukohoito. Kyllä on bisnes huipussaan,jos joku hölmö yli Sataeuroa tuollaisesta maksaa!
Ovat usein päässeet televisioon, jotenka ovat myös investoineet mainontaan. Paljonkohan yksisarviset Nettoavat ?

6

127

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kasniin

   Kuulostaa kyllä hauskalta.

   • Ihmepillerit

    .
    Itsekin sain juuri Arkkienkeli merkuriukselta käskyn aloittaa bisnes. Hän sanoi, etten saa tehdä ilmaiseksi, vaan vähintään satanen on taksa. Alveja ei tartte maksaa, koska kysymys on kokonaisvaltaisesta hoidosta. Ihanaa, kaksi yksisarvista ja yksi kaksisarvinen kanavoi mulle kokoajan tekstiä. Ihan hengästyttää kun olen niitä yökaudet nettiin kirjoittanut. Voitte sitten niitä satskulla vastaanottaa. Ihanaan kotiimme muutti kulkukoira, joka kertoi heti kättelyssä, että olemme ihana perhe. Osaan siis kanavoida paitsi arkkienkeleitä, valonneuvostoja, neuvostoliittoa, pilviä, ukonilmaa, Jumalaa myös koiria, kissoja ja kilpikonnia.
    Mun lapsi on vanha Sielu, inkarnoitunut Maya Intiaani. Olemme koko perhe maanpäällisiä mestareita. Yes! Ihan nyt hengästyttää ja tuskanhiki vaan valuu, kun oon niin siunattu ja päässyt vanhoista kahleista. Itken nytkin koko ajan, että kajalit valuu poskille, kun Arkkienkelit ja Lohikäärmeet hyppii mun valkoisella sohvalla kuin pingispallot konsanaan. Yksisarvinen kurkkii ikkunasta. Nyt mä itken vielä ja kirjoitan sitten mun kaverin ihmetableteista, niitä saa syödä kuinka paljon vaan. Ne on ihania.


  • Olen myös yksisarvinen, mutta valitsen hoitoni tarkoin.

  • hubaahei

   Heh heh.
   Olisko semmoista hoitoa kuin kaksilärvinen...?

  • Uskonkaksisarvisiin

   Onko lapsille hyvä kasvuympäristö, jos vanhemmat ovat harhoissaan? Paljon pahoja esimerkkejä lasten kokemuksista kulttiyhteisöissä ja mielikuvituksen perustuvissa henkisistä liikkeissä.

  • ufo.ko

   Minusta pitää miettiä mistä maasta ja keneltä nämä ''opit'' tulee. Tämä on se juttu!!

   Oli asia mikä tahansa, hyväkin, aina tulee lieveilmiöitä kylken ja jos kontrolli ei toimi.. Eli kyseenalaistaako näitä kukaan ns. henkisentyöntekijöitä mihinkään suuntaa, vaan voisiko joku ajatella vaikka joukkohypnoosia, suurta markkinakoneistoa, manipulaatiota, rahastusta? Esim. ns. ennustuskorttien määrä on räjähdysmäisesti kasvanut, kun ennen aikaan oli vain suurunpiirteinTarot- ja pelikorttipakka. No nythän puhutaan vain ''välineestä'' siihen tietoon, mutta ajatteleeko kukaan mikä miljoonbisnes tämä 'oheistuote-valikoima'' on? Puhumattakaan hoidoista ja kursseista ym. Vaan onko se vain ..kivaa?
   Luulen, että tähän yhtälöön on vain luotu rahastuskoneisto. Huijareta ja koijareita. Ihmeiden oppikurssi - WTF? Bussinesta on aina luotu pienempiinkin rakoihin ja nykyaika on mitä muhevinta multaa istuttaa vaikka jos mitä uskomushoitoa, koska jos et usko, että keisarilla ON vaatteet, olet totaaliseti ulkona - kritiikkiä ei sallita tai sitä ei oteta vaihtoehtona. Se on pelottavaa?

   Jokainen tulkoon uskossaan onnelliseksi. Itse uskon kyllä toisiin ulottuvuuksiin, henkiolentoihin ym. en siksi että nykyään puhutaan, vaan kun katsoo historiatietoa, ihmisten kokemuksia (myös omia) tutkin ym. mutta ehkä siksi juuri, ''en osta kaikkea'' diibadaabaa.

   Eli jälleen kerran: Jossakin o n se jutun juuri, mutta ihminen sössii hyvän ja aidon asian! Eikä ilmeisestikään opi taaskaan mitään. :/

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   613
   5905
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   68
   2970
  3. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   123
   2487
  4. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   62
   2002
  5. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   85
   1725
  6. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1316
  7. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1292
  8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   43
   1131
  9. 105
   1111
  10. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   66
   1032
  Aihe