MTK isänmaalliseen toimeen

LahjaSuomelle

Neuvostoliitto lakkautti itsensä talouden ja uskottavuuden romadhettua.

Suomem kommunistinen puolue SKP lakkautti itsensä talouden ja uskottavuuden romahdettua.

Voisiko MTK tehdä vastaavan isänmaallisen teon tukiaismaatalouden ja uskottavuuden rippeidenkin romahtamisen jälkeen?

40

227

  Vastaukset

  • "Voisiko MTK tehdä vastaavan isänmaallisen teon tukiaismaatalouden ja uskottavuuden rippeidenkin romahtamisen jälkeen?"

   "Eduskunta hyväksyi valtion talousarvion vuodelle 2017. Talousarvion loppusumma on 55,5 miljardia euroa."

   Mistä aloittaja päättelet että maataloustuki ei olisi uskottava.

  • Maalaisliitto voisi seurata ikiystävänsä neuvostoliiton esimerkkiä ja lakkauttaa sekä kommunistisen suunnitelmataluden että itsensä. Molemmat voidaan haudata vierekkäin Kremlin muuriin, Leninin mauseleumin liepeille. Surijoita Punaiselle torille jää tuskin kourallinen.

   Leninin muumio on tukiaismaataloutta elävämpi. Molempia ehostellaan ja paikkaillaan ja ruumiiden ääressä pidetään palopuheita. Leninin ylläpito tulee kuitenkin paljon halvemmaksi veronmaksajille.

  • Kansahan suomessa päättäjät eduskuntaan valitsee ja jos joku puolue, vaikkapa keskustapuolue ei saa ääniä puolue voi vaikka lakata olemasta. Ei puoluetta demokraattisessa suomessa muu lakkauta kuin kansa eduskuntavaaleissa.

   Mitä tulee maataloustukiin, kansan valitsema eduskunta hyväksyi mastaloustuet osana valtion tulo ja menoarvioesitystä.

  • Ei mikään puolue yksin suomessa voi asioista päättää. Ei keskustapuoluekaan vähän yli 20% äänivällallaan eduskunnassa.
   Miksi keskustapuolue itsensä lakkauttaisi kun on saanut kansalta viidesosan suomen päätösvallasta.

   Mitä tulee maataloustukiin ja ruoan viljelykustannuksiin, kyllähän ruuan tuotanto maksaa mutta kovasti tuntuu ruoka käyvän kaupaksi.

  • Miten tuo mielestäsi sopii eduskunnan päätöksiin, emimerkiksi valtion tulo ja menoarvioesityksen hyväksymiseen. Senhän on hyväksytty edusskunnan enemmistön päätöksellä.
   muuten, Huomasitko! "Suomessa on maailman paras hallinto" siis hallinto joka myös päättää maatalouspolitiikastamme.

   Miten maataloustuet autioittavat alueet? Miten sovitetaan kuluttajien vaatimus aina vaan halvemmasta ruuasta jonka on mahdollistanut tehomaatalous joka taas saastuttaa enemmän kuin vaikapa luomutuotanto joka on kustannustehottomampaa ja siinä tuotantokulut in korkeammat per tuotettu kolo tai litra.

  • " Tukaismaatalous on loinen joka käyttää toisten työtä häpeämättä hyväkseen."
   "Rökäletappiollinen maatalous."

   Millaisesta työstä on kysymys jota maatalous käyttää häpeilemättä hyväkseen?

   Jos maatalous on rökäletappiollista alhaisten tuottajahintojen ja korkeiden kustannusten vuosi niin miten sitten jos naataloustuet poustettaisiin ruoan hinta laskisi. Ei kai nyt kukaan tappiolla viljele.

   Minusta epäloogisia väittämiä.

   • Kuten edellinen nimimerkki todistaa, tukiaismaatalous perustuu rökäletappioiden kattamiseen valtion varoista. Tappiollinen toiminta eli vahingonteko tulee LOPETTAA ei sitä pidä jatkaa tukiaisilla.

    Maatalouden harrastajien vapaamatkustetyua kolme sukupolvea tukiaiskuplassa käsitys oikeasta työstä on kadonnut.


   • TerveKonkurssiTarpeen kirjoitti:

    Kuten edellinen nimimerkki todistaa, tukiaismaatalous perustuu rökäletappioiden kattamiseen valtion varoista. Tappiollinen toiminta eli vahingonteko tulee LOPETTAA ei sitä pidä jatkaa tukiaisilla.

    Maatalouden harrastajien vapaamatkustetyua kolme sukupolvea tukiaiskuplassa käsitys oikeasta työstä on kadonnut.

    Ihan höpönhöpöä. TAAS!


  • Eduskuntahan maataloustuet lopettaa jos haluaa, vai kuinka?

  • Maksa sinä nimimerkki "TerveKonkurssiTarpeen" sitten ruuastasi niin paljon että
   Se kattaa tuotantikustannukset ja vielä työpalkkaa viljelijälle.

   Sitä esimerkin näyttäjää ei vaan vieläkään ole ilmaantunut joka ilman maataloustukia saisi riittävän tuloksen ja jäisi vielä kohtuullisesti voittoa.

   • Maailmalta saa markkinahintaan hyvälaatuisia elintarvikkeita paljon tukiaismoskaa halvemmalla.,Tukiaisharrastelijat eivät ymmärrä mitään taloudesta, maataloudesta eivätkä oikeasta työstä. Veronmaksajien rahapussilla loisiminen ei ole oikeaa yrittämistä nähnytkään.


  • Koita nyt vaan tulla toimeen sen tosiasian kanssa että eduskunta päättää adioistamme.

   Esimerkiksi:

   "MT kertoi tänään, että Valion voita saa ostettua Suomessa 4,78 euron kilohinnalla, kun sama tuote maksaa Virossa 7,88 euroa ja Ruotsissa 7,58 euroa kilolta. Voin maailmanmarkkinahinta on tällä hetkellä ennätyksellisen korkealla."

  • Ja...

   "Sianlihan hinta on noussut Keski-Euroopassa toukokuusta lähtien. Suomessa hinta on pysynyt lähes muuttumattomana ja kaikki muut EU-maat ovat menneet Suomen ohi."

   "Useimpien viljojen ja lihan hinnat ovat Suomessa alle EU-keskiarvojen. Maidon ja rukiin tuottajahinnat ovat Suomessa Keski-Eurooppaa paremmat." Mutta silti...

   "Euroopan maiden hinnat vertailussa - Suomessa huippukallista
   Perjantai 24.06.2016 klo 06:32
   Suomessa ruuan ja alkoholijuomien hinnat ovat Euroopan huippuluokkaa."

  • mtk on maammmekallaein lobbausjärjesö

  • MTKn Jäsenmaksut

   Jäsenmaksut 2017
   perusmaksu 35 €
   maksu peltohehtaarilta 2,90 €
   maksu metsähehtaarilta 0,37 €
   maaseutuyrittäjämaksu 35 €
   opiskelija jäsenmaksu 15 €

  • Mihin se muka lakkautti. Punaisten kepuvuoristoneuvoksien kaverit vaihtoivat vain nimeä. Ensimmäinen särö taisi kepulien ja Kremlin valtiaiden väliseen rakkauteen tulla pakotteista, vaikka sekin paikattiin Hanhikivillä ja muilla poikkeamilla.

  • Tukiaismaatalous kuoli 60 vuotta sitten. Nyt rökäeletappiollinen tukiaismaatalous vie hautaan koko kepulandian.

  • Maatalous tukiaisineen tuhosi kepulandian ja nyt on saattohoito jo pitkällä.

   • Luitko työmiehestä?


  • Kaikki muu voidaan lakkauttaa, paitsi ruuantuotanto. Koska kaikki muu on turhaa, täysin turhaa. Vai oletko kauan ollut syömättä?

   • Ei ruoantuotantoa tarvitse lopettaa. Rökäletappiollinen ja saastuttava näköismaatalous ja vastikkeettomien tukiaisten jakelu on lopetettava välittömästi vahingollisena. Näin jää rahaa elintarvikkeiden hankkimiseen ja vielä paljon muuhunkin.


   • Enpä ole juuri maitoa ja perunaa kuluttanut. Maataloustuista yli puoet menee isäntien rehupeltoihin maidontuotannon ylläpitämiseksi.


  • Erottele nyt mikä on ruuantuotantoa ja mikä rökäletappiollista ja saastuttavaa näennäisviljelyä? Katos kun suomalainenkin viljelijä on niin tehokas eurooppalaisten virkaveljiensä kanssa, että päättäjät ovat viisaudessaan säätänyt lakeja ettei joka hehtaarilla ruokaa tuotettaisi. Ettei tulisi sitä ylituotantoa. Se saattaa olla kallista, kuten duunarien ylituotanto. Hehän maksavat yhteiskunnalle miljardeja, eivätkä tee yhtään mitään. Tai no, syöväthän he, kunhan joku heille sen ruuan tuottaa. Ja miksikö ruuantuotantoa tuetaa, no kun vain se on välttämätöntä. Kaikki muu on turhaa, sinunkin työ ellet ole mukana elintarvikeketjussa.

  • Miks!? Saihan ne taaskin varmistettua ettei isänniltä ja poromiehiltä leikata budjettiriihessä penniäkään.

   • >leikata budjettiriihessä penniäkään.

    Ei ole mistä leikata


  • MTK perustettiin vuoden 1917 maatalouslakkojen aikana vastustamaan köyhien masttomien mastyöläisten vastimuksia. Tämä on hyvä muistaa näiden jaanatessa isänmaasta ja yhteisestä edusta.

   • ”Maataloustuottajien Keskusliitto (MTK), perustettiin maanviljelijöiden suuressa helluntaikokouksessa 28.–29.5.1917 Helsingissä. Kokoukseen osallistui 700–800 henkeä. Muodollinen perustaminen siirtyi syksyyn.

    Helluntaikokouksessa päätettiin, että työnantajajärjestön asemesta oli perustettava vapaa kaikkia maataloustuottajia yhdistävä maatalouspoliittinen järjestö, johon tulisivat kuulumaan myös omaa työtään tekevät viljelijät, vieläpä maata omistamatonkin maatalousväestö.

    https://www.mtk.fi/-/mtk-historia


   • Anonyymi kirjoitti:

    ”Maataloustuottajien Keskusliitto (MTK), perustettiin maanviljelijöiden suuressa helluntaikokouksessa 28.–29.5.1917 Helsingissä. Kokoukseen osallistui 700–800 henkeä. Muodollinen perustaminen siirtyi syksyyn.

    Helluntaikokouksessa päätettiin, että työnantajajärjestön asemesta oli perustettava vapaa kaikkia maataloustuottajia yhdistävä maatalouspoliittinen järjestö, johon tulisivat kuulumaan myös omaa työtään tekevät viljelijät, vieläpä maata omistamatonkin maatalousväestö.

    https://www.mtk.fi/-/mtk-historia

    ”...vastustamaan köyhien masttomien mastyöläisten vastimuksia. ”

    Tarkoitatko sitä isänmaallista porukkaa joka vaati liittää suomen vastaperustettuun Neuvostoliittoon?


   • Anonyymi kirjoitti:

    ”...vastustamaan köyhien masttomien mastyöläisten vastimuksia. ”

    Tarkoitatko sitä isänmaallista porukkaa joka vaati liittää suomen vastaperustettuun Neuvostoliittoon?

    Juuri näin sen olisi pitänyt olla.   • Anonyymi kirjoitti:

    ”...vastustamaan köyhien masttomien mastyöläisten vastimuksia. ”

    Tarkoitatko sitä isänmaallista porukkaa joka vaati liittää suomen vastaperustettuun Neuvostoliittoon?

    Maalaisliiton fasistit,
    halus liittää Neuvostoliiton Suomeen...


  • Kommunistista. rökäletappiollista, alueet tuhonnutta ja saastuttavaa tukiaismaataloutta ylläpitänyt MTK voisi tehdä viimeisen palveluksen itselleen ja uhreilleen lakkauttamalla toimintansa ja pyytämällä.anteeksi.

   • Joutashan tuota jo kortistoon mutta mistäs se ruoka sitten tuodaan jos vaatimuksena on ilman tukea tuotettu ruoka ja vielä saastettomasti tuotettu. Tappiollahan ei kannata viljellä.

    Suomen isoimmat tiloista monet ovat vuokranneet suurrimman osan pelloistaan niin miksipä sinäkin vuokraisi ja näyttäisit miten ilman maataloustukia tehdään kannava tulos niin että jää vielä palkkaakin.

    Millä muuten maa ravitaan kun kaikki lannoitteet saastuttavat ja millä pidetään tuhoeläimet ja kasvitaudit kurissa ilman kasvinsuojeluaineita?

    Ja vielä, ei MTK lakeja säädä niinkuin ei SAKkaan, jos et sattunut tietämään.


   • Rökäletappiollisia tuo julkinen, suurimmimmalta osltaan yhteiskunnan rahoittama sairaanhoito ja vanhus ja vammaispalvelu on.

    Pitäisiköhän Tehyn, Superin ja JHLn sekä Lääkäriliiton lopettaa koko kommunistinen julkinen rökäletappiollinen sairaanhoito ja vanhus ja vammaispalvelut.

    Yksityiset yrittäjät kuten Attentot ja, Mehiläiset tahkoavat melko mukavasti rahaa, tosin saavat hekin KELAkorvausia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joutashan tuota jo kortistoon mutta mistäs se ruoka sitten tuodaan jos vaatimuksena on ilman tukea tuotettu ruoka ja vielä saastettomasti tuotettu. Tappiollahan ei kannata viljellä.

    Suomen isoimmat tiloista monet ovat vuokranneet suurrimman osan pelloistaan niin miksipä sinäkin vuokraisi ja näyttäisit miten ilman maataloustukia tehdään kannava tulos niin että jää vielä palkkaakin.

    Millä muuten maa ravitaan kun kaikki lannoitteet saastuttavat ja millä pidetään tuhoeläimet ja kasvitaudit kurissa ilman kasvinsuojeluaineita?

    Ja vielä, ei MTK lakeja säädä niinkuin ei SAKkaan, jos et sattunut tietämään.

    Tukiaismaatalous tuottaa rökäletappioita, inflaatiota ja saastetta. Väitteet ruoan tuotannosta ovat vain vedätystä ja fuulaa. Hulluuden huippu ovat tukiaisilla maksetut myrkytykset luonnon tuhoamiseksi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Rökäletappiollisia tuo julkinen, suurimmimmalta osltaan yhteiskunnan rahoittama sairaanhoito ja vanhus ja vammaispalvelu on.

    Pitäisiköhän Tehyn, Superin ja JHLn sekä Lääkäriliiton lopettaa koko kommunistinen julkinen rökäletappiollinen sairaanhoito ja vanhus ja vammaispalvelut.

    Yksityiset yrittäjät kuten Attentot ja, Mehiläiset tahkoavat melko mukavasti rahaa, tosin saavat hekin KELAkorvausia.

    terveydenhuolto tuottaa terveyspalveluita ja hyvinvointia tehokkaasti.

    tukiaismaatalous tuottaa rökäletappioita, inflaation ja ympäristötuhoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    terveydenhuolto tuottaa terveyspalveluita ja hyvinvointia tehokkaasti.

    tukiaismaatalous tuottaa rökäletappioita, inflaation ja ympäristötuhoa.

    Mutta kun kaikki paitsi ruuantuotanto on turhaa, aivan kaikki. Mene minne vain, jokainen vastaantulija on käyttänyt ruuantuottajan tuotteita, kuten sinäkin. Ja sekös ottaa sinuakin pattiin niin, ettet osaa muuta kuin mussuttaa. Mikä on se työ jota teet, onko se oikeasti välttämätöntä, kuten ruuantuotanto? Toisaalta mussutat ettei edes tuotetaan mitään, maataan vain ja nostellaan tukiaisia, ja toisaalta taas väität että vientitukiaisilla (joita muuten ei makseta ) viedään tuettua ruokaa ulkomaille veronmaksajien piikkiin. Päätä nyt edes mitä mieltä olet, eihän sinua ota todesta sekään urpo joka katsoo sinua peilistä jahka ylös nouset ja vessassa käyt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    terveydenhuolto tuottaa terveyspalveluita ja hyvinvointia tehokkaasti.

    tukiaismaatalous tuottaa rökäletappioita, inflaation ja ympäristötuhoa.

    ”Vuonna 2017 Suomen terveydenhuollon menot olivat 20,6 miljardia euroa.

    Vuonna 2017 terveydenhuollon menojen julkisen rahoituksen osuus oli 73,9 prosenttia ja yksityisen rahoituksen osuus 26,1 prosenttia.”

    https://thl.fi/fi/tilastot-ja-data/tilastot-aiheittain/sosiaali-ja-terveydenhuollon-resurssit/terveydenhuollon-menot-ja-rahoitus

    Jos terveyden tehokkuutta arvioidaan samoin kuin sinä arvioit maatalouden tehokkuutta, julkisen rahoituksen osuudella, voidaan sanoa että julkinen terveydenhoito on tehotonta ja rökäletappiollista.

    Miten muuten tuhoeläinten ja kasvitautien torjunta suoritetaan ilman myrkyllisiä kasvinsuojeluaineita taloudellisesti
    Kertonet siitä meille kun tunnut tietävän.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tukiaismaatalous tuottaa rökäletappioita, inflaatiota ja saastetta. Väitteet ruoan tuotannosta ovat vain vedätystä ja fuulaa. Hulluuden huippu ovat tukiaisilla maksetut myrkytykset luonnon tuhoamiseksi.

    ”Hyvän maatalouskäytännön mukaan sinun on muokattava, lannoitettava ja kylvettävä pelto tarkoituksenmukaisella tavalla, niin että pellolle on mahdollista saada tasainen itäminen ja kasvusto. Maatalousmaan kasvinsuojelusta on huolehdittava ja rikkakasvien leviäminen on estettävä siinäkin tapauksessa, jos kasvusto on tuhoutunut.”

    https://www.ruokavirasto.fi/viljelijat/tuet-ja-rahoitus/viljelijatukien-hakeminen/kylvovelvoitteet-ilmoitetun-kasvin-muuttaminen-ja-maataloustukien-peruminen/

    Kertonet miten kasvinsuojelusta ja rikkakasvien torjunnasta huolehtitaan kannattavasti ilman myrkyllisiä kasvinsuojeluaineita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ”Vuonna 2017 Suomen terveydenhuollon menot olivat 20,6 miljardia euroa.

    Vuonna 2017 terveydenhuollon menojen julkisen rahoituksen osuus oli 73,9 prosenttia ja yksityisen rahoituksen osuus 26,1 prosenttia.”

    https://thl.fi/fi/tilastot-ja-data/tilastot-aiheittain/sosiaali-ja-terveydenhuollon-resurssit/terveydenhuollon-menot-ja-rahoitus

    Jos terveyden tehokkuutta arvioidaan samoin kuin sinä arvioit maatalouden tehokkuutta, julkisen rahoituksen osuudella, voidaan sanoa että julkinen terveydenhoito on tehotonta ja rökäletappiollista.

    Miten muuten tuhoeläinten ja kasvitautien torjunta suoritetaan ilman myrkyllisiä kasvinsuojeluaineita taloudellisesti
    Kertonet siitä meille kun tunnut tietävän.

    Kyllä minä kannatan sitä, että isännät maksavat diabeteksesta johtuvat kulut omasta pussistaan. Se kuule on tukielätti diabeteksessa ruokavalio geenejä suuremmassa roolissa.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   Kotimaiset julkkisjuorut
   741
   16876
  2. Miksi ulkoministeri Haavisto ei ole vielä eronnut?

   Kun ulkoministeri Timo Soini osallistui aborttiprotestiin työmatkalla – vihreät tyrmistyi: ”Katsooko hallitus taas Soinin touhut sormien läpi?” Ja Vi
   Maailman menoa
   163
   3347
  3. Kotisiivous vähintään 40e/h

   Suomen kotityöpalveluyhdistys ry mukaan alin kannattava hinta siivouksesta on 40e/h. Tämä on outoa, koska puhdistusaineita ja vettä kuluu 1h aikana k
   Maailman menoa
   129
   3231
  4. Pelkkää rahastusta kunnallinen hammaslääkärikäynti

   Luulisi, että EU:n kireimpiä, jo tapissaan olevia veroja maksavat suomalaiset saisivat kohtuuhintaisen kunnan hammaslääkäripalvelun, kaikkea kanssa!
   Maailman menoa
   138
   2543
  5. Martina bailaamassa. Taas.

   Kattokaa sen ig storya. Se tylsä joka paikkaan tunkeva wannabe joku jekku b. nuolee martinan naamaa.... ovat ilmeisen humalassa...?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   2489