Pesula ja siivouspalvelut Konnevedellä

maksukykyinen

Mistä Konnevedellä saan jatkossa luotettavia pesula- ja siivouspalveluita? Onko muita palveluntuottajia kuin Pesula Ykkönen ? Onko Äänekoskella pesulaa? Olen suoraan sanoen pettynyt tämän yrityksen tarjoamiin palveluihin. Yrittäjä ei ole viikkokausiin tavoitettavissa ja työntekijät eivät ota tai ilmeisesti saa ottaa vastaan uusia tilauksia siivousten osalta? Pyytäessäni ottamaan yhteyttä yrittäjään siivousten varmistamiseksi, on tullut esille, ettei yrittäjää tavoita tai voi häiritä, kun ei tiedä onko
hän työkunnossa?

Konnevetisenä haluaisin käyttää oman kunnan palveluita, ja jättää euroni paikallisille yrittäjille. Ulkopuolisista siivouspalveluista minulla on jatkuva tarve samoin pesulapalveluista.

11

2595

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hehkuttaja

      No jopa on ihme tämä! Itse pärjään hyvin 30 vuotta vanhalla pyykinpesukoneellani oivallisesti ja kuuskytluvun `parru-hooveri` imeksii pölyt nukat nurkista jotta ei meinaa
      suutinta lattiista saaha irki! -Ennen tehtiin kunnon koneita ja osattiin siivotakin itse.

      • no-höh

        Entäs sitten kun et itse enää kykene siivoamaan tai pyykkäämään. Vetäisit varmasti herneen nenään kun sinulle sanottaisi että "Siivoappa itse, niin me muutkin tehdään"


      • Anonyymi
        no-höh kirjoitti:

        Entäs sitten kun et itse enää kykene siivoamaan tai pyykkäämään. Vetäisit varmasti herneen nenään kun sinulle sanottaisi että "Siivoappa itse, niin me muutkin tehdään"

        Minulla kanssa selkä muita liikunta tuki elin sairauksia,polvillan siivoon mutta ikkunoitakin tarviis pestä kuljen ROLLAATTORILLA 3PYÖRÄISELLÄ POLKUPYÖRÄLLÄ,,,,,VANHUUS JA SAIRAUDET EI KYSY LUPAA TULLAKSEEN?-AIKANSA KUTAKIN ?


    • Laatuatarvitaan

      Maksukykyiselle
      Pesulapalvelut löytyvät Suonenjoelta(yksityinen), Vesannolta(kunnan työpaja), Rautalammilla (työkes-kusja) ja Äänekoskella on kaksikin yksityistä pesulaa sekä työpajan alainen pesula. Siivousavusta/palveluista löytyy tietoa Konneveden kunnalta. Laukaa Konnevesi lehdessä on ollut myös ilmoituksia yksityisistä siivousalan palveluiden tuottajilta.


      Olemme matkailukaudella käyttäneet liinavaatehuollon osalta sekä Suonenjoen että Rautalammin pesuloita. Työn laatu ja saamamme palvelu on ollut hyvää. Olemme työllistäneet siivousalaa opiskelevia nuoria huolehtimaan siivouksesta. Yksi vaihtoehto nimimerkki Maksukykyisellekin olisi lähettää siivoustyöstä "työpaikka avoinna" ilmoitus Pokelle.



      Nimimerkki Hehkuttaja saisi pitää ihonsa ummessa. Kommentti on omaa napaa rakastavan ja oman itsen ympärillä rullaavan soopaa. On itsestään selvyys, että jokainen meistä varmaankin osaa siivota ja pestä pyykkinsä.
      Jokaisella on myös omat perusteensa teettää palvelut ulkopuolisen tuottamina: sairaus,vamma, iän tuoma rajoite tai liiketoiminta jne.

      Ulkopuolisia palveluita käyttämällä työllistetään myös muita.

      • Hehkuttaja

        Olet oikeassa,kommenttini oli asiaton ja ylimielinen tässä kontekstissa. Pyydän nöyrimmästi anteeksi kaikilta joita rehentelyni loukkasi. -Unohdin paikkani.


    • Kyllätartteepyyhkästä

      Niinhän se on, että joskus siivouspalveluita tarvitaan itsekukin. Eikä se ikään katso. On monenlaisia elämäntilanteita. Nyt olisi kysyntää siivouspalvelulle sitten Konnevedellä.

    • Kukasiivoomeillä

      Nyt on hätä käsissä! Mistä apua, ei kärsi kuuristella.

      • moneenjunaan

        Ilkeää puhetta oli tuolla alussa Konneveden pesulan toiminnasta. Kyllä hyvää palvelua olen saanut ja todella ystävällistä. Mattojen ja vaatteiden pesua ja siivousta yritykseltä olen ostanut. Hyvin ovat homman hoitaneet ja edullisesti, liiankin ehkä. Se tuo kateus tekee kaikenlaista ja tänne on hyvä kirjoitella, kun ei tarvitse nimellä, ettei paljastuisi.


      • Toivottavastipysyy
        moneenjunaan kirjoitti:

        Ilkeää puhetta oli tuolla alussa Konneveden pesulan toiminnasta. Kyllä hyvää palvelua olen saanut ja todella ystävällistä. Mattojen ja vaatteiden pesua ja siivousta yritykseltä olen ostanut. Hyvin ovat homman hoitaneet ja edullisesti, liiankin ehkä. Se tuo kateus tekee kaikenlaista ja tänne on hyvä kirjoitella, kun ei tarvitse nimellä, ettei paljastuisi.

        Olen kanssasi samaa mieltä, hyvää palvelua ja edullisesti. Saahan yrittäjäkin pitää lomaa, ja olla tavoittamattomissa. Ei kovin lojaalia työnantajaa kohtaan, jos pitää paikkansa tuo kommentti työntekijältä, mitä kyllä epäilen! Taitaa Aloittaja olla vain kateellinen provosoija, trolli!


    • Anonyymi

      Edelleenkin Pesulan tytöille kiitos hyvästä työnjäljestä ja ystävällisestä palvelusta. Hienoa että siivouspalvelua on läheltä saatavilla. Voimia heille, ei ole työ ihan kevyemmästä päästä.

    • Anonyymi

      Hyvää ja ystävällistä palvelua on Konneveden pesulassa, joka moittii, katsokoon vaan peiliin, oisko itsessä vikaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2693
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1452
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1208
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe