Silja Europalle menijöitä?

siljaeuropa

Onko kukaan lähössä Torstaina europalle ? :)

9

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siljaeuropa

      Hups.
      Lähtö olikin eilen.

    • KapteeniEurooppa

      Ei ole lähössä, olet ainoa matkustaja, tervetuloa.

    • olihiugtfd

      Lähdin Europan risteilylle, halusin kokea millaista olisi jos laittautuisin laivalla naiseksi. Mielessäni oli vielä miehetkin...miten saisin jonkun miehen samalle laivalle kuin minä.

      Laitoin foorumille ilmoitukseni jossa kerroin aikeistani ja toivoin vastauksia miehekkäiltä miehiltä. Sellaisilta jotka voisivat lähteä risteilylle.

      Vastauksia tuli aika paljon, valitsin niistä mielenkiintoisimman. Hänen nimensä oli Jari, hän oli 48-vuotias kookas ja omasi kuulemma hyvänkokoisen varustuksen.

      Sovimme risteilypäivän puhelimitse ja varasimme kummatkin oman hytin.

    • lkhiyg

      Tunsin kuinka kiimani nousi ja toivoin että kello tulisi nopeasti siihen pisteeseen että Jari tulisi. Jari oli toivonut ,että olisin hytissä vain alusvaatteissa niin kuin halukkaan naisen tulee olla.

      Hytin pöydälle olin varannut kumeja jonkin verran, Jari oli sanonut ,että hän haluaa ottaa minut useamman kerran. Jari oli tosin sanonut kumeista, ettei hän halua käyttää niitä, hänestä tuntuu paremmalta ilman. En tiennyt mitä tähän olisin vastannut, toki olin ollut miehen kanssa myös ilman paljaaltaan mutta nämä olivat olleet pitempiä suhteita.

      Laitoin peruukin paikoilleen ja kampasin sen kunnolla, kun katsoin peiliin niin sieltä katsoi takaisin viehättävä brunette. Ihailin itseäni peilistä, onneksi minulla ei ole vatsaa ja sääreni ovat pitkät vaikka olen itsekin pitkä.

      Olin meikannut ja kaikki oli nyt kunnossa. Viimein kello tuli niin paljon että aloin odottaa Jaria. Sitten kuulin hiljaisen koputuksen ovelta, kävelin ovelle jännittyneesti korot kopisten. Avasin oven.

    • lökjhuf

      Oven takana olikin kaksi miestä, he tulivat molemmat sisään hyttiini. Peräännyin hämilläni ja näin kuinka molemmat miehet ahmivat katseellaan minua päästä jalkoihin.

      "Moi minä olen Jari ja tämä toinen kaveri on Sami" "valitan ,että kaikki ei mennyt niin kuin sovittiin mutta ajattelin kuitenkin ottaa Samin mukaan". "Hän kun on toivonut tapaavansa oikean tv-tytön ja me olemme kyllä harrastaneet ryhmäseksiä naistenkin kanssa".

      Olin täysin hämilläni seisoin siinä miesten edessä pelkissä alusvaatteissa ja miehet katselivat minua kiimaisen näköisinä.

    • klkjiouygf

      "No ei kai se haittaa" sanoin ja pyysin heitä peremmälle. "sä olet kuuman näköinen tytsi" Sami tokaisi. Sami kertoi olevansa 45-vuotias, hän oli minua hiukan lyhyempi mutta hoikka. Jari taas oli minua jonkun verran pitempi ja hänellä oli hiukan vatsaa.

      Kaadoin molemmille miehille hiukan alkoholia sekä myös itselleni. Keskustelimme kaikenlaista. Jossain vaiheessa Jari alkoi hivellä sääriäni Sami toi kätensä takakautta rinnoilleni ja puristeli ja leipoi niitä rintaliivin läpi. Tunsin kuumenevani, "ihanat tisut" Sami kuiskasi, Jari oli vienyt kätensä Stringeilleni ja hiveli klittaani ohuen pitsin läpi, se alkoi jäykistyä.

      Nousin ylös sängyltä ja katsoin vuoron perään kumpaakin silmiin. Hymyilin ja sujautin stringini jaloista ja vapautin samalla klittani, joka ponnahti ylös päästyään vapaaksi.

      Molemmat miehet katselivat minua hyväksyvästi ja riisuutuivat nopeasti. Jarin kalu oli puolijäykkänä lähes kaksikymmensenttinen ja aika paksu musta tuuhea karva ympäröi hänen kalunsa sekä suuret killuttimet. Katsoin Samin kalua se oli lähes samankokoinen kuin Jarilla ja myös Samilla oli paljon karvoitusta. Pidän karvaisista miehistä.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1701
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe