Rivitalojen terassit

hevosmuurahainen

Miksi lähes kaikissa rivitaloissa näyttäisi olevan terassi toteutettuna siten, että naapurin terassin erottaa vain jokin harvahko säleikkö, joka ei edes yllä kattoon asti? Miksi niitä ei voi tehdä seinistä tiiviiksi? Kaikki näkyy, kuuluu ja tuoksuu naapurin terassille ja terassilta. Eihän sellaisella terassilla tee mitään, kun mahdollisuus rentoutumiseen on siellä hyvin kyseenalaista. Osassa on toki tehty pienemmät terassit, siten saatu "eristävä" ruohoalue väliin, mutta säleikkö edelleen pelkkä säleikkö.

5

414

  Vastaukset

  • Olen ihmetellyt samaa ja päätynyt tulokseen, että koska maisemat ovat niin onnettomat, niin voidaan katsella edes naapurin touhuja. Myös yksinäisyyden uhka poistuu, kun et oikeastaan koskaan voi olla "omassa rauhassa".

  • Kannattaa maisemoida terassi.

  • Terassien alle pesivät rotat ja hiiret , ruokaherkut suoraan grillistä useaan kertaan viikossa. Pulskia elukoita, talvella sitten välirakenteiden kautta lämpimään ullakkopesään. Luonnon eläimet lähellä terassi-ihmisiä!

  • No ei me ainakaan heitellä ruokaa terassin alle,eikä se ole mahdollistakaan rakenteellisista syistä.Ja rakennettiin muuten sellainen väliaita ettei naapurit näe!

  • Kannattaa rakentaa läkkipellistä raoton näkösuoja rajalle niin saa vaikka kuolla ihan rauhassa kenenkään häiritsemättä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   200
   8841
  2. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   292
   7224
  3. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   133
   5881
  4. Putous-Martina

   Eikö kukaan huomannut viime lauantaina sketsiä Putoksessa jossa Malla Malmivaaran esittämän Martinan olisi pitänyt antaa selkään Shirley Karviselle. H
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   648