Fuerteventurasta tietoa?

rantailijatar

Hei! Suunnitteilla perheen kanssa (kaikki aikuisia) matka Fuerteventuralle joulukuun alkupuolella. Mietityttää, että minne sinne kannattaisi asettua? Emme harrasta surffausta tms lajia, mutta rannoista tykkäämme. Missä paikassa olisi kaunis, hyvä ranta, mutta ei liian tuulista, jotta tarkenisi olla ja uidakin? Hyviä hotellisuosituksiakin saa antaa :) Kiitos!

20

427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Antigue-tässä

      Tämä palsta on varattu Gran Canarian asioille. Muiden saarten asiat kuuluvat Anna-lehden Kanariansaaret sivustolle, tai vaihtoehtoisesti Suomi24 sivuston Yleistä Espanjasta-osioon.

      • aadalmiina

        Ompa ihme homma että näitä häiriköitä ei saada pois näiltä sivuilta.


      • noCANdo4You
        aadalmiina kirjoitti:

        Ompa ihme homma että näitä häiriköitä ei saada pois näiltä sivuilta.

        Hei aadalmiina. Antigue ja Eläkeppa yrittävät väkisin saada täältä kaikki lukijat tuonne toiselle palstalle.
        Oletko muuten aikeissa kertoa matkatarinoita tulevalta matkaltasi. Minä ainakin odotan jonkinlaista tarinankerrontaa, jos vain viitsit kirjoitella.


      • aadalmiina

        Moikka kyllä kirjoittelen keskiviikkona lähtö Las Palmasiin 3kk,


      • Kaikkisaaretsallittu

        Ei ole kuule varattu Gran Canarian jutuille tämä palsta. Kaikista Kanariansaarista saa täällä kirjoittaa. Pysy Antigue siellä Annan sivuilla jos/kun et kykene kirjoittamaan asiallisesti täällä.


      • kirotusvire
        aadalmiina kirjoitti:

        Ompa ihme homma että näitä häiriköitä ei saada pois näiltä sivuilta.

        No "Ompa, Ompa"... ;)


    • aadalmiina

      Siksipä minäkin trollaan näitä Anti-Antigue trollauksia tällä aadalmiina nimimerkillä. Harmittaa, kun Annan palstaa en pääse nyt trollaamaan. Sinne voi kirjoittaa toistaiseksi vaan rekisteröityneet.

    • noCANdo4You

      Tätä nimimerkkiä lainasin, kun se on niin hieno. Itse en kykenisi moista luomaan. Kerro ihmeessä, aadalmiina, ne räjäyttävät reissukokemuksesi.

      • noCANdo4You

        Mitäs jos et enää lainailisi minun nimimerkkiäni. Yritä keksiä joku toinen nimimerkki, kun ylläpito on poistanut sinun oman Antigue nimimerkkisi. Ei luulisi olevan vaikeata.

        aadalmiinalle: odottelemme kirjoituksiasi Palmasista. Olen itsekin lähdössä kolmeksi viikoksi jouluksi.


    • noCANdo4You

      Nämä lääkkeet saa näköjään mut uskomaan, että tämä on oma nimimerkkini, enkä muista, että aadalmiinanahan täällä kirjoittelin.

      • noCANdo4You

        Ota Eläkepapparainen ne lääkkeet mitä lääkäri sinulle määrää. Ehkä pystyisit lopettamaan sitten trollaamisen toisten nimimerkeillä.


    • noCANdo4You

      No "Ompa, Ompa"... ;) aadalmiina, kompa :)

    • noCANdo4You

      "kokeile keksiä joku oma nimimerkki. tai käytä"
      Mikä kieliopillinen virhe on tuohonkin saatu mahtumaan?

    • 6xKanaria

      Vietin Fuerteventuralla Corralejossa kaksi viikkoa viime vuoden lokakuussa. Saarella on vapaata hiekkarantaa kilometritolkulla, mutta ainakin pohjoisosassa rannat ovat taajamien ulkopuolella. On vuokrattava kulkuneuvo tai lähdettävä rantaan taksilla, mikä ei ainakaan minua miellytä. Lisäksi rannat ovat vailla palveluita, joten matkailija on aivan omillaan.

      Reissu oli Apollomatkojen valikoimasta ja hotelli Oasis Village, joka on näköjään edelleen tarjolla. Sen paras puoli oli merivesiallas, joten suolaiseen veteen pääsee pulahtamaan ilman varsinaista rantaretkeäkin.

      Hotellilta voi toki lähteä merenrantaan, mutta kävelymatkan jälkeen huomaa tulleensa lähiöön, jossa rantaviiva on muurien ja porttien takana yksityisalueiksi rajattuna. Itse ranta on sitä paitsi kivinen ja tyrskyinen, ilman turvallista uintimahdollisuutta.

      Lokakuussa 2016 sää Fuerteventuralla vaihteli suuresti, ja välillä satoi tuntikausia yhtä mittaa. Toisaalta joka päivä saattoi myös ottaa aurinkoa, parhaina päivinä vaikka aamusta iltaan.

      Jos tekisin uuden matkan samalle saarelle, valitsisin majapaikan sen eteläreunalta. Kokemusteni mukaan Kanarialla on talvikaudella usein pohjoistuuli, ja suojan puolella on tietysti viihtyisämpää.

      • yartsa2

        Tuohon lokakuun 2016 säähän vielä kommentti: Jandian päässä saarta ei viikolla 42/2016 (17.-24.10.) satanut ollenkaan (jos ei sitten yöllä?). Ensimmäisestä auringon eteen menneestä pilvestä otin kuvan 22.10.

        Lokakuussa kannattaa sitten katsoa, että majoituksessa on ilmastointi.


      • jaahasjaahasjaa

        Jaa sä oletkin "sellainen" pappa. Vai niin.


    • yartsa2

      Yli 10 kertaa FV:lla käyneenä ja nytkin sekä lokakuussa että helmikuussa sinne suuntaavana sanoisin, että Morro Jable olisi paras (joulukuu, rannat tuulensuojassa yms). Eteläisin kilometri Jandian n. 30 km mittaisesta lähes yhtenäisestä hiekkarannasta aukeaa etelä-lounaaseen ja on pohjoisen/lännen suuntaan kivasti mäkien tuulensuojassa. Ranta on myös aivan kylän kupeessa, joten muutamaa sataa metriä kauempaa rannasta et voi edes löytää majoitusta.

      Suomalaisten matkanjärjestäjien Morro Jable/Jandia - alueen hotellit ovat vain pääasiassa vähän "väärässä päässä" (Iberostar, Faro Jandia, Barcelo...) kylää, joten omatoimisuus (pelkät suorat lennot esim. Finnairilta) voi antaa parhaan tuloksen.

      Itse olemme viime aikoina pääasiassa vuokranneet loma-osakkeen (esim. TripAdvisorin kautta, pitää tosin mennä ulkomaan sivustojen kautta kun Suomen sivuilla ei ole) tai sitten esim. Punta Marinassa olemme olleet kolme kertaa (hotellin ja lomaosakkeen välimuoto). Isoista hotelleista Barcelo Jandia Club Premiun (kolme kertaa, vain aikuisille, luksusta,"väärässä päässä kylää"), Iberostar Gaviotas Park (pari kertaa, väärässä päässä niin ikään) sekä esi, H10 Tindaya (kerran, Costa Calmassa, uima-allasalue rajoittuu rantaan, maaoravia uima-altaalla jne, lapsiperheille voisi olla hyvä) ovat kaikki aivan hyviä.

      • mitenonviihde

        Mites nuo Fuerteventuran menomestat? Gran Canarian olen kolunnut melko tarkkaan, mutta Fuerteventurassa en vielä ole käynyt.
        Muuan pariskunta sanoi , ei siellä ole paljoa tarjolla tällaiselle vapaalle keski-ikää lähestyvälle sinkkumiehelle, joka pääsee vauhtiin pikkutunneilla.


      • yartsa2
        mitenonviihde kirjoitti:

        Mites nuo Fuerteventuran menomestat? Gran Canarian olen kolunnut melko tarkkaan, mutta Fuerteventurassa en vielä ole käynyt.
        Muuan pariskunta sanoi , ei siellä ole paljoa tarjolla tällaiselle vapaalle keski-ikää lähestyvälle sinkkumiehelle, joka pääsee vauhtiin pikkutunneilla.

        Jos hakee menomestaa niin FV:lle ei kannata suunnata. Esim. Morro Jablessa on pari "yökerhoa", mutta valtaosin voi sanoa että yöelämää ei ole. Lisäksi päällisin puolin ainakin päiväsaikaan näyttää kyllä siltä että sinkkuporukoita ei juurikaan ole.


      • taasKanarialle2viikoksi
        yartsa2 kirjoitti:

        Jos hakee menomestaa niin FV:lle ei kannata suunnata. Esim. Morro Jablessa on pari "yökerhoa", mutta valtaosin voi sanoa että yöelämää ei ole. Lisäksi päällisin puolin ainakin päiväsaikaan näyttää kyllä siltä että sinkkuporukoita ei juurikaan ole.

        Jätänkin tuon FV:n pois matkasuunnitelmista.
        Asiasta toiseen: " rantailijatar" esittää asiallisen aloituskysymyksen. Silti ketju on täynnä tekstiä : "Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena".
        Millaisiahan nuo häiriköt ovat , joiden takia viestejä poistetaan? Eivät poloiset saa edes ulkomaanpassia kun ovat holhouksenalaisia tai aivan pers`aukisia eivätkä pääse minnekään, paitsi lähipubiin ellei sinnekin ole porttaria. Siitä traumoja ja kateutta, näin luulen.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe