Kun mies ei halua

Palasina

Mulla on niin paha olla, kun mies on ollut jo vuoden haluton. Seksiä yhteensä ehkä max 5 kertaa vuoden sisällä. Mun itsetunto on menny täysin 😭 mä en jaksa enää yrittää, mut en uskalla myöskään lähtee tästä suhteesta. Mä oon niin rikki 😭 ja aiheestahan ei voi keskustella ilman riitaa..

39

2793

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minunelämäni

      Tasan ei käy onnen lahjat. Olen sinkku ja etsin miestä pelkästään kaveriksi. Seksillä ei ole mitään merkitystä minulle enää.

    • ootko yrittäny miehes kans puhua asiasta?

      • Alottaja

        Joo, mut mitään vastausta en saanu. Riidan kylläkin..


    • c_est_la_viii

      Meneeköhän Suomen ennätyksen puolelle, mutta vaimon kanssa ei ollut seksiä yli 10 vuoteen. Toisaalta ymmärrän, että lämpimiä tuntoja pitää olla, jotta hommaan on halua, mutta sikäli erikoista, että muuten elettiin yhdessä astioita tai muutakaan rikkomatta. Nyt on jo erottu.

      • Jotainvialla

        En pystyis.. Ei oo mikään parisuhde, jos ei ole mitään seksiä koskaan. Aseksuaalit eri juttu.


      • utelevainen

        Miten lopulta päädyitte eroon?


    • YksVaihtoehto

      Vaihtoehto on se, että vielä yrittää, ostaa seksikkäitä vaatteita pari ja jonkun hauskan seksilelun. Sitten nainen voi parantaa omaa halukkuutaan / kostumista, syömällä granaattiomenaa, käyttämällä kookosöljyä/ liukkaria. Jos mies ei vieläkään innostu, niin mies vaihtoon. Mun itsetunnon päälle käy, jos mies torjuu mut joka kerta ja juttelee iltaisin netissä pikkupimujen kanssa ja runkkaa. Mies ei koskaan ole seksitön, että jos hän ei ole sun kanssa, hän on jonkun muun kanssa.

      • Kokeilkaakokeilkaa

        Seksileluja kummallekin. Jos mies tykkää joistakin leluista tai muusta, osta, tai sano miehelle, tilataanko näitä kummallekin.
        Voisit yllättää miehen ja ostaa tuotteita mistä hän pitää. Pitäkää vaikka viini illallinen ja esittelet mitä olet ostanut itselle ja miehelle. Toiset miehet tykkää muuntaitumis leikeistä. Ei muuta kuin mielikuvitusta kehään.


      • KokeileIte
        Kokeilkaakokeilkaa kirjoitti:

        Seksileluja kummallekin. Jos mies tykkää joistakin leluista tai muusta, osta, tai sano miehelle, tilataanko näitä kummallekin.
        Voisit yllättää miehen ja ostaa tuotteita mistä hän pitää. Pitäkää vaikka viini illallinen ja esittelet mitä olet ostanut itselle ja miehelle. Toiset miehet tykkää muuntaitumis leikeistä. Ei muuta kuin mielikuvitusta kehään.

        Hyi stn, joku tekovag vai?!🙂
        En usko et normimies haluaa jotain pyllyynsä, pidä vaan tappis!
        Taitaa monille olla märkä p***ukin liikaa!


    • tuiskutukka

      Unohda seksi, luo kasvosi kohti Jeesusta. Kristuksen morsiamena koet paljon enemmän kuin kikkelin kanssa

      • kyl.maar

        Naurahdin
        Kiitos tästä, huumoripläjäyksestä


      • Eikiitosjeesus

        Paneeko se sitten kaikkia?


    • Seksiämaximäärä

      Tulipa mieleen vuosia sitten kun mies jäi kakkosetaan kiinni. Oli kertonut kuinka meillä ei seksiä vuosiin ja ihan kaveri liitossa oltiin. Kun taas sai sillä verukkeella seksiä muualta. Kun viimein jäi kiinni oli se Säälittävää. Olisi pitänyt jopa minunkin jotenkin todistaa seksittömyyteni. Oli järkyttävää kun minä olin se valehtelija joka valehtelin seksistä ja saamisesta. Oli se raskasta aikaa ja todella noloa. Sanoin heti aluksi kun ei uskonut tarinaani kuinka seksiä oli jne. No sanoin ottavani kuvia ja laitan jos haluaa. Ei halunnut kumma juttu. Eikö ollut nolo keskustelu? No onneksi jo paha muisto nyt jo naurattaa.

    • Mullaainakintekismieli

      Ymmärrän tunteen täysin! Alussa meillä oli tajutonta seksiä. Teknisesti hän ei ole ns virtuoosi, mutta olimme niin rakastuneita että sitä ei voi edes verrata muuhun mitä olin aiemmin kokenut. Alun jälkeen 6kk?! seksiä oli vain kännissä tai krapulassa. Häntä hermostutti seksi keskellä päivää tai esim ennalta sovittuna ajankohtana. ”Kun on ne lapsetkin” tai ”väsyttää” tai ”ei nyt” - eli enää ei juuri koskaan. Itse haluaisin muutakin kuin känniseksiä, toisaalta sitten en saa koskaan jos kieltäydyn humalan kiihottamasta miehestä. Olen vietellyt, vihjaillut, suoraan lähennellyt, kiihottanut(tai yrittänyt) itkenyt, rukoillut - mikään ei auta. Vika ei kuulemma ole minussa, olen kuulemma seksikäs, haluttava ja kaunis. Epäilen fyysistä häiriötä, alaselän ja lantion hierominen tai tietynlainen liikunta lisää miehen haluja, mutta en ole mikään fysioterapeutti. Luulenpa että selkävaivat, ylipaino ja alkoholin runsas käyttö on takana tässä mieheni haluttomuudessa.
      Nyt minut on kuitenkin torjuttu jo niin usein, että naisellinen itsetuntoni on alamaissa. Yritän uskoa että vika ei ole minussa vaan mieheni ylä ja alapäässä.
      Sympatiat kaikille kohtalotovereille!

      • moneks

        Kyllä tuo tunne on tiedossa , harmittaa vaikka osat ovatkin toisin päin. Ei löydy syytä hormonitoiminnassa tai muussa , mutta seksitön suhde on puolisuhde . Ei ole mukava miettiä , että koskahan taas käy, varsinkin kun on tullut 13 pakit kk aikana. Kyllä sinulla on tuskaista, koita pitää itsesi kasassa. Itse olen nyt päättänyt, että jos sattuu kohtaamaan halukkaan sattumalta niin voin langeta ja jos ei satu niin taidan mennä tiettyyn hierontaan. Avioelämää se ei muuta miksikään positiivisessa mielessä. Muuttuu vain negatiivisemmaksi, en ainakaan mihinkään lomamatkoille lähde vaimon kanssa, kavereitten kyllä.


    • Silviaaaaa

      Miehen haluttomuus on tabu! Sitä ei ole olemassa, kiitos kun kerroitte tästä.

    • Ihan varmasti se käy vieraissa. Ei se muuten tollanen oo...!

    • Äijätonsikoja

      Voi toki olla että sillä on toinen tai jotain. On vain pahassa ristiriidassa sen kanssa että haluaa ostaa yhteisen asunnon.. Ja lapsi meillä jo onkin..

    • Vaihtoehtojaon

      Leluja kummallekin, roolileikkejä, viiniillallinen........

      • sivuhuomauttelija

        No olishan se noloa viritellä jotain roolileikkejä ja illallista ja leluja, kun mieheltä on vastauksena sama nolostunut torjunta ja jotain haukotusta ja evvk:ta. Jos ei halua niin ei halua. Siinä ei viinit eikä lelut auta, jos oma vaimo ei vaan kiinnosta. Ei ole tarpeeksi sytyttävä eikä haluttava eikä seksikäs, On se sama tylsä tuttu vaimo, jonka vuoksi ei tarvitse enää ponnistella eikä vaivautua yhtään mihinkään ja jonka olettaa pysyvän siinä paikallansa, sai hän seksiä taikka ei.
        Pesee pyykit ja keittää potut ja siivoaa kodin.


    • vaihteluapetipuuhiin

      Meillä auttoi lelut, ja sain miehen käyttämään minun kynsilakkoja. Vatsan pohjassa oikein kihelmöi, kun miehellä on kynsilakkaa sormissa ja varpaissa. Muutaman kerran olen meikannut miehen ja itseni voimakkailla väreillä, pienessä hiprakassa tuo on onnistunut. Näin meillä.

    • herättäähilpeyttäja

      Aloittajalle voisi kommentoida. Kokeilkaa vaikka tuon vaihteluapetipuuhiin ehdotusta, voisi olla hyväkin :) :)

    • Nalkutusta

      Meillä ainakin on halut vähissä, kun vaimo nalkuttaa ja muistuttaa joka ikinen päivä mikä olen. Ja itse on mukamas puhdas pulmunen, anna minun nauraa...

    • Voihan-

      Eukko ei ole kiinnostunut ei niin mistään ja on alkanut syömään, kuin valas ja näyttääkin siltä, no aikani tein ehdotuksia ja halin jne.. ei autannut..sitten kerran vahigossa yllätin hänet senssi palstalta.
      jossa kertoili kaikenalaista huuhaata, joka ei ole toden perään ei niin mitenkään..hän elää jokinlaista kaksois elämää..ja kävi ilmi..eräs muukin seikka..nimittäin rahan kuluttaminen tonni tolkulla..mihin ? no osalla osteli hiukan päihteitä..joista sitten sekosi..pidin tuolloin rippiä. mutta hänmpä kiisti kaiken eikä myönnä ei niin mitään..ongelmahan tässä on se. että olen aikoinani lupautunut myötä ja vastamäessä seisomaan rinnallaan ja nyt ikääkin jo hänellä alkaa kahdeksas kymnes menemään..joten..ei oikein tiedä kuinka suhtautua.

      Moni asia on enmän kuin pahasti rempallaan toimiensa seurauksena.
      Hän ihan toissaan kuvittelee olevansa vereä kaks kympinen ja haluttuava..vaikka ei seksistä piittaa ja painoo on jo tuplasti tullut kahden vuoden aikana..ja siinä istuu sohvalla telkkua tujotellen kaiket päivät ja tietokoneella ja puhelintaan vartioi tiukkaakin tiukemmin ja yht äkkiä lähtee autolla ajelemaan jonnekin..

      Sokerista ja suolaista hän vetelee ja rasvaista moska ruokaa..ei normi ruoka ei se ei maita.

      Eikä puhu eikä kerro mitään ja ihan turhan päiväsiä äreitä kiukun purkauksia ja valheita jos jotakin nyt sattusi puhumaan..

      Jonnekin tästä suhteesta on päästävä ja pois mentävä,vaikka teidän että se on hänen loppunsa..ei hän kykene hahmotaa oikeestaan mit'ään arjen asioita järkevästi..peluri mikä peluri..en mikä sai hänet muuttuu tuollaiseksi..tosin epäilen kun hänelleä on facebooksissa hiukan otoo kaveri porukkaa..nuoria jannuja. joiden ainakin osan tiedetään käyttävän jos jotakin ..huimaus ainetta..olisikos itten sitä kautta tullut hölmöyteyksi..jne..

      • mitvit

        Siis seitsemänkymppinen naisesi on tuollainen?? Nuoria poikia kavereina ja huumeita käyttävät. Huhhuh. Kyllä sun pitäis viedä naisesi psykiatrille, sillä voi olla vaikka psykoosi.


    • siun

      Ehdota parisuhde leiriä, avioliittoleiriä/iltoja jotta solmukohta aukeaisi

    • epäilensamaatäällä

      Pitääkö oikeasti paikkansa: " Mies ei koskaan ole seksitön, että jos hän ei ole sun kanssa, hän on jonkun muun kanssa." ?

      • jokainenon

        Yksilö. Jos noin käy parisuhteessa missä ollaan vielä viriilissä iässä niin silloin voidaan varmaan aika varmaksi sanoa että jonkun muun kanssa.


    • utelevainen

      Onko kukaan teistä vastaajista kokeillut parinvaihtoa tai avointa suhdetta tai jotain kimppajuttua piristyksenä?

      • qwqws

        joo meillä oli kolmas pyörä nainen eikä tullut mitään ongelmia. kannattaa virittää sitä suhdetta jos se välillä hiipuu.


    • vklnam

      Jos mieheltä loppuu halut, niin toinen nainen kiikarissa ja käy sitä hinkkaamassa, siinä se.

      • Helkamaaria

        Toinen nainen tai toinen mies. Homomiehiä naisen kanssa kulissisuhteessa on yllättävän paljon


    • Mustarinta

      Tosi yksilöllistä ja parisuhdekohtaista. Miehen haluttomuuden syy/syitä voi olla myös stressi (töistä, arjesta, harrastuksista, kaverisuhteista, lapsista), väsymys, jokin elimellinen/somaattinen vaiva, syyllisyyden tunne, suorittamisen paineet, nettiseksi ( itsetyydytys), vallankäyttö, selvittämätön konflikti tai kriisi, jne. Eli vastaava kuin naisilla "päänsärky" tai "menkat", jotka termeinä voivat selittää noista edellä mainituista kaikki yhdessä tai erikseen. Miehillä ei vastaavaa 'yksiselitteistä' termiä ole.
      Sun pitää pyytää miestäsi selvittämääm ensin itselleen ongelman syy ja sitten sinulle. Mutta muista; jos et ole valmis kuulemaan vastausta, älä edes kysy. Kysyjän pitää olla valmis ymmärtämään, käsittelemään ja jopa hyväksymään syy, osoittamaan empatiaa ja työstämään asiaa yhdessä syyllistämisen, tai syyllisyyden tunteen kanssa, yhdessä. Pitää olla myös valmis siihen, että asian esiin nostaminen voi johtaa eroonkin.

    • Mikäänväsymysole

      Oma kokemus , toinen pano duunissa!

    • matkalla.haluttomuuteen

      Tylsä seksi tappaa halut. Jos seksi on aina samanlaista rutiini suorittamista ja varsinkaan nainen ei itse tee spontaanisti mitään ruutiineista poikkeavaa erimeekiksi ota suihin ilman pyyntöä tai itse tee koakaan aloitetta asennon vaihtoon, ei puhu tuhmia, ei laita vihjailevia tekstareita, ei firttaile yms. niin kyllä siinä halut ajanmyötä katoaa.

      • oloon

        näin saattaa käydä jos aloitukset ja työt jää toisen harteille rupeaa ennen pitkään tuntumaan siltä että vain toista osa puolta huvittaa ja toinen riisuu vain velvoitteen vuoksi suhteen takia,


    • 888888888888888888

      kovin kattavasti on aihetta täällä pyöritelty!
      nuorehkona miehenä voisin sanoa että

      - kyllä, on totta ettei halut sinänsä katoa vaikkei omaa puolisoa enää tee enää mieli
      - itse en ole kuitenkaan pettänyt kertaakaan näinä vuosina. olen tyytynyt fantasioihin ja nettipornoon
      - suurin ongelma on, ettei puolisoni edes halua olla seksikäs (enää?) vaan syö itseään kookkaaksi, pitää lyhyttä tukkaa ja on muutenkin aika äijä
      - olen puhunut sänkytoiveistani pitkään, mutta hän ei ole sellainen ihminen joka muuttaa omaa käyttäytymistään toisen toiveesta

      pattitilanteessa ollaan! ero aivan lähellä.
      traagista on se, että rakastan häntä silti vaikken haluakaan.

    • Itselläni oli haluttomuutta viikoittaiseen seksiin lapsien syntymän jälkeen. Se ei johtunut vaimon ulkonäöstä vaan oli vain kausi jolloin ei tehnyt mieli rakastella. Näitä jaksoja elämässä on. Nyt vaimolla ollut sama vaiva mua kohtaan.
      Kumpikin hoikka ja harrastaa säännöllistä liikuntaa. Ulkonäöllä on harvoin merkitystä haluttomuuteen. Jos yhteistä säveltä ei löydy, niin on vaikea syttyä toisesta vaikka kuinka sexy oli partneri.

    • wewewee

      oliko aloittajalla paljon painoa päällä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe