Uusin tieto ja hoito homesairauteen auttaa

Lääkäri2

Tieto lisääntyy ja joskus vanha tieto todetaan vääräksi. Se, että jotain tiettyjä suurina määrinä ihmiselle haitallisia aineita löytyy jostain rakennuksesta kun mätää tai homeista lautaa tutkitaan joka jossain osassa rakennusta vaikka talon alla alapohjassa on ollut ei tietenkään merkitse sitä että se mätä puu aiheuttaisi ihmiselle jonkin sairauden muuta kuin sen haju menee "liskoaivotasolle" sinne limbiseen järjestelmään ja jos on jotain nuhaa tai yskää tai ääni maassa ja flunssa tuntuu kurjalle taudille kylmässä ja kosteassa mökissä aamulla herätessä niin haju assosioituu jatkossa limbisen järjestelmän kautta kurjaan oloon ja ihminen alitajuisesti luulee että haju aiheuttikin ja aiheuttaa sen sairauden. Sitten kun samaa hajua haistaa myöhemmin niin saa "oireita".

Juuri hajuaistilla on vahvin yhteys sinne aivojen vanhimpiin perusosiin eli "liskoaivoihin", tässä on nenästä nenän hajureseptoreista hajuhermoja pitkin suorempi yhteys tuonne kuin muilla aisteilla, hajujen tapauksessa menee hermosignaali yhtä kytkentää vähemmän loppuosiin, tietenkin se signaali menee myös aivokuorelle, missä se haju varsinaisesti aistitaan tietoisesti. Muilla aisteilla on yksi kytkentä enemmän aivojen korkeammissa osissa eli aivokuoritasolla jossa aistimusta ja sen merkitystä käsitellään ja johdetaan eteenpäin varsinaiseen loppupäähän käsittelyn jälkeen ja aistitaan sitten aistimus aivokuorella. Lisäksi "korkeammilla" aisteilla kuin hajulla, esim. tasapainoaistiin liittyen kytkentöjä menee aivokuorella motoriselle alueelle ohjaamaan silmien liikkeitä sen lisäksi että aistitaan asento painovoimakentässä ja kiihtyvä tai hidastuva liike jne. Haju ei kytkeydy motoriselle aivokuorelle tai muuallekaan, se aistitaan kyllä (ihmisellä on äärimmäisen heikko hajuaisti kaiken lisäksi muihin nisäkkäisiin nähden), mutta haju liittyy erinomaisen vahvasti "matalampiin" aivojen tiedonkäsittelyn osiin aiheuttaen voimakkaita psyykkisiä kokemuksia, etenkin muistoja, tuttu haju aiheuttaa voimakkaan muistoelämyksen herkästi. Haju menee ikään kuin tietokoneen BIAS-tasolle suoraan, jos verrataan tietokoneiden käyttöjärjestelmän osiin.

Perus neurofysiologiaa, mutta harvapa sitä lukee muualla kuin yliopistossa lääketieteellisessä tiedekunnassa ja myös tekniikan puolella liittyen neurotieteisiin tietotekniikkaan ja uuteen perustutkimukseen aivojen kuvantamiseen ja uusiin sovelluksiin tutkimuksen ja kehityksen alalla, esim. neurotieteen ja lääketieteellisen tekniikan laitoksella yliopistossa.

Voidaan todeta että turhaa niitä yksittäisiä myrkkymolekyylejä on tutkia niin että myrkkyä laitetaan jollekin soluviljelymaljalle tai muuten oikein reilusti ja katsotaan vaikka mitä siittiöt myrkystä tykkäävät tai muita älyttömiä tutkimuksia. Varmasti ne myrkyt aiheuttavat tauteja kuten syöpää tai oireita kuten pahoinvointia jos niitä syö eli tosiaan syö jotain kosteusvaurioista rakennetta, vaikka sitten homeista kipsilevyä tai homeista lautaa. Hengitysilmaan niitä jostain talon alapohjasta tulee niin vähän ettei niistä saa sairautta muuta kuin koetut oireet hajun takia. Vaikka ihmisen hajuaisti on surkea verrattuna karhuun, hirveen tai koiraan niin silti se on riittävän herkkä aistimaan ilmassa olevia molekyylejä jos niitä on tarpeeksi lähellä ja tarpeeksi paljon. Hirvi haistaa homeen vaikka satojen metrien päästä isolla turvallaan mutta ei saa "homesairautta" siitä koska ei koe homeen hajua hirveäksi vaaraksi (vaikka hirvi onkin). Ihminen taas kehittää vaikka äänensä käheytymisen ihan psykofyysisenä oireena ahdistuessaan hajusta kun assosioi sen aiempaan flunssaansa jossa ääni käheytyi.

Jos taas mökin haju assosioituu mukaviin kokemuksiin kun ollaan oltu mökillä ja lapset pieniä ja ollut iloinen vaihe elämässä jne. ja saman tutun mökin hajun aistii eläkeiässä niin se mökin haju onkin positiivinen asia ja aiheuttaa mukavia muistoja ja tuntemuksia ja alitajunnassakin aiheuttaa mukavia mielleyhtymiä ja limbisessä järjestelmässä ei tule mitään "paniikkihälytystä" sitten.

Eli joku saa mökin hajusta kamalat oireet ja jollekin se tekee vain miellyttäviä muistoja ja mukavan olon. Se mökin haju aiheutuu mökeillä mökin alapohjan (lievästä) mikrobivauriosta kuitenkin.

Tieto tarkentuu kun tiede etenee ja joskus väärä tieto korvaantuu uudella eli joskus vanhempien tutkimusten johtopäätökset kumoutuvat kun huomataan että tutkimuksen johtopäätökset ovatkin olleet vääriä uudemman tiedon ja tutkimuksen mukaan. Tässä tapauksessa siis aineen eli molekyylien eli myrkyn määrä on ollut liian iso perustutkimuksissa soluilla ottamatta huomioon mikä on koko elimistölle eli biljoonille soluille hengitysilmasta tuleva myrkyn määrä per solu verrattuna että soluviljelmään maljalle kaadetaan myrkkyä reilusti.

Nyt jatkossa voidaan tilannetta hoitaa uusimman tiedon mukaan eli kyseessä on todettu olevan toiminnallinen häiriö jonka hoitona on opettaa ja "ohjelmoida" se limbinen järjestelmä uusiksi eli korjataan se tietokoneen BIAS.

16

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Just joo :) :) :)
      Kuvittelin varmaan vaan otsa/poskiontelo/keuhkojen tulehdukset, jumalattomat päänsäryt, hengästymiset pienestäkin urheilusta jne.

      Tähän pitäisi laittaa muutama kansainvälinen merkki, virheestä huomauttamaan....

      • Lääkäri2

        Tottakai ihmiselle tulee sivuontelotulehduksia ja keuhkoputkienkin tulehduksia. Näistä 80% aiheuttaa virus, n. 19,9% bakteeri ja n. 0,1% sieni. Homeiden toksiinit eivät näitä aiheuta. Poskiontelopunktioissakin tulee nykyisin lähes aina kirkasta limaa punktoidessa, lähinnä varusmiehillä olen nähnyt enää kunnon bakteerisinuiitteja joissa märkää tulee punktoidessa. Viruksen aiheuttama limakalvon turvotus poskiontelossa ei ole sen kummempi tauti kuin nuha vaikka pää tuntuisikin raskaalle tässä taudissa eikä edes viruksen aiheuttama kirkkaan hajuttoman limaeritteen kertyminen poskionteloon ole sen kummempi tauti. Toki joskus harvoin siellä bakteerikin on ja lähinnä immuunipuutteisilla joskus sienikin. Bakteerisinuiittikin yleensä paranisi ajastaan itsestään, toki antibiootilla paraneminen nopeutuu. Bronkiitti on hienompi nimi yskälle, virustauti pääosin, joskus pitkittyneenä bakteerikin, jos märkäisiä ysköksiä irtoaa, lähinnä keuhkoahtaumapotilaiden pahenemisvaiheessa ongelma, lievemmin myös astmaatikoilla. Paranee perusterveiltä itsekseen vaikka bakteeri olisikin, toki antibiootilla voidaan bakteerin tapauksessa paranemista vähän jouduttaa.


    • Myrkyllinen.sisäilmasto

      Totuus on toisenlainen Lääkäri2. Tässäpä tämä: Kosteusvaurioisessa rakennuksessa missä on "mitokondriotoksisia, karsinogeenisia, solu- ja lisääntymismyrkyllisiä aineita sekä hormonihäirikköjä" niin, oireet ovat vakavia ja pitkäaikainen tulehduskierre mikä sisältää monia erilaisia tulehduksia jollei älyä lähteä ajoissa läppäseen homerakennuksesta. Minulla oli lukuisat poskiontelotulehdukset (toistakymmentä joita yrittivät lääkärit parantaa aluksi antibiooteilla ja punkteeraamalla, mutta lopulta leikkaus PHKS 2007 tammikuu,." Otsaontelotulehdusepäily syksy 2009, keuhkotulehdus 2009 joulukuu, eturauhastulehdus 2010 homedesinfioinnin jälkeen ja samalla verta suolistosta, poskionteloista ja keuhkoista lähes viikottain, pitkäaikainen ruokatorven tulehdus sekä vaikeita sisämähermo oireita 2011-2015 . Kaikesta on lääkärilausunto minulla ja ensimmäiset poskiontelotulehdukset alkoivat ensimmäisessä homeasunnossamme kesällä 2005 joka onneksemme ei ollut oma. Sen jälkeen oli vielä kolme homeasuntoa (ei omia onneksi nekään) missä oli tulehduksia mm. jalassa vakava tulehdus 2011 mikä vei viikoksi PHKS :n sisätautiosastolle "letkuihin." Yhdessä homeasunnossa oli pirusti silmähermo-oireita ja ruusu sekä vyöruusu mitkä olivat tosi kivuliaat. Siitä homeläävästä löytyi tutkimuksissa mm. Aspergillus versicolor, Chaetomiunm ja Penicillium toksiineita tuottavia homeita.

      Päästyämme uuteen puhtaaseen asuntoon 2014 huhtikuussa, niin uuden rakennuksen uusien rakennusmateriaalien päästöt ja myrkylliset kaasut ja höyryt aiheuttivat kovia oireita ja verenvuotoja poskionteloista, kurkusta, keuhkoista ja suolistosta. Vasta syksyllä 2015 nämä verenvuodot loppuivat kun uuden rakennuksen uusien rakennusmateriaalien päästöt tippuivat siedettävälle tasolle. Toipuminen neljän homerakennuksen jälkeen 2004-2014 ajalla olevista vakavista oireita ja vakavista sisäimasairauksiata on nyt aika hyvällä mallilla. Ilman mitään DVD levyjä ja oilman mitään siedätystä tai Lääkäri2 höpöjuttuja. Ainoa oikea lääke on heti pois homeasunnosta tai homerakennuksesta kun vakavia oireita ja tulehduskierre. Mitään muuta lääkettä ei kannata edes ajatella. Homerakennukset korjata mekaanisesti ei myrkyttämällä myrkkyjä.

      Lääkäri2 älä viitsi jauhaa tyhyjää paskaa mistään siedätyksestä tai "aivopeusta" koska homerakennuksessa, missä myrkyllinen sisäilmasto ei voi oleslkella kukaan pitkään menettämättä terveyttään. Ei varsinkaan ihmiset joilla on syöpä, sydänsairaus, aivoinfrakti ta keuhkosairaus. Minulla oli kaksi vakavaa keuhkoveritulppaa taustalla ennen muuttoa ensimmäiseen homeasuntoomme mihin meinasin menehtyä. Terveisin Ahti Yliriesto Hollola.


      """ Kemikaaliasiantuntijat ja DVD levyjen pyörittäjät miettikäähän oikeita asioita, ei vain omia bisneksiä. ""Sisäilmaongelmien aiheuttamien sairauksien typistämiselle vain tämän yhden tautimeka­nismin alle ei ole tieteellisiä ­perusteita: Kosteusvauriomikrobien ja rakennusmateriaalien sisältämien kemikaalien tiedetään vaikuttavan elimistössä hyvin monin mekanismein. Rakennusmateriaaleissa on sallittua käyttää muun muassa mitokondriotoksisia, karsinogeenisia, solu- ja lisääntymismyrkyllisiä aineita sekä hormonihäirikköjä.

      Tätä asiaa ei pidä unohtaa, vaan on jatkettava tutkimusta ja kehitystyötä eri aloilla, muun muassa lääketieteessä ja rakennusmateriaalien parissa.""" http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005359514.html?ref=rss

    • Ytgjooo

      On hyvin vaarallista ruveta rummuttamaan teorioita, joille ei ole tieteellistä näyttöä. Henkilöitä joiden keuhkoputket reagoivat ärsykkeisiin ei kuitenkaan voida suojella julkisissa homerakennuksissa joillain kylteillä, että ne on vaan liskoaivot jotka alkaa pukkaamaan sitä limaa ja henkeä ahdistamaan. On tukimusta, että kaikki ärsykkeet lisäävät astmaa ja keuhkoahtaumaa, ja jo tautia sairastaville homeet ja sienet on vielä huonompi juttu.

      http://health.usnews.com/health-care/patient-advice/articles/2017-09-08/are-seasonal-allergies-and-copd-connected

      https://copdnewstoday.com/2017/09/05/copd-in-bronchiectasis-patients-may-caused-sensitization-specific-fungus/

    • Vastuuntunnoton.Lääkäri2

      Pikkusen olet Lääkäri2 hakoteillä. Taidat tarvita "liskoaivoillesi" kunnon "käsittelyä. "

      Kukaan ei syö tietoisesti myrkyllisiä homehtuneita rakennusmateriaaleja. Mirja Salkinoja-Salosen tutkimuksissa on kyse siitä, kun vakavasti oireilevat ja vakavasti sairastelevat ihmiset ja lemmikkieläimetkin HENGITTÄVÄT myrkyllistä sisäilmaa. Sekä myrkyt menevät ihon läpi solujamme tuhoamaan.

      Toki jotku pitkäkarvaiset lemmikkieläimet saavat vatsaansakin varmaan homerakennuksessa toksiineita, nuolemalla turkkiaan.

      Tiedän neljä homekoiraa jotka ovat kuolleet syöpään. Olettaa voi, että joissakin homerakennuksissa, missä ovat tutkimuksia homekoirat tehneet, on ollut esm. Chaetomium.

      Lääkäri2 sinun paskanjauhanta ei kumoa tätä tosiasiaa. "Chaetomium-home voi tuottaa toksiineja, kuten ketomiinia ja ketoglobosiinia sekä sterigmatokystiiniä, joka on karsinogeeninen (syöpää aiheuttava), teratogeeninen (sikiöepämuodostumia aiheuttava) ja toksinen keuhkokudokselle. Chaetomium voi aiheuttaa poskiontelontulehduksia, paiseita aivoissa, pernassa ja keuhkoissa."

      Eikä sitä, että meille on tehty useita petollisia hometutkimuksia mm. homedesinfiointien jälkeen ym. törkeää toimintaa mikä on tietoista ja tahallista terveytemme vaarantamista. Niitä samanlaisia petoksia on tehty useille toisillekin ja myös homepäiväkoteihin ja homekouluihin tässä maassa jos luetaan professori Mirja Salkinoja-Salosen kirjoituksia.

      Siellä olisikin siedättäjien ja DVD kauppiaitten aihetta puuttua aivojen toimintaan ketkä näitä petollisia homedesinfiointeja ja petollisia hometutkimuksia ovat tehneet ahneudessaan. Aloitahan Lääkäri2 aivopeususi sieltä (petollisista homerakennusten myrkyttäjistä). Heh heh. Todella sairasta toimintaa.

      Kai tämän ainakin älyät Lääkäri2. Kun myrkkyjä menee nielemällä vatsaan riittävä määrä, niin oksennus ja paskannus hoitaa ne myrkyt osittain pois solujamme tuhoamasta, mutta jos ja kun myrkyt menee hengitettynä keuhkopussin perukoille rakkuloihin, niin niitäpä Lääkäri2 voit yrittää sitten oksentaa ja paskoa pyttyyn. Miten luulet siinä onnistuvasi?? Vastaa ainakin tähän kysymykseeni.

      Kaverini Pekka Nikkola kertoo meille ja sinullekin Lääkäri2 mistä on kyse kun terveys menee täysin homehtuneessa mikrobitoksiinivaurioisessa rakennuksessa.

      Lainaus tässä. Pekka Nikkolan viestistä:

      "Kommentoin alla olevasta linkistäsi löytyvää juttua:

      Professori Tuula Putus sanoo:
      "Sisäilmassa voi olla myös oikeasti vaarallisia aineita, kuten radonia,
      asbestia tai pah-yhdisteitä".

      Eikö hän tosiaan tiedä, mikä kosteusvauriossa tosiasiassa sairastuttaa?

      Kuinka monta kertaa täytyy sanoa, että me kaikki tajuaisimme, mikä tosiaan
      sairastuttaa. Ei tarvitse lukea kuin Mirja Salkinoja-Salosen jo vuonna 1999
      toimittama kirja "Myrkylliset mikrobit sisätiloissa". Mikrobien erittämät
      rengasrakenteiset peptidit joutuessaan keuhkoihin aiheuttavat
      yliherkkyyskeuhkokuumeen eli allergisen alveoliitin. Samalla ne tuhoavat
      suurimman osan keuhkoja puolustavista valkosoluista.

      Toinen erinomainen lähde on Ulla Nevalaisen kirjoittama kirja "Haista home
      vakuutusoikeus", jossa on yksityiskohtainen kuvaus vakuutusoikeuden
      istunnosta vuonna 2001. Valan vannoneita asiantuntija lääkäreinä kuullaan
      Työterveyslaitoksen keuhkolääkäriä, sekä HYKSin sisäilmapoliklinikan johtaja
      Helena Mussalo-Rauhamaata. Hän puhuu mm. neljän tuhannen potilaskäynnin
      kokemuksella.

      Lyhyesti sanottuna hän toteaa, että TTL:n diagnosoima astma ei täytä astman
      diagnooseja. Me tiedämme silti, että miltei kaikkialla sairastuneille
      tyrkytetään väkisin astmaa. Mussalo-Rauhamaa tietää, että sairaus on
      allerginen alveoliitti, kuten on kerrottu vuonna 2009 julkaistussa
      artikkelissa. Oikeudenkäynnissä hän kyllä toteaa, että kyseessä on erilainen
      alveoliitti, kuin maanviljelijöiden homepölykeuhko.

      Alkäämme siis unohtako sitä, mikä kosteusvauriossa sairastuttaa !

      Pekka Nikkola

      http://www.hs.fi/tiede/art-2000005353335.html?share=2ca54f65d9ed0a41e45284236e1eb922

      Tässä seuraavassa linkissä on totuuden siemen.

      Olet muuten Lääkäri2 erittäin vaarallinen paskanjauhaja sisäilmasairaille ja tiedät sen kyllä itsekin. Samoin taustallasi olevat "aivopesijät" ja siedättäjätkin.

      Lukekaa tästä mistä on kyse. Vakuutusyhtiöt ja hyvät veljet ja sisarit ne, vain omia etujaan ajavat taitaa olla taustalla hääräämässä, ettei sisäilman myrkyllisyydelle syyttömänä terveytensä menettäneet saisi minkäänlaista vakuutusoikeutta eikä oikeusturvaa.

      TÖRKEÄÄ. Lääkäri 2 sinullakin nuo kirjoittelusi mitkä ovat täysin HUUHAATA:
      Tuossa faktaa!

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/09/10/nakokulma-allergiat-ja-muut-sairaudet-paranevat-aivotreenilla-vaite-huuhaata

    • Lääkäri2

      Nyt tuossa kaikessa on vain jäänyt epäselväksi se mistä oireet johtuivat. Vai kykenikö joku lääkäri muka toteamaan oireiden johtuvan hometoksiineista tai kosteusvaurioisesta rakennuksesta? Ja jos niin miten? Uuden rakennuksen materiaalien ilmaan päästämien vähäuisten kemikaalipäästöjen oire on juuri tuollainen hajusta tuleva ahdistus ja muut psykosomaattiset oireet sen limbisen järjestelmän kautta. Ei uusia rakennuksia saa tehdä niin että ihmiset oikeasti siellä sairastuisivat. Joku kokee hajuvesistä ja lasinpesunesteen hajusta kovatkin oireet, joiden yhteydessä ei objektiivisia löydöksiä potilasta tutkittaessa voida osoittaa tai todeta.

    • Huuhaalääkäri.olet.Lääk2

      Oireet johtuivat kosteusvaurioiseta asunnosta mistä tutkimuksissa löytyi myöhemmin mm. Aspergillus versicolor, Chaetomium ja Penicillium toksiineita tuottavia homeita Hollolan terveyskeskuksessa naislääkäri teki tutkimuksia ja hänen vastaanotollaan kerroin oireilusta ja sairauksista mitä oireita ja sairauksia Kolmenässänkuja 7 C 14 Hollola asunnossa oli siihen saakka ollut 2004 juhannuksesta joulukuu 28. pv 2009. Lukuisat poskiontelotulehdukset ja leikkaus päälle PHKS. Paksusuolen tulehdus 22 divertikkeliä tähystäen löydetty. Verenvuotoa suolistosta ja poskionteloista. Otsaontelotulehdusepäily syksy 2009. Keuhkotulehdus joulukuu 2009. Tk lääkäri siis kävi asiallisesti läpi nämä asiat ja sen kun joulukuu ensimmäinen päivä Korpikorven nimissä kaveri sitten teki asuntoomme kosteuskartoituksen missä yhteydessä teki homedesinfioinnin keittiön allaskaapin sisälle ja siihen ulkopuolellekin. "Homeentappajalla mitä teollisuus käyttää" sanoi tämä kaveri. Germaset Super. (biosidi ?). Tämän käsittelyn jälkeen meni oireilut pahemmaksi ja sisäilmasto siinä asunnossa aivan vituiksi. En voinut olla keittiössä koska oireet kovia. Hengitysoireet, silmhermo-oireet ja lihaskivut. Nukkumaan en pystynyt. Kävin muutaman reissun pohjoisessa mäkihyppykisoissa valmentajana. Siellä ei ollut mitään oireita eikä kipuja, mutta tuli heti kun Kolmenässänkuja 7 C 14 homeasuntoon palasin. Joulun sinnittelin lastenlasten vuoksi, mutta 28.12. 2009 oli pakko mennä lääkärin juttusille Hollolan tk. Siellä tämä naislääkäri joka osasi asiansa eikä ollut mikään "siedättäjä" tai "vittumainen aivopesijä" sanoi. "Homesairaus heti pois kotoa onko paikkaa mihin mennä?" Ei ollut paikkaa mihin mennä.. Lääkäri antoi ymmärtää, että Asunnosta pitää ottaa näytteitä poraamalla lattiasta materiaalinäytteitä siitä kohdasta missä kosteusvaurio on ollut ja tuloksia verrattava verikokeisiin ( tarkoitti varmaan vasta-aineverikokeita mitkä vasta kovan taistelun jälkeen meiltä otettiin kevättalvella 2010 vähän ennen kuin siitä homeläävästä pois päästiin.) Tämä naislääkäri kirjoitti lausuntoonsa, että "Asunto pitää puolueettomasti tutkia." Mulukerot ei tutkineet asuntoamme puolueettomasti vaan vittumaisen isännöitsijän tilaamana homedesinfioivat homeasuntomme ensin aivan turhaan helmikuu 2010 ja vasta sen jälkeen ottivat petolliset näytteet ja näitä tuloksia käyttivät meitä vastaan. Terveysviranomaiset ja heidän esimiehensä, ESAVI:n porukka, Itä-Suomen hallinto-oikeus ja KHO suojelivat näitä petoksien tilaajia tekijöitä. Sanohan Lääkäri 2 kehen tämän maan kansalaiset voivat luottaa jos ei edes KHO. Sinuun Lääkäri2 ei voi luottaa edes isoäitisi jos asustelee homemökissä. Tuossa oikeaa tietoa lisää. Luehan ajatuksella ja yritä jotain edes ymmärtää. http://www.is.fi/asuminen/art-2000001206456.html

      Tuossa Lääkäri2 lisää ""Kyseessä on nokkelaa markkinointia, arkisen asiaan maustamista tieteellisellä termillä, joka ei tuo itse asiaan mitään uutta.""



      Ja tässä: ""Eli jos minulla on allergia, se on itse asiassa jollakin tavalla syntynyt aivovaurio, joka pitää uudelleenpiuhoittaa neurologisella kuntoutuksella. Tälläkään väitteellä ei ole tieteellistä pohjaa."

      Vetasehan Lääkäri2 jotain tieteellistä pohjaa tiskiin nyt ennenkuin jatkat paskanpuhumista ja huuhaaata !

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/09/10/nakokulma-allergiat-ja-muut-sairaudet-paranevat-aivotreenilla-vaite-huuhaata

      • Ei.montaa.lääkäriä.ei

        "Kiitos! 24.6.2016 9:3859
        Tämänkin Mirja Salkinoja-Salosen hastatteluartikkelin voisi julkaista vaikka kerran kuussa jotta hänen aina yhtä kansantajuisesti sitä selittämänsä tutkimustieto leviäisi mahdollisimman laajalle. Moderneja biosidejä ei todellakaan tarvita ja kauhulla niiden leviämistä kauppoihin, työpaikoille ja koteihin seuraan. Sama ongelma koneellisessa ilmanvaihdossa. On toki helpompaa suunnitella sähköllä käyviä ja biosidein dumpattuja taloja mutta myrkytön ja ilmanvaihdoltaan rakenteellisesti toimiva on pitkäkestoisesti kestävä ja terveellinen. Osaavia arkkitehteja ja rakennusinsinöörejä on todella vähän. Epäkestävä suunnittelu alkaa jo kaavoituksesta. Kirjoittakaapa myös keinotekoisista makeutusaineista ja muista haitta-aineista apteekkituotteissa." http://www.is.fi/asuminen/art-2000001206456.html

        Osaavia lääkäreitä ei ole montaa. Mahtuu yhden käden sormiin. Putus , Valtonen, Tamara Tuuminen ja pari tk lääkäriä jotka tunnen.


      • liskoaivot.kuntoon

        Professori ja huippulääkäri sanoo näin. "10. Aspergillus flavuksen toksiini lisää ihmisen syöpäriskiä. Monet muut hometoksiinit lisäävät syöpäkasvaimien riskiä eri eläinlajeilla."

        http://indooraid.com/?page_id=27

        Montako syöpäsairasta homerakennuksista ja myrkyllisestä sisäilmastosta meinaat Lääkäri2 parantaa huuhaa jutuillasi. Ex-anoppisi haisteli hometta ja kuoli syöpään, pari heikkohermoista naista haisteli tuulilasinpesunestettä ja totesivat, että ei enään aiheuta oireita kun olivat pyöritelleet jonkin aikaa DVD levyjä. Ei mennyt päähän vai mitä helvettiä. Tuoko on se tieteellinen koe mihin perustuu väittämäsi, "Tieto lisääntyy ja joskus vanha tieto todetaan vääräksi." Suosittelen, että Lääkäri2 vaihdat pikapuoliin kärähtäneet "käämit" ja suoritat "uudelleen piuhoituksen " "liskoaivoissasi."


    • huhaa.on

      TIETOISTA JA TAHALLISTA TERVEYTEMME TUHOAMISTA. Lopeta ajoissa sellainen Lääkäri2.

      Niin ja lisäksi Kolmenässänkuja 7 C 14 Hollola homeasunnostamme löytyi Solumyrkkyjä, 2-etyyliheksanolia ja Germasert Super sekä MCF PHMG biosidien jäämiä ja otsonoinnin jäämiä. Otsonointikin luokitellaan biosideiksi THL. Eikä THL:n Anne Hyvärinen edes suosittele otsonointeja kosteusvaurioisiin homerakennuksiin. Kun kyselin Annelta aiheesta sähköpostilla.

      Ottakaahan vaan vakavasti sisäilman myrkyllisyys ja jos yksikin kosteusvaurioisessa rakennuksessa oireilee ja vakavia tulehduksia sairastelee ja rykii ja paskoo verta, niin heti pois niistä tiloista ja lähtiessään ei passaa mitään kontaminoituja tavaroita perässään raahata. Näitä siedättäjiä ja DVD levyjen pyörittelijöitä ja aivopesijöitä ei passaa jäädä kuuntelemaan vaan heti pois tiloista missä sisällä vakavia oireita ja ulkopuolella hellittää. Mitään muuta lääkettä en ole löytänyt vaikka monia olen kokeillut. Toksiinit aiheuttava syöpääkin. Jollet usko, niin kokeile.

    • turhiako.vai.mitäv

      Nämä pajat, palaverit , riihet ja seminaarit ja siäilma yhdistykset, -liitot sekä -laitokset on varmaan sitten Lääkär2:n ja siedättäjien sekä huuhaa DVD levyjen pyörittelijöitten mielestä ihan turhia tapahtumia ja turhaa rahan polttamista vai miten on Lääkäri2. Sisäilmasirkus Suomessa voi hyvin joka tapauksessa, mutta sisäilman myrkyllisyydelle terveytensä- ja irtaimistonsa menettäneet ei. Siihen syynä on homerakennusten myrkyttäjät, paskanjauhajat, vähättelijät ja valehtelijat joille oma etu on tärkeämpää kuin kansalaisten terveys kosteusvaurioisissa rakennuksissa missä myrkyllinen sisäilmasto.

      http://www.sisailmayhdistys.fi/Tapahtumat/Sisailmapajat/Porvoon-Sisailmapaja9

      Onko nämä turhia? Onko TTL täyrin nturha laitos. Vastaavaa ei ole edes Ruotsissa. Älysivätkö lakkauttaa ajoissa?

      • Lääkäri2

        Palavereja ja seminaareja on pidetty, mutta kuten on huomattu niin ainoa keino parantua siten että homeen haju ei aiheuta oireita on itsesuggestio näissä niin sanotuissa toiminnallisissa häiriöissä kun työpisteellä leviää hysteriaa jo jostain vähäisestä tunkkaisesta hajusta jos/kun joku "homeherkkä" on työpisteelle tullut joka on assosioinut aiemmassa elämässään saman hajun johonkin ikävään tapahtumaan ja jossa yhteydessä on ollut samaa hajua ja tarpeeksi penkomalla on jostain kellarikerroksen alta löytynyt jokin mätä lauta ja yhtäkkiä puolet työpisteen työntekijöistä on niin sairaita etteivät kykene töihin kun toissa viikollakin nenästä tuli räkää ja työpäivän jälkeen yhtenä päivänä väsytti. On aivan eri asia todeta perustutkimuksessa jotain toksiineja soluviljelmissä tutkittaessa että jokin yksittäisen homeen yksittäinen toksiini on mitokondrioita tuhoavaa kuin käytännön elämä ja potilastyö. Siksikin piti terveen järjen säilyttämiseksi laatia oikea hoitosuositus eli ns. käypä hoito siitä miten tätä sisäilmaongelmaa tulisi lähestyä. Heikkolaatuinen sisäilma esimerkiksi rakennuksissa joissa on tehoton ilmanvaihto on yksi asia, se että jonkun vaatteet haisevat mummonmökille on toinen asia. Jotkut ympäristöyliherkät saavat järkyttäviä "oireita" siis jo tuosta että haistaa mökille haisevan vaatteen. Ovatko ne toksiinit niin tehokkaita myrkkyjä että jos jokin tekstiili edes haisee mökille niin se on niin myrkyttynyt että sen hajustakin hengitys salpautuu? Miten sen vaatteen pitäjä pysyy edes hengissä sitten? Niistä hometoksiineistahan saisi helposti sitten tehtyä köyhän miehen kemiallisen aseen jos niillä niin hyvä teho olisi että ihmiset tukehtuvat lähes heti ja ainakin myöhemmin kuolevat syöpään. Tehoa on kuin joukkotuhoaseissa, radioaktiivinen säteilykin riittävässä määrin aiheuttaa akuutin säteilysairauden ja myöhemmin syöpää. Työterveyslaitoksen tehtävänä on harjoittaa ja edistää työn ja terveyden välisen vuorovaikutuksen tutkimusta. Lisäksi työterveyslaitos suorittaa työpaikoilla tai muutoin työympäristössä esiintyvien terveydellisten vaarojen ja haittojen ehkäisemiseen ja poistamiseen liittyvää selvitys-, mittaus- ja palvelutoimintaa. Työterveyslaitos harjoittaa itsenäistä terveydenhuolto-, sairaanhoito- sekä laboratoriotoimintaa ammattitautien, työperäisten ja työhön liittyvien sairauksien toteamiseksi, hoitamiseksi ja ehkäisemiseksi sekä työkyvyn arvioimiseksi. Työterveyslaitos harjoittaa alaansa liittyvää koulutus-, julkaisu- ja tiedotustoimintaa. Ei TTL mikään "homesairauksien" tutkimuslaitos ole vaan laidasta laitaan aivan kaikkien mahdollisten töiden kaikkien mahdollisten terveysvaarojen tutkimus- ja selvityslaitos.


      • Yujklop
        Lääkäri2 kirjoitti:

        Palavereja ja seminaareja on pidetty, mutta kuten on huomattu niin ainoa keino parantua siten että homeen haju ei aiheuta oireita on itsesuggestio näissä niin sanotuissa toiminnallisissa häiriöissä kun työpisteellä leviää hysteriaa jo jostain vähäisestä tunkkaisesta hajusta jos/kun joku "homeherkkä" on työpisteelle tullut joka on assosioinut aiemmassa elämässään saman hajun johonkin ikävään tapahtumaan ja jossa yhteydessä on ollut samaa hajua ja tarpeeksi penkomalla on jostain kellarikerroksen alta löytynyt jokin mätä lauta ja yhtäkkiä puolet työpisteen työntekijöistä on niin sairaita etteivät kykene töihin kun toissa viikollakin nenästä tuli räkää ja työpäivän jälkeen yhtenä päivänä väsytti. On aivan eri asia todeta perustutkimuksessa jotain toksiineja soluviljelmissä tutkittaessa että jokin yksittäisen homeen yksittäinen toksiini on mitokondrioita tuhoavaa kuin käytännön elämä ja potilastyö. Siksikin piti terveen järjen säilyttämiseksi laatia oikea hoitosuositus eli ns. käypä hoito siitä miten tätä sisäilmaongelmaa tulisi lähestyä. Heikkolaatuinen sisäilma esimerkiksi rakennuksissa joissa on tehoton ilmanvaihto on yksi asia, se että jonkun vaatteet haisevat mummonmökille on toinen asia. Jotkut ympäristöyliherkät saavat järkyttäviä "oireita" siis jo tuosta että haistaa mökille haisevan vaatteen. Ovatko ne toksiinit niin tehokkaita myrkkyjä että jos jokin tekstiili edes haisee mökille niin se on niin myrkyttynyt että sen hajustakin hengitys salpautuu? Miten sen vaatteen pitäjä pysyy edes hengissä sitten? Niistä hometoksiineistahan saisi helposti sitten tehtyä köyhän miehen kemiallisen aseen jos niillä niin hyvä teho olisi että ihmiset tukehtuvat lähes heti ja ainakin myöhemmin kuolevat syöpään. Tehoa on kuin joukkotuhoaseissa, radioaktiivinen säteilykin riittävässä määrin aiheuttaa akuutin säteilysairauden ja myöhemmin syöpää. Työterveyslaitoksen tehtävänä on harjoittaa ja edistää työn ja terveyden välisen vuorovaikutuksen tutkimusta. Lisäksi työterveyslaitos suorittaa työpaikoilla tai muutoin työympäristössä esiintyvien terveydellisten vaarojen ja haittojen ehkäisemiseen ja poistamiseen liittyvää selvitys-, mittaus- ja palvelutoimintaa. Työterveyslaitos harjoittaa itsenäistä terveydenhuolto-, sairaanhoito- sekä laboratoriotoimintaa ammattitautien, työperäisten ja työhön liittyvien sairauksien toteamiseksi, hoitamiseksi ja ehkäisemiseksi sekä työkyvyn arvioimiseksi. Työterveyslaitos harjoittaa alaansa liittyvää koulutus-, julkaisu- ja tiedotustoimintaa. Ei TTL mikään "homesairauksien" tutkimuslaitos ole vaan laidasta laitaan aivan kaikkien mahdollisten töiden kaikkien mahdollisten terveysvaarojen tutkimus- ja selvityslaitos.

        Tuon takia pitäisikin saada kunnolliset mittausmenetelmät käyttöön, jolla rakennuksen sisäilman toksisuus voidaan varmuudella sulkea pois. Liskoaivot varoittavat homeelle altistunutta vaarasta, mutta toksinen ilma on haitallista niille, jotka ovat homeelle herkistyneet.

        Nyt kun amerikan mantereella jyllää nämä hirmumyrskyt, niin toivottavasti viranomaiset on ottaneet opikseen Katrina hirmumyrskystä, joka iski NewOrleansiin 2005. Neljä yliopiston professoria kuoli muutaman kuukauden sisällä siitä, kun olivat jääneet työskentelemään homeen saastuttamaan rakennukseen. On todettu, että lasten astmat lisääntyivät huomattavasti ja sitten oli mystinen Katrina cough josta vängättiin kuten meillä konsanaan.

        https://en.m.wikipedia.org/wiki/Katrina_cough


    • ensinhomesittenmcws

      Ensin tulee homesairaus ja sisäilmasairaus myrkyllisestä sisäilmastosta ja jos siihen vielä tehdään tarpeettomia ja lisää vaaraa aiheuttavia homedesinfiointeja ja homeentappoyrityksiä biosideilla ja vastaavilla kovilla myrkyillä, nin heikostihan siinä käy. http://www.opettaja.fi/cs/opettaja/jutut&juttuID=1408919732700

    • Homeherkkä

      Otsikoit Lääkäri2 aloituksesi: ”Uusin tieto ja hoito homesairauteen auttaa”

      Jos sinun mielestäsi liskoaivojen aktivoituminen homeen hajusta tuottaa Hesarissa 5.9 ,mainitut oireet::”Hengenahdistus, pahoinvointi, oksentelu, ihon punoitus, raajaheikkous, vaikeus ajatella selkeästi (ns. aivosumu), sydämen tykytys, ilmavaivat, turvotus, nivelkipu, äänen käheys, yskä, muistioireet, unihäiriö, heikkous, uupumus, vetäytymistaipumus”, niin eihän lääketieteen mukaan hajuaistin laukaisemalla oireilulla ole edes mitään tekemistä homesairauksien kanssa.

      Allergiset ammattitaudit (koskien myös eri lajin homeita), ovat mainittu jo vuonna 1938 valmistuneessa ammattitautilaissa, ja ovat seuraavat: allerginen nuha, silmän sidekalvotulehdus, astma, yliherkkyyskeuhkokuume (=alveoliitti), fibrosoiva alveoliitti ja 1980-luvulla lisätty ns. ODTS. Jostain syystä esim. krooninen keuhkoputkitulehdus ja keuhkoahtaumatauti jätettiin ammattitautilaista pois, kuin myös psori, PPP, reuma ja Sjögrenin syndrooma.

      Toki pohjalla oleva työpaikan mikrobialtistuksen vuosikausia kestänyt nenän limakalvojen vereslihallaolo aiheutti minullekin lopulta hajusteyliherkkyyden, kuten lukemattomille muillekin kaltaisilleni.
      Kun Suomessa on tutkimusten mukaan hajusteyliherkkiä jo noin 500 000 henkilöä, niin herää kysymys kuinka monella heistä on taustalla kosteusvauriorakennusaltistus ja mitä tulehdussairauksia se on vuosien saatossa heille aiheuttanut.
      Ja niitä kosteusvauriorakennuksiahan maassamme riittää kuten vakuutusyhtiöiden tilastoista näkyy. Vesivahinkokorvauksia haetaan yli 30 000 hakemuksen vuosivauhtia.

      Olisi jo korkea aika selvittää kuinka paljon turhia veroeuroja maamme sos. ja terveysministeriö on käyttänyt vuosikymmenten saatossa kosteusvauriorakennusoireilevien-/sairastuneiden tutkimuksiin sekä kosteusvauriorakennusten sisäilman tutkimuksiin tutkijoina TTL, THL (ex-KTL) Hus, Tampereen ja Oulun yliopistosairaalat, joiden tutkijat päätyvät jälleen muodostamaan uuden työryhmän valmistelemaan nyt liskoaivoaktiivisuuden tuottamien toiminnallisten häiriöiden hoitoketjua ja hoitoa.
      Pannukakuksihan todettiin jääneen kolmevuotisen Toxtest-tutkimuksenkin, johon paloi veroeuroja n. 500 000 euroa.

      Maassamme todettiin vuonna 1960 noin 2000 astmaatikkoa, ja nykyisin astmapiippuilijoita on jo yli 500 000 tuhatta. Nuhanenästäkin kärsii jo noin 30 prossaa kansasta.

      Kun mm. ym. sairaudet ovat lisääntyneet maassamme ruhtinaallisesti vuosikymmenten kuluessa, niin ainakin sairauksien ennaltaehkäisy vauvasta vaariin näyttää huippulääketiedeharjoittajiltamme olevan pahasti hakusessa.

    • ajatelkaahan.tätäkin

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe