Pois pöhköily palstalta!

On kestämätöntä sietää kirjoittajia, jotka mustamaalaavat kunnollisia, itse valitsemiamme päättäjiä ja toisaalta kehuvat vastapäättömiä, joiden järjen käyttö ja tiedot ovat kuin järjettömyyttä ja tiedottomuutta.

Me saamme elää demokraattisessa maassa, jossa saamme itse valita parhaiksi katsomamme päättäjät.

Me elämme yhteisessä maailmassa, jossa on noudatettava tehtyjä sopimuksia. Sopimukset koskevat ilman saastumista, joka johtaa ilmakehän lämpiämiseen, josta esimerkkinä ovat hirmumyrskyt Karibialla ja itse "saasteita suojelevassa USA: ssakin". Kieltäytyminen ilmastosopimuksesta on mahtimaalle typerää ja seuraukset kohta pysyvät.

Seuraukset näkyvät kohta Suomessakin ellei sopimuksia noudateta. Myrskyt vahvistuvat melläkin, jäätiköt sulavat ja vesi nousee aluksi n. 4,5 m, eli nenänl yli. Myös jo koetut myrskyt ovat enemmän harmeinamme.

Maahanmuutot ovat oma suuri ongelmansa hoidettaviksi.

Syyttömät ihmiset joutuvat lähtemään kodeistaan. Turvapaikkoja myydään hirmuhinnoin Suomeenkin pyrkiville.

Vastaanotetuille on Suomenkin tehtävä parhaansa sopimusten puitteissa. Turva omille kansalaisille ja laillisesti turvaan otetuille on taattava ja resurssit kalliisiin ja vaativiin toimintoihin myös.

Kun kirkkommekin toimii lain vastaisesti auttaessaan laittomasti maassa olevia, ollaan ihmeissään. Halltusvaltaa on kunnioitettava sanoo Raamattukin.

50

560

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kukasaapuhua

      Eniten täällä haukutaan persuja , mutta kyllä nekin edustajat on demokraattisesti valittu. Persut, siis ne oikeat eikä mitkään luopio-uuvatit, sanoo ääneen sen mitä kansa oikeasti ajattelee. Media ja vihervasemmisto aivopesee ja vsientaa , siihen on mukaan mennyt kirkkokin. Leikitään maailman pelastajaa suomalaisten hyvinvoinnin kustannuksella, meidän verovaroilla. Sampo Terho sentään uskalsi huomauttaa Luonan valtavista voitoista, joita se tekee turvapaikkabisneksessä. Se onkin vain eräiden bisnestä, ei aitoa hyväntekeväisyyttä. Monet poliitikot mukana tuossa liiketoiminnassa, ilmankos S ipilä taas halusi tuplata kiintiöpakolaisten määrän.

      • Höpö.höpöö

        Kyllä persumieliset itse kylvää riitaa, ei ihme että siihen vastataan samalla mitalla, niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.


    • Mitä ovat Luonan valtavat voitot?

      Kaikki kansanäänestyksissä valitut ovat, ainakin teoriassa, samanarvoisia.

      Persujen vikana on asiaton pyrkimys kansansuosioon. Natsisympatiat ovat osa tarkoituksellista "kalastelua".

      • tässäpätätä

    • Ruunehiljaa

      Jopa avaus?? Kusipäätolloja ei saisi arvostella? Kepuroisto puikoissa ja jälki hirveää...

    • Ei.muuta

      Asiallinen totuudenmukainen keskustelu ilman uhoilua ja vääristelyä sen pitäisi näkyä täälläkin, pakolaiskeskustelu on joillakin väärää jostain islamaatio uhasta totta on ongelmat nekin hoituvat, hallituksen haukkuminen epäreilusti, ei meillä ole asettaa parempaa hallitusta tulisiko vaihtaen paremmaksti en tiedä. Väärä keskuskustelu tapa tuo väärää vastakkain asettelua niin riita on valmis.

      • faktojanää

        Pakko vaihtaa tolot? Näin tekee firmatkin. Miksi tollot pitää pitää vallassa? Mamutus tuhoaa Suomen..


    • Matkallatuhoon

      Tyypillistä diktatuurille, että arvostelu kielletään. Matu asiassa se näkyy räikeästi. Kaikki eri mieltä olevat leimataan vihapuhujiksi ja rasisteiksi. Piispat tämän oman kansan vihan johtohahmoja. Lakia poljetaan, poliisia vastustetaan ilman seuraamuksia, köyhä kansa maksaa kaikin tavoin.

    • mitäseuraavaksi

      On se rajottelu ja jako täälläkin esillä päivittäin, ja alottaja itse tekee jaon ketkä ovat hyviä ketkä huonoja kirjoittajia, huonoja ei mainita mutta raja kulkee kun hyvät on esillä.
      Jatkuva ohjastaminen alkaa olla jo kiusallista ja todella rajoittavaa.

      Etkö Ruune ole huomannut miten eduskunnassakin saamme seurata edustajien käyttäytymistä ja sanarikasta väittelyä, monesti tulevat asiat jäävät toisarvoiseksi kun menneteitä puidaan.

      Ja me olemme nämä riitapukarit sinne valinneet? Mitäs sanot?

    • reppuriika

      Ruune haastaa ihan oikeaa asiaa. Järki ja tolkku se pitää olla näissäkin asioissa.

      • protestoija

        Sans se!!!! Mutta mites luulet järjen ja tolkun noihin kaikkiin esille tuomiinsa asioihin saatavan. Päänsä seinään hakkaamista tuo on. Ilmeisesti mustan pessimistisen luonteen omaavien viestittelyä kaikki tämän ketjun tuotokset.
        Helekutti, luuletteko maailman noista ruikutuksistanne muuttuvan paratiisiksi. Tehkää helpommaksi nuo muutamat jäljellä olevat elinvuotenne ajattelemalla miellyttävämpiä asioita. Kyllä järki-ihminen huomaa sanomatta tämän muailman muutoksen, koetetaan ottaa kiinni hyvästä mitä jäljellä on.


    • Mitä.vielä

      Elämme tätä aikaa en ymmärrä kun joku kaivelee menneitä haukkuu vähän väliä Lipposen hallituksen tekemisiä jos jos Kekkonen olisi, olisi toisenlaista, mitä vanhat jutut tähän päivään kuuluu. Meillä on hyvä presitentti joka jatkaa virkaansa jollei peru ja euu on meille parasta mitä näillä näkymin on sekä taloudessa pyyhkii hyvin, jos näin jatkuu niin se tulee näkymään kansalaisten hyvinvointina.

    • huurussaollaanpakkasella

      Niinhän se on oikeaa!
      Vesi nousee 4,5m jos ei ruunea uskota, avauksessa maininta.
      Voi kertakaikkiaan avauksen päätelmiä ;-)))))))

    • Asia.kunnossa

      Perussuomalaisten syrjiminen on omiaan nostamaan heidän kannatustaan.
      Katsotaanpa vain ensi vaalien tuloksia.

    • megajytkytulee

      Kaikki nuo opposition suoltamat vihapuheet sataa Perussuomalaisten laariin. Kyllä kansa tietää mikä on totta ja Suomen parhaaksi. . Ensi vaaleissa megajytky !

    • HYVÄT_VOITTAKOOT-

      Toivomme hartaasti perussuomalaisten voittoa vaaleissa. Ainut järkevä puolue,
      joka on suomalaisten puolella OMASSA maassamme.

      • Ihan.miten.vaan

        8-10% ei muuta noilla rahkeilla


    • Kattleija

      Tämmöisen ketjun luettuaan tulee ikävä Noelin ja Ramoonan aloituksia. Niillä on aina mielialan nostava vaikutus.

    • Ruususelta

      Aloituksen tekijä ei ole huomannut ettei demokratia tuo ruokaa tai muuta elinvoimaa muille kun eliitille . Päättäjät ylläpitävät hyväveliverkon ja yhteiskunnan verovaroista itsensä elättävän roskasakin . USA on kylvänyt demokratian Libyaan ja nyt kylvö etenee Syyriassa , Afganistan on myös hieman kesken . Aloituksen tekijä lienee kuuro / sokea .

      • jokaavauksessa

        Ainakin hyvin yksinkertanen!


    • Nyt on meno sellaista että Laura Huhtasaari menee vielä politiikassa pitkälle. Varsinkin jos naiset häntä suostuvat äänestämään, olen lähipiirissä huomannut hienoista kateutta, luullakseni syynä Lauran suorastaan kaunis ulkomuoto.

      • äänestänlauraa

        Laura sanoo ääneen, mitä me muut ajattelemme maahantunkeutumisesta. Pitäisi estää niitten tulo, koska pois niitä ei saa ja kalliiksi tulee vuosikausia antaa loisia muka turvapaikan tarvetta tutkiessa. Kehtaavat valittaa jos vokkia pitää vaihtaa, nyt isot mielenosoitukset kun Evitskogin ylellisistä oloista pitäis vaihtaa. Vihdoin hoksattu ettei ylellisissä kylpyläoloissa ole pakko matuja viihdyttää. Miten ne lapset ja naiset siellä lähtömaissa voi elää ? Isis on nyt nujerrettu ja tulossa ja tullutkin Eurooppaan, Syyria ja irak on turvallisempia, tosin töhin siellä on ruvettava.


    • Vai.mitä

      Naiset äänestää vihreitä

      • Miten se nyt tuplana? Toisaalta hyvä että lukijoille ei tule riitaa kun on useampi...


      • Hei-kiitän-Sinua

        Tuplauskin on liian vähän, sillä näitä asioita sensuroidaan ja salataan meiltä asianomaisilta.


      • Kaikki poliitikot varmasti tietävät asioiden todellisen "laidan"...mutta vain harvat sanovat ääneen. Johtuneeko teennäisestä sovinnaisuudesta ja yrityksestä näytellä parempaa ihmistä kuin onkaan?


    • Jospa.se.siitä

      Isis alkaa olemaan pian voitettu, näinköhän saavat demokratin toimimaan kun syyriassa assad on vallassa ja irakissa miten eri uskokunnat sopeutuvat toisiinsa jää nähtäväksi, kuitenkin toivoa on.
      Suurvallat pitäisi osallistua järjestyksen pitoon ja rauniossa olevaan syyriaan kansainvälinen rahoitus jälleen rakentamiseen, ei mulla muuta kun en ole perillä miten se hoituu saavat viisaammat toimia.

      • Kyllä ne suurvallat keksii uuden isiksen ja sama lähi-idän rikkirepiminen jatkuu hamaan tulevaisuuteen.


      • Ongelmatpysyy

        Miten ne toisiaan teurastavat uskontokunnat muka Suomessa voi olla, kohta on sama meno täällä ? On jo vokeissa tapeltu verissä päin. Meillä ei olw mitään velkaa niille maille! Pysyköön pakolaisleirissä tai selvittäkööt omassa maassaan asiansa !!!!


      • Jospa.se.siitä

        Jo on kumma, heti tulee älämöintiä hyh eikö voida keskustella kunnolla ootte ihme sakkia lässyn lässyn persut taasen ei varmaa kukaan muu eikä teitä kukaan viisas tule äänestää.


    • tuhoudumme

      Tämä nyt vsin vihreiden ja vadujen toiveiden mukaista... Suomi vituksi...

      • Herran.jesta

        Mistä sinäkin tuon masentavan negatiivisyyden olet perinyt, muka tuhoudumme kattia kans.


    • Aloituksentekijä.on.outo

      Aloituksen tekijä ei ole huomannut ettei demokratia tuo ruokaa tai muuta elinvoimaa muille kun eliitille . Päättäjät ylläpitävät hyväveliverkon ja yhteiskunnan verovaroista itsensä elättävän roskasakin . USA on kylvänyt demokratian Libyaan ja nyt kylvö etenee Syyriassa , Afganistan on myös hieman kesken . Aloituksen tekijä lienee kuuro / sokea .
      Ainakin hyvin yksinkertanen!
      - - -
      Nyt on meno sellaista että Laura Huhtasaari menee vielä politiikassa pitkälle. Varsinkin jos naiset häntä suostuvat äänestämään, olen lähipiirissä huomannut hienoista kateutta, luullakseni syynä Lauran suorastaan kaunis ulkomuoto.

      Laura sanoo ääneen, mitä me muut ajattelemme maahantunkeutumisesta. Pitäisi estää niitten tulo, koska pois niitä ei saa ja kalliiksi tulee vuosikausia antaa loisia muka turvapaikan tarvetta tutkiessa. Kehtaavat valittaa jos vokkia pitää vaihtaa, nyt isot mielenosoitukset kun Evitskogin ylellisistä oloista pitäis vaihtaa. Vihdoin hoksattu ettei ylellisissä kylpyläoloissa ole pakko matuja viihdyttää. Miten ne lapset ja naiset siellä lähtömaissa voi elää ? Isis on nyt nujerrettu ja tulossa ja tullutkin Eurooppaan, Syyria ja irak on turvallisempia, tosin töhin siellä on ruvettava.
      - - -

      Äänestän Lauraa!

      • Eikä_ihme_mamukiimaiset_

      • Suomessa-on

        asiat minun mielestäni nyt vaarallisella tavalla salaisia ja salattaviksi määräiltyjä. SENSUURI täälläkin on jatkuvaa, vaikka se on lailla kiellettyä sananvapauden nimessä.
        ______________

        ”Rettelöitsijät siirretään vähäksi aikaa toiseen vokkiin, mutta sanktioita ei seuraa valheista, pettämisestä, työharjoitteluissa varastelusta tai vaikkapa siitä, että lähtee salista pois kesken naisten oikeuksien luennon.”
        – Toisaalta tarvitaan oikeaa tietoa eikä siloteltuja tarinoita.

        ”Ne asiantuntijat, jotka ovat avanneet suunsa, on leimattu rasisteiksi ja fasisteiksi.”
        Turvapaikanhakijat ovat eniten tekemisissä opettajiensa ja ohjaajiensa kanssa. Opetus- ja ohjauspuolella olisikin kattava asiantuntijuus monikulttuurisesta arjesta.

        Varsinkin maahanmuuttajataustaiset ohjaajat erottavat nopeasti ”interreilaajat” todellisen turvan tarpeessa olevista maanmiehistään.


        _____________


      • Tätä-mieltä

        Miten ne toisiaan teurastavat uskontokunnat muka Suomessa voi olla, kohta on sama meno täällä ?
        On jo vokeissa tapeltu verissä päin.
        Meillä ei ole mitään velkaa niille maille!
        Pysykööt pakolaisleirissä tai selvittäkööt omassa maassaan asiansa !!!!


      • Näinon.on

        Pysykööt pakolaisleireissä ihan kuin he sinua uskoisivat, että eri uskontokunnat alkavat tappelee keskenään meilläkin, juokse suolle persu mielikuvitusten kanssa.
        Meillä on vähenevä pakolaisongelma ei voi ikuisesti kestää kun kielteisen päätöksen saaneet on poistettuni ollaan ollaan selvillä vesillä.
        Kun persuilla ei ole muuta kuin tämä yksi asia ajettavana on he ohkasilla ja tämänkin hoituu ilman persuja.


    • Muistikuva

      Ruunae! Dementiako vaivaa padan kiillottajaa? Voisit joskus vilkaista aiempia kirjoituksiasi noin niinkuin muistin virkistämiseksi,

      • Hyvä..ajatus

        Jussi Niinistö on
        ensiesiintymisestään alkaen
        tuottanut luotettavuuden tunteen.


      • Arvaten

        Uus sineseen siirtyivät viksuimmat, Niinistö kyllä ok näin etäältä katottuna.


      • Sininen..on

        muuten huonoin osa puolueesta, hyvä että ymmärsivät lähteä.
        Laura presidentiksi, hän hurmaa koko Euroopan viisaudellaan.


      • Harvinainen--

        älykkyys ja esiintymiskyky sekä puhetaito, aivan nappiin siihen virkaan!


      • Niin-ja-

        Ja Jussi Niinistö puolustusministeriksi silloinkin.


        - -


      • Eikö.niin
        Sininen..on kirjoitti:

        muuten huonoin osa puolueesta, hyvä että ymmärsivät lähteä.
        Laura presidentiksi, hän hurmaa koko Euroopan viisaudellaan.

        Juu ymmärrisivät jättää usnatsiseksi muuttuneen persun, kun huomasivat tämä ei käy meille.


      • Voi..meitä..kun..nuo

        Voi sinua vanhoissa muta-poluissa uppovaa


    • jäljetönnä

      Eipäs ruutana osaa katsoa omaa jälkeään ja toimia toiveensa mukaan .

    • Ei tässä nyt mitään riitaa olla rakentamassa, vaan keskustelemassa, vaihtamassa ajatuksia sosiaalisessa mediassa, jonka on todettu olevan monipuolisempi kuin pelkästään vanhojen, tuttujen turvallisten tahojen uutisanti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe