Aihe

Uusi radiokanava HitMix tulee. MIKSI?

vittumitäpaskaaa

Pahoittelen heti tähän alkuun. Viesti tulee sisätlämään kovaa kieltä, koska se on tässä tapauksessa välttämätöntä.

Yllätys yllätys, että uudella HiTMix kanavalla on jotain tekemistä Nelonen Median kanssa. Eiköhän tällekin saatanan kanavalle tule musiikkipäälliköksi syöpä nimeltä Mikko Koivusipilä. Eikö riitä että Radio Suomipop, Aalto, Rock, Loop ja Helmiradio toistavat samoja vanhoja ja yleensäkin samoja biisejä päivästä toiseen. No ei helvetissä tarvitaan vielä HitMix.

Toki HitMix korvaa muita radioita kuten mm Metroradion, mutta kuinka HELVETIN taliaivoja viestintävirastossa on, kun myöntävät tällaisille paskakanaville toimilupia. Monta paljon parempaa kanavaa kuulunee vain pienellä alueella (maantieteellisesti) Suomessa, koska näille kanaville ei myönnetä laajempia kuuluvuusalueita. Tai ne eivät jaksa niitä hakea, koska tietävät sen paskaviidakon ja mm Nelonen Median suosimisen. Osa kanavista on jopa kuopattu pelkstään siksi, että eivät ole saaneet jatko toimilupaa. Radiokanaville toimilupia myöntävät ovat harvinaisen idioottimaista porukkaa, kun haluavat tukea isoa toimijaa. Miksi vitussa tähän maahan tarvitaan yli kymmenen samoja tai lähes samoja biisejä soittavia radiokanavia? Surkuhupaisinta tässä kaikessa on, se että näitä kanavia on erityisesti Nelonen Medialla useita. Aivan satavarmasti samoja biisejä soi useita HitMixillä ja useasti mitä soi samoihin akoihin Allolla, Popilla, Loopilla ja Helmellä.

Aiheesta muualla http://www.auranaallot.fi/uutiset/paikallinen/uusi-radiokanava-hitmix-aloittaa-perjantaina

Jos ei kukaan muu siihen pysty niin voisi edes YLE tuoda jonkun varteenotettavan vaihtoehdon näille laaja-alaisesti Suomessa kuuluville itseään toistaville kanaville. Mutta eipä yleä kiinnosta tuottaa kuin samaa paskaa. Radio Suomikin yrittää olla hyperkatiivinen pikajuoksija kaupallisten kanavien suhteen. Mahdollisimman paljon musiikkia tunnissa ja nopeita juontoja. Ei soiteta kappaleita loppuun jne.

Finnpannelin mittausten mukaan YLEX:äkin on hävinnyt viimeisten vuosien aikana noin 400 000 viikkokuulijaa. Aikoinaan kuopattiin suosittu Radio Mafia, mutta surkeinta suosiotaan kanavan historiassa nauttivalle YLEX:lle eivät saamattomat Lauri Kivinen(Ylen TJ) ja hänen alaisensa halua tehdä paskaakaan.

44

1323

  Vastaukset

  • Ysäribuumi on kyllä jo vähän laantumassa, mutta uskon, että tälle kanavalle on oma tilauksensa. Kasaria ja Nova-biisejä luukuttava Aalto olisi voitu korvata (lähes) valtakunnallisessa verkossa tällä kanavalla. Soittolistalla on kuitenkin selvästi - ainakin tähän mennessä - eri biisejä ja artisteja, kuin muilla Nelosen kanavilla.

   • Aikoinaan kun Radio Aalto uudistettiin ja siellä hylättiin se pehmeät suosikit noin parin kuukauden ajan Aalto soitti hieman erilaista musiikkia kuin muut radiokanavat. Sen jälkeen siellä alkoivat soida samat biisit kuin muillakin kanavilla ja eritoten samat biisit useammin uudestaan kuin uudistuksen alussa. Tuokin voi olla vain hetkellistä HitMixillä. Keino saada ihmiset kuuntelemaan kanavaa ja sitten kohta jo soi samoja kuin muilla kanavilla ja ne erit mitä ei soi niin paljoa muilla ovat soineet jo satoja ellei tuhansia kertoja alle vuodessa.

    Onneksi HitMix ei kuulu lähelläkään missä asun niin ei tarvtise sitä vahingossakaan kuunnella. Kaupat, ravintolat ja kauppakeskukset tuskin laittavat kanavaa soimaan netinvälityksellä. Sääli että tällaisille kanaville myönnetään toimilupia aina uudestaan kun se on katkolla.

    Toivottavasti edes YLEX:llä tapahtuisi jotain muutosta parempaan.Olisi edes yksi valtakunnalisesti musiikkia soittava kanava jota viitsisi kuunnella. Muita kanavia kun joutunee kuuntelemaan vain netistä. Onneksi on Spotify.

    YLEX:llä on nimittäin menossa musiikillisen linjan päivittäminen. Ehkä? Ainakin kyselevät kuulijoiden mieltymyksiä ahkerasti. Todennäköisesti suurta muutosta ei YLEX:n soittolistalle ole tulossa vaan viikkoon lisätään vain pari uutta 1-2 tunnin mittaista erikoisohjelmaa.


  • Enpä ole kuullut kuin 2 ysäriä tunnin kuuntelulla. Kaikki kappaleet kliseitä. On vissiin juosten kussen suunniteltu. Tuskin kannattaa odottaa suurta menestystä tekeleestä. Tiedotteeessa luki, että 'ainutlaatuinen konsepti koko maailmassa'. Mitä paskaa! 90-luvun radioita ja versioita on luokkaa kymmeniä tuhansia ympäri maailmaa. Sitten tällaiset sillisalaatit, kuten hitmix. Näitä riittää enemmänkin.

  • Minusta tämä HitSix on ihan hyvä kanava. Mitä mieltä muut nyt kun kanava ollut äänessä jo yli viikonlpoun?

   • Oulussa on paljon laadukkaampi ja ammattitaidolla tehty radio. Sen nimi on Radio Sea FM! seafm.fi ja 88,8 mhZ.


  • Älä viitsi oikeasti. Et ole tainnut oikeasti kuunnella pitkään. Aika sekaisin pitää olla jos what is loven ym. loppuun soineet renkutukset voi kuunnella sen 7 kertaa parissa päivässä.

  • Kyllä tätä mieluummin kuuntelee kuin Novaa tai Aaltoa. Osa kappaleista on harvinaisempaa radiokamaa, suuri osa kuitenkin edustaa puhkikulutettua linjaa, kuten nyt vaikka Haddaway...

   • Harvinaisempaa radiokamaa? No sitä tulee kyllä sitten aika vähän. Ainakaan sen mitä tutkailee https://biisit.info/hitmix sivustolta mitä Hitmixillä soi ja enimmäkseen on soinut. Enimmäkseen samoja biisejä mitä on ennenkin luukutettu taukoamatta.

    Itse asiassa jos nyt ihan rehellisesti arvioidaan pelkästään soitetun musiikin perusteella niin Radio Nova ei enää ole todellakaan hirvein kanava. Se ei tarkoita silti sitä, että Radio Nova olisi nykyään musiikillisesti hyvä kanava. Päinvastoin. Nelonen Media vaan on ajanut muutamalla kanavallaan ja BauerMedia omalla Iskelmällä Novan ohi kyseisen tittelin osalta. Tosin Iskelmä ollut jo ennen Bauer Median omistukseen siirtymistä Novaa hirveämpi.

    Koska vain mieluummin laitan Sea FM:n soimaan kuin jotain HitMixiä jos näiden kahden väliltä pitäisi valita. Viihdyttävin "Suomalaisista" radiokanavista musiikillisesti on Spirit FM mukaan luettuna kaikki erikoisohjelmat. Yksinkertaisesti siitä syystä että kanavalla soi monipuolisesti musiikkia. Edes Sea FM:n hehkuttajat eivät voi vakavasti väittää että Sea FM vetäisi tässä suhteessa Spiritille vertoja. Kun kyse on monipuolisuudesta. Ulkomaisen englanninkielisen pop & electro musiikin osalta toki Sea FM on omaa luokkaansa.


  • EIKÖ OLE RISTIRIITAISTA
   Kanavalla on tarkoitus omien markkinoitilauseuden mukaan soittaa hittejä 90-luvulta tähän päivään. Miksi kanavalla ei sitten ole vielä soinut yhtään isoa rock hittiä, jos kerta tarkoitus on soittaa hittejä. On taas yksi naurettava kanava tullut lisää. Soitetaan hittejä, mutta eipä ole soittoistalistauksien mukaan seuraavat biisit soineet vielä kertakaan HITMIXILLÄ

   Mitenkäs mm nämä aikansa todella isot hitit?
   The Rasmus - In the Shadows, F-f-f falling, First day of my life
   Avenged Sevenfold - Hail to the king
   Nightwish - Ei yksikään kappale
   Apulanta - Koneeseen kadonnut
   HIM - Join Me
   Foo Fighters - Best Of You
   Avril Lavigne - Girlfriend, What The Hell
   3 Doors Down - Kryptonite
   Lordi - Hard Rock Hallelujah
   Linkin Park - Numb
   Evanescence - Bring Me To Life
   The Fray - How to Save a Life
   The Goo Goo Dolls - Iris
   Kotiteollisuus - Minä Olen
   P!nk - So What
   Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad, Hollywood Hills
   Listaa voisi jatkaa vielä vaikka kuinka

   Ei ole varteenotettava Hittikanava jos edellä mainitsemistani yksikään ei ole vielä soinut kertaakaan. Ei edes kyseisten artistien tai bändien jonkin muu biisi. Täyttä paskaa tuo uusi Nelonen Median kanava viritelmä. Hehkuttavat soittavansa vieläpä isoja hittejä ja paskat!

   EIKAI JOKU VIELÄ KUUNTELE TÄTÄ UMPISURKEAA HITMIXIÄ? Jättävät kotimaisia ja ulkomaisia megahittejä soittamatta.

   • Eihän Sea FM Radiokaan soita rokkia, koska omistaja ei pidä sellaisesta musiikista. Omistajan oikeus valita soitettavat kappaleet.


   • shittiäjokataajuudella kirjoitti:

    Eihän Sea FM Radiokaan soita rokkia, koska omistaja ei pidä sellaisesta musiikista. Omistajan oikeus valita soitettavat kappaleet.

    Ei pidä rock musiikista vai ei varsinaisesti kuulu kanavan profiiliin? Sea FM:llä tulee välillä rock biisejä, joten ei niitä ole bännätty.


   • shittiäjokataajuudella kirjoitti:

    Eihän Sea FM Radiokaan soita rokkia, koska omistaja ei pidä sellaisesta musiikista. Omistajan oikeus valita soitettavat kappaleet.

    HitMix on profiloitunut hittikanavaksi, ei missään ole mainostettu kanavan soittavan vain pop hiphop ja dance hittejä? Esim. The Rasmuksen In the shawods on isohitti jopa kansainväliseti ja maassamme siinä missä JVG:n Cheekin tai Elastisen isoimmat hitit.

    Nimenomaan kuten Kuuntelija5 sanoi profilointi ja mieltymykset ovat kaksi eriasiaa. Tietääkseni Mikko Koivusipilällä on mandaatti valita itse mitä musiikkia kanavilla soitetaan ja jos en ihan väärässä ole niin Koivusipilä ei taida omistaa prosenttiakaan Nelosen Median kanavista.

    Jos SEA FM on jokin jumala kanava niin miksi ei sitten samantietn kaikki muutkin kaupalliset lopeta suomenkielisen musiikin soittamista? Koska Sea FM sitä ja koska Sea FM tätä. Suomessa ei edes kunnon kanaville myönnetä laajoja kuuluvuuksia. Eiköhän seuraavan parin vuoden aikana viestintäviraston pellet myönnä lisää toimilupia HitMixille.

    Jos tuo sanomasi pitäisi edelleen paikkansa, että Sea FM ei soita rock musaa, miksi sen pitäisi olla syy jollekin toiselle kanavalle jättää myös soittamatta Rock musiikkia?


   • Hitmix on juntti ja paska radio. Kuuntelemalla tulee selväksi, etteivät tekijät tajua musiikista juuri tuon taivaallista. Nova, Aalto ym hoitaa saman asian, vaikkei nyt ihan tämän kanssa risteä. Näitä huonosti tuotettuja radioita on jo liikaa Suomessa.


   • töhöläinen kirjoitti:

    Hitmix on juntti ja paska radio. Kuuntelemalla tulee selväksi, etteivät tekijät tajua musiikista juuri tuon taivaallista. Nova, Aalto ym hoitaa saman asian, vaikkei nyt ihan tämän kanssa risteä. Näitä huonosti tuotettuja radioita on jo liikaa Suomessa.

    Totta. Esimerkiksi Radio Sandels on paska kanava.


   • Onneksi on Spirit FM, mutta kyseinenkin kanava varmaan kuolee ennen pitkää, koska tarvitsisi menestyäkseen laajemman kuuluvuus alueen. Tuskin tullaan ikinä myöntämään vaikka hakisivatkin laajentumista. Ne on nimittäin varattu viestintävirastolla HitMixeille sun muille. Spirit FM ei edes soita paljoakaan uusinta musiikkia lähinnä erikoisohjelmia lukuunottamatta. Silti onnistuu olemaan yksi vähiten itseään toistava kanava musiikillisesti mitä Suomessa on. Plussaa siitä että kanavalla soi välillä muutakin kuon Rock henkistä musiikkia. Huomattavasti parempi soittolista ja super paljon monipuolisempi & yllätyksellisempi Rock musiikin osalta mitä Cityllä ja Radio Rockilla. Veikkaisin jos kuuluisi edes kaikissa Suomen suurimmissa kaupungeissa niin söisi varmasti huomattavasti kuulijoita Radio Cityltä ja Rockilta vaikka kyseessä onkin englanninkielinen kanava. Toki myös muiltakin kanavilta kuin puhtailta Rock genren kanavilta.

    Harmi vain että joutuu tyytymään nettikuunteluun, jos ei asu pääkaupunkiseudulla tai Turussa.

    Suosittelen joko
    http://spiritfm.fi/online/

    tai
    Radiot sivuston kautta
    http://www.radiot.fi/#!/kanava/spirit-fm


   • Katopeiliinjoskuuntelet kirjoitti:

    HitMix on profiloitunut hittikanavaksi, ei missään ole mainostettu kanavan soittavan vain pop hiphop ja dance hittejä? Esim. The Rasmuksen In the shawods on isohitti jopa kansainväliseti ja maassamme siinä missä JVG:n Cheekin tai Elastisen isoimmat hitit.

    Nimenomaan kuten Kuuntelija5 sanoi profilointi ja mieltymykset ovat kaksi eriasiaa. Tietääkseni Mikko Koivusipilällä on mandaatti valita itse mitä musiikkia kanavilla soitetaan ja jos en ihan väärässä ole niin Koivusipilä ei taida omistaa prosenttiakaan Nelosen Median kanavista.

    Jos SEA FM on jokin jumala kanava niin miksi ei sitten samantietn kaikki muutkin kaupalliset lopeta suomenkielisen musiikin soittamista? Koska Sea FM sitä ja koska Sea FM tätä. Suomessa ei edes kunnon kanaville myönnetä laajoja kuuluvuuksia. Eiköhän seuraavan parin vuoden aikana viestintäviraston pellet myönnä lisää toimilupia HitMixille.

    Jos tuo sanomasi pitäisi edelleen paikkansa, että Sea FM ei soita rock musaa, miksi sen pitäisi olla syy jollekin toiselle kanavalle jättää myös soittamatta Rock musiikkia?

    "Eiköhän seuraavan parin vuoden aikana viestintäviraston pellet myönnä lisää toimilupia HitMixille."

    Sinänsä en kyllä itsekään arvosta viestintäviraston toimintaa, on kokemusta: viestintävirasto ei puolueettomasti valvo kaupallisia toimijoita (kuten sen lain mukaan pitäisi), vaan viestintäviraston virkailijat ovat turhan hyviä kavereita kaupallisten toimijoiden ylimmän johdon kanssa.

    MUTTA:
    Suomessa viestintävirasto myöntää radiokanaville ainoastaan määräaikaisia (maksimi on lain mukaan 3 kk) toimilupia.

    Sensijaan pysyvät / pitkäaikaiset toimiluvat radiokanaville myöntää valtioneuvosto.

    linkki:
    https://www.viestintavirasto.fi/tvradio/televisio-jaradiotoiminta/radio.html


  • Apulanta ja Kotiteollisuus on paskaa. Sitä kuuntelee talikonkääntäjät, ruuhkatukat ja muut pöndet. Vitut sellasta soiteta.

  • Nova, Suomipop, Kiss, Aalto ja Loop ovat Suomen huonoimmat ja keskenään täysin samasta puusta veistetyt radiokanavat. Sellainen kutina, että tämä Suomen radiotoiminta tulee lähitulevaisuudessa kaatumaan tähän piiri pieni pyörii -leikkiin ja sitä sitten perustellaan sillä, että radio on vanhentunut media eikä tälle nyt vaan mitään voi, lässyn lässyn.

   Todellisuudessa syy tulee olemaan se, etteivät nämä väsyneet ja kunnianhimottomat kopiokonseptit tule tarjoamaan riittävää vastusta striimauspalveluille, joista sen ennestään tutun biisin voi pistää soimaan koska tahansa. Radiokanavien pitäisi profiloitua nostamaan ennakkoluulottomasti pinnalle harvemmin kuultua matskua, uutuuksia eri puolilta maailmaa sekä unohdettuja klassikoita. Itse ainakin kuuntelisin mielelläni vastapainona omille soittolistoilleni radiokanavaa, jossa oikeasti asiantunteva musiikkitoimittaja olisi valinnut puolestani kiinnostavan ja yllättävän biisikattauksen.

   • Ja toinen juttu on se, ettei esim. Loopilla ja KISSillä ole panostettu ollenkaan juontoihin, vaan juontajat ovat pelkkä kuluerä. Juonnettu ohjelma voisi erottaa soittolistaradiot striimauspalveluista.


   • Haluaisin myös nostaa esille viestintäviraston toiminnan tässä asiassa. Suomessa on edelleen tai ollut massasta positiivisessa mielessä poikkeavia kanavia. Ongelma vain on, että Viestintävirasto ei myönnä tällaisille kanaville laajempia toimilupia. Siitä syytä radiota mediana hengissä pitävät kanavat kuolevat ja jäljelle jäävät edellä mainittuje viestien kaltaiset asemat.

    Esimerkiksi täälläkin esille nostettu kanava tällaisesta on Spirit FM. Kanavalla menossa ilmeisesti pienisuvanto vaihe, koska yksinkertaisesti Helsigin ja Turun kuuluvuus alueet eivät ole riittävät kyseisen kanavan toiminnalle. Suuri osa potentiaalisista mahdollisesti englanninkielellä mainostavista yrityksistäkin on erityisesti talvikaudella Pohjois-Suomen/ Lapin alueilla. Toisaalta kyseessä voi olla myös kanavan oma haluttomuuslaajentua.

    Muistan jostain lukeeneenni taannoin, että Sea FM:lläkin oli siinä ja siinä että sai toimiluvan Rovaniemen alueelle. Jollekin Nelosen Samehitallthetime kanavalle toimilupa olisi myönnetty samantien.

    Nämä vain esimerkkeinä huonoina tai hyvinä.


   • Töysintotta kirjoitti:

    Haluaisin myös nostaa esille viestintäviraston toiminnan tässä asiassa. Suomessa on edelleen tai ollut massasta positiivisessa mielessä poikkeavia kanavia. Ongelma vain on, että Viestintävirasto ei myönnä tällaisille kanaville laajempia toimilupia. Siitä syytä radiota mediana hengissä pitävät kanavat kuolevat ja jäljelle jäävät edellä mainittuje viestien kaltaiset asemat.

    Esimerkiksi täälläkin esille nostettu kanava tällaisesta on Spirit FM. Kanavalla menossa ilmeisesti pienisuvanto vaihe, koska yksinkertaisesti Helsigin ja Turun kuuluvuus alueet eivät ole riittävät kyseisen kanavan toiminnalle. Suuri osa potentiaalisista mahdollisesti englanninkielellä mainostavista yrityksistäkin on erityisesti talvikaudella Pohjois-Suomen/ Lapin alueilla. Toisaalta kyseessä voi olla myös kanavan oma haluttomuuslaajentua.

    Muistan jostain lukeeneenni taannoin, että Sea FM:lläkin oli siinä ja siinä että sai toimiluvan Rovaniemen alueelle. Jollekin Nelosen Samehitallthetime kanavalle toimilupa olisi myönnetty samantien.

    Nämä vain esimerkkeinä huonoina tai hyvinä.

    Lakia siellä vain noudatetaan. Jopa Kajaanin tapauksessa niin tehtiin.


   • Ookkonaaaa kirjoitti:

    Lakia siellä vain noudatetaan. Jopa Kajaanin tapauksessa niin tehtiin.

    Eli laki suosii Bauer Median ja Nelonen Median kaltaisia suuria toimijoita?

    Postilaatikkooni ei ole perustuslakia jaettu, joten Ookkonaaaa voisit selventää millä tavalla Lakia on noudatettu. Isot toimijat kyllä pystyvät laajentumaan vähintään puoleen suomeen hyvinkin lyhyessä ajassa. Vai miten Loopin ja Radio Suomirockin pikaisen laajentumisen selistät kun tulivat täysin uusina kanavina.


   • suosiikolaki kirjoitti:

    Eli laki suosii Bauer Median ja Nelonen Median kaltaisia suuria toimijoita?

    Postilaatikkooni ei ole perustuslakia jaettu, joten Ookkonaaaa voisit selventää millä tavalla Lakia on noudatettu. Isot toimijat kyllä pystyvät laajentumaan vähintään puoleen suomeen hyvinkin lyhyessä ajassa. Vai miten Loopin ja Radio Suomirockin pikaisen laajentumisen selistät kun tulivat täysin uusina kanavina.

    Loop korvasi Groove FM:n, joka oli siirtynyt hieman aiemmin Neloselle yrityskauppojen seurauksena. Taajuudet oli siis jo valmiina.


   • "Itse ainakin kuuntelisin mielelläni vastapainona omille soittolistoilleni radiokanavaa, jossa oikeasti asiantunteva musiikkitoimittaja olisi valinnut puolestani kiinnostavan ja yllättävän biisikattauksen" Olen kanssasi täysin samaa mieltä. Itse kuuntelen dancea joten ei suomesta löydy sellaista radiokanavaa mistä tulisi minun mieleistä musiikki kuten taas eestissä on melko paljon dancea soittavia kanavia joista usein kuulee parhaat dance uutuudet ensimäisenä.


  • On kyllä helvetin toimiva kanava ollut, uusi suosikkini autossa ja työpaikalla. Ei juuri lainkaan mainoksia tai turhaa muka hauskaa juontoa. Kovia biisejä lähes kaikki, ei sitä spotifyn top 100 renkutusta. Vaikka myös uusia kappaleita mukana niin suurin osa on 90-10 vuosilta hittejä joihin ei varmaa kyllästy ikinä ja tulee nostalgia pärinöitä. Ainoa mitä toivoisin niin mukaan myös rock-henkisiä kipaleita noilta vuosilta.

   • Sea FM on satakertaa parempi, jos haet melko monipuolista kyseisen tyylistä musiikkia soittavaa kanavaa. Sea FM eroaa vain siinä että soittaa enimmäkseen uutta musiikkia, mutta kyllä musaa tulee välissä myös aina 90 luvulta asti. Sea FM 6-0 HitMix. JOS NÄIDEN KAHDEN VÄLILTÄ PITÄISI VALITA. Onneksi HitMix ei kuulu lähelläkään Pohjois-Suomea ja toivottavasti ei koskaan edes laajennu. Veikkaan että Nelonen Media saattaa yrittää seuraavaksi ostaa SEA FM:än mutta toivottavasti tyypit kanavan takana eivät ole nopean rahanhimoisia.


   • Et ole koskaan kuullut Sea Radiosta 88,8 MHz? Kuuntele sitä niin tiedät kuinka PASKA HitMix oikeasti on!


  • Onko minulla väärä käsitys, jos mielestäni esimerkiksi HIM - Join Me, Sunrise Avenue - Fairytale gone bad, Nightwis - Nemo ja The Rasmus - In the shadows kuuluvuat suurimpien suomalaisten hittien joukkoon?

   Jos en ole väärässä niin näiden kappaleidenhan pitäisi soida HitMixillä. Eihän kanava muuten isoimpia hittejä soita. Joten mietikääpä sitä kun seuraavan kerran meinaatte kanavaa kuunnella.

   Hitmixillä on myös käynnissä suurimman hitin äänestys, mutta mm kyseisiä biisejä ei sieltä löydy? Äänestyksestä puuttuu myös Backstreet Boys yhtyeen suurimpiin hitteihin lukeutuva I Want It That way ja Taylor Swiftin kaiketi suurin hitti Love Story tai ainakin se kappale mistä hänen uransa räjähdysmäisen nousukiidon muistetaan alkaneen. Näin vakuuttava on ihmiset teidän osan ylistämänne HitMix. Kanavan musapäällikkö ei edes osaa valita äänestykseen artisteilta ja bändeiltä isoimpia hittejä.

  • Kanavasta tuli kuin tulikin suosittu. Ja sen seurauksena se on nyt täynnä mainoksia. PRKL. mikään ei ole koskaan hyvin :)

  • Nättänee siltä että kanava tuli jäädäkseen, ja miksi ei, ihan kivaa kesämusaahan nuo soittaa ainakin autolla ajeluun. Kuunteluväsymys tulee kuitenkin herkästi tämän kanavan osalta, ja vaikea kuvitella että joskus tammikuussa tätä kuuntelisi.

   Kuuluvuus laajenee, nyt Vaasa 95.6 Lahti 88.2 Joensuu 89.6 Oulu 95.5

   Valitettavan heikko on kuitenkin autokuuluvuus, tuli tuossa kesälomareissulla kuunneltua tätä:
   Tampereen lähetin särisi jo 35km Tampereen ulkopuolella. Sama jatkui Pori/Rauma/Turku, jokseenkin onnettomat lähettimet kun kuuluvuus jää 40-50km etäisyyteen. Esim Oulun Kiss 101.4 ja Loop 103.5 kantaa sellaiset 85km. Jyväskylässä onneksi edes oli kohtuullinen kuuluvuus, alkoi 55km kaupungin eteläpuolelta ja kuului Konginkankaalle asti.

   Vaihtelevuutta toivoisi silti ehkä lisää, ysäri-osastolta löytyy satoja ellei yli tuhat radioystävällistä biisiä, soittaisivat soittaa muutakin kuin Macarenaa/What is lovea/Raising my familya/Alice Deejayta jotta kuulijat ei väsy...

  • Minkä takia ysäriä soitetaan edelleen niin paljon milloin suomeen tulee edes yksi sellainen radiokanava joka soittaa uutta tanssimusiikkia nyt eletään kuitenkin vuotta 2018

  • Hitmixillä laajennusten myötä jo yli 300 000 viikkokuulijaa. Ilmeisesti tällaisia kanavia kananttaa tehdä kun saa helposti tuon määrän kuulijoita. Tämä ei kerro radiokanavien hyvyydestä vaan kuulijoista. Suurin osa radiota kuuntelevista ei ole kiinnostunut musiikista. Heille riittävät samat vanhat biisit uudestaan ja uudestaan. Hitmixin kuuntelijat ovat yhtä uunona hitti musiikista kuten tyypit kanavan soittolistan takana. Sitten on nämä Radio Rock, Radio Suomi, Radio Nova, Suomipop kuulijat joille on ihan sama mitä soitossa on kunhan kanavan nimi on oikea.

   Kanava on profiloitu takavuosien hittikanavaksi aina 90 luvusta alkaen, mutta edes kaikkia suomalaisia isoimpia hittejä ulkomaisista puhumattakaan ei voida soittaa edes yhtä kertaa vuoden aikana. No ei tietänkään voida, muuten se olisi pois tiettyjen samojen biisien soittokerroista.

   • Kaikki uudet radiot saa tässä maassa 300 000 viikkokuuntelijaa. Kyseenalaistaa koko mittaustavan, sillä kuuntelijat loppui kesken jo vuosia sitten. Joku tällä palstalla kerran ynnäsi yhteen noita kuuntelijalukuja. Sen perusteella Suomen väestön pitäisi olla luokkaa 13 miljoonaa. No ehkä tänne pukkaa kohta taas lisää etelän hetelmiä.


  • Hitmix täyttä paskaa. Toistaa aina samoja kappaleita. Kanavan tulo olikin pelkkä vitsi.

   • samat kappaleet ja yksi kanavatunnus.


  • 90 luvun dance musiikin voisi mielestäni tunkea sinne missä ei päivä paista niitä on suomessa luukutettu viimeiset 20 vuotta joten eikö olisi aika siirtyä 2018 luvulle ja perustaa jokin radiokanava joka soittaa uutta dance musiikkia. ja hitmix ei edes soita 90 luvun kovimpia hittejä ollenkaan. joten koko hitmixinkin voi heittää ö mappiin.

   • Ja samoin koko viestintä viraston henkilökunta voisivat suksia Vi**uun. Myöntäisivät nyt edes sea fm:lle laajemmat luvat siinä sentään on suomen muihin paskakanaviin enemmän varteenotettava radiokanava mutta eihän näille paremmille kanaville mitään kuuluvuuksia voida myöntää.


   • Ei voida ei, koska suurilla on valtaa ja nähtävästi luvanmyöntävät tahotkin voivat paremmin, kun Nelonen median ja Bauerin kanvilla menee paremmin. Sea FM kun tuskin kumartelisi yhtä paljon isojen akkojen ja herrojen suuntaan.

    Onhan se nyt päivän selvää, vaikka Sea FM ei soita suomenkielistä musiikkia, jos kanava kuuluisi vähintään yhtä laajalla kuin Loop söisi kanava nopeasti sen 100 000 finnpanelin mittaustulosten mukaista viikkokuulijaa kyseisiltä kanavilta. Sea FM:n kuulijaluvut nousisivat kertaheitolla 300 000.

    Mikäli Sea FM hakee laajennuksia kuuluvuuteen, ja toivottavasti hakee, heille myös annettaisiin kaikkille alueille toimilupa minne kuuluvuuksia hakevat. Pitäisi viestintävirastonkin tajuta, että SEA FM on se kanava mikä pakottaisi lopulta monet muutkin kaupalliset kanavat panostamaan enemmän musiikkivalintoihin ja muuhun sisältöön. Luulisi viestintävirastonkin ajavan laadukkaampien radiokanavien etuja eikä vain haluavan tukea yksipuolista shaibaa.

    Radio Suomirock oli alussa aavistuksen positiivinen ilmestys, mutta hyvin pian kanavalla lopetettiin suomalaisen englanninkielisen rockin soittaminen, jotta soittolistasta saataisiin vieläkin yksipuolisempi.


  • Onneksi on hitmix-kanava kun sieltä tulee mukavaa hittibiisiä peräjälkeen. Kivaa ja mukavaa musiikkia. Mukava kunnella toisella korvalla ja sitten kohta toisella. Letkeää ja rauhoittavaa ei hermostu kun sitä kanavaa kuuntelee.

   nim.merkki hitmix paras

   • Ei siinä jos tykkää kuunnella samoja vanhoja uudelleen ja uudelleen. Ei siinä jos ei haittaa, että kanavalla ei saa edes kaikki isot hitit soittoa.

    Onneksi ei kuulu asuin alueellani FM taajudella.


   • Aika vähään pitää olla tyytyväinen jos Hitmix riittää. Kehujan kuunteluajat lienee hyvin pieniä, jos samojen vanhojen toisto ja toisto ja toisto ja toisto... ei ärsytä.


   • Aijaa? No kuunteleppa Hitmixiä muutama viikko enemmän niin tulet näkemään miten paska kanava se osaa oikeasti olla. Yllätyskö?


  • Kuunnelkaa Puolusutusvoiman sotaharjoitusradiota. Se on Suomen paras kanava kun sattuu kuulumaan!
   Mutta niin nämä huippukanavat kuten tässä ketjussakin on todettu kuuluvat pienellä alueella ja harvoin.

   Niin loppui Hesasta laatukanava Sputnik ja jopa Kainuun korpeen työnnetään näitä soopakanavia eli Aalto, Loop, Suomipoppi ja Rokki sekä NRJ ja Kiss (erityisesti päivisin). Iskelmmälläkin on vähän hömppähommaa kun on Aito Iskelma ja tavallinen iskelmä sekä kummassakin sammoo humppoo.
   Sandels on hyvä, mutta sekin alkaa jo nyt osoittaa "pahoja merkkejä massaan sulautumisesta".
   Ärsytti kyllä suuresti kun Groove muuttui Loopiksi, purkkapoppi linjan kun täyttäisi jo vanhastaan vallan mainiosti pelkkä NRJ, mutta ei kun pitää olla vielä Kiss ja Loop. Huh hu mitä soopaa!! Taajuuksilla olisi parempaakin käyttöä vaikkapa dx-kuuntelulla, kuin tukkia ne näistä jonninjoutavista hömppälässykanavista.

   Aalto ja Nova ovat kyllä toistensa kopioita, eikö tosiaan oo mitään laadunvalvontaa missään. Novassa on niin hyvää kuin huonoakin, muttei siitä sen enempää. Aalto joutaisi kyllä heti pois, ja vielä ilkisivät joku aika näyttää sen mainoksen jossa nainen pakenee kuuntelemaan "oikeaa Aallon" musaa autoonsa muulta musa- ja kanavahömpältä. Mahtaa melko moni ihminen paeta samalla tavalla tätä Aallon lissun lässyn rämpyti pumputi lössyn hössyn lötinöö! Soopakanavilla on kaiken kukkuraksi näitä teknisiä ongelmia lähetyksissään joiden selostamiseen/luetteloitiin menisi koko ikä ja terveys.

   Nostalgia on ihan kohtalaisen toimiva radio, samoin Kajaus, Järviradiosta ja Pookista ei ole oikein kokemuksia, koska ne ovat vaikeimmin kuultavissa täällä Etelä-Kaennuun mehtämaella eikä nettiratijo niin hirveesti innosta.

   Rocck ja City vielä menettelee, mutta Cityssä kyllä osataan jankata aseman idiä eli itse nimeä ärsyttävästi jopa kymmeniä kertoja peräjälkeen ja mainoskatkot tuntuvat välillä loputtomalta. Citystä on siis kokemuksia Rovaniemen vuosiltani, missä se paikalliskanavana kuului ja tutuksi tuli siellä myös ihan ok Sea Fm radio. Välillä meriradio päräytti oikein kunnolla udohteluilla "hiteillä/klassikoilla".

   On se niin väärin, että esim. NRJ, Kiss, Kajaus sekä Iskelmä Aito + normi tarjoavat parastaan vain öisin, eli juuri silloin kun mahdollisimman harvat radiota kuuntelevat.
   Päivisin kun soopamylly kanavilla jauhaa äänekkäimmillään, on monesti pakko rauhoittaa mieltään Yle Ykkösen klassisilla tai sen aina niin korvanruokaa olevista pitkistä ja moninaisista uskonnollisista hymneistä/kuorolauluista.
   Turun Tuomikirkon kellonlyönteihinkän ei tunnu koskaan kyllästyvän toisin kuin näihin liirun laarun ratijoihen ympyrää pyöriviin liukuhihnalistoihin...

  • Tämä ketju ansaitsee miemestäni nousta uudestaan keskustelun aiheeksi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   690
   10490
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6607