Jari Sillanpään 'käry'

etelän.vetelät.r.y

Kuinka ollakaan, sattuipa tämä käry juuri vähän ennen keikkakiertueen alkua.
vanha epätoivoinen markkinointikikka saada penkeille porukkaa,
mutta mitä muutakaan voi kun artisti alkaa olla historiaa.

Kyseessä on siis vanha markkinointikikka, että uteliaat pakkautuvat 'ns. 'skandaalin' jälkeen keikoille kyyläämään silmä kovana,
että onko se missä kunnossa.
Tiedä vaikka saisi kuvan otettua juorulehtiin ja saisi kympin-pari :)
Tämän vuoksihan Virtakin aikanaan vanhuksena raahattiin väkisin keikoille.

Sillanpää ei ole vuosikausiin tehnyt hittejä ja jäänyt kansansuosiossa pahasti taka-alalle, kun on tullut paljon uusia suosikkeja.
Seuraava kaava tiedetään tässä 'käryssä': muutama päivä/viikko, niin joka ilta- ja viikkolehteen annetaan itkunsekaisia 'tunnustuksia' ja 'anteeksipyyntöjä' Suomen kansalta, voivotellaan pahaa oloa ja läheisten kuolemia, päättyneitä suhteita, rankkaa työtä ja mitä vain.
Ja kansa ostaa.
Uutta levyä kehiin, tunnustuskirjaa, uusia 'paljastuksia'.

Se joka on musiikki-alalla, tietää nämä konstit että mikä myy jos suosio alkaa nuupahtaa ja kauppa ei käy.
Silloin tarvitaan jymy-skandaali!
Kuten tänään jossain otsikossa luki: 'fanit shokissa!'
Shokki ei ole mikään leikin asia ja tuskin tuosta on kukaan siihen tilaan mennyt.

Kummasti onkin kas kummaa, Vain Elämää-ennakkotiedoissakin jo mainittu, että Jari on tulevissa jaksoissa surullinen?
Miksi?
Siksi, koska se kuuluu osaan tätä rahastamista ja nyt myydään säälipisteillä kun muu ei herran kohdalla enää vaan myy.

Jos kyse olisi oikeasta kärystä, niin Siltsu häpeäisi, hankkiutuisi hoitoon ja peruisi keikat ja pistäisi itsensä kuntoon ja pysyisi pois julkisuudesta jonkin aikaa.
Mutta epäilen, sillä nyt on firman taottava kun rauta on vielä kuumaa ja oma kuva on niin mukava lehdissä.
Tässä näkee että tämä artisti ei kunnioita fanejaan pätkääkään, tekee mitä vain rahankiilto silmissään.

72

5550

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 12323456

   Jari lähes aina itkee tai nauraa lähetyksissä. Naiset luulee, että jari on niin herkkä, mutta metamfetamiinin vieroitusoireisiin kuuluu voimakkaat vieroitusoireet.
   Voikin siis kysyä, että onko toi herkkyys huumeiden aiheuttamaa oireilua.
   Huommenna tulee Vain Elämää ja siinä ei Jari todellakaan ole selvänä ... katsokaa.

   t. Päihdehoitaja

  • lyytikäinen

   Vain elämää-ohjelmassa tekoitkun vääntäminen on ihan suunniteltua.
   Putouksessa tekivät siitä kerran hiton hyvin parodiaa :DDDD
   Nyt vaan sit joukolla kaikki itkemään jarin konsertteihin ja sitte tulee itkuvirsiä jarilta levy ja dokumentti elokuvaa pukkaa ja serlan osakkeet nousee kun nessuja menee konsertti salien auloissa kuin kuumille kiville.
   on jos niin härski että ei peru kiertuettaan niin tarkoittaa just tota että käryllä haetaan yleisöä ja massia. Se kun ei ihan halpaa käsittääkseni ole tuo harrastus kun parinkunta leijuu päivät pitkät taivaissa.
   sen tietää lopun alkua mut itsepähän tuo elämästään päättää.
   aika huumeveikolta näyttää se sen jätkäkaveri ei kovin siistin näköinen.

  • halpa.mainen

   kuinka ollakkaan huomenna sillinpään päivä siinä itkuohjelmassa....
   lopullinen alamäki alkaa kun se ohjelma loppuu.

   • voielämää

    Onneksi hyllytettiin hetimiten, sillä aloin katsoa ohjelmaa vasta kun Jaria ei enää näkynyt ja hyvä niin. Muut olivat hyviä, varsinkin entinen vai taas nykyinenkin TikTakilainen.


  • äitykkä

   Kukahan mahtoi käryttää?

   • KIITOS.käräyttäjälle

    Asia ei ole voinut olla yksistään vain hänen omassa tiedossa. Ja kysymys käräyttäjästäkin on aiheellinen. KIITOS käräyttäjälle, jos sellainen on!


  • huppihah

   törkeämpi kuin johaug . 4 vuotta esitymiis kieltoa.

  • huumaavaaelämää

   Nyt lehdet luettelee jo lieventäviä syitä, on väsymystä ja stressiä ja päänsärkyä. Sehän se oikeuttaa huumeiden käytön. Mullakin on migreeni, pitäiskö saada ihan huumeet vakikäyttöön, kun ei kaikistellen nuo särkylääkkeet auta.

   • söldkjfh

    Eiköhän enemmistötä huumeidenkäyttäjiltä löytyisi ihan ymmärrettäviä lieventäviä asianhaaroja. Niille se vain eikäy puolustuksesta.


   • HyvvääSeOn

    Ei amfis ole huumetta, pelkkä piriste.
    NBA koripallossa yleinen aine.


  • Sairaanhoitajatar

   Ilmisellä, joka on sotkeutunut koviin huumeisiin, on ihan tarpeeksi selviytymisessään tekemistä ilman sivullisten tuomitsevia kommentteja.

   • Käytätkö

    On eettistä tuomita paha, arvoisa "sairaanhoitajat". Käytätkö muuten itse huumausaineita?


  • yksitapamunia

   Onkohan Jari sittenkään oikeasti pahoillaan, kun selityksensä tiistain tapahtumista pahoittelui-
   neen täytyi ensin lähettää sähköpostilla Ilta-Sanomille tai oikeamminhan Jari lähetti selityksensä
   Rita Tainolalle, joka tietenkin hioi sen julkaisu kuntoon ja vasta sen jälkeen Jari saattoi julkistaa
   parannellun tekstin omalla facebook-sivullaan . Ja huomenna Ilta-Sanomissa on tietenkin ylistys-
   juttu julkkisystävästään, jossa mutkat selitetään suoriksi jne. Arvasin sen , että kun Sillanpää
   viimein avaa suunsa ja alkaa selittelemään,hän tekee sen Rita Tainolan kautta.

   • söldkjfh

    On pahoillaan kun jäi kiinni.


   • Siltsun_fani98

    Jari tykkää kylläkin naisista!!


   • kadullaTuulee

    Jari tykkää miehistä ja nuorista miehistä, sekä naisista. Suomeksi bi seksuaali. Jari käyttää selvästi jotain aineita, se kylläkin näkyy jo.
    Mutta se on hänen oma asiansa, ei kuulu meille. Se mitä mies tekee itselleen on hänen ongelmansa. Toivottavasti joku ystävistä yrittää auttaa miehen takaisin jaloilleen. Toivottavasti Jari saa apua ongelmiinsa. On se harmi että nämä taiteilijat tykkäävät käyttää päihteitä. Ongelmana onkin moottoriajoneuvolla ajaminen huumaus aineiden vaikutuksen alaisena. Se on anteeksi antamatonta, siinä oli suuri riski että joku toinen osapuoli olisi ollut 'rattijuopon' uhri. Todella harkitsematonta ja välinpitämätöntä käyttäytymistä. Jari ei näyttänyt hyvää esimerkkiä käytöksellään, päin vastoin, vähätellen asian vakavuutta, se on törkeä asenne.
    Suomen kansa nähtävästi tukee ja ymmärtää 'rattijuoppoja'.


   • SelvinpäinRatissa

    Jos joku tuntematon henkilö ajaisi autolla päihteiden vaikutuksen alaisena pitkin Helsingin keskustaa, väitän ettei kukaan säälisi tai ymmärtäisi kyseistä rikoksen tekijää. Hyvin monella olisi erittäin vahva ja negatiivinen mielipide tuollaisesta ihmisestä joka luo vihan tunnetta.
    Jotenkin tuntuu Jarin tapauksessa, kansa säälii ja ymmärtää sekä antaa tukea miehelle joka oli vaaraksi liikenteessä autollansa päihteiden vaikutuksen alaisena. Voivotellaan ja toivotetaan kaikkea hyvää meidän Jarille.
    Ihmettelen tätä kaksinaismoraalista ajatus tapaa, oksettavaa ja tekopyhää käyttäytymistä.


   • kolmetuomiota
    SelvinpäinRatissa kirjoitti:

    Jos joku tuntematon henkilö ajaisi autolla päihteiden vaikutuksen alaisena pitkin Helsingin keskustaa, väitän ettei kukaan säälisi tai ymmärtäisi kyseistä rikoksen tekijää. Hyvin monella olisi erittäin vahva ja negatiivinen mielipide tuollaisesta ihmisestä joka luo vihan tunnetta.
    Jotenkin tuntuu Jarin tapauksessa, kansa säälii ja ymmärtää sekä antaa tukea miehelle joka oli vaaraksi liikenteessä autollansa päihteiden vaikutuksen alaisena. Voivotellaan ja toivotetaan kaikkea hyvää meidän Jarille.
    Ihmettelen tätä kaksinaismoraalista ajatus tapaa, oksettavaa ja tekopyhää käyttäytymistä.

    Sillanpää on syyllistynyt huumausaineiden käyttörikokseen, huumausaineiden hallussapitorikokseen ja huumeiden vaikutuksen alaisena ajoneuvolla ajorikokseen. Pitäisi rapsahtaa kunnon kakku.


  • Adolf2017
   • SinäEtAnsaitseKultaa

    Jari Sillanpää on herkkä ja tunne ihminen. Nyt kun on amfetamiinit tai muut vastaavalaiset aineet taustalla, olettaakseni aineiden vaikutuksen alaisena tunne ihmisellä tilanteet eivät ole hallinnassa. Ajatukset ovat hyvin sekavia ja arvaamattomia. Enemmän tässä harmittaa miehen hölmöily ratin takana, mielestäni on edesvastuutonta ajaa huumausaineiden vaikutuksen alaisena. On törkeää väheksyä omilla sanoillaan vähäistä käyttöä, sekä lievää ajo virhettä jonka vuoksi poliisi hänet pysäytti.
    Jarin suhtautuminen asiaan on huolestuttavaa, välinpitämätön ja väheksyvä asenne. Jari pyytää anteeksi faneiltaan ja ihmisiltä, olet kuin politikko.
    Hyvä asia on se ettei tullut henkilö vahinkoja, kenellekään ei tapahtunut mitään. Ajatelkaa jos olisi tapahtunut jotain todella dramaattista, ihmisen yliajo ja kuoleman tapaus. Siinä anteeksi pyynnöt eivät paljon lohduta.
    Kiitos poliisille hyvästä työstä, rattijuopot ja huumausaineiden käyttäjät syyllistyvät törkeään rikokseen, suosittelen 1 vuoden kortin menetystä, sen jälkeen uudelleen autokouluun kovien sakkojen kera. Jos tilanne toistuu, kortti pois pysyvästi.


  • o0o

   Minä kiinnitin huomiota millaisesta aineesta Jari kärähti. Kyseessä ei ollut mikään mieto huume, vaan ihan täysiverinen myrkky.

   Se mikä minua Suomessa ihmetyttää, niin täällä yleensä rinnastetaan kaikki huumeet toisiinsa. Minusta siinä on erittäin suuri ero kärähtääkö ruohonpolttelusta vai metamfetamiinin käytöstä. Omasta mielestä ero marihuanan ja metamfetamiinin välillä on suurin piirtein yhtä suuri kuin ykkösoluen ja pirtun välillä.

  • OnkoSyytön

   Varmaan joku on tuikannut piikin Jarin takamukseen, kun tämä ei ole sitä huomannut ja sitten ruiskauttanut huumeet sisään.

   Näin on monille urheilijoillekin tapahtunut menneinä vuosina...

  • Valkeaaunelma

   Tutkimuksen mukaan 44% homo miehistä käyttää huumeita kun heteroilla vastaava tulos on 11%. Kai siitä hinttailusta tulee niin kauhee morkkis ettei sitä selvin päin kestä.

  • ibgcer

   Juuri noin, homopiireissä varmaan liikkuu kaikenlaista pintaliitäjää ja huumeiden kauppaajaa, homot vetää huumeita ja vauhti päällä panevat kuin punasilmäkanit! Näin vois kuvitella homopiirien menon.

  • vanhajutski

   Freddie Mercury käytti orgioissa cokkelia.
   Antaa puhtia juhlissa, jaksaa jyystää kaverin vereslihalle.

  • kristallinen.loppu

   Eipä ollut edes pahoillaan huumeista eli homma jatkuu ja kohta rysähtää. Naamasta näkyy että on se käyttänyt pitkään. Netistä löytyy melko järkyttäviä kuvia käyttäjistä, Huh Huh että on se myrkkyä!!!

  • ottakaavastuu

   Jarin elämä on ollut niin äärimmäisen vaikeaa. Vaikea isäsuhde, äidin kuolema , alkoholiongelma...on siinä paljon vaikeuksia. Plussana hieno ammatti, paljon rahaa jne. Mitäs vaikeuksia mulla on ....isän kuolema, kun olin lapsi, köyhä lapsuus ja nuoruus, sittemmin aikuisena kaksi keskenmenoa, miehen ja minun yritys konkurssiin ja kaikki meni, talot ja tavarat, velkaa helvetisti, avioero, dementoituneen äidin hoito ja kuolema. Tällä hetkellä kaikki on hyvin ja ihan itse selvitin ja selvisin vaikeuksista ilman huumeita ja viinaa. Olin pienistä asioista iloinen ja tyytyväinen, rahaa on tällä hetkellä tarpeeksi, minkä tarvitsen ja kaikki hyvin. En ole ikinä syyttänyt vaikeuksistani ketään. Ottakaa vastuu omasta elämästänne ja tehkää siitä sellainen kuin haluatte. Eikö tuossa Siltsunkin tapauksessa ihminen vois pitää kunnon loman, jos tuntee olevansa lopussa, ei se ura siitä mihinkään katoa.

  • Voisitteettäkauheeta

   Matti nykäsestä tuli mies mutta Jari on menossa toooooosi pohjalle!pistetään boikottiin huonoa nähtävää nuorisolle!

  • söldkjfh

   http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005369950.html

   Jatkunut lienee pitempääkin . Näkynyt jo kauan olemuksessa että sitä ja tätä rojua on mennyt.

   Kuten yllä mainittu meta ja normispeedy erityisesti homoporukoissa on juuri orgiahuume. Mitä sitä kiertelemään.

   Jokainen tuon tietää paitsi Jarsua diggaavat mammat.

   • vähättelyä

    On järkyttävää lukea, että Jarin lähipiirin mielestä huumeiden käyttö on ollut hallittua ja hillittyä, nyt kun käry kävi naapurin pojalle. Varsin suvaitsevaista väkeä tuo Jarin lähipiiri,
    johon kaiketi kai kuuluu isä ja siskokin. Lähipiirin olisi pitänyt enemmän kuin toppuutella,
    vaikka aikuisesta miehestä onkin kyse. Varsin kevyenpuoleiset ovat lähipiirin selitykset .


   • eieieieieieeii

    Miettikää tarkemmin mikä raunio se oikeesti on. Se levitteli persereikäänsä pornoluolissa ja jopa suorassa TV-lähetyksessä lasten katseluaikaan. Sillanpää on sairas kusipää...ja se maailma, joka Sillanpäätä seuraa ja palvoo.


  • inhottaa

   Nyt nämä iltalehdet revittelevät otsikoita jokaisesta vain elämää-jaksosta. Sillanpään-päivä näyttää olevan jokajaksossa. Nyt tämä narkkihomo on koko kansan sankari ja joka päivä lööpeissä. Hävetkää! Sulkekaa telkkarit!

  • KRITALLISTA

   En katso. Alkanut ..ituttaa koko tyyppi. Lapsentasoinen lesoilija. Ei ole vitsi tuo "min, minä, min". Rakastaa vain itseens. Imettelen miksi. Kasvais aikuiseksi. Romatelu tv:ss on mielipuolista ja itserakasta . .. oitoon. Ei jatkoon. Kiitos !

  • Vauhdin_huumaa
  • Romuksis

   Alamäki päätyy rotkoon

  • muistantämän

   Tästä fanikerhon puuhanaisesta Annesta sen verran, että joulukuussa 2001 hän mat-
   kasi bussilla toisen fanin kanssa, ja päämääränä heillä oli 24 tunnin Cinderella-risteily.
   Samassa bussissa kun matkattiin , kuultiin kun Nieminen kuhisi kaverillensa , että "yritetään
   saada selville Jarin salaisuuksista".
   Tuo lausahdus jäi siksi hyvin mieleen, koska hän sanoi sen vähän liian lujaa. Muistan, että
   se Annen mukana ollut fani tuli seuraavana päivänä samalla bussilla pois kuin kaverini ja mä,
   Niemisen jäädessä todennäköisesti vielä toiselle 24 tunnin risteilylle.
   Tämä Anne ei siis tuolloin vielä mitenkään voinut kuulua Jarin lähipiiriin, koska oli menossa
   "onkimaan" salaisuuksia Jarista, josta on 16 vuotta aikaa.
   Ehkäpä hän itse laskee kuuluneensa Sillanpään lähipiiriin siitä hetkestä lähtien, kun
   kaivoi käsilaukustaan särkylääkettä Anttilassa 1996 tavaratalo-keikalla olevalle
   krapulapäänsärkyä potevalle artistille , josta Paljaana-kirjassa kertoo.

  • Kotikutonen

   En voi hyväksyä, että ajellaan humaltuneena tai huumeissa autolla tien päällä. Liian monta syytöntä uhria on menettänyt henkensä heidän takiaan. Tykkään edelleen Jarin biiseistä, mutten enää fanita, enkä mene hänen keikoille tms. En halua rahoittaa kenenkään huumeen- ja alkoholin käyttöä. Ymmärrystä ei heru nisteille ekä alkoholisteille ja haluan osoittaa sen myös omalla käytökselläni. Nämä Jarin päätä paijaavat, hyväksyvät käytöksellään näköjään laittomat huumeet.
   Jään odottamaan tuomioita, pahimmassa tapauksessa on linnareissu Jarilla edessään.

   • Rahaatuleelisää

    Pahimmassa tapauksessa päiväsakkoja ja lyhyt ehdonalainen. Varsinkin jos ja kun ilmeisesti on "alalla" ensikertalainen, rangaistus yhtä tyhjän kanssa verrattuna aikaansaatuun kohuun ja huomioon nähden. Ja todennäköisesti rangaistus in yhtä tyhjän kanssa myös suhteutettuna artistin ja hänen managerinsa yms. saamiin palkkionnousuihin ko. "käryn" seurauksena. Eli vaikuttaa suorastaan järjestetyltä jutulta, hyvä huomio aloittajlat!


  • Jarihuana

   Silttu haluaa eräänlaiseen 4H-kerhoon:
   -homous
   -huumeet
   -...
   -?

  • voipyhäyksinkertaisuus

   Näkyi Siltsu taas avautuvan huumekohustaan. On lukenut muutamia viestejä, suurimmassa osassa viesteissä kannustetaan ja ymmärretään. Miksi pitää kiitellä ja ylistää huumeiden käyttäjää. Ansaitsee kunnon rangaistuksen , eikä ymmärrystä ja päänsilitystä.

  • annapalaavaan

   Niin, hänestä oli niin ihania ne kannustavat viestit, pakko varmaan jatkaa huumeiden vetämistä, kun niin kovasti siihen fanitkin kannustaa ja ymmärtää.

  • liulaulalli

   Siltsu vetää kokaa ja Kakee. Niin se menee.

  • Ei_huumeita_Japaniin
  • sniifff

   Keikoille seuraavaksi itkeä tihuuttamaan, ja 'avautumaan'.
   Täytyy sanoa että ajoitus oli kymppi, tähteys siinä kyllä meni sen sileän tien.

  • Potsake

   Miten on mahdollista että tämä huumehörhö esiintyy kärynsä televisiossa niin kuin mitään ei olisi tapahtunut? Eikös huumeiden hallussapito ja huumattuna ajaminen ole vakava rikos, josta saa tuntuvat rapsut, jopa linnatuomion? Onneksi ei ehtinyt ajaa kenenkään päälle , vaikka nykyään siitäkin näyttäisi selviävän muutaman kuukauden ehdollisella ja pikkusakoilla.

   • Pikkucaset

    Jos saa "rapsuja" se ei ole vakava...


  • warmanpiälle

   Huonoa mainosta ja millainen keikkamyyjä.

  • Paljastavaa

   Nyt sitten, kun syytteet on annettu, niin eilen oli uutinen Yhdysvalloista jossa jossakin osavaltiossa huumeiden viljely on tehty vuoden alusta lailliseksi. Nämä kun yhdistää voi arvata mikä juoni uutisissa on: yritys huumeiden laillistamiseksi Suomessa. Sitten kun yhdistää nämä oluen myynnin vapauttamiseen, voi arvata tarkoituksena olevan laajemmaltikkin rappeuttaa kansakunnan tilaa.
   Keikkamainokseltahan se totta tosiaan ensimmäisellä kerralla vaikutti.

   • MikkeliEka

    Hihhiii! Paljastavaa nimimerkki paljasti, miten tietämätön Tollo voi ihminen olla. Kuten il:n toimittajat...


  • karaokemestariksi

   Eiks Sillanpää voisi samantien muuttaa Floridaan, tai ei sentään, kai hän vielä jotain ansaitsee, joten verotulot menisivät myös.

  • JernaavaPurnu
  • Jumalautee

   Hoota suoneen, jepp jepp. Sen jälkeen varmaan mikään ei tunnu miltään..

  • Cardios

   Surullinen juttu,maailma ihailee huumeiden käyttäjiä,ja homous on muotia,jännä ettei ihminen hae apua ennen kuin alkaa käyttää kamaa,maailma menee tuhoaan kohti.

  • Vuosi2020OnViimone

   Vuosikausien amfetamiinin käyttö ei lopu tähän käryyn.... Yksinkertaisesti Siltsu ei voi päästä eroon amfetamiinista tuosta vaan !......Siltsu käyttää edelleen ja jatkaa sitä ... kunnes kuolo korjaa. Veikkaan että Siltsun terveys ei kestä kahta vuotta kauempaa. vuosi 2020 on Siltsun etappi.

  • Älli.tälli

   Eikö se tämä Jari haaveillut joskus lapsesta? Mitähän siitäkin tulisi.

  • Joko_olisi_aika_herätä

   Jari

   Olen kymmenen vuotta sinua vanhempi mies ja fanittanut sinua Tangomarkkinoiden voitostasi lähtien. Olet tällä hetkellä ylivoimaisesti paras elossa oleva miesartisti. En totisesti haluaisi elämäni aikana nähdä Iltasanomien lööppiä ”LAULAJA JARI SILLANPÄÄ ON KUOLLUT”!

   Ammattini puolesta tiedän, mitä on metamfetamiinikoukku ja miten siinä yleensä käy. Kolme vuotta on tosi pitkä aika kiemurrella hengissä siinä koukussa. Polisikuulustelussa kertomasi käyttöhiheys (hatseja) on järkyttävä, pistostiheyttäsi en edes tiedä. Siksi joudut taistelemaan kaikin voimin, nesteytyksin ym., että elimistösi kestäisi vielä hetken.

   Eräs metamfetamiinin lopulta valitettavasti kuollut narkomaani kuvaili huumekoukkuaan näin: se on kuin juoksisi radalla pakoon vääjämättä lähestyvää junaa. Et pysty hyppäämään sivuun vaan otat aina uuden hatsin piipusta tai uuden ruiskullisen. Niiden avulla kuvittelet hetken, että olet ainutlaatuinen Elmo, joka pystyy juoksemaan tuota kuolemanjunaa pakoon.

   Jari, voin vakuuttaa sinulle, että sinäkään et ole Elmo. Jos haluat elää ja nauttia esiintymisistä ym. Hyppää radalta sivuun HETI! Nykymenolla juna ajaa ylitsesi yllättävän pian. Usko minua, apua on saatavilla!!!!!!!!

   Jore

  • irithuumeista

   Nyt Jari oli TV ohjelmassa, jossa oli mm. Veitola. Miksi otitte Jarin TV:hen tuossa kunnossa, haastattelu oli takkuavaa ja päälle puhumista. Jari oli ihan toisissa maailmoissa. Nyt on miesvoimin laitetta hälle hoito päälle. Vaikutelma on, että Jari ilmeisesti ei aio lopettaa huumeita. Sen käsityksen sain. Nyt auttavia käsiä, hyvän laulajan hoitoon. Kyllä Jarista vielä hyvä tulee, mutta hoitoa tarvitaan.

  • missäoliystävät

   Missä oli eilen illan järki Jarin haastattelussa, tää pilaa lopullisisesti Jarin elämän ja esiintymisiin tulee peruutuksia. Missä oli manageri? ym ystävät. Ei noin sairaassa kunnossa saa tulla Tv:hen.

  • oöwfsnv

   Tuli mieleen elvis.Keikkoja myydään loppupeileissä kuka vain vähänkin maksaa.Sairasta äijää viedään ympäri suomenniemen.Kyllä keikkamyyjällä on kylmäkanki.

  • Anonyymi

   oksettava...kyllä on hienot fanit jotka tukee lasten hyväksikäyttöä ja huumeita persaukkoon, ällöttävä

  • Anonyymi

   Voi pojat ja tytöt, ukot ja akat. Tietäisittepä mitä Jartsu teki vuoden 1995 Rantarockissa. Todella iljettävää menoa !!! Nykyiset tempaukset eivät ole mitään siihen verrattuna.

  • Anonyymi

   täällä puhutaan siltsusta ja huumeiden käytöstä. jokainen joka tietää vähänkin huumeista kiinnittää huomioo mistä se tarkalleen ottaen kärähti. toi metamfetamiini on yks kovimmista myrkyistä mitä löytyy. psyyke ei kestä sen käyttöä eikä kaikilla sen käytön lopettamista. R.I.P siltsu.

  • Anonyymi

   Kallion kirkkoon sopinut joulukuussa
   Mitä tämä on
   Mistä tämä kertoo
   Jarin uusi(n) tuleminen livenä

   • Anonyymi

    Olihan hänellä yli tuhatta ihmistä kuuntelemassa Musatalolla pyhäinpäivänä marraskuussa. Ja omasta mielestäni mahtava konsertti olikin. Kaikkea hyvää!


  • Anonyymi

   Missä nähtävissä?

   Youtubessa?

  • Anonyymi

   Mitä teki Rantarockissa?

   Koira

   • Anonyymi

    Minäkin haluaisin tietää Rantarockista...
    Taisi mennä vuodet ja festarit sekaisin, ja asiatkin!


  • Anonyymi

   Ei Mirri

  • Anonyymi

   Onkohan Jartsan uusin single "SINÄ ANSAITSET KRISTALLIA".

  • Anonyymi

   Voi harmi kun Siltsu on syönyt itsensä tukevaksi... itse olen pian 70 v mutta olen hoikka... juopottelen kyllä tai paremminkin tissuttelen mut se ei lihota, syöminen lihottaa
   Olin illalla kaverin luona ja otin jaloviinaa pari lasillista, on muuten hyvä juoma... huom olen nainen... en juo tolkuttomaan kuntoon mut juon melkein joka pv jos ei muuta niin ainakin kaksi isoa olutta... niin, paha että Siltsu on päästänyt itsensä räjähtämään...

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   375
   5895
  2. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   4065
  3. Haluaisin tietää miten sulla menee

   Onko kaikki hyvin? Ja onko sulla yhtään ikävä mua? Itse haluaisin niin kovasti nähdä sut taas :(
   Ikävä
   95
   1689
  4. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   376
   1528
  5. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   14
   1520
  6. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   1500
  7. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   42
   1469
  8. Uskallatko paljastaa

   Kaivattusi nimikirjaimet ja sukupuoli? Minä aloitan, KA, nainen.
   Tunteet
   63
   1413
  9. Aiotko saattaa sen loppuun

   ..mikä on meillä pahasti kesken..ja milloin...en jaksa odottaa enää..
   Ikävä
   54
   956
  10. En halua satuttaa sinua

   Mutta tässä ei ole järkeä!..
   Ikävä
   39
   955
  Aihe