Jari Sillanpään 'käry'

etelän.vetelät.r.y

Kuinka ollakaan, sattuipa tämä käry juuri vähän ennen keikkakiertueen alkua.
vanha epätoivoinen markkinointikikka saada penkeille porukkaa,
mutta mitä muutakaan voi kun artisti alkaa olla historiaa.


Kyseessä on siis vanha markkinointikikka, että uteliaat pakkautuvat 'ns. 'skandaalin' jälkeen keikoille kyyläämään silmä kovana,
että onko se missä kunnossa.
Tiedä vaikka saisi kuvan otettua juorulehtiin ja saisi kympin-pari :)
Tämän vuoksihan Virtakin aikanaan vanhuksena raahattiin väkisin keikoille.

Sillanpää ei ole vuosikausiin tehnyt hittejä ja jäänyt kansansuosiossa pahasti taka-alalle, kun on tullut paljon uusia suosikkeja.
Seuraava kaava tiedetään tässä 'käryssä': muutama päivä/viikko, niin joka ilta- ja viikkolehteen annetaan itkunsekaisia 'tunnustuksia' ja 'anteeksipyyntöjä' Suomen kansalta, voivotellaan pahaa oloa ja läheisten kuolemia, päättyneitä suhteita, rankkaa työtä ja mitä vain.
Ja kansa ostaa.
Uutta levyä kehiin, tunnustuskirjaa, uusia 'paljastuksia'.


Se joka on musiikki-alalla, tietää nämä konstit että mikä myy jos suosio alkaa nuupahtaa ja kauppa ei käy.
Silloin tarvitaan jymy-skandaali!
Kuten tänään jossain otsikossa luki: 'fanit shokissa!'
Shokki ei ole mikään leikin asia ja tuskin tuosta on kukaan siihen tilaan mennyt.

Kummasti onkin kas kummaa, Vain Elämää-ennakkotiedoissakin jo mainittu, että Jari on tulevissa jaksoissa surullinen?
Miksi?
Siksi, koska se kuuluu osaan tätä rahastamista ja nyt myydään säälipisteillä kun muu ei herran kohdalla enää vaan myy.


Jos kyse olisi oikeasta kärystä, niin Siltsu häpeäisi, hankkiutuisi hoitoon ja peruisi keikat ja pistäisi itsensä kuntoon ja pysyisi pois julkisuudesta jonkin aikaa.
Mutta epäilen, sillä nyt on firman taottava kun rauta on vielä kuumaa ja oma kuva on niin mukava lehdissä.
Tässä näkee että tämä artisti ei kunnioita fanejaan pätkääkään, tekee mitä vain rahankiilto silmissään.

72

6414

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 12323456

      Jari lähes aina itkee tai nauraa lähetyksissä. Naiset luulee, että jari on niin herkkä, mutta metamfetamiinin vieroitusoireisiin kuuluu voimakkaat vieroitusoireet.
      Voikin siis kysyä, että onko toi herkkyys huumeiden aiheuttamaa oireilua.
      Huommenna tulee Vain Elämää ja siinä ei Jari todellakaan ole selvänä ... katsokaa.

      t. Päihdehoitaja

    • lyytikäinen

      Vain elämää-ohjelmassa tekoitkun vääntäminen on ihan suunniteltua.
      Putouksessa tekivät siitä kerran hiton hyvin parodiaa :DDDD
      Nyt vaan sit joukolla kaikki itkemään jarin konsertteihin ja sitte tulee itkuvirsiä jarilta levy ja dokumentti elokuvaa pukkaa ja serlan osakkeet nousee kun nessuja menee konsertti salien auloissa kuin kuumille kiville.
      on jos niin härski että ei peru kiertuettaan niin tarkoittaa just tota että käryllä haetaan yleisöä ja massia. Se kun ei ihan halpaa käsittääkseni ole tuo harrastus kun parinkunta leijuu päivät pitkät taivaissa.
      sen tietää lopun alkua mut itsepähän tuo elämästään päättää.
      aika huumeveikolta näyttää se sen jätkäkaveri ei kovin siistin näköinen.

    • halpa.mainen

      kuinka ollakkaan huomenna sillinpään päivä siinä itkuohjelmassa....
      lopullinen alamäki alkaa kun se ohjelma loppuu.

      • voielämää

        Onneksi hyllytettiin hetimiten, sillä aloin katsoa ohjelmaa vasta kun Jaria ei enää näkynyt ja hyvä niin. Muut olivat hyviä, varsinkin entinen vai taas nykyinenkin TikTakilainen.


    • äitykkä

      Kukahan mahtoi käryttää?

      • KIITOS.käräyttäjälle

        Asia ei ole voinut olla yksistään vain hänen omassa tiedossa. Ja kysymys käräyttäjästäkin on aiheellinen. KIITOS käräyttäjälle, jos sellainen on!


    • huppihah

      törkeämpi kuin johaug . 4 vuotta esitymiis kieltoa.

    • huumaavaaelämää

      Nyt lehdet luettelee jo lieventäviä syitä, on väsymystä ja stressiä ja päänsärkyä. Sehän se oikeuttaa huumeiden käytön. Mullakin on migreeni, pitäiskö saada ihan huumeet vakikäyttöön, kun ei kaikistellen nuo särkylääkkeet auta.

      • söldkjfh

        Eiköhän enemmistötä huumeidenkäyttäjiltä löytyisi ihan ymmärrettäviä lieventäviä asianhaaroja. Niille se vain eikäy puolustuksesta.


      • HyvvääSeOn

        Ei amfis ole huumetta, pelkkä piriste.
        NBA koripallossa yleinen aine.


    • Sairaanhoitajatar

      Ilmisellä, joka on sotkeutunut koviin huumeisiin, on ihan tarpeeksi selviytymisessään tekemistä ilman sivullisten tuomitsevia kommentteja.

      • Käytätkö

        On eettistä tuomita paha, arvoisa "sairaanhoitajat". Käytätkö muuten itse huumausaineita?


    • yksitapamunia

      Onkohan Jari sittenkään oikeasti pahoillaan, kun selityksensä tiistain tapahtumista pahoittelui-
      neen täytyi ensin lähettää sähköpostilla Ilta-Sanomille tai oikeamminhan Jari lähetti selityksensä
      Rita Tainolalle, joka tietenkin hioi sen julkaisu kuntoon ja vasta sen jälkeen Jari saattoi julkistaa
      parannellun tekstin omalla facebook-sivullaan . Ja huomenna Ilta-Sanomissa on tietenkin ylistys-
      juttu julkkisystävästään, jossa mutkat selitetään suoriksi jne. Arvasin sen , että kun Sillanpää
      viimein avaa suunsa ja alkaa selittelemään,hän tekee sen Rita Tainolan kautta.

      • söldkjfh

        On pahoillaan kun jäi kiinni.


      • Siltsun_fani98

        Jari tykkää kylläkin naisista!!


      • kadullaTuulee

        Jari tykkää miehistä ja nuorista miehistä, sekä naisista. Suomeksi bi seksuaali. Jari käyttää selvästi jotain aineita, se kylläkin näkyy jo.
        Mutta se on hänen oma asiansa, ei kuulu meille. Se mitä mies tekee itselleen on hänen ongelmansa. Toivottavasti joku ystävistä yrittää auttaa miehen takaisin jaloilleen. Toivottavasti Jari saa apua ongelmiinsa. On se harmi että nämä taiteilijat tykkäävät käyttää päihteitä. Ongelmana onkin moottoriajoneuvolla ajaminen huumaus aineiden vaikutuksen alaisena. Se on anteeksi antamatonta, siinä oli suuri riski että joku toinen osapuoli olisi ollut 'rattijuopon' uhri. Todella harkitsematonta ja välinpitämätöntä käyttäytymistä. Jari ei näyttänyt hyvää esimerkkiä käytöksellään, päin vastoin, vähätellen asian vakavuutta, se on törkeä asenne.
        Suomen kansa nähtävästi tukee ja ymmärtää 'rattijuoppoja'.


      • SelvinpäinRatissa

        Jos joku tuntematon henkilö ajaisi autolla päihteiden vaikutuksen alaisena pitkin Helsingin keskustaa, väitän ettei kukaan säälisi tai ymmärtäisi kyseistä rikoksen tekijää. Hyvin monella olisi erittäin vahva ja negatiivinen mielipide tuollaisesta ihmisestä joka luo vihan tunnetta.
        Jotenkin tuntuu Jarin tapauksessa, kansa säälii ja ymmärtää sekä antaa tukea miehelle joka oli vaaraksi liikenteessä autollansa päihteiden vaikutuksen alaisena. Voivotellaan ja toivotetaan kaikkea hyvää meidän Jarille.
        Ihmettelen tätä kaksinaismoraalista ajatus tapaa, oksettavaa ja tekopyhää käyttäytymistä.


      • kolmetuomiota
        SelvinpäinRatissa kirjoitti:

        Jos joku tuntematon henkilö ajaisi autolla päihteiden vaikutuksen alaisena pitkin Helsingin keskustaa, väitän ettei kukaan säälisi tai ymmärtäisi kyseistä rikoksen tekijää. Hyvin monella olisi erittäin vahva ja negatiivinen mielipide tuollaisesta ihmisestä joka luo vihan tunnetta.
        Jotenkin tuntuu Jarin tapauksessa, kansa säälii ja ymmärtää sekä antaa tukea miehelle joka oli vaaraksi liikenteessä autollansa päihteiden vaikutuksen alaisena. Voivotellaan ja toivotetaan kaikkea hyvää meidän Jarille.
        Ihmettelen tätä kaksinaismoraalista ajatus tapaa, oksettavaa ja tekopyhää käyttäytymistä.

        Sillanpää on syyllistynyt huumausaineiden käyttörikokseen, huumausaineiden hallussapitorikokseen ja huumeiden vaikutuksen alaisena ajoneuvolla ajorikokseen. Pitäisi rapsahtaa kunnon kakku.


    • Adolf2017
      • SinäEtAnsaitseKultaa

        Jari Sillanpää on herkkä ja tunne ihminen. Nyt kun on amfetamiinit tai muut vastaavalaiset aineet taustalla, olettaakseni aineiden vaikutuksen alaisena tunne ihmisellä tilanteet eivät ole hallinnassa. Ajatukset ovat hyvin sekavia ja arvaamattomia. Enemmän tässä harmittaa miehen hölmöily ratin takana, mielestäni on edesvastuutonta ajaa huumausaineiden vaikutuksen alaisena. On törkeää väheksyä omilla sanoillaan vähäistä käyttöä, sekä lievää ajo virhettä jonka vuoksi poliisi hänet pysäytti.
        Jarin suhtautuminen asiaan on huolestuttavaa, välinpitämätön ja väheksyvä asenne. Jari pyytää anteeksi faneiltaan ja ihmisiltä, olet kuin politikko.
        Hyvä asia on se ettei tullut henkilö vahinkoja, kenellekään ei tapahtunut mitään. Ajatelkaa jos olisi tapahtunut jotain todella dramaattista, ihmisen yliajo ja kuoleman tapaus. Siinä anteeksi pyynnöt eivät paljon lohduta.
        Kiitos poliisille hyvästä työstä, rattijuopot ja huumausaineiden käyttäjät syyllistyvät törkeään rikokseen, suosittelen 1 vuoden kortin menetystä, sen jälkeen uudelleen autokouluun kovien sakkojen kera. Jos tilanne toistuu, kortti pois pysyvästi.


    • o0o

      Minä kiinnitin huomiota millaisesta aineesta Jari kärähti. Kyseessä ei ollut mikään mieto huume, vaan ihan täysiverinen myrkky.

      Se mikä minua Suomessa ihmetyttää, niin täällä yleensä rinnastetaan kaikki huumeet toisiinsa. Minusta siinä on erittäin suuri ero kärähtääkö ruohonpolttelusta vai metamfetamiinin käytöstä. Omasta mielestä ero marihuanan ja metamfetamiinin välillä on suurin piirtein yhtä suuri kuin ykkösoluen ja pirtun välillä.

    • OnkoSyytön

      Varmaan joku on tuikannut piikin Jarin takamukseen, kun tämä ei ole sitä huomannut ja sitten ruiskauttanut huumeet sisään.

      Näin on monille urheilijoillekin tapahtunut menneinä vuosina...

    • Valkeaaunelma

      Tutkimuksen mukaan 44% homo miehistä käyttää huumeita kun heteroilla vastaava tulos on 11%. Kai siitä hinttailusta tulee niin kauhee morkkis ettei sitä selvin päin kestä.

    • ibgcer

      Juuri noin, homopiireissä varmaan liikkuu kaikenlaista pintaliitäjää ja huumeiden kauppaajaa, homot vetää huumeita ja vauhti päällä panevat kuin punasilmäkanit! Näin vois kuvitella homopiirien menon.

    • vanhajutski

      Freddie Mercury käytti orgioissa cokkelia.
      Antaa puhtia juhlissa, jaksaa jyystää kaverin vereslihalle.

    • kristallinen.loppu

      Eipä ollut edes pahoillaan huumeista eli homma jatkuu ja kohta rysähtää. Naamasta näkyy että on se käyttänyt pitkään. Netistä löytyy melko järkyttäviä kuvia käyttäjistä, Huh Huh että on se myrkkyä!!!

    • ottakaavastuu

      Jarin elämä on ollut niin äärimmäisen vaikeaa. Vaikea isäsuhde, äidin kuolema , alkoholiongelma...on siinä paljon vaikeuksia. Plussana hieno ammatti, paljon rahaa jne. Mitäs vaikeuksia mulla on ....isän kuolema, kun olin lapsi, köyhä lapsuus ja nuoruus, sittemmin aikuisena kaksi keskenmenoa, miehen ja minun yritys konkurssiin ja kaikki meni, talot ja tavarat, velkaa helvetisti, avioero, dementoituneen äidin hoito ja kuolema. Tällä hetkellä kaikki on hyvin ja ihan itse selvitin ja selvisin vaikeuksista ilman huumeita ja viinaa. Olin pienistä asioista iloinen ja tyytyväinen, rahaa on tällä hetkellä tarpeeksi, minkä tarvitsen ja kaikki hyvin. En ole ikinä syyttänyt vaikeuksistani ketään. Ottakaa vastuu omasta elämästänne ja tehkää siitä sellainen kuin haluatte. Eikö tuossa Siltsunkin tapauksessa ihminen vois pitää kunnon loman, jos tuntee olevansa lopussa, ei se ura siitä mihinkään katoa.

    • Voisitteettäkauheeta

      Matti nykäsestä tuli mies mutta Jari on menossa toooooosi pohjalle!pistetään boikottiin huonoa nähtävää nuorisolle!

    • söldkjfh

      http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005369950.html

      Jatkunut lienee pitempääkin . Näkynyt jo kauan olemuksessa että sitä ja tätä rojua on mennyt.

      Kuten yllä mainittu meta ja normispeedy erityisesti homoporukoissa on juuri orgiahuume. Mitä sitä kiertelemään.

      Jokainen tuon tietää paitsi Jarsua diggaavat mammat.

      • vähättelyä

        On järkyttävää lukea, että Jarin lähipiirin mielestä huumeiden käyttö on ollut hallittua ja hillittyä, nyt kun käry kävi naapurin pojalle. Varsin suvaitsevaista väkeä tuo Jarin lähipiiri,
        johon kaiketi kai kuuluu isä ja siskokin. Lähipiirin olisi pitänyt enemmän kuin toppuutella,
        vaikka aikuisesta miehestä onkin kyse. Varsin kevyenpuoleiset ovat lähipiirin selitykset .


      • eieieieieieeii

        Miettikää tarkemmin mikä raunio se oikeesti on. Se levitteli persereikäänsä pornoluolissa ja jopa suorassa TV-lähetyksessä lasten katseluaikaan. Sillanpää on sairas kusipää...ja se maailma, joka Sillanpäätä seuraa ja palvoo.


    • inhottaa

      Nyt nämä iltalehdet revittelevät otsikoita jokaisesta vain elämää-jaksosta. Sillanpään-päivä näyttää olevan jokajaksossa. Nyt tämä narkkihomo on koko kansan sankari ja joka päivä lööpeissä. Hävetkää! Sulkekaa telkkarit!

    • KRITALLISTA

      En katso. Alkanut ..ituttaa koko tyyppi. Lapsentasoinen lesoilija. Ei ole vitsi tuo "min, minä, min". Rakastaa vain itseens. Imettelen miksi. Kasvais aikuiseksi. Romatelu tv:ss on mielipuolista ja itserakasta . .. oitoon. Ei jatkoon. Kiitos !

    • Vauhdin_huumaa
    • Romuksis

      Alamäki päätyy rotkoon

    • muistantämän

      Tästä fanikerhon puuhanaisesta Annesta sen verran, että joulukuussa 2001 hän mat-
      kasi bussilla toisen fanin kanssa, ja päämääränä heillä oli 24 tunnin Cinderella-risteily.
      Samassa bussissa kun matkattiin , kuultiin kun Nieminen kuhisi kaverillensa , että "yritetään
      saada selville Jarin salaisuuksista".
      Tuo lausahdus jäi siksi hyvin mieleen, koska hän sanoi sen vähän liian lujaa. Muistan, että
      se Annen mukana ollut fani tuli seuraavana päivänä samalla bussilla pois kuin kaverini ja mä,
      Niemisen jäädessä todennäköisesti vielä toiselle 24 tunnin risteilylle.
      Tämä Anne ei siis tuolloin vielä mitenkään voinut kuulua Jarin lähipiiriin, koska oli menossa
      "onkimaan" salaisuuksia Jarista, josta on 16 vuotta aikaa.
      Ehkäpä hän itse laskee kuuluneensa Sillanpään lähipiiriin siitä hetkestä lähtien, kun
      kaivoi käsilaukustaan särkylääkettä Anttilassa 1996 tavaratalo-keikalla olevalle
      krapulapäänsärkyä potevalle artistille , josta Paljaana-kirjassa kertoo.

    • Kotikutonen

      En voi hyväksyä, että ajellaan humaltuneena tai huumeissa autolla tien päällä. Liian monta syytöntä uhria on menettänyt henkensä heidän takiaan. Tykkään edelleen Jarin biiseistä, mutten enää fanita, enkä mene hänen keikoille tms. En halua rahoittaa kenenkään huumeen- ja alkoholin käyttöä. Ymmärrystä ei heru nisteille ekä alkoholisteille ja haluan osoittaa sen myös omalla käytökselläni. Nämä Jarin päätä paijaavat, hyväksyvät käytöksellään näköjään laittomat huumeet.
      Jään odottamaan tuomioita, pahimmassa tapauksessa on linnareissu Jarilla edessään.

      • Rahaatuleelisää

        Pahimmassa tapauksessa päiväsakkoja ja lyhyt ehdonalainen. Varsinkin jos ja kun ilmeisesti on "alalla" ensikertalainen, rangaistus yhtä tyhjän kanssa verrattuna aikaansaatuun kohuun ja huomioon nähden. Ja todennäköisesti rangaistus in yhtä tyhjän kanssa myös suhteutettuna artistin ja hänen managerinsa yms. saamiin palkkionnousuihin ko. "käryn" seurauksena. Eli vaikuttaa suorastaan järjestetyltä jutulta, hyvä huomio aloittajlat!


    • Jarihuana

      Silttu haluaa eräänlaiseen 4H-kerhoon:
      -homous
      -huumeet
      -...
      -?

    • voipyhäyksinkertaisuus

      Näkyi Siltsu taas avautuvan huumekohustaan. On lukenut muutamia viestejä, suurimmassa osassa viesteissä kannustetaan ja ymmärretään. Miksi pitää kiitellä ja ylistää huumeiden käyttäjää. Ansaitsee kunnon rangaistuksen , eikä ymmärrystä ja päänsilitystä.

    • annapalaavaan

      Niin, hänestä oli niin ihania ne kannustavat viestit, pakko varmaan jatkaa huumeiden vetämistä, kun niin kovasti siihen fanitkin kannustaa ja ymmärtää.

    • liulaulalli

      Siltsu vetää kokaa ja Kakee. Niin se menee.

    • Ei_huumeita_Japaniin
    • sniifff

      Keikoille seuraavaksi itkeä tihuuttamaan, ja 'avautumaan'.
      Täytyy sanoa että ajoitus oli kymppi, tähteys siinä kyllä meni sen sileän tien.

    • Potsake

      Miten on mahdollista että tämä huumehörhö esiintyy kärynsä televisiossa niin kuin mitään ei olisi tapahtunut? Eikös huumeiden hallussapito ja huumattuna ajaminen ole vakava rikos, josta saa tuntuvat rapsut, jopa linnatuomion? Onneksi ei ehtinyt ajaa kenenkään päälle , vaikka nykyään siitäkin näyttäisi selviävän muutaman kuukauden ehdollisella ja pikkusakoilla.

      • Pikkucaset

        Jos saa "rapsuja" se ei ole vakava...


    • warmanpiälle

      Huonoa mainosta ja millainen keikkamyyjä.

    • Paljastavaa

      Nyt sitten, kun syytteet on annettu, niin eilen oli uutinen Yhdysvalloista jossa jossakin osavaltiossa huumeiden viljely on tehty vuoden alusta lailliseksi. Nämä kun yhdistää voi arvata mikä juoni uutisissa on: yritys huumeiden laillistamiseksi Suomessa. Sitten kun yhdistää nämä oluen myynnin vapauttamiseen, voi arvata tarkoituksena olevan laajemmaltikkin rappeuttaa kansakunnan tilaa.
      Keikkamainokseltahan se totta tosiaan ensimmäisellä kerralla vaikutti.

      • MikkeliEka

        Hihhiii! Paljastavaa nimimerkki paljasti, miten tietämätön Tollo voi ihminen olla. Kuten il:n toimittajat...


    • karaokemestariksi

      Eiks Sillanpää voisi samantien muuttaa Floridaan, tai ei sentään, kai hän vielä jotain ansaitsee, joten verotulot menisivät myös.

    • JernaavaPurnu

      Taisi Sillanpäällä mennä suoraan suoneen:

      https://www.youtube.com/watch?v=2XYHlilM4Sg

      :D

    • Jumalautee

      Hoota suoneen, jepp jepp. Sen jälkeen varmaan mikään ei tunnu miltään..

    • Cardios

      Surullinen juttu,maailma ihailee huumeiden käyttäjiä,ja homous on muotia,jännä ettei ihminen hae apua ennen kuin alkaa käyttää kamaa,maailma menee tuhoaan kohti.

    • Vuosi2020OnViimone

      Vuosikausien amfetamiinin käyttö ei lopu tähän käryyn.... Yksinkertaisesti Siltsu ei voi päästä eroon amfetamiinista tuosta vaan !......Siltsu käyttää edelleen ja jatkaa sitä ... kunnes kuolo korjaa. Veikkaan että Siltsun terveys ei kestä kahta vuotta kauempaa. vuosi 2020 on Siltsun etappi.

    • Älli.tälli

      Eikö se tämä Jari haaveillut joskus lapsesta? Mitähän siitäkin tulisi.

    • Joko_olisi_aika_herätä

      Jari

      Olen kymmenen vuotta sinua vanhempi mies ja fanittanut sinua Tangomarkkinoiden voitostasi lähtien. Olet tällä hetkellä ylivoimaisesti paras elossa oleva miesartisti. En totisesti haluaisi elämäni aikana nähdä Iltasanomien lööppiä ”LAULAJA JARI SILLANPÄÄ ON KUOLLUT”!

      Ammattini puolesta tiedän, mitä on metamfetamiinikoukku ja miten siinä yleensä käy. Kolme vuotta on tosi pitkä aika kiemurrella hengissä siinä koukussa. Polisikuulustelussa kertomasi käyttöhiheys (hatseja) on järkyttävä, pistostiheyttäsi en edes tiedä. Siksi joudut taistelemaan kaikin voimin, nesteytyksin ym., että elimistösi kestäisi vielä hetken.

      Eräs metamfetamiinin lopulta valitettavasti kuollut narkomaani kuvaili huumekoukkuaan näin: se on kuin juoksisi radalla pakoon vääjämättä lähestyvää junaa. Et pysty hyppäämään sivuun vaan otat aina uuden hatsin piipusta tai uuden ruiskullisen. Niiden avulla kuvittelet hetken, että olet ainutlaatuinen Elmo, joka pystyy juoksemaan tuota kuolemanjunaa pakoon.

      Jari, voin vakuuttaa sinulle, että sinäkään et ole Elmo. Jos haluat elää ja nauttia esiintymisistä ym. Hyppää radalta sivuun HETI! Nykymenolla juna ajaa ylitsesi yllättävän pian. Usko minua, apua on saatavilla!!!!!!!!

      Jore

    • irithuumeista

      Nyt Jari oli TV ohjelmassa, jossa oli mm. Veitola. Miksi otitte Jarin TV:hen tuossa kunnossa, haastattelu oli takkuavaa ja päälle puhumista. Jari oli ihan toisissa maailmoissa. Nyt on miesvoimin laitetta hälle hoito päälle. Vaikutelma on, että Jari ilmeisesti ei aio lopettaa huumeita. Sen käsityksen sain. Nyt auttavia käsiä, hyvän laulajan hoitoon. Kyllä Jarista vielä hyvä tulee, mutta hoitoa tarvitaan.

    • missäoliystävät

      Missä oli eilen illan järki Jarin haastattelussa, tää pilaa lopullisisesti Jarin elämän ja esiintymisiin tulee peruutuksia. Missä oli manageri? ym ystävät. Ei noin sairaassa kunnossa saa tulla Tv:hen.

    • oöwfsnv

      Tuli mieleen elvis.Keikkoja myydään loppupeileissä kuka vain vähänkin maksaa.Sairasta äijää viedään ympäri suomenniemen.Kyllä keikkamyyjällä on kylmäkanki.

    • Anonyymi

      oksettava...kyllä on hienot fanit jotka tukee lasten hyväksikäyttöä ja huumeita persaukkoon, ällöttävä

    • Anonyymi

      Voi pojat ja tytöt, ukot ja akat. Tietäisittepä mitä Jartsu teki vuoden 1995 Rantarockissa. Todella iljettävää menoa !!! Nykyiset tempaukset eivät ole mitään siihen verrattuna.

    • Anonyymi

      täällä puhutaan siltsusta ja huumeiden käytöstä. jokainen joka tietää vähänkin huumeista kiinnittää huomioo mistä se tarkalleen ottaen kärähti. toi metamfetamiini on yks kovimmista myrkyistä mitä löytyy. psyyke ei kestä sen käyttöä eikä kaikilla sen käytön lopettamista. R.I.P siltsu.

    • Anonyymi

      Kallion kirkkoon sopinut joulukuussa
      Mitä tämä on
      Mistä tämä kertoo
      Jarin uusi(n) tuleminen livenä

      • Anonyymi

        Olihan hänellä yli tuhatta ihmistä kuuntelemassa Musatalolla pyhäinpäivänä marraskuussa. Ja omasta mielestäni mahtava konsertti olikin. Kaikkea hyvää!


    • Anonyymi

      Missä nähtävissä?

      Youtubessa?

    • Anonyymi

      Mitä teki Rantarockissa?

      Koira

      • Anonyymi

        Minäkin haluaisin tietää Rantarockista...
        Taisi mennä vuodet ja festarit sekaisin, ja asiatkin!


    • Anonyymi

      Ei Mirri

    • Anonyymi

      Onkohan Jartsan uusin single "SINÄ ANSAITSET KRISTALLIA".

    • Anonyymi

      Voi harmi kun Siltsu on syönyt itsensä tukevaksi... itse olen pian 70 v mutta olen hoikka... juopottelen kyllä tai paremminkin tissuttelen mut se ei lihota, syöminen lihottaa
      Olin illalla kaverin luona ja otin jaloviinaa pari lasillista, on muuten hyvä juoma... huom olen nainen... en juo tolkuttomaan kuntoon mut juon melkein joka pv jos ei muuta niin ainakin kaksi isoa olutta... niin, paha että Siltsu on päästänyt itsensä räjähtämään...

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe