Laillinen ryöstökö menossa

laillistettu_ryöstö

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709132200392159_u0.shtml

Konkurssiin ajautunut maatalousyrittäjä hakee tilakaupan purkamista velallisen etua loukkaavan, alihintaisen realisoinnin perusteella

9

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salaperäistä_tohua

      Oman kokemukseni perusteella oli voudin statuksella tavaroiden takavarikoiminen eikä minkäälaista paperia niiden arvosta tai muustakaan arvioista niiden päätymisestä oikealle kohteelle.
      Ne vaan vietiin eikä mistään ollut mitään takavarikointiselvitystä siis ( kenelle ne oikein päätyivät), tai kenen hyväksi.

    • syöpöleviää

      Maailmaa pyörittää vapaamuurarien touhut.
      Köyhät polvilleen ja kumartamaan vapaamuurareita.
      Tuo inhoittava amerikkalainen syöpä on levinnyt joka paikkaan .Moni vouti touhuaa myös siellä.
      Pahimmat vapaamuurarit löytyy m.m. EU:sta. Juncker, Katainen, Lipponen y.m.Muta kerran he menevät sinne mihin heidän jumalansa.

    • Eeroa-vituttaa

      Kyllähän se Vilokkia vituttaa ja miestä syö kun tuli omalla typeryydellä hassattua suvun yli 70 vuotta ylläpitämä ja kovalla työllä kasvattama tila päin persettä ja konkurssiin KAHDEKSASSA vuodessa.

      Tämä case on kuitenkin vallan erinomainen esimerkki niistä asenteista jotka täälläkin monessa kirjoituksessa vallitsevat. Mikään ei koskaan ole velallisen omaa syytä, ei toki.

      "Syöksykierre alkoi, kun liiketoiminnan kehittämiseen otettu korkojohdannainen laina laukesi isännän käsiin.

      - Pankki suositteli tätä korkomallia. Riskeistä ei puhuttu, ei ainakaan niin, että olisin kaiken sen kiireen keskellä ymmärtänyt, mihin paperiin nimeni pistän."

      No kuule Eero kyllä se on tässä aika selkeä peiliin katsomisen paikka. Sieltä näkyy se pääsyyllinen koko juttuun. Vinkiksi vaan vastaisuuden varalle että un ottaa KAKSI MILJOONAA euroa lainaa niin kannattaisi sen kaiken kiireenkin keskellä yrittää perehtyä niihin papereihin ja tosiaan ymmärtää mitä allekirjoittaa. "En ymmärtänyt" on aika heikko selitys jos kyse ei ole jotenkin vajakista tai holhouksen alla olevasta henkilöstä, ja sitähän sinä Eero et ymmärtääkseni ole.

      Ja sitten kun onnistuu nussimaan kaikki asiansa pieleen, niin järkevää toimintaa olisi siinä vaiheessa niellä ylpeys ja tehdä yhteistyötä. Se kun auttaisi ehkä ainakin jotain pelastamaan.

      Vaan eihän Eero-poika sellaista.

      "Pesänhoitaja Hakolan mukaan Eero Vilokki on ollut koko prosessin ajan riidanhaluinen ja yhteistyökyvytön.

      - Velallinen voisi omalla toiminnallaan helpottaa tilannettaan ja edesauttaa pääsyään velkasaneeraukseen. Vilokin toiminta on kuitenkin täysin päinvastaista. Hän vaikeuttaa omaa tilannettaan merkittävästi, koska heittäytyy hankalaksi asiassa kuin asiassa, toteaa pesänhoitaja Mikko Hakola."

      • vilokilletaisteluhenkeä

        Hyvä Vilokki. Kunnon suomalinen mies joka ei anna k..ipäiden hyppiä silmille.
        Niinkuin se Vihtiläinen mies vuonna 2016.


      • Viheraholainen

        Sinun kommenttisi taas on hyvä esimerkki siitä harhaluulosta miten kaikki on aina velallisen omaa syytä ja se on ihan ok, jos hiukan huolimattomasti tyrkytetään täysin vääränlaista luottoa ja usein jopa harhaanjohdetaan tarkoituksella tekemään nopeasti päätös. Sekin on ihan upeata toimintaa että kun homma lopulta kaatuu (8 vuotta tässä tapauksessa on kuitenkin aika joka jo kertoo ettei tässä ole mitään yhtäkkisen mielenhäiriön tuottamaa lainanottoa harrastettu), niin sitten saa ihan laillisesti tuhota velallisen koko elämäntyön kodin irtaimistoa myöten niin että polkuhinnalla realisoidaan omaisuus?! Porvari siirtää toisen porvarin taskuun yhdellä paperilappusella kaiken ilman omantunnontuskia, kyllä on hienoja miehiä.
        Sitten kun velallinen on ajettu nurkkaan ja epätoivoiseen asemaan, on hyvä yrittää ostaa tämä hiljaiseksi summalla jolla hän saisi edes jonkunlaisen korvike-elämän aiemman tilalle!

        Vilokin pitäisi mielestäsi siis vaan niellä kaikki vääryys ja olla häpeissään hiljaa kun kaikki ei mennytkään kuten piti mennä?

        Ei kuule jamppa, sinä se tarinan mulkku olet näiden laillistettujen huijareiden ohella. Sinä et ole vaan kokenut mitään vastaavaa omalla kohdallasi niin helppohan se on lyödä lyötyä lisää. Näillä tämän palstan ihmispaskamulkuilla on se yhteinen piirre että te saatte jotain käsittämätöntä tyydytystä kun pääsette vittuilemaan puskista ahdinkoon joutuneille. Ala itse yrittäjäksi, ota lainaa (mikä on yleensä aika pakkorako) ja laita homma pyörimään. Toivo että mikään ei mene pieleen ja jos menee niin hymyile vaan onnellisena kun sinun kalliilla velalla ja kovalla työlläsi hankkima omaisuus laitetaan lihoiksi herrojen taskuihin hinnalla joka on murto-osa oikeasta arvosta. Sen murto-osan taas vie vouti ja seuraavaksi huomaat että eihän se riittänyt kuin kattamaan osan kuluista ja koroista. Hymyile edelleen ja tule tänne kertomaan että se oli sun oma vikasi että pääsi käymään näin ja hehkuta vielä samalla kuinka hieno systeemi meillä täällä Suomessa on kun kaikki käy näin kätevästi!

        Nyt tosin unohdin että sinullahan ei oikeasti ole munaa muuhun kuin netissä anonyyminä vittuilemiseen ja suurimmat investointisi ovat joku s--tanan ruma citymaasturin karvalakkimalli kun naapurillakin on samanlainen ja rumalle eukollesi joskus ostamasi kuparinen kihlasormus. Näinpä olisi ehkä viisainta että pitäisit mölyt mahassasi ja keskittyisit vaikkapa hakkaamaan tattiasi jollain ihan muilla foorumeilla.

        Nooh, tämä tästä, toivottavasti Vilokki jaksaa pistää kampoihin ja saa porvareille aikaan mahdollisimman paljon harmia ja kapuloita rattaisiin. EU-tuomioistuin voi olla yksi ratkaisu kun maamme munaton oikeuslaitos tunnetaan jo entuudestaan. Ainakaan noita velkoja ei tarvitse ikinä hänen maksaa, Eerolle vinkki että kun on tehnyt ensin kiusaa minkä pystyy, voi alkaa ottaa rennosti kuten minä ja kymmenet- tai ehkä paremminkin jo sadattuhannet muut. Eero voi kääntää kylkeä ja katsella kuraisina ja kylminä aamuina ikkunastaan sumppia hörppien miten orjat menevät veemäisiin duuneihinsa raatamaan vastentahtoisesti ja miten he illansuussa palaavat rättiväsyneinä takaisin syömään jotain ja nukkumaan että jaksavat jatkaa huomenna samaan malliin. Minä ja muut haistatamme tälle kehitysmaamme systeemeille pitkät. Kun kerran työnteko on tehty kannattamattomaksi ja velanmaksu samalla myöskin isoilla kuluilla ja koroilla niin annetaan täyslaidalta takaisin imemällä kaikki edut laittamatta tikkuakaan ristiin. Pimeillä duuneilla voi tehdä lisää rahea jos on tarvetta ja halua sellaiseen.

        Nytkin on ihan kiva viikonloppu kun voi katsella leffoja sateen ropistessa ja kiskoa samalla olutta ja vähän väkevämpiäkin kavereiden kanssa. Väliin vähän maittavaa ruokaa kaasugrillillä pihakatoksessa kypsäksi niin mikäs tässä on ollessa. Hiukan voi välillä aina käydä pudottelemassa alas näitä pätijöitä sieltä harhoistaan. Heh!


      • Joopajoohohhoijaa

        Jaa siellä taas yksi "täydellistä elämää viettävä vapaaherra" avautuu. Sinunlaisille on kunnia-asia kusta niiden ihmisten päälle, jotka työssäkäynnillään ja veroja maksamalla kustantavat sinunkin elämäsi. Kiittämättömimpiä ihmisiä saa etsiä. On varmasti mukava siellä grillailla tietäen, että on paskonut oman tulevaisuutensa loppuelämäksi ja siinä samalla kaljaa juoden vielä kehuskella asialla. Onneksi en tunne ketään kaltaistasi.


    • lueneehdot

      Velallinen aika kätevästi ulkoistaa itsensä nykyään vastuusta tilanteessa kuin tilanteessa. Oli kyse sitten kulutusluotosta tai yrityslainasta, niin kyllä nyt jokaisen ihmisen maalaisjärki pitää sanoa sen verran, että ensin selvitetään mihin ollaan sitoutumassa, jos ei tajuta, niin kysytään niin kauan kunnes tajutaan ja sitten vasta pannaan nimi alle. Nykyään on lainaehdot, takaisinmaksut, korkoprosentit ym. joka paikassa vaadittu ilmoitettavaksi, niin ei voi oikein vedota siihen "en tajunnut" -argumenttiinkaan tehokkaasti enää. JOS ET TAJUA, MIKSI ET KYSY? Ja peilin ääreen miettimään vastausta. Kyllä ihmiskunta on mennyt tyhmäksi nykypäivänä.

      • PRÖYSTÄILKÄÄNYTVIELÄ

        Ja varsinkin kun luottojen kauppaajat eivät tarkista kenelle ovat sitä antamassa.
        Onneksi tulee kohta postiivinen luottorekisteri.
        Sitten nämä s...anan kulutusluottojen ja pikavippien tarjoajat menee konkurssiin. Arvatkaa kuka tulee ja lirii sitten teidän kengille?
        TARJOAN MYÖS LAHOISTA OKSAA TEILLE JA NARULLE.


      • sehäolishyvä
        PRÖYSTÄILKÄÄNYTVIELÄ kirjoitti:

        Ja varsinkin kun luottojen kauppaajat eivät tarkista kenelle ovat sitä antamassa.
        Onneksi tulee kohta postiivinen luottorekisteri.
        Sitten nämä s...anan kulutusluottojen ja pikavippien tarjoajat menee konkurssiin. Arvatkaa kuka tulee ja lirii sitten teidän kengille?
        TARJOAN MYÖS LAHOISTA OKSAA TEILLE JA NARULLE.

        Minusta positiivinen luottorekisteri olisi hyvä juttu. Samaa mieltä on ollut finanssialan edustajat ja jopa joku perintätoimisto, mitä Kauppalehteä olen silmäillyt. En tiedä mitä luotonmyöntäjät on mieltä, mutta vähentäisihän se luottotappioita niilläkin ja iso osa kai kuuluu nyt jo siihen Asiakastiedon kyselyrekisteriin..?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1691
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1317
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1313
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1264
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe