Poliisit, syyttäjät väärentää todisteita paljastui

TositoimittajaaVainotaan

Ulvilan noitavainot eivät ole loppuneet vaan jatkuvat salassa. Oikeusmurhatuomioita paljastanut toimittaja Niskasaari on pari vuotta ollut kosto-oikeudenkäyntien uhrina väärentäjäviranomaisten kunnianloukkauksista, jotka on laittomasti salattu kuin Turkissa. http://mikkoniskasaari.fi/node/250

23

339

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuuseipalatulessa

      Tota noin... mitähän mä sanoisin...

      No, ainakin sen, että jos väkijoukossa kantaa totuudensoihtua, niin ei saa aikaiseksi mitään muuta kuin partojen kärventymisen - ja se mitä siitä seuraa, sen nyt arvaa kuka vaan.

      Minäkin - mitään ymmärtämätön silloin - kuljin kerran erään paperin kanssa pitkin ja poikin silmät viattoman ympyrskäisinä ihmettelemässä, että kuinka tää nyt näin voi olla, ja tulin huomaamaan, että kukaan ei edes ottanut lukiessaan kyseistä paperia käteensä.

      Ahaa, eivät siis halua jättää siihen edes sormenjälkiään!

      Oli helppo todeta lopulta istuvansa pommin päällä, kun tuota kuljetti mukanaan. Minulla ei ollut mitään aikomusta antaa tuon pommin räjähtää, joten on pelattava niiden aseilla, jotka ne pääsevät jakaa. No, se pommi sitten räjähti muiden käsissä ja aivan silkasta väärinkäsityksestä, jonka ehkä olin tullut luoneeksi.

      Ja arvatkaapa, että mitä tällä kohdalla tutkiva journalismi olisi minun kohdalla aiheuttanut?! Todennäköisesti selkään ampumisen. Eipäs olla tässä paska maailmassa niin mahdottoman naiiveja.

      Niskasaari, miksi et käyttänyt tätä oivallista pelikohtaa?

      Kirjoituksesta kopioitu:

      "- Tammikuussa 2015 Helsingin poliisilaitos ilmoitti, että asiassa on tehty lisätutkinta, Helsingin syyttäjänviraston pyynnöstä. Minulle oli varattu tilaisuus tutustua sen aineistoon poliisilaitoksella. Asiakirjojen kopioita he eivät suostuneet luovuttamaan, ja eikä niistä annettaisi kopiota, vaikka kävisin paikan päällä.
      Tätä alleviivasi muun muassa tutkinnanjohtaja Urpo Mäkelä. Hän perusteli sitä sillä, että lisätutkinta sisältää tuon Turun käräjäoikeuden tuomioin, joka oli määrätty salassa pidettäväksi. 2)
      Asianosaisilla on oikeus jutun kaikkiin asiakirjoihin, ja Urpo Mäkelän toiminta oli täysin poikkeuksellista. Niinpä kieltäydyin käymästä poliisilaitoksella, ja jäin odottamaan mitä poliisit ja syyttäjät ovat keittäneet kokoon."

      Nyt sinun kuuluu korjata tuo kohta vaatimalla itsesi mielentilatutkimukseen kuin Anneli Auer konsanaan, koska sitä kautta saa itselleen haltuun kaiken mahdollisen salatunkin aineiston. Tästä on kirjoitettu paljon.

      HEI, SÄ PELASIT VÄÄRIN!

      • kysyytietämätön

        "Asianosaisilla on oikeus jutun kaikkiin asiakirjoihin, ja Urpo Mäkelän toiminta oli täysin poikkeuksellista. Niinpä kieltäydyin käymästä poliisilaitoksella, ja jäin odottamaan mitä poliisit ja syyttäjät ovat keittäneet kokoon."

        Jos asianosaisella on oikeus kaikkiin asiakirjoihin, niin minkä logiikan perusteella teit tästä johtopäätöksen olla menemättä enää poliisilaitokselle? Miten se edisti asiasi etenemistä? Mitä tällaisessa tilanteessa, jossa oma oikeus asianosaisena ei toteudu, on mahdollista tehdä?


      • vastakysymys

        Onko "lias" kirkkonummelainen naisihminen?


    • Suuntamuikkunen

      Olisko nummelta luoteeseen?

      • Liar

        Ohjalainen landrogyyni.


    • Ohionohion

      Lienee inkkarit hypänneet kanooteista. Rotatkin jättävät uppoavan laivan.

    • NissiselleLisääSyytteitä
      • 12345654321

        Noo, Nissistä voisi kyllä arvioida tuon sopan ulkopuoliseksi arvioijaksi, edelleen. Vaikka hänenkin niskaan on kaatunut raskaita syytteitä. Mutta eri arkistokaapista!


      • EiKylläLiityNissiseen

        Kannattaa otta selvää, minne linkittää. Jos MV-lehti tekee asiasta 'uutisen', niin mikään oikea media ei siihen taatusti tartu. Janitskinin aivopierutuote saastuttaa jutut, eikä media halua tartuntaa.


      • annulistitsyytteeseen

        Nissisen rikos aika mitätön, varsinkin jos koulutus olisi tilattu joka tapauksessa ja veljen yhtiö sopivin, myös summa melko pieni. Tietysti jos jotain lainvastaista on, niin ei voi villaisella painaa kun on noin tärkeässä virassa.
        "Nissisen epäillään osallistuneen esteellisenä yli 74 000 euron koulutushankintoihin yhtiöltä, jossa Nissisen veli oli hallituksen puheenjohtaja. Yhtiöltä oli hankittu johtamiskoulutusta syyttäjille."
        http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708302200359931_u0.shtml

        Sen sijaan niskalaukaus syyllistynyt oikeasti vakavaan rikokseen, levittelee väärää tietoa lapsia koskevasta salaisesta todistusaineistosta, eikä viranomaiset tietenkään voi julkaista oikeaa tietoa koska aineisto salaista. Pitäisi laitttaa monta muutakin annulistia syytteeseen ja tuomita myös, ei niitä lasten etu kiinnosta tippaakaan tai murhaajan selvittäminen, vain pedomurhaajan etujen ajaminen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1893
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1456
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      16
      1399
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      11
      1369
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe