Auvilan porukasta vielä

MatutUlos

Ovatkohan nuo Vekkarin 13.9. kirjoittajat Irmeli Hokkanen, Tarja Ottman, Anna-Liisa Hakala, Eeva Rousi ja Arja Paakkanen nimimerkkejä? Ei kai kukaan omalla nimellään tuollaista paskaa kehtaisi kirjoittaa. Tunteeko kukaan tuonnimisiä oikeasti?

Vai että oikein hyvätapaisia ja kohteliaita nuoria miehiä ovat auvilan laittomat maahantunkeutujat! Useimmista Eurooppaan tulleista terroritekojen tekijöistä on ihmetely jälkeenpäin, että kun se vaikutti niin kunnolliselta ja hyvätapaiselta nuorelta mieheltä.

Kyllä on joidenkin suomalaisten hyväuskoisuus erikoista laatua.

64

1363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Leipovalemmikki

      Jopas olikin mielenkiintoista tekstiä:

      "Moni perhe ( =turvapaikanhakija) on päätynyt Jämsään paetessaan väkivaltaa ja varsinkin naisia alistavia oloja."

      Kirjoittajat siis myöntävät, että kaikki Auvilan asukit eivät ole minkään turvapaikan tarpeessa. Jos olisivat, niin silloin epämääräisen "Moni" -sanan tilalla olisi käytetty täsmällistä "Kaikki" -termiä. Lisäksi voimme pohtia, että täyttääkö "naisia alistavat olot" nuorten miesten turvapaikkatarpeen kriteerit.

      Anteeksi, että poikkesin aiheesta, mutta en osaa vastata aloittajan kysymykseen nimimerkeistä. Epäilen, että kyseiset kirjoittajat eivät ole kykeneväisiä kirjoittamaan aiheesta objektiivisesti. Vaan kukapa lemmikeistään objektiivisesti kirjoittaisikaan...

      • mielumminheti

        Suvakki-lehmä tee yhteiskunnalle palvelus.


      • Leipovalemmikki
        mielumminheti kirjoitti:

        Suvakki-lehmä tee yhteiskunnalle palvelus.

        Ja mikäköhän sinun pointtisi oli?


      • eikähuonovaihtoehto
        Leipovalemmikki kirjoitti:

        Ja mikäköhän sinun pointtisi oli?

        Varmaan tarkoitti aitan taakse menoa.


      • Leipovalemmikki
        eikähuonovaihtoehto kirjoitti:

        Varmaan tarkoitti aitan taakse menoa.

        Tarkoittiko hän minua sanalla Suvakki-lehmä? Jos tarkoitti, niin miten aitan taakse menemiseni palvelee yhteiskuntaa?


    • Stasi-valvoo

      Näkyy noista viidestä ainakin kolmen nimet, osoitteet ja puhelinnumerot löytyvän Fonectan numerohausta Jämsän alueelta.

      • Lystinmaksaja

        Mitenkähän on,todennäköisesti nämäkin saavat palkkansa verovaroista,jos ovat töissä...
        "Suvaitsevaisista" nimittäin aniharva yksittäistapaus on töissä markkinaehtoisesti yksityisellä sektorilla.


    • leikkiä

      Käyttäisivät nämäkin vapaa aikansa esim.vanhusten kotiapuun.Siistimistä, ruuanlaittoa ,puunhakkuutta,lumenluontia ,peseytymis apu ,ulkoilua ja vaikka mitä. Mutta tämä on oikeaa apua eikä leikkimistä ,ei se ole niin kivaa.

      • virallinen

        Jos olisin vanhus, niin en todellakaan haluaisi noita lähellekkään itseäni..


    • virallinen
    • tänne-vaan-täysylöspidol

      Seksuaalirikokset ovat nousseet 800 % tänä vuonna Suomessa. Mistähän mahtaa johtua...?

    • kyytiäolistarjolla

      Joko sitä Auvilan rosvosakkia ruvetaan palauttaa, nitten piti lohnata vuos täällä, ni on vuodet venyneet. Toivottavasti nämä Suvakki akat tajuaa lähtee mukaan.

    • Laura-sua-kaipaan

      Se sopii oikein hyvin meille kanta-suomalaisille, että laittomasti maassa oleva roskaväki ajetaan maasta ulos. Alkaa jo Lidlin kassalla tympiä se suomalaisten veroeurojen hakkaaminen pelikoneisiin Auvilan asukkien toimesta. Iso romuluinen akka kuskaa mustalla pakettiautolla kaapuväkeä Lidliin ostoksille pääoven eteen ja tulee oikein hakemaan vielä samaa porukkaa pois paluumatkalle kaupasta.

      Hangossa kuoli suomalainen vanhus nälkään. Ei ollut ilmaista kyytiä SPR:ltä ruokakaupan pääovelle, ruokalaskun maksamisesta puhumattakaan. Kyllä Suomi valitettavasti mätänee jo kovaa vauhtia...

      • Katkeravitsi

        Ennen se pesi juoppojen vaatteita ja sai palkaksi lapsen!


    • terve-menoa

      Matu sanoo, että suomalainen puuro ei kelpaa kuin koirille ja naisille. Olisi se kelvannut varmaan Hangossa nälkään kuolleelle suomalaiselle vanhuksellekin sukupuolesta riippumatta. Jotkut eläkkeellä olevat helsinkiläiset ovat jo alkaneet katsella Tallinnasta uutta asuntoa itselleen. Tallinnassa on heidän kertomansa mukaan aivan ihana olla, kun matuja ei näy yhtään missään. Helsinki on jo kohta menetetty matuille. Lähi-Itäkeskus, Myllypuro, Kontula ja Vuosaari on jo menetetty pääkaupunkiseudulla matuille. Sinne ne painuu noihin kohteisiin Auvilan matutkin, kun aikanaan karistavat Jämsän tomut sandaaleistaan.

      • Katkeravitsi

        On se hurjaa katseltavaa mamut löhöilee parhaissa ostoskeskuksissa tai olivat ja kansa maksaa!


    • ihan.yksinkertaista

      Mikä siinä on suvakkien & hyysärien niin kovin vaikeata ymmärtää, että suomalainen mies ottaa kaverikseen tasan tarkkaan sen, kenet hän itse valitsee. Ei suinkaan sitä, ketä suvakki ja hyysäri hänelle tarjoaa.

    • ohhoi

      ei ole nimimerkkejä,ainakin Tarja Otman on terveystieteiden maisteri ja Paakkanen toimittaja ja valittu kuntavaaleissa .

      • Kyllä_rahaa_riittää

        Paakkasen mielestä Suomella ja Jämsän kaupungillakin on rahaa joka sortin hyysäykseen rajattomasti. Semmoinen valtuutettu ja toimittelija se on.


    • turpedo

      olen suvakki sonni ja mitään ette mahda sille, missään koskaan ja se nauratta että menee ihan hanat kiinni

      • DrFeelgood_

        hullulta sinä vaikutat...


      • turpedo

        Ja ihan vesiselvämä kirjoitettu.


    • rajavalvonta-kuntoon

      Esi-isämme taistelivat Suomen meille ja nyt se lahjoitetaan hallituksen pölkkypäiden toimesta tänne läpi avonaisten rajojen vyöryneelle arvottomalle roskaväelle. Ei hyvä. Sipilä jää historiaan Suomen tuhoajana.

    • Entinenmaailmanhalaaja

      Nuo naiset eivät suostu myöntämään sitä, että suurin osa Suomeen täyshoitoon valuvasta porukasta on ihan muuta väkeä kuin sotaa pakenevia hädänalaisia. Johan sen osoittaa hylättyjen hakemusten määräkin. Kun vielä ottaa huomioon sen, että hyväksyntöjäkin saa moni semmoinen hakija, jolle myönteinen päätös ei kuuluisi. Nämä maailmanhalaajat eivät tajua myöskään sitä, että näin turvapaikkarahat menevät aivan väärään tarkoitukseen ja todella turvapaikkaa tarvitsevat jäävät kitumaan jonnekin aavikoille ja kurapaskaan pakolaisleireille.

    • poruva

      Hakala on ainakin helluntalainen ja entinen sairaanhoitaja vanhustenhoidossa??

    • Kokokadunleveydellä

      Suurin osa kun saa kaikki kierrokset käytyään tyhjän arvan käteensä niin päästään meiiäkin val-tamedi-an uutisiin.

    • turpedo

      Parasta A-ryhmää

    • IhanFonectastako

      Näkee, että tänne keskenkasvuset ja syrjäytyneet kirjoittelevat, kun eivät näitä naisia nimeltä tunne. Yksikin utelias oli oikein Fonectasta etsinyt tietoa, huvittavaa. Tämä Auvilan asukkaiden kuskaaja on ihan Pihlajalinnan työntekijä, jos nyt kakarat ja työnvieroksujat ymmärtävät, mitä käsite työntekijä tarkoittaa.
      Tiedän tasan tarkkaan, että näiden naisten hyväntekeväisyysapu kelpaa myös vanhuksille. Joillakin riittää tarmoa ja inhimillisyyttä auttaa useampaa ihmisryhmää, sille jaksamiselle nostan hattua. Miksi heidän pitäisi mennä töihin? Heistä jokainen on jo pitkän työuransa tehnyt.

      • asiat-selviksi

        Myös väestörekisteristä löytyy henkilöstä nimellä tietoja hintaan 1,24 € / kysely.


      • Ex-kuvaaja

        Vierestä olen nähnyt mitä on paakkasen vanhustyö, se kestää juuri niin kauan kunnes toimittaja saa kuvan lehteen otettua, eli melkoinen näyttelijä on


      • Teuvoministeriksi
        Ex-kuvaaja kirjoitti:

        Vierestä olen nähnyt mitä on paakkasen vanhustyö, se kestää juuri niin kauan kunnes toimittaja saa kuvan lehteen otettua, eli melkoinen näyttelijä on

        Eipä taida koko Keski-Suomen poliitikoista olla rehellisiä muita kuin HakkaraisenTeuvo, Teukka sanoo asiat suoraan, eikä ole takinkääntäjä.


      • Leipovalemmikki

        Vai että Pihlajalinna harjoittaa taksitoimintaa Jämsässä... sitäkö tarkoitat?


      • IhanFonectastako
        Leipovalemmikki kirjoitti:

        Vai että Pihlajalinna harjoittaa taksitoimintaa Jämsässä... sitäkö tarkoitat?

        En, vaan heidän työntekijänsä kuskaa asukkaita, ovat meiltä hakeneet käytettyjä huonekaluja oleskeluluvan saneille ja silloin olen hänen kanssaan tästä keskustellut.
        Ei se ole taksitoimintaa, jos työntekijän tehtävänkuvaan kuuluu asuntolan asukkaiden kuljettaminen. Jos sinä palkkaa itsellesi tai vaikka naapurillesi työntekijän, jolle kuuluu myös sinun tai naapurisi kuljettaminen, niin ei sekään ole taksitoimintaa.
        Selvitä nyt hyvä ihminen itsellesi vaikka täältä netistä, mitä tarkoitetaan taksitoimnnalla ennen kun tuot huonon yleissivistyksesi ja typeryytesi esille.


      • kuski123

        Pihlajalinna voisi palkata sairaalalle kuljettajan joka hakisi vanhuksia lääkäriin .asiakkaita on vanhuksetkin miksi heidän pitää maksaa matkansa tässä suvaitsevassa ja tasaarvoisessa maassa.


      • Puurotjavellitsekaisin
        kuski123 kirjoitti:

        Pihlajalinna voisi palkata sairaalalle kuljettajan joka hakisi vanhuksia lääkäriin .asiakkaita on vanhuksetkin miksi heidän pitää maksaa matkansa tässä suvaitsevassa ja tasaarvoisessa maassa.

        Siksi, että he eivät ole turvapaikanhakijoita. Heille kuuluu KELA:n korvaukset ja kun omavastuut ovat menneet yli (tänä vuonna 300), ovat matkat maksuttomia. Miksi vanhukset pitäisi laittaa eri kastiin, kun muut suomalaiset? Aika usea vanhus tulee hyvin toimeen eläkkeellä. On myös muita suomalaisia sairaita ja pienituloisia. Me suomalaiset voimme hakea toimeentulotukea, jos sairauden hoitoon menevät kulut ovat kohtuuttoman tuloihin nähden. Myös harkinnanvaraista toimeentulotukea voi saada tällä perusteella.


      • Leipovalemmikki
        IhanFonectastako kirjoitti:

        En, vaan heidän työntekijänsä kuskaa asukkaita, ovat meiltä hakeneet käytettyjä huonekaluja oleskeluluvan saneille ja silloin olen hänen kanssaan tästä keskustellut.
        Ei se ole taksitoimintaa, jos työntekijän tehtävänkuvaan kuuluu asuntolan asukkaiden kuljettaminen. Jos sinä palkkaa itsellesi tai vaikka naapurillesi työntekijän, jolle kuuluu myös sinun tai naapurisi kuljettaminen, niin ei sekään ole taksitoimintaa.
        Selvitä nyt hyvä ihminen itsellesi vaikka täältä netistä, mitä tarkoitetaan taksitoimnnalla ennen kun tuot huonon yleissivistyksesi ja typeryytesi esille.

        Koska kuitenkin maksan oman osani näistä Pihlajalinnan kuljetuksista, niin katson olevani oikeutettu tuomaan esiin myös huonon yleissivistykseni ja typeryyteni. Siis aivan samoin, kuin sinä tuot esiin huonon kotikasvatuksesi nimeämällä muita keskustelijoita typeriksi, keskenkasvuisiksi, työnvieroksujiksi... muutamia käyttämiäsi termejä mainitakseni.


      • IhanFonectastako
        Leipovalemmikki kirjoitti:

        Koska kuitenkin maksan oman osani näistä Pihlajalinnan kuljetuksista, niin katson olevani oikeutettu tuomaan esiin myös huonon yleissivistykseni ja typeryyteni. Siis aivan samoin, kuin sinä tuot esiin huonon kotikasvatuksesi nimeämällä muita keskustelijoita typeriksi, keskenkasvuisiksi, työnvieroksujiksi... muutamia käyttämiäsi termejä mainitakseni.

        Niitähän te suurin osa olette. Sattuu ko totuus?


      • Leipovalemmikki
        IhanFonectastako kirjoitti:

        Niitähän te suurin osa olette. Sattuu ko totuus?

        Ja mihinköhän väitteesi perustuu? Osaat varmaan vastata, koska asiahan on sinun mielestäsi totuus :)


      • IhanFonectastako
        Leipovalemmikki kirjoitti:

        Ja mihinköhän väitteesi perustuu? Osaat varmaan vastata, koska asiahan on sinun mielestäsi totuus :)

        Näin se menee, se koira... Voit älähtää lisää ja vahvistaa tätä totuutta.


      • Leipovalemmikki
        IhanFonectastako kirjoitti:

        Näin se menee, se koira... Voit älähtää lisää ja vahvistaa tätä totuutta.

        Eli siis ainoa "fakta", jolla pystyt kommentoimaan, on sananlasku.

        No, kuten olen jo todennut, niin kotikasvatuksesi ja sillai...


      • IhanFonectastako
        Leipovalemmikki kirjoitti:

        Eli siis ainoa "fakta", jolla pystyt kommentoimaan, on sananlasku.

        No, kuten olen jo todennut, niin kotikasvatuksesi ja sillai...

        Kotikasvatuksestani sinun pitää arvostella iäkästä äitiäni. Isääni et enää voi, koska hän kuoli muutama vuosi sitten.
        Olet niin helposti provosoitavissa, että se kertoo paljon sinun älykkyydestäsi tai paremmin sen puutteesta. Joko olet tutkinut, mitä taksitoiminta todellisuudessa tarkoittaa?


      • Leipovalemmikki
        IhanFonectastako kirjoitti:

        Kotikasvatuksestani sinun pitää arvostella iäkästä äitiäni. Isääni et enää voi, koska hän kuoli muutama vuosi sitten.
        Olet niin helposti provosoitavissa, että se kertoo paljon sinun älykkyydestäsi tai paremmin sen puutteesta. Joko olet tutkinut, mitä taksitoiminta todellisuudessa tarkoittaa?

        Ei kuule tällä älykkyydellä noin vaativia juttuja tutkita. Mutta koska asia sinua niin kovasti vaivaa ja tunnut muutenkin olevan meidän kaikkien muita yksinkertaisempien auttaja ja ystävä, niin voisit kai minulle kertoa mitä kyseiset termit tarkoittavat. Siis kahden ja kolmen iin.


      • Alma-Hyysäri
        Leipovalemmikki kirjoitti:

        Ei kuule tällä älykkyydellä noin vaativia juttuja tutkita. Mutta koska asia sinua niin kovasti vaivaa ja tunnut muutenkin olevan meidän kaikkien muita yksinkertaisempien auttaja ja ystävä, niin voisit kai minulle kertoa mitä kyseiset termit tarkoittavat. Siis kahden ja kolmen iin.

        Hohhoijaa... Onpas mielenkiintoista, kun lapset kinastelee.


    • Orpolapsi

      No arja paakkanen ainakin on olemassa ja supersuvakki on

    • faktatpuhuvat
      • Henkilövaillanimeä

        Väärä nimi ja ikä on suurimmalla osalla Suomen matuista. Hukkasivat tahallaan paperinsa ja tekivät muutenkin niin kuin salakuljettajat neuvoivat.


    • pinnareita

      Monicolorit hukkasi paperinsa Välimereen, mutta onneksi se kallis älypuhelin ei tipahtanut. Sekin kyömynenä, mikä Sipilälle selitti olevansa 17 vuotias, oli jo silloin lähes 10 vuotta vanhempi oikeasti. Italiassa tekivät tutkimuksen maahan rynnivistä turvapaikan hakijoista. Oikeasti 2,65% siitä porukasta oli oikeita turvapaikan hakijoita. Loput 97,35% olivat eurooppaan täysylöspidolle pyrkiviä , millä on parhaassa tapauksessa täysylöspito täällä koko loppuelämän ajan menemättä koskaan töihin. Lapsia tekevät, lapsilisiä ja asumistukia nostavat, mutta työn tekeminen ei maistu.

      • Mutu-

        Ethän julkaise mutu-tietoa, ethän. Luepa tämä: turvapaikanhakijoiden-maara-tyrehtyi-yli-puolet-paatoksista-kielteisia


    • MeMaksammeVelkaa

      Kokonaiskulut ovat nyt vuositasolla about 2 MRD. Seuraavaksi tänne jäävät matut alkavat tuoda 10-20 henkisiä perheitään tänne ja jokaisella lyödään kouraan KELA-Gold.

      Kulut räjähtävät entisestään, mutta meille valehdellaan.

      Muistettakoon, että pelkästään VOKkien lasku v 2016 oli 510 Me.

    • uskotkosinävielä

      No minä uskon jos tämä tapahtuu.

      Nyt kun julkisesti uutisoitu, että n. mm. 600 afgaania on kohdannut Kristuksen ja yllättäen yhtaikaa ensimmäistä kertaa ensimmäisen maastapoistamistuomion jälkeen. Polemiikkia on syntynyt puolin ja toisin. Kirkko mm. puolustaa heidän uskontonsa aitoutta.



      No tämähän on helppo testata esimerkiksi Jeesuksen syntymäpäivänä Jouluna...

      Mikä olisikaan aidompaa ex muslimin kristllisyyttä Suomessa kuin popsia jouluaattona siivu tai pari joulukinkkua ja kulautta se alas arvoisensa punaviinin kera, mutta ei kuitenkaan liikaa, jotta kykenee ajelemaan aamulla joulukirkkoon herran sanaa kuulemaan. Ennen Aattoa toki tapahtunut seuraavaa,:



      Perheen pää rouva Fatima nykyään Maria on komentanut miehensä Antin(ex Abdullah) umpihankeen hakemaan joulukuusen ja koristelemaan se enkeli-figureilla. Matkalla metsään Antti rapsuttaa leikkisästi vierellään kirmailevan mustin niskakarvoja ja muistellen miten Jeeesus raahasi paljon suuremman puun harteillaan...





      Uskoo ken haluaa, mutta kirkosta eronnut - omilla aivoillaan ajatteleva suomalainen ei

    • Satoja1000hyysääjiä

      Vaihdetaan vanhukset
      muualla vastaanottokeskuksiin jossa on hoitaja jokaiselle asukkaalle. Nuoret terveet miehet pärjäävät kyllä ilman hoitamista jossain kolhoosissa.
      Ibrahin ja Muhametti oppivat kyllä heräämään ja syömään itsenäisesti kun passaus lopetetaan.
      On tämä häpeällistä että vanhukset saavat nääntyä nälkään ja janoon yksin koteihinsa.
      Eikä vastuussa olevia yhtän hävetä? Enkä nyt tarkoita kotihoitajia jotka laukkavat kieli vyön alla vanhuksen luota toisen luo kellon tikittäessä. Jos viivyt pidempään se on seuraavan ajasta pois.

      • Jellous

        Perustelepa miten turvapaikanhakijat on vienyt hoidon vanhuksilta? Kautta aikojen on valitettu vanhustenhoidosta jo ennen näiden tuloa.


    • Alma-Hyysäri

      Hienoo saada Jämsään näitä tummia poikia. Nyt on paikallisilla naisillakin paremmat valikoimat, eikä tarvitse tyytyä näihin paikkakunnan Heinä-Hannuihin tai sorakuskeihin.

      • Katri31

        Kyllä silmä lepää näissä etelän kuumissa pojissa. Mennen tullen voittavat jämsäläiset "miehet".


    • Ruutu-Rami

      Kyllä mulla on ainakin sama maku kahvin ja kundien kanssa:kunnon tumma paahto on parasta

    • Jenna74

      Samaa mieltä sun kanssa.

      • TumTumTumPoks

        Säästyy rahaa meikeissäkin, kun kuuma etelän poika hoitaa silmäkulmiinne luonnonmenetelmällä ne tummat sävyt.


    • kmeeri

      aivan järkyttävän suuret tykit niillä ja sykkivät toooosi pitkään :)

      • YhRitva

        Näin on. Ja pojat jaksaa pitkään. Eivätkä piereskele, eivätkä vietä aikaansa juottoloissa. Ihania poikia.


      • ökhök

        kurkistaako kannaksen toiselle puolelle


      • Örkki3
        ökhök kirjoitti:

        kurkistaako kannaksen toiselle puolelle

        Venäjälle?


    • kotpuolee

      Hoh, hoijaa... vuohipaimenet! Siellä vuohilaumat jo odottaa erämaassa entisiä paimeniaan takaisin. Kotia kohti... kirjoittanut Hilj@ H@@hti...

    • tykkimies61
      • Auvilan_aukeilta

        Kulttuurimme rikastajat ja geeniperimämme parantajat näyttävät toiminnallisen puolensa.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3598
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      197
      1692
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1337
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      147
      1213
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      873
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      865
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      830
    8. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      53
      827
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      819
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      792
    Aihe