Perussuomalaiset

pekkadehint

Muistakaa äänestää heitä ensi vaaleissa. He eivät petä, kun vedetään Halla-ahon linjaa. Laura Huhtasaari presidentiksi ja rajat laitetaan kiinni. Ei ole oikein, että sotiemmeveteraanien puolustamaan maahamme lappaa jatkuvasti muukalaisia. Vihreät on oikeistopuolue. Bensan hinta pomppaa 10e litra ja sähköverot moninkertaistuvat, jos Vihreät voittaa vaalit. Älkää olko pöllöjä ja äänestäkö näitä sdp, kok, vihr, kesk puolueita, jotka ovat kaikki oikeistoa ja köyhdyttävät pieni-ja keskituloisia ja rikastuttavat rikkaita entisestään.

27

422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannabiskiellettäväjatko

      Ehdottomasti jokainen järkevä äänestää persuja. Muut ovat oikeistoja, kansaa köyhdyttäviä ja rikkaita rikastuttavia viherpilvipolttelijoita.

    • isänmaallinend

      Jokainen, joka arvostaa turvallisuutta tulevaisuudessakin äänestää persuja. jokainen tyhmempikin tietää miten levoton maa Ruotsista on tullut hallitsemattoman maahantulon vuoksi . Vai haluammeko turvattomuutta äänestämällä viherporvareita

    • Pelleilyy

      Pelleporukkaa persut.

      • isänmaallinend

        Sun mielestä hallitsematon maahantuloko oikein?? Onko oikein kurjistaa suomalaisia ja rapauttaa rauhaa.


    • Sytänmaa

      Persut ei tule saamaan milloinkaan ääntäni. Yhden kerran onnistuivat kusettamaan se riittää, vituttaa ikuisesti kun menin ääneni antamaan. Rasistiset porvari paskiaiset ovat pahenpia kuin kokoomuspuolue.

      • isänmaallinend

        Rasismia ja syrjintää kokevat vain suomalaiset. Matut saavat kaiken ilmaiseksi.


    • EiTaasTätä

      Aloitusviestissä tiivistyy hyvin tietämättömyys ja hölmöys. Presidentti ei päätä rajoista tai siitä kuka pääsee Suomeen ja kuka ei.

      Miten siinä viimeksi kävikään? Persuja äänestämällä kaiken piti muuttua parempaan suuntaan. Miten kävi? Muuttuiko kaikki hyväksi? Mutta ei... siitä ei opittu mitään, vaan vieläkin on vajakkeja, joiden mielestä NYT perusja äänestämällä kaikki muuttuu, kun puoluettä johtaa eri äijä. Hölmöt.

      Muutenkin jonkun äänestäminen yhden vaaliteeman perusteella on ihan helvetin tyhmää. Olen vakaasti sitä mieltä, että suurin osa niistä jotka äänestävät vain jonkun maahanmuuttopolitiikan perusteella ovat helposti vedätettävissä olevia, tietämättämiä ja etsivät lähinnä vain syntipukkia omille ongelmilleen. Ihan oikeasti luulevat, että heidän ongelmansa poistuvat jos vain saataisiin ulkomaalaiset pois ja rajat kiinni ja äänestävät jokaista pelleä joka lupaa sen tehdä.

      Pitäisi oikeasti poistaa äänioikeus niiltä jotka eivät tajua edes ottaa selvää asioista ja uskovat kritiikittä kaiken mitä jostain MV-lehdestä (tai vaikka Hesarista) lukevat.

      Huhtasaaresta sen verran, että en vain pysty äänestämään ihmistä joka ei edes tiedä mikä on evoluutioteoria vaikka on opettaja.

    • Suomisuomalaisille

      Kyllä se asia on vaan niin, että moni tolkunihminen on ottanut askeleen oikealle ja tulevissa vaaleissa äänestää Lauraa pressaksi ja vaaleissa persuja, niin hulluksi on Suomessa asiat ajettu!

      • Hallis

        Nämä tolkun ihmiset eivät tosiaankaan anna ääntään jollekin Huhtasaarelle. Järkeää ja kriittisempää maahanmuuttolinjaa voi ajaa tukematta möyhöttäviä rasisteja. Pelko ajaa meidät ihmiset näemmä ihan vauhkoiksi...


    • paras.mies.tehtävään

      Äänestän Paavo Väyrystä hän on kokenut, järkevä, pätevä ja sopiva presidentin tehtävään. Hän ei ole NATO intoilija vaan ymmärtää että pienen Suomen ei pidä sotkeentua suurvaltojen poliittiseksi pelinappulaksi, eikä Suomen itärajasta pidä tehdä NATON itärajaa vaan se tulee säilyttää nykyisenlaisena rauhanrajana sekä kauppaa ja liikennettä kasvattaa molempiin suuntiin

    • NATO1

      Natoon pitää liittyä mahdollisimman pian. Se on ainoa turva, jolla suojataan uhka Venäjää vastaan

      • puhutaanpa.totta

        Tehdään myös NATO vero, eli ne jotka natoon haluaa kuulua ja siihen uskoa maksavat myös siitä johtuvat kulut. Se voisi toimia samalla tavoin kuin kirkollisvero, jos kuulut seurakuntaan maksat kulut jos taas et kuulu sinut vapautetaan verosta ja Natosta. Uskon että ihmiset osaavat käyttää omaa järkeään tässäkin tapauksessa.


    • Vanha.pieru

      Venäjä ei ole mikään uhka, venäjästä tulee uhka samalla hetkellä kun natoon liitytään. Onneksi asiaa ei päätä eurajokelaiset porvari persut.

      • NATO1

        Natomaahan hyökkääminen tarkoittaa sitä että kaikki natomaat puolustavat toisiaan ja siitä tulisi Venäjän loppu. Ainoa uhka Suomelle on se, ettei liitytä Natoon. Sitä kautta jäädään yksin ja kukaan ei auta, jos Venäjä miehittää pienen ja heikon Suomen. Eipä Viroon, Latviaan ja Liettuaankaan Venäjä mene, koska ne kaikki ovat Natomaita


      • Piste.ja.pilkku

        Voi teitä puupäitä, onko teillä mitään käsitystä mitä elämä on venäjän kanssa sen jälkeen kun natoon liitytään. Ja toiseksi jos venäjä haluaa suomen tuhota se tekee sen ennenkuin yksikään natlmaa kerkiää kissaa sanomaan.


    • KunTuliPuheeksi

      Kyllä juu, äänestää muistetaan. Sosialidemokraattia.

    • Herätkääjo

      Mitä v-----a ne ryssät täällä tekis, turhaa höpinää. Eletään vaan ihmisiksi kaikkien kaikkien kanssa, eikä provosoiduta. Kyllä maailmassa on isompiakin ongelmia suomalaisille kuin Venäjä.

    • Idi_Amin-Jr

      Minua et saa noilla perusteilla persuja äänestämään. Musulmaanit ulos ja rajat kiinni: Sitten? Mitä persut tekevät natsitemppujen vuoksi boikottiin ja kauppasulkuihin kuolevalle vientiteollisuudelle? Meillä on jo nyt yli 300000 työtöntä. Jospa kertoisit miten Suomi nousee talouskriisistään ja miten Suomen asema kansainvälisessä politiikassa ja ennen kaikkea maailmantaloudessa paranee sillä, että rikomme kaikki kansainväliset sopimukset?

      Mutta ehkä olisi kuitenkin viisainta sinunkin myöntää, vaikka et sitä ymmärräkkään, että Suomen suuret ongelmat ovat muualla kuin mamumurheissa. Persut tulevat kaatumaan lopullisesti siihen tosiseikkaan, ettei teillä ole mitään muuta pohjaa koko puolueella kuin mamuviha. Se ei riitä. Kun arkipäivä koittaa, persu-Suomessa, ei kestä kauan kun Suomen karmeaan talousahdinkoon ajaneet hihhulipersupoliitikot karkaavat Maanpakoon rahasalkut kainalossaan. Tosin eipä heillä taida olla paikkaa minne paeta.

      • NATO1

        Mamut Suomen suurin ongelma ja muunkin Euroopan. Niihin palaa rahaa miljardeja vuodessa. Ruotsi hyvä esimerkki mihin mamutus johtaa (Göteborg, Tukholma, Malmö). Se on kiistaton tosiasia, jota et voi kiistää! Miksi suomalaisilta perheiltä, opiskelijoilta ja työttömiltä leikataan koko ajan ja nämä mamut saavat kaiken ilmaiseksi ja vielä käyttörahaa päälle. Kyllä niille ylimääräistä annetaan. Eivät ne muuten pelaisi kolikkopelejä tavarataloissa. Tohon touhuun pitäisi puuttua koko EU:SSA!!


      • Itävallassaasunut

        Ei Itävaltakaan ota mamuja. Siksi siellä meneekin niin loistavasti! Onnea äärioikeistolla ja uudella 31v pääministerille!


    • RehellinenMiäs

      Kuka on se Persulainen, kenellä oli pitkä rikosrekisteri Länsi-Suomen jutussa? Nimi esiin, voiko jatkaa luottamustoimissaan?

      • dddddddr

        Kaikilla poliitikoilla melkein on rekisteri rikoksista. Jan Vapaavuori, Sirpa Pietikäinen jne rattijuopumus.


    • perusssuomal

      Poliitikkojen cv= rikosrekisteri. Lähes kaikilla kansanedustajilla on vähintäin rattijuopumus tai joku vastaava petos, pahoinpitely yms. tuomio. Perussuomalaiset kaikista rehdimpiä.

    • vasemmalta

      Perussuomalaisten kokoontuessa tyhmyys tiivistyy. Se on nähty, mitään ette ole saaneet aikaan valtakunnanpoliitikassa, puhumattakaan Eurajoella tai Luvialla. Ratkaiskaa vaikka työttömyysongelma jopa edesmenneessä Neuvostoliitossa se ratkaistii muutamassa vuodessa ja työnvälitykset suljettiin tarpeettomina. Tähän voisi auttaa jos vaikka armeija lopetettaisiin ja säästyneet sadat miljadit käytettäisiin työttömyyden hoitoon ja rajojen vartiointiin, ettei kutsumattomia saavu täyshoitoon. Armeijan ja maanpuolustuksen tehtävät voisi kilpailuttaa NATON ja Venäjän kesken, kumpi olisi valmis maksamaan enemmän Suomen puolustamisesta ja luvasta käyttää sen tukikohtia. Menot kannattaa kääntää tuloiksi !

      • vasenpuolivetää

        Just näin!


    • äänimuille

      Näyttää persujen nokkamies netissä peukuttavan Louhimiehen ahdistelulle, kiusaamiselle ja vallankäytölle. Mitään ei persut ole saaneet aikaan muuta kuin herjaamista, räkimistä ja solvaamista. Ei vaan riitä osaaminen muuhun.

    • vihaan.valehtelijoita

      Seuraavaksi äänestän puoluetta joka sitoutuu eläkeindeksin korjaukseen , eläkekaton asettamiseen ja pienten eläkkeiden tuntuvaan korotukseen . Pienten eläkkeiden korotukseen suunnattu raha palautuu aina kotimaan kulutukseen takaisin. Kun taas eläkekattoa ei ole , suurta eläkettä saavat vievät rahansa Portugaliin ja Espanjaan , kymmeniä jopa yli sata miljoonaa vuodessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      573
      3806
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3288
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2771
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2709
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2104
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2061
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1887
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1760
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1719
    Aihe