MARTINAN EMÄVALHEET

HinuriJari

MARTINAN EMÄVALHEET.

Nainen, joka väittää tekevänsä kovasti töitä, mutta todellisuudessa kirjoittaa muutaman kopioidun rivin blogiin, jotta saisi klikkauksia. Kuten tiedämme, hän lomailee yhtenään avomiehensä rahoilla.
Nainen puhuu moraalista ja siitä että kaverin kumppania ei isketä, mutta on itse kuuluisa pettäjä, salarakas ja muiden liittojen rikkoja ilman moraalia. Nainen puhuu valmennuksesta ja urheilusta. On itse täysin amatööri kuntourheilijakokelas ja koulutusta vaille oleva puoskari, joka myy huuhaa treenivinkkejä, vailla vastuuta ja tietämystä. Mitä hän on saavuttanut elämässään? Ei mitään muuta kuin ulosottovelat ja rumat linnatatuoinnit. Kaikki taloudellinen turva on reppana miehensä siiveĺlä saatua. Kuka edes oikeasti fanittaa rumaa väkivaltaista ja keski-ikää lähestyvää rattijuopposalapanoa?
Tunnen myötähäpeää hänenlaisiaan naisia kohtaan, joilla ei ole ammattipätevyyttä mihinkään, paitsi hörhö miesten iskemiseen tissivako/selffiekuviin.

Kuvottavaa!

34

1667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiNiinSuosittu

      Sinä et näytä pitävän martinasta, heh! Syitäkin näyttää olevan...

      • Uuleduuledoffgg

        Kyllä ton tekstin voi tosiaankin allekirjoittaa.

        Miksi pahoinpitelijä ja rattijuoppo päästetään tv-ohjelmaan, simo rantalainen sai potkut. ...
        .



        Onko belorf ja nousiainen MAKSETTU HILJASIKSI?


    • eikö.muuta.mielessä

      Katkeruus ja kateus iskee näköjään heti sunnuntaiaamunakin...

      • kalteritangotar

        Itkimme koko viikonlopun Martinaa kadehtiessamme.


    • Kyllästyttää

      Eihän tossa mitään katkeruutta tai kateutta ole ,siinä on vaan taas lueteltuna tän naisen meriitit, parhaalla tahdollakaan ei löydä mitään positiivista tästä ylimielisestä typeryksestä ,se kaivaa itselleen vain kuoppaa syvemmälle ,kun ei pysy poissa julkisuudesta ,tosiasiassa tota ei kukaan kaipais

    • Outfyi

      Mä en voi ymmärtää miten näin huonomaineisella naisella voi vielä riittää yhteistyökumppaneita? Luulis ettei mikään firma halua nimeään liitettävän salarakkaana julkisuuteen tulleeseen aggressiiviseen ja väkivaltaiseen rattijuoppoon jonka nykyiset meriitit (PT, huippu-urheilija, wellness-valmentaja) on keksittyjä? Nyt valoja päälle evoke ja muut!!!!

      • uuyuyuyuy

        Täysin samaa mieltä, mutta sponssaajia vaan Maralla riittää. Nytkin on useita yhteistyöprojekteja meneillään. Joku siinä Marassa vaan vetää näitä eri taloudellisia tahoja puoleensa. Ja Mara itse elelee täysillä ikään kuin mitään ikävää ei olisi tapahtunutkaan. Ehkä väkivaltainen käytös on hänestä niin normaalia, ettei se vaivaa millään muotoa
        . Siellä Hangon residenssissä vietettiin eilen rapujuhlia ja tytöt ratsastivat Steffun suvun hepoilla. Kulissit ovat perfact-kunnossa, Maralla kaikki hyvin. Ja näin varmasti itse ajatteleekin.


      • UusiAlkuElämälle

        Kyllä on saanut kolauksen, vaikka mitä esittää. Ymmärtää sen varmasti itsekin, että ihmisten mielipiteissä on voimallisempana sen huono maine ja törkyjulkisuus. Kuvainnollisesti sai itse pataansa ja näpeilleen hakattuaan Sofian. Tottahan se on, että vastenmieliseltä vaikuttaa, mutta itseään saa maineestaan syyttää, ihmisparka. Toisaalta säälittää.


    • Runkkumatskua

      Huonokin huomio on huomiota ,jos, lähemmin tarkastelee firmoja .joita toi edustaa niin eihän ne kummosia ole, tuntemattomia,pikku puljuja ,ainoa jota mä ihmettelen on toi autolafka ,joka palkkaa rattijuopon edustamaan, mainospäälikkö sietäis saada fudut -- eihän tolla muijalla mitään moraalia ole saati älliä,joten ei se kelpaa keulakuvaks oikein mihinkään ja tää hyvinvointi bisnes se vasta naurettavaa onkin

    • maraottaavastuun

      MMA voisi ottaa Maran "kasvokseen".

    • Y.S.L

      M on ylimielinen,toisten omaisuudella kerskuva leuhka jota ei koske normi kansalaisen lait (omasta mielestään).Erittäin epämiellyttävä persoona.Maailman ahkerin omasta mielestään vaikka totuus on että on laiska oikeaa työtä vieroksuva lomalta lomalle eläjä.Ei kehtaa edes omia lapsiaan hoitaa eikä kotitöitä.Minun mielipiteeni hänestä ei millään valkopesulla muutu PISTE!!

    • 1932

      Ei normaali ihminen osaa edes kadehtia tuollaista naista,,joka valehtelee itselleen sekä ympäristölleen. Hulluu on kyl kaikki mitä hän jaksaa markkinoida kaikki on silkkaa ajan tuhlausta ja hömppää. Suomessa on näitä turhanpäiväisiä julkkiksia, jotka rehvastelee toisten omaisuudella.No mutta narsisti kun on se käyttää valtaa ja valehtelee sen kun jaksaa.Näin se on ,että totta on valetta ja vale on totta.Lähipiiriä pompotellaan ja pidetään niitä ihmiskilpenä.Nautinto tulee narsistille siitä miten ihmiset huomioi ja palvoo häntä.Kaikki mitä tekee ylivoimaisella ylpeydellään ja kaikvoimallisesti esittäen. Hän kun ei tee mitään väärin vaan muut tekee. Huomiota kerätään juonto hommissa,sekavilla urheilu touhuissa, sairas kertomuksilla, joka oli kupla muiden kuplan joukossa. Hän kun käyttää aikaa oman pinnalliseen eloon, joka on todella turhanpäivästä tiedottamista.Narsisti kun on hänellä ei ole omaatuntoa lainkaan.Petollinen paha ihminen mikä ei kadu vaikka riepottaa ihmisiä julkisella paikalla mennen tullen. Ei anteeksi pyytänyt vaan puhuu hermostuneesti höröttäen. Hänellä kun on omat säännöt ja lait. Ikääkin hänellä on jo hyvästi ja päivät iltapäivän puolella luulisi jo rauhoittuvan naikkosen. Narsisti kun on niin ei muutu vasta kuin HAUDASSA!!

    • Appleorange

      Mara viettää ylellistä, mutta pinnallista elämää. Hömppäjuttuja kaikki tyynni ja nyt on alkanut hehkutus jostain ihme ironman-pelleilystä reilun puolen vuoden kuluttua. Siis puoli vuotta ja nyt kaikki kuntoilut ja muut hobbiet tähtää tähän leikki-puoli-trialthoniin. No, kun ei tartte käydä töissä hankkimassa elantoa, niin voi vaan hoitaa itseään milloin mesolangoilla, milloin spassa ja tietenkin kuntoillen päätyökseen. Siivooja siivoaa, Apple hoitaa Isabellan, Stefu toimii pankkiirina, joten Mara voi keskittyä täysillä itseensä ja esittämäänsä teatterielämään. En kadehdi, kaikki henkinen, sivistyksellinen, kulttuurinen puoli puuttuu ja joka välissä täytyy todistella, kuinka paljon töitä hän tekee.
      Kohta Mara joutuukin jopa tekemään jotain, kun on Kaikki käy -ohjelmassa tv5ssä. No, yhtä hömppää on sekin...

      • Ogeeoö

        Oon ihan varma et viikkoa ennen kisaa tapahtuu mystinen "sairastuminen" ja osallistuminen peruuntuu. Ei Martina siellä pärjäisi ja se tietää sen itsekin, eikä itsetunto kestä häviötä eli parempi olla menemättä.


    • Romahdusodotettavissa

      Martinahan ilmoitti rakastavanssa kulttuuria mitä ikinä se tarkoittaakaan ,toi ei tunnistais kulttuuria ,vaikka se puris sitä perseeseen ,mauton , itseään täynnä oleva sivistymätön letukkahan se on ,valehtelee pokkana itselleen menneisyytensä ja nykyisyytensä ,kaikki tietää että tyhjää täynnähän toi muija on ,mutta se itse kieltäytyy uskomasta muiden tietävän ja jatkaa onnetonta näytelmäänsä kaiken tietäjänä ja osaajana huikeessa elämässään kaikkien halveksimana ,mutta itse omiin valheisiinsa uskoen --kuinkahan kauan sillä pokka pitää

    • Vdekö

      Miten vaikeaa se auton pysäköinti voi olla???? Tavalliset ihmiset ymmärtää kyllä ettei mihin tahansa voi pysäköidä, vaikka olis mersu alla. Miksi tää on Martinalle näin vaikeaa?

    • Valepukkikin

      Maralla ei ole pt-tutkintoa yhdestäkään koulusta, varma tieto. Ja sitä paitsi, kuka edes suorittaisi saman tutkinnon kahteen kertaan. Höpöjuttuja, miten ilkeää valehdella vielä näin julkisesti? Lisäksi vielä, että kuntoilevalle, terveelle ihmiselle pt-tutkinnon suorittamien on ns. läpihuutojuttu. Peruskoulun lisäksi on ehkä käynyt parturi-kampaaja-amiksen, siitä itselläni ei ole tietoa.

      • kv-pt

        Martina on vain niin typerä.


      • väkivaltainenMartina

        Martina on käynyt vain maksullisen, muutaman kuukauden mittaisen kampaaja-meikkaaja koulutuksen. Amis kestää pari kolme vuotta, ei Aitolehdellä ole kompetenssia sellaiseen.


    • emävale.mara

      Martinan plokissa on kysytty hänen peetee-tutkinnoistaan, mutta kas kummaa, Mara ei ole vastannut kysymykseen.

      • fantasia-tutkinnot

        Ei ole huomannut kysymystä :)


      • delete.nappi
        fantasia-tutkinnot kirjoitti:

        Ei ole huomannut kysymystä :)

        Ei kait niin, koska nopeasti poisti sen. :DD


    • En.usko

      Joitakin päiviä sitten Martina vastasi samaan pt-kysymykseen, että hänellä on kahdesta koulusta suoritettuna pt-tutkinto :DD Niin varmaan!

      • mamma.opetti

        Snellusta ja Reiki-opistosta varmaankin.


    • huikee.mimmi

      Helsingin Oulunkylässä sijaitsevaa lähes 300 neliön loft-kotia myytiin 895 000 eurolla. Oikotien verkkosivuilla ollut myynti-ilmoitus on poistettu, ja asunto saatiin myytyä vain parissa viikossa.

      − Kyllä, asuntomme on myyty, Seiskan tavoittama Eevi Teittinen suostui kommentoimaan.

      • kakkosalue

        Ogeli. Ei muuta.


    • LiesLies

      Seuraavaksi hän varmaan ilmoittaa olevansa pätevä
      -Sisustussuunnittelija?
      -Kiinteistövälittäjä?
      -Ravintoterapeutti?
      -Kuntosaliyrittäjä?
      -Autokouluopettaja?

      • reikäpäässä

        Diplomivosu?
        Vessalortto?
        Aborttikonsultti?
        Oikolukija?
        Tulkki?


    • Diwb

      Martina päästää suustaan mitä sattuu ja luulee olevansa kaikkien alojen asiantuntija vailla mitään koulutusta.

    • Y.S.L

      Nyt se ja vouhkaa plogissaan kiire,kiire,työt,työt,lapset...elä 100% lapsilleni.Lähinnä naurattaa kun raukka vielä luulee että tuo menee ihmisille läpi.Martina on laiska.Ei tee mitään oikeaa työtä.Lapsistakin toinen on vain joka toinen viikko hänen vastuullaan.Lapset ovat päivät hoidossa/koulussa illat harrastuksissa.Kotitöitäkään sen ei enää tarvii tehdä,ei tarvii siivota,tehdä ruokaa tai pestä pyykkiä koska heillä on thaimaalainen taloudenhoitaja.Puolet vuodesta lomailee,suurimmaksi osaksi lomat rakkaus lomia ilman lapsia..Kyllä sille jää aika jumppauttaa persettään.

    • Yykaakooneeviikuu

      Patalaiska pyrkyri, joka käyttää aikansa kuntoiluun ja blogin kirjoittamiseen. Pystyy elämään näin, koska rikas avokki maksaa laskut ja lomat.

    • rahaatuleelaariin

      Kertoo jotain Suomen kansan tilasta, kun kymmenet tuhannet seuraavat bimbon somepostauksia.

      hah ha ha ha ha

    • Javielä.Applekin

      Martti onnistui nappaamaan nuoren, alle 25-vuotiaan Steppulin ja on saanut nyt pojan kasvamaan miehen näköiseksi ja kiintymään Mara-tätiin. Suhde vaikuttaa nyt vakaammalta ja muuttuneelta, kun Steppulikin on alkanut esiintyä kuvissa ja jopa hymyillen. Ei enää keskaria ja salakuvauksia (tosin niitäkin näkyy vielä) ja Isabella myös päässyt mediaan. Myös elo Hangossa muuttunut vieraineen ja useampine rapujuhlineen yms.

    • Tuommoinen

      Väkivaltainen rattijuopposalapano! Piste.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2804
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      520
      2642
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1767
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1659
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    Aihe