Yritin itsemurhaa tänään

lost.in.the.dark

Yritin tänään itsemurhaa, vaan eipä onnistunut. Nyt mulla on ihan sekava olo ja koska asun kotona, näen vanhempani koko ajan, mikä saa mut miettimään, ettei mun ei kuuluis enää olla elossa ja kuulla niitten puhuvan keskenään, nähdä, kun ne vaikkapa syö jne. Järjettömiä ajatuksia. Välillä taas mikään ei tunnu miltään.

Koen itseni pahemman luokan epäonnistujaksi, kun en saa edes henkeä pois iteltäni. Pelottaa myös, mitä käy, jos kerron tästä hoitohenkilökunnalle. Tunnen vihaa itseäni kohtaan, kun en kyennyt mihinkään kivuliaampaan mutta varmempaan tapaan tehdä itsemurha. Nyt koitin vaan komboa väsyttävät lääkkeet muovipussi päähän. Osaako kukaan yhtään täällä samaistua näihin fiiliksiin?

20

570

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • infa

      Olet jossain hoidossa!
      Paljo näköjää sustä välittää hoitohenkilökunta, kun itsemurhaa koettelet hengelläs ja heijä toimesta...
      Kummoseslääketokkuras sitte ootki, mut jätäppä mömmöt veke ja ala puhuu sun porukoilleis.
      Hyvästi jää, jos menet pois kyllä täällä ruokittavia piisaa, käyppä ennen vaikka oamauttaa pari kumivenettä paskakx tuolta vulkaanisista maista tai Herää uskoo ja lähet vapahtajan ristiretkelle.
      Ihan helvetin sam tossa iässä mikään.
      Tajuu se, että sun hoitohenkiläkunta käy myös terapiassa ja kokeilevat kaikeblaisia mömmöjä mistä niillä ei ole tuon taivaallista tietoa ja sitte ne saa niitä lapin reissuja suksiboxi autoinee lääkefirmoilta kun ovat saaneet kiintiö potilaat syömää jotain uutta hyvää lääkettä.
      'jepjep. kelaa nyt itte mitä sä sanoisit sulle jos olisit 75 vuotias ja näkisit ittes nyt. LÄHE SIITÄ!

    • Toivotonkotapaus

      Mulle on tärkeetä sanoa tämä. Et ole ainoa joka kärsii yksinäisyyttä. Kaikki läheiseni on kuolleet.Mulla kuusikympisellä ole enään edes yhteyttä lapsiin kun asun maalla kaukana erossa heistä.

      • tervaajahöyheniä

        Lähetä postikortti ja kirjota kirje. en tiä ookko aloittaja mut ois kait suotavaa joku testamentti väsää.. ns. jäkipuheet yms tai piä sukukemut?
        En tiä.
        koetapatta ny ees. Käy pihallaja hanki harrastus.


    • poiskuopasta

      Kerro hoitohenkilökunnalle itsemurhayrityksestä. On voinut olla haitaksi elimistöllesi ja tarvitset siihen hoitoa. Ei onnistunut ja tarkoittaa että sinun on oltava vielä täällä.

      • 2323423423sdfg

        Ei kannata kertoa. Ei todellakaan. Siitä mitään hyötyä ole. Hoitsuämmät naureskelee kansliassa ja mitään ei tapahdu. Korkeintaan ottavat verenpaineen ja se siitä.


    • anneliza

      Yritä päästä pian johonkin terapiaan. Keskustelemaan jonkun ulkopuolisen kanssa. Terkkareissakin on nykyään psykiatrisia sairaanhoitajia. Sinne on matala kynnys.
      Ei ole häpeä jutella asiantuntijan kanssa. Monet julkkiksetkin vähän väliä kertovat lehdissä kirkkain silmin ja hymyssä suin omista terapioistaan. Kaveriapu ei aina riitä.
      Niin kauan kuin on elämää, on toivoa. Valoisampaa tulevaisuutta sinulle!

    • proelämä

      Se on kyllä tosi hyvä juttu, että et onnistunut itsemurhassa! Kukaan meistä ei voi päättää oman elämänsä pituudesta itse, se on määrätty ylhäältä. Elämä on oppimista varten, se on sielun oppitunti. Siispä huonotkaan kokemukset eivät ole turhia, koska niistä voi aina oppia jotakin. Ja sitten kun aika on täysi, päästään paratiisiin. Voin samaistua sun fiiliksiin, koska olen itsekin uinut joskus tosi syvissä vesissä.

      • proelämä

        Vielä lisäisin, että en halua tuputtaa uskontoa, tuli vaan noita ajatuksia, ja olen itse saanut uskosta ja uskonnosta paljon lohtua ja voimia. Suosittelen siis kristinuskoa, mutta se on kuitenkin jokaisen henkilökohtainen valinta (vaikka toivon että useampi lukisi Raamattua). Toivottavasti aloittajalla menee vähän paremmin. Kyllä sinun kuuluu olla täällä. Voimia!


      • yölapsi

        Voi itsari myös olla oppitynti.


    • MuistaKäydä-sovittamassa

      arkku, se on sun viimeinen asunto.

    • zemiäjazemppistä

      Mulla on selkäkipuja esim paljon ja ne laskee jaksamista paljon ja olen kanssa yksinäinen kun yksin asun, on mullakin ollut itse murhafiiliksiä. Olisin halunnnut perheen mutta en ole ilkeä luonteeltani niin nykyajassa vaan ilkeät ihmiset pärjäävät kun valehtelevat muista asioita, niin heillä on ne perheet kun jaksavat olla ylimielisiä ja paskoja muille ihmisille. Mutta hyvä kun et tehnyt sitä. Voit alkaa opetella ilkeilyä muista ihmisistä, niin kun alat vaan kiusaamaan itseäsi pienempiä ja nimittelemään esim heitä niin saat suomalaiset nuoret ne kovimmat jotka aina pärjää niin ihailemaan itseäsi ja pääset aina eteenpäin. Lopuksi sitten pääset valehtelulla ja musta maalaamisella hyvään asemaan kunnassa, politiikassa tai yritys puolella niin tuo muitten rääkkääminen kannattaa siis aina, suomalaiset rakastaa ja kunnioittaa kiusaajia yli kaiken. Kun nyt tiedät tuon tosiasian eli toisia kiusaamalla tiesi tulee tässä maassa olemaan auki hyviin ylempiin asemiin niin tulet kyllä pärjäämään hyvin. Menestystä ja onnea itsellesi siis!

      • vihaavihanpäälle

        Johan oli kirjoitus.


      • OpenCurse

        Ei se noin ole, että vain ilkeydellä "pärjätään". Ne on ne mielen demonit mitkä saavat meitä koko ajan tulkitsemaan asioita negatiivisesti. Toki paskasakkia on jotka kiusaa toisia, mutta myös oikeudenmukaisuus ja kova työ tuottavat tulosta. Yritysmaailmassa ja johdossa, yms. on sekä hyviä että huonoja, aivan tavallisia ihmisiä, kuten sinä. Laitamme vain mielessämme noille ulkoisille asioille, kuten raha jne. paljon suuremman merkityksen kuin mitä sillä todellisuudessa on ja se on Oma Näkemyksemme mikä on vääristynyt. Kulissit on aina tyhjää täynnä.


    • Hanna29

      Kiinnostaisisiko ratkaisukeskeinen lyhytterapia, maksutonta. Koulutukseni tiedot Hpi. Olen lähihoitaja ja jouluna valmistun sairaanhoitajaksi. Valmistun ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi vuoden päästä. Auttaisin mielelläni. ota yht. [email protected] vielä muutamia minulle mahtuu, joita voisin auttaa viimoisen ambulanssiharjoittelun ohella. :) olen iloinen ja positiivinen ihminen..

    • zache

      Aloittajalle : Hoitohenkilökunta tarjoaa apua mikäli kerrot heille tilanteestasi. Heidän ohjesääntönsä on se että hetken mielijohteesta itsemurhaa yrittänyt voidaan väkisinpassittaa hoitoon. Pitkään jatkuneen pahan olon jälkeen itsetuhoisuus koetaan tarpeena tarjota jakoapua. Nimim. Kokemusta löytyy.

    • Hei hei!
      Itsemurha ei ole ratkaisu. Minä ymmärrän miltä sinusta tuntuu :(
      Uskon että sinulla on paha olo enkä vähättele sitä. Pystytkö puhumaan pahasta olostasi jollekkin?
      Jos et pysty, niin kirjoita vaikka paperille että haluat jutella. Yritä saada paha olosi vähentymään. Ole tärkeittesi ihmisten kanssa, juttele tai vaikka vaan ole heidän kanssaan, mutta ÄLÄ ENÄÄ IKINÄ ajattele itemurhaa, saatika yritä sitä. Se ei ole ratkaisu. Ystäväsi sekä vanhempasi jäisivät kaipaamaan sinua! On ihmisiä jotka välittävät sinusta. Minä uskon että sinä selviät. Usko itseesi. Ajattele: minä pystyn tähän! Minä olen vahva!

    • kärsimysjalostaa

      Kerron tämän kokemukseni tänne, millaisia vaikutuksia itsemurhayrityksillä on. Olin suurinpiirtein 20-vuotias, kun jouduin kotonani kiusatuksi naapureiden toimesta. En tiennyt tilanteessa muuta vaihtoehtoa kuin yliannostaa lääkkeitä. Terapiaväki oli aivopessyt perheeni uskomaan minun olevan harhojen vallassa, eivätkä he sen vuoksi halunneet auttaa minua. Itkien otin kaksi tablettia unilääkettä ja 2 tablettia masennuslääkettä, ja nukuinkin syvää unta pari vuorokautta. Herätessä oli ihan hiljaista, yläkerran asunnon nuorisojoukko oli hävinnyt kämpiltään.

      Mutta hoitohenkilökunta sai perheeni kautta tiedon miten oli käynyt. 10 vuotta tuon tapauksen jälkeen sairastuin voimakkaisiin kipuoireisiin, mutta kipuun oli mahdoton saada lääkitystä terveyskeskuksen lääkäreiltä. Hoitava psykiatrikin oli tietoinen, mutta ilmeisesti ajatteli kivuntuntemuksen harha-aistimukseksi, kun ei mitään lääkettä siihen määrännyt. Myöhemmin sain tietää, että olisi ollut ainakin kipukynnystä nostavia lääkkeitä mahdollista hänen kirjoittaa. Kärsinkin siis viiden vuoden ajan sietämättömästä kiputilasta. Olin kiukkuinen ja äksy, kuten voi pitkittyneessä kiputilassa olevan henkilön kuvitella olevankin. Mutten lainkaan väkivaltainen, kuitenkin päädyin lopulta pakkohoitoon puolen vuoden ajaksi.

      Näin jälkikäteen voisi kuvitella tuon huonon kivunhoidon olleen ehkä aivan tarkoituksellista. Yhteiskunnassa on tarve demonisoidulle arvaamattomana pidettävälle vähemmistölle. Ei tarvi kuin seurata iltapäivälehtien lööppejä, niin siellä juttua huonossa valossa mielenterveysongelmaisista. Uskoisin aikaisempien itsemurhayritysten vaikuttavan myöhempään annettavaan lääkitykseen. Silloin ei enää helposti anneta tietynlaisia lääkkeitä, joilla mahdollista vahingoittaa itseään, kuten kipu- tai rauhoittavat lääkkeet, vaikka niille olisi tarvettakin henkilöllä.

    • HomerLöiKunnarin

      Tsemppiä, kyllä se siitä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe