Valtaosa 70 puukonpistosta PINNALLISIA/lasinsiruis

MissHolmes

ta. Näin Ulvilassa. Kohtuupitkä taistelu ollut kyseessä, mutta Annelissa ei vammoja. Huisia!


158. Oikeuslääketieteellisen ruumiinavauspöytäkirjan (kirjallinen todiste nro 11) mukaan edellä todetut noin 70 pistohaavaa ovat sijainneet ulkoisen tarkastuksen mukaan seuraavasti:

- oikealla hartian ja olkavarren alueella sekä selässä oikealla puolella, yhteensä 18 pistohaavaa, jotka ovat pinnallisia tai enintään yhden senttimetrin syvyyteen ulottuvia;

- vasemmalla hartian ja olkavarren alueella sekä selässä vasemmalla puolella, yhteensä kymmenen pistohaavaa, jotka ovat pinnallisia tai enintään kahden senttimetrin syvyyteen ulottuvia;

- vasemmassa kyynärvarressa yhteensä kaksi pistohaavaa, joista toinen on pinnallinen ja toinen noin neljä senttimetriä syvä;

- oikeassa yläraajassa yhteensä neljä pistohaavaa, jotka ovat joko pinnallisia tai enintään neljän senttimetrin syvyyteen ulottuvia;

- vasemmalla kainalossa yhteensä viisi pistohaavaa, joista kolme on pinnallista pistohaavaa, yksi yhden senttimetrin syvyyteen ulottuva pistohaava ja yksi rintaontelon sisäiseen tilaan noin 13 senttimetrin mittainen ja 11 senttimetrin syvyyteen ruumiin sivusuunnassa ulottuva pistohaava kainalon etuosan ja rintakehän raja-alueilla. Myöhemmin ruumiinavauspöytäkirjassa todetaan, että haavojen edelleen tutkimisessa havaitaan, että tämä pistohaava ulottuu noin 20 senttimetrin syvyyteen rintaontelon sisäiseen tilaan;

- vasemmassa olkavarressa kaksi pinnallista pistohaavaa;

- rintakehän alueella kolme pinnallista pistohaavaa;

- vatsan ja kylkien alueella kolme pistohaavaa, joista yksi on pinnallinen, yksi noin 15 millimetrin levyinen ja 20 senttimetrin syvyyteen varsin jyrkästi yläviistoon, keskialueita kohti suuntautuva pistohaava sekä yksi runsaan 20 senttimetrin syvyyteen ulottuva lähes edellä mainitun pistohaavan kanssa samassa suunnassa kulkeva pistohaava;

- vatsan alueella 15 pistohaavaa, jotka ovat joko pinnallisia tai enintään 1,7 senttimetriä rasvakudokseen ulottuvia pistohaavoja;

- kaulan vasemmalla puolella, korvan alueella yksi pistohaava, joka ulottuu noin viiden senttimetrin syvyyteen ja muutamia vähäisempiä pistohaavoja;

- kaulan oikealla puolella, korvan alueella kolme pinnallista pistohaavaa;

- vasemmalla otsalla kaksi pinnallista pistohaavaa; ja

- päälaella pinnallinen pistohaavaksi sopiva muutos.

13

194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • totuustoisellapuolen

      158. Oikeuslääketieteellisen ruumiinavauspöytäkirjan (kirjallinen todiste nro 11) mukaan edellä todetut noin 70 pistohaavaa ovat sijainneet ulkoisen tarkastuksen mukaan seuraavasti, lukee aloitusviestissä.

      On tää niin metkaa, kun tämäkin käsiteltiin suljettujen ovien takana ja tässä se vaan lukee julkisesti. Tuo mikä julistettiin salaiseksi!

      Eihän tästä voi tehdä mitään muuta johtopäätöstä kuin, että tämä tarina ei ole edes tosi.

      Se tosi tarina on sitten salattu - kuten se tosi häkenauhakin.

      Mutta ei mitään uutta - tässähän on ollut kaksi tutkinta-aineistoa, kaksi eri tutkintalinjaa, kaksi eri tutkinnanjohtaa, joka käsittelyaste kahteen kertaan, ja jopa kaksi punaista T-paitaa, kaksi - muutaman minuutin heitolla olevaa häkenauhaa.

      Kaikkea aina kaksi.

      • lokijn

        Tiettävästi potilastiedot on salassapidettävää tietoa. Sairaaloissa tehdään kovasti työtä sen suojan eteen, mitään kunnioitusta ei ole niillä joilla on oma lehmä ojassa ja julkaisevat salassapidetävää materiaalia. Muutama mämmimuna aina löytyy joilla ei kiellot merkitse niin yhtikäs mitään.


      • asiaaan
        lokijn kirjoitti:

        Tiettävästi potilastiedot on salassapidettävää tietoa. Sairaaloissa tehdään kovasti työtä sen suojan eteen, mitään kunnioitusta ei ole niillä joilla on oma lehmä ojassa ja julkaisevat salassapidetävää materiaalia. Muutama mämmimuna aina löytyy joilla ei kiellot merkitse niin yhtikäs mitään.

        Ei ruumiinavauspöytäkirjat ole suoraan verrannollisia potilastietoihin eikä miltenkään kategorisesti salaista materiaalia. Eikös tuokin, mikä yllä, ollut aikoinaan julkisessa esitutkintamateriaalissa, jonka kuka tahansa saattoi lunastaa itselleen kopiokuluja vastaan.
        Mutta pistohaava ei ole sama asia, kuin lasinsirun aiheuttama. Siellähän olisi ollut ne sirut haavassa sisällä, jos parin sentin syvyisiä lasinsiruista aiheutuneista haavoista olisi kyse.
        Luin pitkästä aikaa hovioikeuden julkisen selosteen seksuaalirikoksista. Tekisi varmaan hyvää muillekin vaihteeksi lukea faktaa, eikä nettipropagandaa, jonka mukaan vain yksi lääkäri oli tuomion takana.


      • öyynöööyyyh

        Kuolemansyyn selvittämistä koskevat asiakirjat ovat salassa pidettäviä. Näitä asiakirjoja ovat esim. kuolintodistus, patologin lausunto tai ruumiinavauspöytäkirja. Kuolemansyyn selvittämistä koskeviin asiakirjoihin sisältyviä tietoja voidaan salassapitovelvoitteen estämättä antaa:
        • tuomioistuimelle, muulle viranomaiselle tai yhteisölle, jolla on tiedon saantiin laissa säädetty oikeus,
        • sille, jonka hakemuksesta tai suostumuksella kuolemansyyn selvittämiseksi tarpeellinen toimenpide on suoritettu,
        • vainajan lähiomaiselle tai muulle hänen läheiselleen,
        • vakuutus- tai eläkelaitokselle, jos luovuttamiseen on perusteltu tarve etuuden saamista koskevan hakemuksen käsittelemiseksi
        Eli tiedot on julkaissut, poliisi tai joku lähisukulainen?


      • ölkjölkj

      • kiähkiähkiähkiäh

        Patologin lausuntoon kuuluu myös valokuvat, joku saatanan tollohan niitäkin levitteli.


    • lasinsiruista_EI_yhtään

      Kaikki 70 veitsellä tehtyjä pistohaavoja, edes jalkapohjissa ei yhtään varmaa jälkeä lasinsiruista yhden pistohaavan lisäksi. Lisäksi toistakymmentä viiltohaavaa ja naarmua.

      "Todistaja Hannu Laaksonen on kertonut oikeus lääkärinä suorittamansa oikeustieteellisen ruumiinavauksen perusteella havaintoinaan, että pääosa Lahden vammoista on ollut pinnallisia teräaseella aiheutettuja vammoja. Pistohaavoista oikealla takana oleva on vaurioittanut keuhkoa, vasemmassa kyljessä on kolme syvää, sisäelimiä vahingoittanutta pistohaavaa. Näistä pistoista pemaan osuneet kaksi pistoa ovat syntyneet hyvin lähellä kuolemaa tai jopa sen jälkeen, koska verenvuoto sinänsä hyvin verekkäästä pemasta on ollut vähäistä.
      Välitön kuolinsyy on ollut päähän osuneet iskut, myös pistohaavat olisivat hoitamattomina olleet kuolemaan johtavia.
      Uhrinjalkapohjissa on ollut yksi haava. Jalkapohjassa on joitakin ihon rikkoutumiseen viittaavia jälkiä. Todistajan arvion mukaan lasinsirpaleiden päällä liikkuminen voisi aiheuttaa selkeämpiä vammoja jalkapohjiin. Suurin osa uhrin vammoista on pinnallisia, veitsen kärjen aiheuttamia. Uhrilla ei havaittu mustelmia vartalossaan. Haavoista tutkittiin myös sopivatko ne lasinsirpaleista aiheutuneiksi. "

      • Ne.sakset

        Millaisia jälkiä tulee jos joku tökkii ( heikommalla voimalla) sakseilla ihoa?
        Tuli vaan mieleen kun tyttö sanoi äidilleen syyllisyydentunnossaan, et teinhä mäkin niil saksil !
        Äiti oli tytölle just vakuuttanut, ettei muita ollut ja se olin mä joka teki pahaa isille.


      • jeejeeejeejerrycotton

        Ilmestyskuva verisellä lattialaatalla kertoo tarinan ääriviivat, puutarhasakset sopisi ääriviivoihin, sakset on sitten lopuksi sipsuteltu lyhdyn päälle, etuoven kautta takapihalle ja terassille, saappaatkin jäi terassille siitä touhusta merkiksi.


      • hullulle.kyyttiä

        Mitkä kaikki?

        havaintoinaan, että pääosa Lahden vammoista on ollut pinnallisia teräaseella aiheutettuja vammoja.


      • luetunymmärtäminen
        hullulle.kyyttiä kirjoitti:

        Mitkä kaikki?

        havaintoinaan, että pääosa Lahden vammoista on ollut pinnallisia teräaseella aiheutettuja vammoja.

        Eihän ne kaikki pinnallisia ole vaan osa syväkin, mutta kaikki veitsellä tehtyjä pistoja, annulistille liian vaikeaa tajuata?


      • Veitset

        Muutaman piston syvyys oli 20cm ja lavastusveitsen terän pituus 15cm? Toisaalta lattialla ollut veitsi ei ole voinut olla tekoveitsi ,sillä ohut huojuva terä ei voi upota helpolla jos ollenkaan syvälle. Veitsi oli siten lavastusta. Oikea jämäkkä pistoveitsi puuttui veitsitukista ja poliisit eivät sitä löytäneet. Veitsi ilmestyi kyllä uuden kodin veitsitelineeseen. AA ei ilmoittanut veitsen "löytymisestä" se nyt vaan oli muiden tavaroiden seassa??


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2861
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2031
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe