23.9.2017 alkaa

23.7.2017

raamatussa mainittu 7 vuotinen ahdistuksen aika. Koemme. tänä aikana Ilmestyskirjan profetioitten tapahtumat. Kolmannen maailmansodan, antikristuksen nousun, pedon merkki tulee pakolliseksi, että ilman sitä et voi ostaa tai myydä mitään. Merkin saamiseksi sinun on ensin myytävä sielusi kumartamalla saatana, niinkuin saatana yritti tehdä jo sen Jeesukselle erämaassa,uskovaisten vainot,Jeesuksen tulon harmagedonille ja kaikki muut ilmoitetut asiat mitä raamatussa sanotaan.

19

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Åouyrrfg

      Näköjään syksy saapuu pimeine öineen.Mene hoitoon...kiitos.

    • Jotainalkaataitapahtuu

      Kirjoitapa nettiin tai youtube tubeen 23.9.2017

    • nytjoalkoi

      Nyt jo alkoi tapahtua,puolukat kypsyy,lehdet tippuu puista,järvien vedet jäähtyy ja isännät ei saa viljoja puitua,kun on niin märkää.

    • Radikaalia
    • kinkkuseksiä

      Saako tänä vuonna joulukinkkua? Onko rahaa kinkkuun edes? :(

      • seon.666

        No ei saa, saat lopunajan pöytään. Pässiä, kippurasarvet. Aika äkäinen.


    • harmageddon

      Aloittaja puhuu asiaa.

    • Mielikuvitusta

      Oletteko nähneet Jeesuksen ja saatanan. Aloittajakaan ei ole nähnyt jeesusta ja saatanaa. Vastoinkäymisiä elämässä tapahtuu ja ollaan pyytämässä taivaan henkilökunnalta apua . Mielikuvitus hahmoja joita palvotaan.

    • Netistälöytyytietoalisää

      Nytpä ei ollut kyse mielikuvituksesta, vaan siitä, että 23.9.2017 tietyt tähtikuviot ovat ensi kerran 7000 tuhanteen vuoteen noin 2000 tuhatta vuotta sitten kirjoitetun Ilmestyskirjan mainitsemissa kohdassa josta pitäisi alkaa viimeinen vuosiviikko raamatun mukaan.

      • jänöjussiloikkaa

        Planeetat ei edelleenkäään ole tähtiä, vaikka raamattu niin väittäisi. Tosin raamatun mukaan jäniskin on märehtijä....


      • Erä.Eetu
        jänöjussiloikkaa kirjoitti:

        Planeetat ei edelleenkäään ole tähtiä, vaikka raamattu niin väittäisi. Tosin raamatun mukaan jäniskin on märehtijä....

        Jänis syö ruokansa kahteen kertaan ja on nykyluokituksen mukaan puolimärehtijä.


      • opettaja69-

        Näin ei ole. Vain märehtijöillä on PÖTSI. Jäniksellä ei ole, vaikka syökin omaa paskaansa kuten tekee mm. koirat.


      • Riistamiess
        opettaja69- kirjoitti:

        Näin ei ole. Vain märehtijöillä on PÖTSI. Jäniksellä ei ole, vaikka syökin omaa paskaansa kuten tekee mm. koirat.

        Noin heikoilla tiedoilla ei kannata tulla tänne pollastelemaan.


      • vähänfaktaa

        Perustele väitteesi.

        Märehtijöillä on neljä mahaa: pötsi, verkkomaha, satakerta (lehtimaha) ja juoksutusmaha.

        Näin ei ole jäniksillä. Taidat olla joku niuvasta karannut vajakki, jolla jäi jopa peruskoulu kesken.


      • heheheeeeeeheeeee

        Juurikin noin.

        Märehtiminen tarkoittaa sitä että eläin syö ensin ruoan, ja se menee "pikkumahaan", jonka jälkeen se tavallaan oksentaa sen takaisin suuhunsa, pureskelee, nielaisee ruoan ja se menee "isoonmahaan". Kani/jänis ei märehdi, se syö umpisuolipapanat saadakseen niistä tarvittavat vitamiinit. Paskansyönti ei siis todellakaan tarkoita märehtimistä eikä sillä ole mitään tekemistä märehtimisen kanssa. Jänis on jyrsijä, mutta ilmeisesti metsämiehet nurmeksessa eivät vielä tätä "uutista" ole oivaltaneet. Kuten ei paljon muutakaan.

        Perseeseen osaavat kyllä toisiaan ampua.


      • Jänis.muka.jyrsijä
        heheheeeeeeheeeee kirjoitti:

        Juurikin noin.

        Märehtiminen tarkoittaa sitä että eläin syö ensin ruoan, ja se menee "pikkumahaan", jonka jälkeen se tavallaan oksentaa sen takaisin suuhunsa, pureskelee, nielaisee ruoan ja se menee "isoonmahaan". Kani/jänis ei märehdi, se syö umpisuolipapanat saadakseen niistä tarvittavat vitamiinit. Paskansyönti ei siis todellakaan tarkoita märehtimistä eikä sillä ole mitään tekemistä märehtimisen kanssa. Jänis on jyrsijä, mutta ilmeisesti metsämiehet nurmeksessa eivät vielä tätä "uutista" ole oivaltaneet. Kuten ei paljon muutakaan.

        Perseeseen osaavat kyllä toisiaan ampua.

        Vai on jänis nyt jyrsijä. Taisi sinulta jäädä koulu kokonaan käymättä. Sinulle on varmaan hirvikin jyrsijä kun se jyrsii talvella monien puiden kuoria.


      • kakkapylly69691

        Jäniksestä en tiedä, mutta sinä taidat olla vajakki, latvalaho. Ja sulla on paskat housuissa.


    • SpiritusFortis1

      Joko useita on alkanut ahdistaa? Tässähän on jo useita päiviä mennyt? Eikö riitä raha enää kaljaa, ja ahdistaa, kun joutuu kiljua tekemään?

    • hieman.asiatietoa

      Ranskalainen Morot havaitsi 1882, että kaniinit nauttivat jopa 90 prosenttia päivittäisestä ravinnostaan toiseen kertaan. Eräässä jonkin aikaa sitten ilmestyneessä julkaisussa Ivan T. Sanderson sanoo jäniksestä: ”Niiden ruoansulatusmenetelmä on meidän mielestämme hyvin erikoinen. Tämä ei koske yksin Leporidae-heimoa [jänikset, kaniinit], vaan kuten nykyään tiedetään, myös monia jyrsijöitä. Kun kuivan talvirehun sijasta on saatavilla tuoretta vihreää ruokaa, eläimet hotkivat sitä ahnaasti ja sitten ulostavat sen puoliksi sulaneena ympäri pesäänsä. Jonkin ajan kuluttua jätökset sitten syödään uudelleen, ja prosessi voi toistua useamminkin kuin kerran. Näyttää siltä, että vain täysikasvuiset kaniinit toimivat tällä tavalla.” (Living Mammals of the World, 1955, s. 114.)

      Eräät brittitiedemiehet tarkkailivat huolellisesti kaniinien elintapoja tarkkaan valvotuissa olosuhteissa, ja heidän tutkimustuloksensa ilmestyivät julkaisussa Proceedings of the Zoological Society of London (1940, 110. vsk., s. 159–163). Seuraavassa on lyhyt kuvaus siitä, kuinka jänis nauttii ravintonsa uudelleen: Aamiaiseksi syöty tuore ruoka kulkee mahalaukun läpi ohutsuoleen ja sivuuttaa mahansuuhun jäävät palloset, joita on n. 40–50 g ja jotka olivat siellä jo tuoretta ruokaa syötäessä. Ohutsuolesta aamuateria siirtyy paksusuolen umpinaiseen alkuosaan eli umpisuoleen ja jää sinne joksikin aikaa. Päivän mittaan palloset laskeutuvat, ja suolisto sulattaa niiden sisältämän bakteeriproteiinin. Saapuessaan paksusuoleen ne ohittavat umpisuolessa olevan aineen ja jatkavat matkaansa lynkkysuoleen, missä liika kosteus imeytyy pois ja muodostuu tuttuja kuivia papanoita, jotka poistuvat elimistöstä. Kun kiertokulun tämä vaihe on päättynyt, umpisuolen loppupäähän varastoitunut aine siirtyy seuraavaksi lynkkysuoleen, mutta kaikki kosteus ei imeydykään siitä pois, vaan tullessaan peräaukkoon se on koostumukseltaan melko pehmeää. Se on pallosina, ja kutakin pallosta ympäröi sitkeä limakerros, joka estää niitä tarttumasta toisiinsa. Nyt kun nämä palloset tulevat peräaukkoon, jänis ei tiputakaan niitä pois, vaan se koukistuu kaksinkerroin ja ottaa ne suuhunsa ja varastoi ne mahansuuhun seuraavan aterian syömiseen saakka. Erikoinen jaksottainen kiertokulku on tällä tavalla päättynyt, ja suurin osa ruoasta on kulkenut toisen kerran ruoansulatuskanavan läpi.

      Tri Waldo L. Schmitt, Washingtonissa (D. C.) sijaitsevan Smithsonian Institutionin eläintieteen osaston pääintendentti, kommentoi näitä havaintoja ja kirjoitti: ”Ei näytä olevan minkäänlaista syytä epäillä eri työntekijöitten antamien selostusten oikeaperäisyyttä, että jänikset tavallisesti varastoivat puoliksi sulanutta ruokaa umpisuoleen ja että tämä joutuu sulatettavaksi uudelleen kulkien toisen kerran ruoansulatuskanavan läpi.” Lisäksi hän huomautti, että tässä on selitys ”jänisten ilmiömäisen suurelle umpisuolelle toisten imettäväisten umpisuoliin verrattuna”.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2606
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1143
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1042
    Aihe