Onko kokemusta Integraatioteatteri Baltzarista?

Näyttelemään

Kiinnostaisi muuten, mutta hämmentää, kun kuvissa ja videoissa on vain nuoria kauniita tyttöjä ja vanha ukko niiden kanssa näyttämöllä. Missä pojat tai muut miehet on? Onko toi ihan ok juttu?

10

2946

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PeppinaSillasto

      Mä olin mukana Integraatioteatteri Baltzarin 2015-2016 produktiossa Synti. Mies joka kuvissa ja videoissa näkyy on teatterin ohjaaja Veijo Baltzar, joka itse oli viime vuoden produktiossa myös näyttelemässä. Integraatioteatteriin hakee aina tosi paljon naispuolisia ja tosi vähän poikia. Mulle se proggis oli mun elämän upein kokemus ja mahdollisuus. Oon oppinut niin paljon että sitä on vaikea edes tajuta. Onnistuin omalla innostuksella pysymään porukassa produktion jälkeenkin ja nyt oon töissä Integraatioteatteri Baltzarin tuottajalla, Luovan kulttuurin yhdistys Drom ry:llä! Ja se jos mikä on varmaa että tämmöstä paikkaa ei oo toista. Paikkaa, jossa se miten pitkälle pääset riippuu täysin omasta itsestä ja motivaatiosta ja jokaisella on mahdollisuudet auki.

      • Lambi

        Tää vastaus tulee vähän myöhässä, mutta jospa jollekin toiselle olisi apua.

        Alkuperäinen kirjoittaja, olet oikeassa. Kyseessä ei ole ihan normaali ohjaaja ja produktiot, Baltzar haluaa aina näytellä itse nuorten (hyvin nuorten) naisten rakkauden kohdetta. Erittäin kyseenalaista koko touhu. Kehotan pysymään hyvin kaukana. Itse olin yhdessä produktiossa mukana, mutta koska en ole naiivi tyttönen vaan jo aikuisempi nainen, lopetin harkoissa käymisen lyhyeen kun tajusin mistä asiassa on kyse:

        ”Veijo Baltzarille tuomio hovioikeudesta
        Turun Sanomat 22.10.1999

        Helsingin hovioikeus tuomitsi kirjailija Veijo Baltzarin ja Teatterikorkeakoulun entisen suunnittelijan virkavelvollisuuden rikkomisesta 30 päiväsakkoon. Helsingin käräjäoikeudessa miehet selvisivät tuomiotta.

        Baltzar ja suunnittelija olivat syytteen mukaan käyttäneet virkamiesasemaansa väärin houkuttelemalla ympäripyöreillä lupauksilla kolme nuorta naista osallistumaan Tampereen teatterikesään suuntautuvalle matkalle.”


      • Anonyymi

        Aloittaja voisin nyt kertoa myös sen totuuden mitä tässä ei ole kerrottiin,samoin ne tytöt ,jotka eivät uskaltaneet edes antaa haastattelua hesarille ,voisivat tulla vaikka nimimerkillä esille ,ja kertoa mitä todella tapahtui ja mitä he pelkäävät?
        Baltzarin tapahan oli pitää yksittäis lähentelyjä ja painottaa ,ettei näistä saa puhua läheisille ,eikä poikaystäviä ole olemassa ,jos meinää päästä taiteilija uralla tähdeksi ,jopa jollekin jos ei useamallekkin luvattu tehdä Suomen nuoresta tytöstä Marilyn Monroe!
        Ei voi olla pelkää lähentelyä ja henkistä syrjinnän kohteeksi joutumista ,kyllä on muutakin niin panssari autolla ja 9 muuta poliisiautoa tunkeutuu Baltzarin miljoona taloon !


    • Netnein

      Näkyy toiveissa olevan avoin suhtautuminen. Avoimuus on hyvä asia monessa asiassa, mutta tässä tapauksessa olisin varuillani. Nuorena on helppo olla ylpeä avoimuudestaan. Sitä on helppo käyttää myös manipuloinnin keinona. Aina välillä vierelle tarvittaisiin myös niitä tylsiä tavallisia aikuisia, jotka kertoisivat, että kaikki avoimuus ei ole hyvästä., vaan tiukat rajat on pidettävä. Kritiikkini ei kohdistu mihinkään ihmisryhmään, vaan henkilöön.

      Uskomatonta, että sama tyyli jatkuu kuin vuosia sitten. Paljon lupauksia ja tavoitteena jotain muuta.

    • Pysykää kaukana tästä porukasta. Meno on muuttunut kai yhä oudommaksi. Kuvat puhuvat puolestaan. Mikähän mahtaa olla syy, että poikia ei kiinnosta?!

    • Anonyymi

      Puhun Integraatioteatterissa mukana olleena. Olin mukana teatterin musiikkiproduktiossa ja kokemus oli elämäni parhain. Baltzarin opetusmetodit tukivat henkistä kasvuani, kehittivät itsetuntoani sekä -tuntemustani. Baltzar on Suomen parhain ohjaaja. On harhaluuloa ajatella prokkiksen mainosvideoiden perusteella, että Baltzar jahtaisi naisia. Se on hölmö ajatus. NAISETHAN JAHTAAVAT HÄNTÄ!

      • Anonyymi

        Taas syyllistetään naisia ja uhreja viettelystä. Voipi olla joillekin myönteinen kokemus riippuen siitä miten ohjaaja-auktoriteetti kyseiseen nuoreen naiseen tai tyttöön suhtautuu. Liian monta kipeää tarinaa vuosien varrella tullut. Missäs ne upeat proggikset nyt viipyvät? Onhan se kiva silti ” harjoitella ” yhdessä.


      • Anonyymi

        Ja yllätys yllätys "integraatioteatterissa mukana olleena" puhut Veijo Baltzarin sanoin: vanhan miehen, jonka omasta mielestä naiset jahtaavat häntä. Kuitenkin tilanne on jo vuosikausia ollut toisin. Hän kulkee sukulaismiehensä tai avustajiensa kanssa etsimässä nuoria tyttöjä milloin mistäkin ja narsismissaan pitää yllä mielikuvaa itselleen ja ympäristölleen, että häntä jahdataan ja hän on haluttava. Uskoo, että kaikki maailman tytöt haluavat tähtinäyttelijöiksi, houkuttelee, lupailee, manipuloi ja on ilmeisen usein saanut kyytipoikana juuri mitä on halunnut.


    • Anonyymi

      Jos ei ole vielä selvää mikä pervo tämä Baltzar on, niin kannattaa lukea räppäri Mercedes Bentson kirjasta Ei koira muttei mieskään mikä tämä Veijo on miehiään. Tässä on keisarin uudet vaatteet efekti menossa: näytelmänsä, teatterinsa ja muu kulttuurihöpinänsä ovat täyttää p*skaa, mutta rasistin leiman pelossa kukaan ei uskalla sanoa ääneen, että kaikessa on taustalla vaan pervoilu.

      • Anonyymi

        No nythän kannattaa lukea Hesarin kirjoituksessa ( 24.11. ) onhan ukko ?
        Sieltä löytyy tämän kulttuuri neuvoksen tarina 18 "tytön" kertomana ,ja eihän tuo loppuviikolla tapahtunut pidätys kymmenen poliisiauton voimalla ,taida olla ihan pikku juttu ja tämä romaani ohjaajan pidättäminen sekä ainakin toisen hänen " sihteerinä " esiintyneen naishenkilö osalta ,molemmat olivat SDP n ehdokkaina eduskuntavaaleissa 2015 ,tukijoiksi oli innostunut mm Tarja Halonen , Paavon Lipponen, ja Antti Rinne !
        Aika korkeaa tukea , kun lisätään Liisa Jaakonsaari ynm vihervasemiston eliittiä !
        Eli ei kokemusta muuten kuin tämänhetkinen media tiedotusta seuraten ,mutta ihmettelen missä tässäkin on kysymys kokonaisuudessaan , ei voi kuin ihmetellä SDP n touhua !


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1347
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe