lopun enteilyä

1098765

Tekisi mieli oksentaa.. Ei haluttaisi tehdä yhtään mitään. Ei mennä töihin, ei tehdä puuduttavia kotiaskareita. Maata vain sängyssä. Mutta arkea on pakko pyörittää. Vaimoni yli kymmenen vuoden ajalta, (olemme naispari) haluaa mennä joka paikkaan nykyään yksin. Ihan minne vaan kunhan pääsee ilman minua. Mä itse en liiku missään juuri. Töissä. Kotona. Harrastukseni on kotona. Hän hakee aktiviteetteja millä pääsee pois täältä. Kehtaa vielä haukkua etten muka päästä häntä mihinkään vaikka jatkuvasti ramppaa jossain. Vuorotyöläisenä hän on poissa öisinkin. Ja silloin harvoin kun on vapaata yhdessä, hän haluaa mennä. En ole tervetullut, vaikka haluaisin osallistua. Hän ei ehkä ymmärrä kuinka paljon olen yksin ja kaipaan hänen seuraa. Ehkä mun pitäis hankkia oma elämä niinkuin hän on sanonut. Mutta eikö meillä pitäisin olla yhteinen elämä? Tarkoittiko hän että oma elämä ilman häntä? Seksiä harrastimme viimeksi yli puoli vuotta sitten, hänen syntymäpäivänä. Otin asian puheeksi ja hän ei kuulemma sitä tarvi. Eikä munkaan tarvisi kuulemma olla niin yliaktiivinen... niin.? En tiedä mitä tekisin. Rakastan häntä mutta tunnen olevani orja. Poljettu. Mitäänsanomaton. Rahantuoja talouteen.. Haluiaisin että kaikki olisi niinkuin ennen.. Intohimo on kai joillakiin vain sen hetken aikaa pysyvää.. Vai olenko minä se syypää, enkö osaa mukautua arkeen, tylsään sellaiseen. Onko se tällaista?

5

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sivusta_seurannut

      Yhdellä pitkäaikaisessa liitossa olleella sukulaispariskunnalla on ollut juuri samanlaista kipuilua. Mies menisi joka paikkaan yksin ja nainen on kotona suurimman osan ajasta. Saattaa naiselle ilmoittamatta olla tuntejakin asiointireissuillaan. Miehelle ei sovi mikään matka tai yhteinen tekeminen, mitä nainen ehdottaa. Nainen taas syyttää miestä siitä, että hänellä on sosiaalista elämää myös sellaisten ystävien kanssa, joita nainen ei tunne. Intiimielämästä en tiedä.

      Mielestäni on vain yksi vaihtoehto: nostatte kissan pöydälle, puhutte selvällä suomenkielellä mitä kumpikin haluaa ja tarvitsee suhteelta; itseä ja toista vähättelemättä. Sitten katsotte, että ovatko tarpeenne ja toiveenne yhteensovitettavissa vai eivät. Kaikkein tuhoisinta on kuluttaa aikaansa onnettomassa suhteessa. Voi hyvinkin olla että rehellinen, syyttelemätön keskustelu puhdistaa ilmaa ja suhteenne parantuu jälleen. Tai sitten ei. Mutta sekin on parempi todeta kuin jatkaa vuosikausia kaunan ja pettymysten keräämistä.

      Joka tapauksessa ei kannata lyödä hanskoja naulaan yrittämättä parantaa tilannetta. Voimia teille.

    • intohimoelää

      Voi ei. Kuulostaa kurjalta.
      Minusta parisuhde on sitä, että mennään joskus yksin ja tavataan vaikka omia kamuja, mutta y l e e n s ä tehdään, mennään ja touhutaan yhdessä.
      Ja intohimo.. liki vuoden yhdessäolon jälkeenkin se on ja pysyy. Mä en kestäisi jos sitä ei olis. Kerta viikossa ei vieläkään riitä meille.
      Mitä jos nostat kissan pöydälle ja kysyt mikä mättää? Meillä kun on vain tämä yksi elämä ja se pitäs elää niin, että on itselläkin hyvä olla.

      • reality_check_is_real

        Liki vuoden??? Tule kertomaan samaa 10v päästä jos olette silloin yhdessä. Tämä ei ollut ilkkumakommentti mutta vuosi on todella lyhyt aika verrattuna aloittajan parisuhdevuosiin. Vuosi tai pari voi mennä suunnilleen pupuillen puskissa toisen kanssa mutta kun arki tulee jossain vaiheessa ryminällä niin sitä ei jotkut kestä ja tulee turhia eroja, kun halutaan löytää toinen huuma perään.
        Toivon tietysti ettei teille niin tapahdu ihan heti.


    • DtMartin

      Anteeksi, kun saatan kuulostaa tylyltä tässä hieman kiireessä kirjoitetussa viestissäni. Mietin kuitenkin sellaista, että eikö olisi helpointa yrittää nyt ainakin tässä vaiheessa panostaa siihen omaan elämään. Alkaisit sinäkin käydä enemmän jossain kodin ulkopuolella. Olipa se kuntosali, lenkkipolku, kirjasto, työväenopiston kurssi tai mikä vaan. Ehkä vaimosi on aistinut masennuksesi? Hae itsellesi psykiatrista apua, jos tilanne on niin hankala. Jos tilanteesi luisuu huonompaan suuntaan, se vaikeuttaa suhdettanne entisestään. Yritä hankkia itsellesi lisää sosiaalisia suhteita. Netinkin kautta voi löytää tuttavia, mutta parasta olisi tutustua ihmisiin live-elämässä. Minua kiinnostaisi tietää tilanteestanne paljonkin. Haluaisin esimerkiksi kuulla vaimosi kertomuksen tilanteesta. Lisäksi minua kiinnostaa, miten kotityöt on teillä jaettu. Entä teettekö mitään kotitöitä yhdessä? Syöttekö yhdessä? Kuinka usein vietätte kahdenkeskisiä koti-iltoja? Mitä silloin teette?

      • Kerrohan___

        Miksi sinua kiinnostaa muiden elämät? Eikö sinulla itselläsi ole omaa elämää vai onko muiden elämien tonkiminen työtäsi?


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe