Turhapaikanhakijat ostoksilla meidän verorahoilla

Alma-Hyysäri

Saksassa turhapaikanhakijoita ja monicoloreita vastustava oikeistopopulistinen puolue on nousemassa maan kolmanneksi suurimmaksi puolueeksi 15% kannatuksella. Kyllä kansa Saksassakin tietää. Jämsän Auvilasta saatava turhapaikanhakijat pikaisesti pois koululaisten riskien minimoimiseksi. Pihlajalinnan musta pakettiauto kuskaa Auvilasta turhapaikanhakijoita Lidliin kauppaan, kun muilla paikkakunnilla nekin ajot työllistävät kyseisten paikkakuntien taksiautoilijoita. Näin saa Pihlajalinna maksettua osaltaan parempaa osaketuloa omistajilleen, kun on oma "taksi" talon puolesta. Kauhavalla 9-vuotias turhapaikanhakija vei puukon kouluun... erotettiin koulusta heti... mutta kun hyysäri-Suomessa ollaan, niin taida tulla kuin semmoinen iltapäivän mittainen koulusta erottaminen.

31

516

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kivipankin-suojeluskunta

      Tekisivät edes ostoksia, mutta kun hakkaavat meidän verorahoja Lidlin pelikoneisiin.

      • Upeata

        Sinne hakatut rahat ovat vapaaehtoista veronmaksua, koska veikkauksen tuotoista jaetaan 53 % opetus- ja kulttuuriministeriölle, 43 % sosiaali- ja terveysministeriölle ja 4 % maa- ja metsätalousministeriölle, joten sehän on hyvä, jos pelikoneita pelaavat.


      • kuka.mina.olen

        Hallintokulut taitaa viedä puolet liikevaihdosta. Veikkauksessa ei olla huonoilla palkoilla, kuten valtion monopoliyrityksissä muutenkaan. Veikkaus tukee paperittomien monikulttuurisuutta eli rikoksia kansalaisia ja sen yhteiskuntaa vastaan. Paperittomuus on avain Kela Goldin saamiseksi.


    • vitunmulkut

      Ja vellaa kaikki salaatit niillä tautisilla karvakäsillään, ylimieliset paskat vielä viskoo niitä ruokia.

    • Mummo-92-v.Okskulma

      Tulisikohan se Pihlajalinnan musta pakettiauto kuljettajineen hakemaan minutkin kerran viikossa kauppaan täältä Okskulmalta? Ihan mikä viikonpäivä tahansa käy. Saisi tuoda kauppareissun jälkeen minut vielä ostosten kanssa takaisin kotiin. Jos kerran ulkomaalaisia noin hyvin palvellaan, niin miksi ei minua, syntyperäistä suomalaista?

    • Arabianlawrence

      Kaivelevat neniään ja muniansa ja sit ei muuta ku hedelmiä ja vihanneksia räpläämään. Sitähän tuo on ......likasta sakkia.

    • Pettynyt__

      Ette te suomi24 -ihmiset sen parempia ihmisiä ole.

      • Anti-vasemmisto

        Ja kyllä muuten ollaan, varsingin kun verrataan Vasemmistoliiton tyyppeihin.


    • äläTrollaaJooko

      Mitäääääääää mun rahoilla?! Vittu selvisi syy siihen miksi mun pankkitili on aina nolla ne on ne vitun turvikset jotka sen käy aina tyhjentämässä vaikka joka päivä talletan huomattavan summan rahaa sinne..

    • Kotimaata-Kohti
    • veronmaksaja-00

      Ai meidän verorahoilla...?
      Aloittaja taitaa olla huolissaan omasta sossu-palkastaan.
      Älä pelkää, kyllä me kunnon ihmiset tehdään töitä että saat sinäkin huilia, vaikka et hengenvaarassa olekaan.

      • veronmaksaja-64

        Uskomattoman stereotypinen kommentti suvakilta. Olisiko jo aika keksiä jotain uutta?


      • ampiaispesä
        veronmaksaja-64 kirjoitti:

        Uskomattoman stereotypinen kommentti suvakilta. Olisiko jo aika keksiä jotain uutta?

        Mitäs uutta sulla olisi tuoda tähän keskusteluun? Mitään muuta kuin näitä alituisia samoja stereotypioita. Keksi nyt sinäkin jo jotain muuta.


      • Märkä1

        Olisi edes verorahoista mutta kun kyse on lainarahasta!!!


    • puhdistus-käyntiin

      Tänään Itä-Helsingissä klo 14 aikaan 60 monicoloria tappeli keskenään. Vesureita ja golfmailoja oli näillä turhapaikanhakijoilla lyömäaseina. Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan peräti 80% Ruotsin poliiseista on jo täysin kyllästynyt paikallisiin no-go alueisiin, sekä jatkuvaan useita vuosia kestäneeseen vääntöön maahan saapuneiden monicolorien kanssa. Mieluusti vaihtaisivat kokonaan ammattia.

      Suurpääoma haluaa näitä paperittomia geeniperimän parantajia, tyhjäntoimittajia ja turhapaikanhakijoita aina vaan lisää Suomeen, koska siinä on suurpääoman hyville tuloille varma kohde, joille saadaan myönnettyä lainoja korkeilla koroilla. Ei lainan antajaa kiinnosta pätkääkään se, että monicolor jättää velkansa maksamatta. Kyllä suurpääoma ottaa moniosaajalta maksamatta jääneen velan valtion suosiollisella avustuksella suomalaisten veronmaksajien verorahoista.

    • neekerinaivoilla

      Laitetaan mamut maan johtoon.
      sit menee niinkuin pitääkin..
      alkuperäisväki orjuuteen.

    • Merkkelknjohdolla

      Tshekin tasavallassa kaikki puolueet vastustavat muslimien maahanmuuttoa, Suomessa poliitikot Kokoomuksen johdolla haluavat nuolla vain saksalaisten persettä. Suomi ei osallistunut holocaustii.
      Suomella ei ole vastuuta Afrikan, ja Lähi-Idän maiden riistosta, Suomella ei ole ollut siirtomaita, Suomi ei ostanut halpaa öljyä Iranista ja Irakista, kuten Yhdysvallat ja Iso-Britannia.
      Yhdysvallat ja ja Iso-Britannia kieltäytyvät ottamasta muslimaahanmuuttajia.
      Suomi haluaa vain miellyttää Saksan Kristillisdemokraatteja. Suomi on kuin piesty koira, mikä haluaa miellyttää isäntäänsä saksalaista kristillisdemokraattia.
      Kokoomuksen ohella on myös Keskustapuolue lähtrnyt Sipilän johdolla samaan nuolentaan.
      Koska Suomen porvarit ymmärtävät, että Suomi ei ole Saksa?

    • tunkelo

      Täällä on se onkelma että persut jauhaa paskoo Auvilasta sen yhen kouhon joholla ja esim tuo huumehomma on jo nyt räjähtänyt käsiin Jämpsäsä ja mosahtaa oikein kunnolla vielä. Saatte nähä. ei ole auvila ja mamut mitään sen rinnalla pahanteon, ryöstöjen, pahoinpitelyjen, ilkivallan, luettelo loputon. Ei tahdo löytyä nuorista työväkeä edespersruikille. Ja ei kukaan sano, kirjoita , pierase sanaakaan. Vaan mamu sitä, mamu tätä. Miten voi olla noin tapioita. Jos tarttuisi edes tuohon asiaan ponnekkaasti niin äänisaalis triplaantuisi helposti. Kahen vuoden kuluttua viimeistään näette. Seuraan asiaa tosi tarkasti työssäni.

      • tietoalöytyyåå

        Sinä varmaan tarkoitit tampioita? Huume- ja pilleriongelma tulee olemaan tosi vakava ongelma, ellei ole jo nyt. Siinä monet vanhemmat tulemaan kysymään itseltään: "miksi ei tehty mitään???" en itse ja ennen kaikkea virkavalta". Kyllä poliisien pitäisi suhtautua vakavasti näillä sivuilla annettuihin vihjeisiin autosta ja rekkarista, syntyperästä jne. Olisi helvetin paljon halvempaa ja tehokkaampaa ennaltaehkäisyä kuin nykyinen 5 km/h ylinopeusvalvonta. Voihan ***** näitä typeryyksiä koko sokeassa virkamieskunnassa. Ehkä he pääsevät helpommalla näin, tai on oma lehmä ojassa, kuten aarniolla. Pilleri ja huumeongelmien karua todellisuutta on voinut jo pitkään seurata National G. kanavalla, joka ilta klo 23.00 kanavalla 20.
        Tulee koko ajan lähemmäksi Jämsää ns. "moni kulttuurisuuden " lisääntyessä. Minulla ei ole henkilökohtaisesti enää mitään menetettävää, toivon, että te muut otatte kaikki huumeisiin ja pillereihin liittyvät kirjoitukset vakavasti, etenkin poliisit,


      • tunkelo

        Tää ei tartte eikä liity monikulttuuria, ihan paikallisia kalpeanaamoja ja pahasti masentuneita nuoria. Tulee niitten taskuissa ja autoissa kotioville kamaa. Nää turvapaikanhakijat ovat pelastus työtätekeviksi vielä.


    • kulttuuri-rikastuu

      Saksan kristillisdemokraatit ja Rusakko on jo päättäneet, että tulevat Jämsän Äijän jälkeläiset kulkevat pojat polvihousuissa ja sandaaleissa, sekä tytöt kaapu päällänsä. Sekä tytöillä, että pojilla on talttahampaat ja makkarahuulet.

      • tunkelo

        tääkin on parempi tulevaisuus jopa heille itsellekkin kuin narkkari höyrypäät. Menkää hei katteleen tonne kylille


    • Bugama

      Muutama sukupolvi vielä niin ollaan kaikki saman näköisiä. Sitähän ne haluavat, rajattomuuden lisäksi.

      • Eimuuteta

        Kyll` mää ja mun kaverit meitaan pysyä ihan omannäköisinå ihan hamaan loppuun eikä me nytkään olla kaikki samannäköisiä.


    • millonpalautukset

      Hyvä että alkaa pakkaset. pysyy rotat kolossa.

      • Hyvälupaus

        Muista sitten pitää lupauksesi ja pysyä kolossasi.


      • Hetipalautukset

        millonpalautukset kyllä tarkoitti juuri sua ja sunkaltaisia äklöjä!!! Heitäs nyt jotain ilmaan niin ehkä vastaan, ehkä en.


    • niin-sitä-pitää

      Sandaaliporukalle alkaa tulemaan Euroopassa kohta ahtaammat oltavat, kun joka maassa Persujen sisarpuolueet on jo nousseet vaalivoittajien joukkoon.

    • eineikäätäälläpörrää

      Jo joutaakin lähteen, ja vie nuo Jämsän rumat Suvakki-ämmät mukana.

    • Suuntajatkuu

      OECDn tutkimuksen mukaan maksetaan "etuisuuksia" 4,4 kertaa enemmän matuille kuin suomalaisille. Näistä Italiaan uusista tulleista vain 2,65% oli oikeasti avun tarpeessa, loput ovat vain ilmaisen ikuisen täyshoidon takia.
      Saa arvata mitä viriilit matu-urokset ovat tulleet täältä hakemaan.

      Tottakai matuja lisää tulee Jämpsään.....

    • Pelleilyä

      Juhlapaikanhakija laskelmoi, että "kristittynä" häntä ei voida palauttaa muslimimaahan.

      Tuollainen pelleily on sekä turvapaikkajärjestelmän että uskonnon rienaamista!

      Mutta sitähän vasemmistoliberaali valtaeliitti muutenkin harjoittaa...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      359
      4121
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1536
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      62
      1515
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1350
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1321
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1319
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      201
      1296
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1200
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1194
    Aihe