apua en selviä elää yksin 58v hylätty

uppoan

Auttakaa! Olen 58v eronnut nainen .hylätty vauvana. Aina turvaton paitsi toisen kainalossa ja suhteessa. Olen kiltti ei mielisairautta. Lapsuuden trauma. 20v liitossa Mies löysi uuden naisen. Ammatti auttajat ei pysty auttamaan. Tarviin kumppanin. Onko joku samassa tilanteessa.? Yritin itsemurhaa tyska niin suuri. Sukulaiset ei auta. Eikä sairaala. Tarviin rakkautta ja läheisyyttä ja turvaa. Keho huutaa läheisyyttä vapisen pelosta kamala ahdistus. Sielun kumppani.?

5

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ffhkt

      Kumppaniksi en nyt muutu mutta sen neuvon että liikunta on parasta psyykelääkettä. Ehkä se kumppanikin tulee lenkillä vastaan.

      • uppoan

        Jaksan just elää kun vanha isä 92v asuu mun kanssa talossa. Pelkään kun se päivä tulee että hän jättää minut. Auttakaa että jaksan elää tule minun rinnalle dit romahdan taas.


    • joelämäänähnyt

      Sama kohtalo. Äiti ja isä menivät aivoon kai vain minun vuokseni. Äiti oli etäinen ja samoin isä ei osannut olla vanhempi. Etsin turvaa nuorena ikäistäni vanhemmasta poikaystävästä, josta tuli sitten aviopuolisoni, petturi koko ajan. Minullakin oli teininä ja vielä nuorena aikuisena valtava sylin ja toisen ihmisen rakkauden tarve ja se täyttyi kun Jumala ohjasi minut töihin NL:ttoon. Siellä oli minua vanhempia pariskuntia jotka paijasivat, kuljettivat käsikoukkua keskellään ja antoivat fyysistäkin hellyyttä (ei liittynyt mitään seksuaalista, se vaistosi ja tunsi). Jotenkin minulla täyttyi tuo lapsuuden rakkauden ja kosketuksen nälkä jota paisti olin jäänyt vauvana ja taaperona, kun äiti ei pitänyt sylissä.
      Ymmärrän että sain nuo hellyyden puutteet hetkittäisinä tilanteina siellä sillä eihän aviopuolison rooli ole olla toiselle puuttuva vanhempi vaan toimia tasavertaisena kumppanina rinnalla. Varmaan mies ei jaksanut olla minulle jonkinlainen korvikeisä vaikka seksisuhteemme toimikin mutta en osannut olla aikuinen nainen hänen miehisyydelleen vaan jonkinlainen teinikakara.
      Nyt olen 61-vuotias ja olen elänyt sinkkuna reilut 20 vuotta. En koe tarvitsevani turvaa ja suojaa toisen kainalosta vaan yhteys ja toimiminen ystävien kanssa riittää. Paras turvallisuutta antava voima on usko Jumalaan ja rukous. Tiedän että Taivaallinen Isä on nyt minun turvani, isäni ja tarpeitteni täyttäjä ja en elä toisten kautta vaan toisten kanssa ja rinnalla. Ihmiset ovat meillä vain lainassa: puoliso, ystävä voi lähteä, muuttaa, dementoitua ja kuolla.
      Ainakin minun on hyvä elää näin ilman kumppania, lapsia ja ei minulla ole elossa enää montakaan verisukulaista. Ymmärrän jotenkin missä tilanteessa olet ja jos se ero on vielä tuore tapaus.
      Jos haluat kirjoittaa minulle.

      [email protected]

    • asiat.järjestyvät

      Aloin itse käydä seurakunnan tilaisuuksissa vaikka en ole uskovainen (enkä kuulu kirkkoon edes).
      Jonnekin oli päästävä ihmisten lähelle. Tuska ja turvattomuus lieveni vähän. Koska asun kaupungissa on mahdollisuus kierrellä myös kirppareilla, toreilla, ostoskeskuksissa ja ihan missä vaan missä edes näkee ihmisiä, vaikka läheisyyttä en ole löytänyt. Se lieventää kuitenkin vähän yksinäisyyden tuntua ja pelkoja ja antaa mahdollisuuden joskus jutella jonkun kanssa, ehkä tutstuakin.
      Olet paniikissa ilmeisesti ? En ole psyykenlääkityksen kannattaja, mutta jjoku lievä rauhoittava voisi olla tilapäisesti paikallaan ? Niistä on vaan vaikea päästä irti. Tulee riippuvaiseksi.
      Toivon, että löydät muun ratkaisun, löydät itsesi ihmisten pariin !

      Olen myös soittanut kriisipuhelimiin, kun tuntuu että sekoan.
      Oletko jo ollut keskustelemassa psykiatrisen hoitajan kanssa terveyskeskuksessa ?
      Kymmenen kerran sarja voisi auttaa vähän.
      Ei se "maailmoja avaa", mutta saisi purkaa ahdistustaan, se auttaa.
      Eikö sairaalasta ohjattu sinua terapiaan tai autettu mitenkään eteenpäin ?

      Yritä ottaa ihan rauhallisesti. Asioilla on tapana järjestyä.

      • EI erikois trauma lääkäri pysty auttaa harvinainen tapaus jätetty vauvana 7 kk pahin aika


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5989
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      517
      3703
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      185
      3535
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2734
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2479
    6. 279
      2141
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1573
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1472
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1419
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1200
    Aihe