Isäpuolen unohtumaton aamu, osa 4

story69

Isäpuoli vastaa tytölle hurmion saadessa otteen: “On aivan ihanaa kosketella sun pimppiä”. Mies hautaa kasvonsa tytön pitkiin hiuksiin ja haistaa sekä vuosien takaisen tutun että uuden, aikuisen naisen tuoksun. Samalla hän varovasti kuljettaa sormeaan tytön häpykummulla ja klitoriksella.

Hetken hyväilyjen jälkeen katseet kohtaavat ja syntyy jonkinlainen äänetön sopimus ja yhteisymmärrys: Tämä on nyt meidän juttu. Kaunista ja herkkää. Avointa ja turvallista. Tämä on myös tuhmaa, rivoa. Väärin ja himokasta.

Isäpuoli siirtää tytön hetkeksi käsivarren mitan päähän itsestään ja nauttii kauniista vartalosta. Hän siirtyy sitten lähemmäksi, nostaen vuorotellen molempia rintoja, suukottelee niitä ja imaisee muutaman kerran pystyjä nännejä. Sitten hän ohjaa tytön sängylle ja jatkaa rintojen hyväilyä.

Isäpuolen kaikkialle antamat suukot siirtyvät vatsalle ja lantiolle, sitten muutama pitkä pusu lantion ja reisien taipeisiin. Hetki sitten syntyneen sanattoman sopimuksen turvin tuntuu jo lähes luontevalta puhua joko helliä tai tuhmia. “Voi mikäs se täällä on?”, isäpuoli hymyilee silitellen häpykummun päällä olevaa pientä karvatupsua. “Taitaa olla iskän lempiherkku!”. Tytön reidet avautuvat entuudestaan hänen huokaistessaan “Voi maista sitä, iskä”.

Hellät suukot muuttuvat hiljalleen yhä painavammiksi ja välillä koko vaon poikki kulkee aistikas nuolaisu. Tyttö avautuu, työntäen itseään lähemmäksi ja isän kieli käy yhä syvemmällä. Lopulta mies painaa kokonaan kasvonsa tytön jalkoväliin, loiskuvien nuolaisujen ja maiskahtavien suukkojen saattelemana. Tytärpuoli kurottaa välillä ottamaan kiinni iskän hiuksista ja painaa häntä itseään vasten. Yhä kiihottuessaan hän hyväilee itsekin klitoristaan. “Tuosta iskä, tuosta saa painaa vieläkin kovemmin”, hän neuvoo. Isäpuoli tekee työtä käskettyä ja painaa huulillaan vahvoja suukkoja osoitettuun paikkaan. Välistä hän imaisee klitorista ja häpyhuulia suuhunsa.

Isäpuoli nousee seuraavaksi kontalleen tytön viereen, siirtyen hetkeksi hellävaraisempaan sormihyväilyyn. “Miten haluat että jatketaan kulta”, hän kysyy. Nyt tyttö ei tahdo saada sanaa suustaan, mutta elehtii käsillään kuvaavasti. Isäpuoli tulkitsee ääneen: “Haluatko että työnnän sormen sun sisälle?”. Tyttö nyökkäilee, tasailee hengitystään ja saa lopulta nielaisten kuiskattua “Joo”.

Isäpuoli kumartuu ja jatkaa klitoriksen hyväilyä suullaan. Toisen käden sormet hakeutuvat ahnaasti odottavaan kosteaan vakoon, toinen käsi hakeutuu satunnaisesti rinnoille. Hän työntää sormensa tytön sisälle hitaasti ja vetää sen vielä varovaisemmin takaisin. Uudestaan sisään ja nyt sormi jo hieman koukistuu päästessään perille, antaen painetta sekä G-pisteen että klitoriksen suuntaan. Sormien liike muuttuu nopeammaksi ja nopeammaksi. Toisinaan liike pysähtyy sisälle ja silloin kaikki sormet ja koko kämmen tuovat lämpimän paineen koko hävyn alueelle. Tyttö painaa lantiollaan innokkaasti vastaan.

Isäpuolen suu ja sormet tekevät yhteistyötä, välillä vuorottelevat. Tyttö nostaa silloin tällöin kädet kasvoilleen, painelee kiihkoissaan poskiaan ja puree sormiaan. Sitten hän antaa voihkien tutun merkin, taputtamalla toisella kädellään karvatupsunsa päältä. Isäpuoli ottaa molemmat kädet käyttöönsä. Nyt toisen käden sormet voivat vapaasti hinkata lujasti klitorista, toisen käden sormien edelleen välillä käväistessä tytön sisällä. Tyttö tarttuu hiuksiinsa, painaa tyynyä kasvoilleen ja saa näin tukahdutettua alkavia kiihkon huudahduksia. Hän puristelee rintojaan ja hengittää kiihkeään tahtiin.

“Iskä”, hän huohottaa. “Älä lopeta… jatka… ja puhu mulle...tosi tuhmia.” Isäpuoli tiukentaa vielä otettaan, työntäen toista kättä nyt myös tytön kaarelle kohoavan alaselän ja pepun alle. Tytöstä tuntuu kuin, koko lantion alueella häärisi kiimainen pyörremyrsky. “Oi sä olet kiimainen ja seksikäs”, isäpuoli sanoo. “Iskä pitää sua hyvänä, eikö? Tuntuiko hyvältä kun nuolin sun pimppiä?”. “Tuntui”, kuuluu henkeä haukkova vastaus.

“Entä tämä? Entä tämä kun iskä työntää sormia sun sisään?”. Myönteinen ynähdys. “Mä luulen että sä laukeat pian kultapieni”, iskä jatkaa. “Noin, nauti täysillä. Oi, se on iskän oma ihana tyttö ja pimpsa, vai mitä? Sitä on niin ihana hieroa, se on maailman kaunein pimpero”. Tytön kädet puristuvat nyrkkiin ja hän melkein kohoaa sängyltä työntäessään lantiota ylöspäin isäpuolen käsittelyssä. Mies auttaa tukemalla ja nostamalla pepusta, painamalla toisella kädellä vastaan sormet pimpissä. Hän tuntee pitävänsä käsissään maailman ihaninta asiaa.

Sitten tytärpuoli pidättää äkisti hengitystään ja nytkähtää muutaman kerran. Tyttö jäykistyy hetkeksi paikoilleen isäpuolen käsiin. Lopulta pääsee syvä uloshengitys ja koko vartalo rentoutuu orgasmin hiljalleen hellittäessä otettaan. Isäpuoli laskee tytön patjalle ja antaa vielä suukon tupsulle. Hymyillen hän siirtyy silittelemään tytön hiuksia ja poskia. Isäpuoli antaa kevyen suukon poskelle. “Oikeesti, vain tällainen aamupusu mun piti sinulle käydä antamassa”.

0

2228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        86
        6133
      2. Haistoin ensin tuoksusi

        Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
        Ikävä
        24
        2566
      3. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        28
        2073
      4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        63
        1817
      5. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        12
        1631
      6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        5
        1418
      7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        9
        1337
      8. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        14
        1331
      9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        7
        1269
      10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        14
        1213
      Aihe