Kokemuksia Suzuki Burgman 200

santtu.1975A

Onko kenelläkään vielä kokemusta Suzukin Burgman mallistoon 125cc ja 400 cc mallien välille viime vuonna tulleeseen uudesta 200cc. mallista? Kyseinen pyörä näyttäisi olevan Thaimaassa suhteellisen laajasti myynnissä (ja ilmeisesti myyneen kokoluokassaan ihan hyvin) sekä vuokrattavana.

Osaako kukaan verrata pyörää vaikkapa Honda PCX125/150 (jota löytyy lähes jokaisesta Thaimaan vuokraamosta joilla on hiemankin isompi valikoima pyöriä) taikka Yamaha NMAX malleihin, jotka mittojensa puolesta ovat selkeästi pienempiä (Akselivälissä eroa kyseisiin pyöriin 10-12cm. ja painoissa eroa noin 35kg.) ja itselle taasen hyvin tuttuja kulkupelejä Thaimaasta.
Taikka sitten verrata vaikka Honda Forza 300 malliin joka onkin taas mittojensa puolesta selkeästi isompi pyörä (a pyörä mistä en ikinä ole laajemmin välittänyt sen huonohkosta ajettavuudesta johtuen, mutta isompien pyörien valikoiman vähyyden vuoksi joutunut useampaan kertaan sellaisen vuokraamaan.

Tuota Burgmanin 200cc mallia on kehuttu useassa paikassa ja kerrottu sen olevan selvästi isompaa 400cc mallia parempi ajettava sekä käsiteltävä eikä tuota moottoria (18.1hv) ole ei mitenkään alitehoiseksi (ainakaan yksi päällä ajettaessa) mainittu, mikä taasen on ollut kritiikki muuten kehutun 125cc mallin kohdalla.

3

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Naismotoristi30v

      Olet eka viritetyllä kyykkypyörällä ajava henkilö, joka on niin kiinnostunut skoottereista, että päädyt siitä kokemuksia kysymään thaimaan matkailjoilta motoristien sijaan, että minä kyllä oudoksun tuota mielenkiintoasi varsinkin kun on tiedossa vielä tuon mielenkiintosi kohdistuvan vuoristoon, jonka varmasti 99,9 % motoristeista ajaa mieluiten moottoripyörällä.

    • santtu.1975A

      No, lähdetään siitä, että nuo Suzukin burgman malliston 125cc ja 200cc mallit eivät kuulu Suomen tuontiohjelmaan ja Euroopassa muutenkin niiden kohde maat ovat suhteellisen pienilukuiset (päämarkkina-alue kyseisellä mallistolla on Englanti). Isoimmat markkinat mallistolla ovat Aasian suurkaupungit. Eli kotimaisilla "motoristeilla" kyseisistä malleista tuskin kauheasti kokemusta on.

      Toisekseen, nuo Suzukin Burgmannin 125cc ja 200cc mallit valmistetaan juurikin Suzukin Thaimaan tehtaassa, ja ovat kohtuullisesti hinnoiteltuina paikallisesti (suhteessa vaikkapa Japanista tuotaviin malleihin) joten niitä myös esiintyy Thaimaassa suhteellisen runsaasti.

      Ja tosiaan Thaimaasta (chiang mai) reilun viikon päästä alkavalle reissulle kulkupeliä vuokraamassa. Ja uskoisin että saan reissussa ajaa sen tyylisellä pyörällä kuin haluan ja mitä Chiang main vuokraamoista löydän. Yamahan T-Max olisi ykkösvaihtoehto reissuun, mutta sitä ei vaikuttaisi Chiang Main vuokraamoista löytyvän (Pattayalta tai Phuketista niitä kyllä löytyisi) joten vaihtoehtoja kartoitan ja tuo 200cc Burgman noussut yhdeksi vaihtoehdoksi nettitutustumisen perusteella, jos olisi varustettu noin 30hv. Moottorilla, niin valinta olisi siinä, mutta tuo lievä "alitehoisuus" ainakin paperilla mietityttää.

      Tosin, Pohjois-Thaimaassa väki reissaa jopa ihan normaaleill, perus 125cc skoottereilla, joten ei sekään mahdotonta vaikuta olevan.

      Kuten olen sanonut, automaattivaihteinen skootteri etsinnässä vuokralle jos asiallisen löydän, jos en, niin sitten menen noihin "ei skootteri" vaihtoehtoihin.

      • Naismotoristi30v

        Anteeksi jos koit kommenttini negatiiviseksi.

        Esitin mielipiteeni henkilölle joka on ilmoittanut suomessa ajavansa viripalikkakyykyllä, enkä ole eläissäni tavannut kyykkymotoristia, joka noin äärettömän paljon on kiinnostunut mopoista automaattivaihtein.

        Toivottavasti löydät mieleisesi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe