Homelite se paras moottorisaha

Nuoripuuseppä23v

Ostin viimeviikolla Motonetista Homelite HCS3455B (MADE IN U.S.A) Moottorisahan klapihommiin ja miksei vaikka puusepän töihinkin. jo 4 tankillista ajettuna ja hyvin käy, kukkuu vieläkin ja olen tyytyväinen, en voi muuta sanoa kuin hyvää ja suositella. ja tehoa ja kierroksia löytyy sahasta aivan uskomattoman paljon Hinta oli suht edullinen 129€ Jättäkää ne kiinalaiset moottorisahat hyllyyn ja OSTAKAA AMERIKKALAINEN HOMELITE! SE ON HYVÄ!

29

5406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kjjlkkjhlkjghgyuk

      Kiinasta nuokin tulee vaikka paketissa lukisi jotakin usa satuja. Jos on parempi kuin jöngköping ei ole kovin paljoa.

      • Anonyymi

        miul on hajotettuna yks vanha homelite'''puran ja putsailen. tää on kanadalaine peli ....saas sit nähhä miten on kokoamisen laita,,,kuha saan purettuu pillunpäreiks....tw. kilju kalle


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        miul on hajotettuna yks vanha homelite'''puran ja putsailen. tää on kanadalaine peli ....saas sit nähhä miten on kokoamisen laita,,,kuha saan purettuu pillunpäreiks....tw. kilju kalle

        Olipas siinä taitavasti naamioitu aktivointi aloitus. Lisää näitä toivoo viskisieppo.


    • nuoripuuseppä23v

      Tai no ainakin aina mainostetaan että nuo homelitet on amerikkalaisia, mut kaikki nää välttämättömät sahan osat voi olla todennäköisesti peräisin Kiinassa valmistettu, mut epäilen vahvasti että koko vekotin on ainakin koottu Amerikassa. Mutta aikas toimiva peli kuitenkin, kuin taas tuo meikäläisen edellinen saha Einhell joka oli jo täysin susi jo entisestään mm. Ei meinannut millään käynnistyä ja kun se käynnisty niin saattoi joskus sammuakin lämpimänä ja ei meinannut ottaa kierroksia, mutta kunnes lopulta Einhell päättikin leikata kiinni. Joten en jaksanut vaivautua sitä korjaamaan, eikä hädin tuskin minkäänlaisia varaosiakaan olisi Einhelliin löytynyt, joten päätin heittää einhellin menemään, paitsi tarpeelliset ja ehjät osat ja otin kuitenkin talteen siitä Einhellin raadosta, jos joku sattuisi tarviimaan ja päätin sit ostaa tuon Homeliten ja nyt olen siihen valintaani tyytyväinen.

      • satunnaissahailia

        Hyvä jos on toiminut, tietysti neljä tankillista ei vielä paljon kerro sahan kestävyydestä. Veikkaan että vian sattuessa pienkoneliike suhtautuu tuohon sahaan samoin kun kaikkiin muihinkin Kiinalaisiin eli ei ota korjattavaksi? Tietysti jos korjaa itse.
        Kyllä niistä iso summa jopulta tulee kun ostelee halpoja sahoja jotka toimii pari kuukautta. Lopulta on hylly täynnä halpoja rikkinäisiä sahoja ja niiden hinnalla olisi ostanut jo laatusahan.


    • Theseppäsepänsepänseppä

      Kyllä homelite on hyvä saha. Melkein sain naiselta piparia kun kävelin sen kanssa kylällä oli niin vaikuttunut.

      • Anonyymi

        missä päin...tv ,,kilju kalle


    • JormaJormampiJormin

      Laitteessa on 2v takuu.

    • Sahasana

      Kannattaa ostaa ihan vaan oikee saha pääsee halvemmalla ja kestää sahata joku 50cc stiili tai husku stiilis on enemmän voimaa

    • Näin_se_oikeasti_menee

      Näin se Made in xxxxx merkintä noissa muissakin tuotteissa menee. Ikeassa oli juustohöylä myynnissä hintaan 2 € ja paketissa luki Made in Sweden.

      Juustohöylä on tehty Kiinassa ja myyty Ruotsiin hintaan 20 cent / kpl. Ruotsissa höylä pakataan myyntipakkaukseen ja kustannuksia tästä tulee 30 cent / juustohöylä. Koska tuotteen hinnasta muodostuneista kustannuksista suurin osa on syntynyt Ruotsissa, niin se oikeuttaa laittamaan tuotteeseen Made in Sweden merkinnän.

      Noin se menee noissa nykyisissä Homelite moottorisahoissakin (ja monessa muussakin tuotteessa). Kiinassa osat halvalla tehdään ja kun saha lyödään nippuun USA:ssa, niin jos kasaustyö jenkeissä maksaa enemmän mitä sahan osat, niin voidaan laittaa myyntipakkaukseen merkintä Made in U.S.A

      • A3-LeMans

        Noin se menee Audillakin. Moottorit valmistetaan ja kasataan Unkarissa Audin moottoritehtaalla. Kun koko auto lopulta kasataan nippuun Saksassa länsimaisella työvoimalla, niin kasaustyö maksaa enemmän mitä auton osat. Näin voidaan merkitä Audiin Made in Germany.


      • tekeminen_ratkaisee

        Tietenkin, onhan se ihan kirjaimellisesti tehty amerikassa.


    • Made-in_ROC

      Tämäkin aloitus on lähinnä hyvä vitsi, kuvastaa aloittajan asiantuntemusta

    • kaamosmies

      No ehkä Homelite oli paras viisikymmentä vuotta sitten. Xl-12 malli oli metsätyölläisten suosiossa, hintaa sahalla oli muistini mukaan vuona-66 sellainen 700 markkaa. Sitten tuli muotiin Raket joskus kuuskytluvun lopulla. Homelitella menin eka kerran savottaan ei tunnettu vielä kypärää ei mitään suojaimia, mittakeppi aikaa.

      • tallessa_vieläkin

        6/63 oli viimeinen hyvä Homelite.


    • lankkusahuri

      Aito amerikkalaista Homelite Super Miniä sai vielä 70- 80-luvun vaihteessa.
      Pelkästään sillä tiedolla aloitus on hyvä vitsi!
      Koska tulee seuraava tämän tason moottorisaha aloitus?

      • mitähänseuraavaksi

        älä nyt. on siinä hooämmässä sentään walbro kaasutin


      • kaamosmies

      • hotterhomelite

      • kaasuttaja

        Kaasua kaasua. Kunnolla kaasua.


    • Anonyymi

      Onko kiinassa koottu echo, dolmari, makita, poulan yms parempi kuin kiinassa koottu kiinalainen. Samat tehtaat toimivat kuitenkin alihankkijoina näillä.

      • Anonyymi

        On ne parempia. Tehdään merkin vaatimuksien mukaan.


      • Anonyymi

        Kyllä kiinassa tehty merkkikone on yleensä aina parempi. Koska se on suunniteltu länsimaisten toimesta alusta loppuun asti. Teho/painosuhde, sahan osien laatu, millaisia käytetää myös laadunvalvonta.

        Kiinalaiset ei osaa edes kopioida kunnolla ( feikkisahat) kaikessa on eroa.

        50cm 2.5-3hv kiinalainen saha painoi yli 6kg ilman laippaa ja ketjua yhdessä suomalaisessa kaupassa kun katsoin ja kokeilin, mahdoton murikka.

        Stihlin 72cm kuution moottorisaha ms 462 jossa 6hv painaa 6kg.
        dolmar 7900 78.5cm tehokas ja kevyehko noin 6.3kg


    • Anonyymi

      Kiinassa tekevät näitä lohkoja / sylintereitä muutamiin eri stihl ja husqvarna sahoihin. Lohkot kasattu joissa pytty paikallaan, hutzl.com

      https://www.huztl.net/Engine-Motor-For-Stihl-MS200T-020T-MS200-Chainsaw-Crankcase-Cylinder-Piston-Crankshaft-1129-020-1202,-1129-020-2601,-1129-020-2903,1129-030-0400-p228228.html

      40 dollaria suomessa verot. Samaa myy joku tori.fi 149eur joka on karkeasti ylihintainen. Sanoilla

      " Tilkkeet tähän niin taas on uudenveroinen Saha. " mikä ei pidä paikkaansa vaan saha on huonompi kuin alkuperäinen ehjä käytetty paljon sahattu.

      Niissä on huonommat laakerit, kiertokanki = väljää enemmän kuin alkuperäisissä

      Sitten se sylinteri on erilainen kuin alkuperäinen vaikka ms 200 mahle. Kanavat voivat olla erilaisia, erilainen puristus kun männän ja palotilan reuna yläkuolokohdassa isommalla välillä.


      " Tilkkeet tähän niin taas on uudenveroinen Saha. " mikä ei pidä paikkaansa vaan saha on huonompi kuin alkuperäinen ehjä käytetty.

      Isoin virhe on vaihtaa alkuperäinen sylinteri pois vaikka siinä olisi alumiinia männästä lämpöleikkauksen takia ja laittaa kiinalainen tarvike paikalleen. ( polttoaine, laihalla / ilmavuodolla sahattu )

      Ehjiä lohkojakaan ei tarvitse vaihtaa, alkuperäisiä laakereita saa edullisesti.

      Omien kokemusten mukaan sen saa 95% kaikista puhdistettua ja pytty taas kuin uusi. Alkuperäinen mäntäkin on erilaista alumiiniseosta kuin nämä tarvikkeet = kestää pidempään kulumatta ja lämpölaajenee vähemmän.

      • Anonyymi

        Totta.itsellä oli kiinni palaneita sahoja 4kpl.parist.a tuli ok hoonaamalla ja parissa oli syvät urat eli ne meni roskiin. Sitku laitto uuden chinese pytyn ja männän hintaan 18 e niin kanavat ja puristusuhde piti ns. Laittaa kohilleen.
        Lopus niistä meni kampiakseli vituis kun paljon sahattu ja timmi pytty.
        Eli kulunut on kulunut.


    • Anonyymi

      Hypistelin aitoa kiinalaista kaupassa ja yllätyin. Olihan se muovisen oloinen mutta valu ja muoviosat näyttivät päälleppäin oikein nätiltä. Tuossa oli laippa ja ketju lisäksi oregon, ja walbron kaasari. Ehkä niilläkin on tuotantoa kiinassa.

    • Anonyymi

      80-luvulla isä osti Homeliten...se kai sahasi ookoo muttta jos kuumana sammutti, niin ei lähtenyt käyntiin.

    • Anonyymi

      Oli jo aika nostaa tämä aloitus vaikka esimerkiksi näiden keskustelujen asiantuntemuksesta...

      • Anonyymi

        Homieen voit luottaa
        In Homie we trust


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      415
      4604
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      247
      2294
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      70
      1710
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      161
      1462
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      309
      1399
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1147
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      140
      1131
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      79
      1103
    9. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1085
    10. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      985
    Aihe