Kuukaisittainen päivitysohjelma

galaxyj

Ohjelmisto- ja tietoturvapäivitykset
Last Update date : 2016.08.01

Samsung pitää kuluttajien tietojen yksityisyyttä ja tietoturvaa äärimmäisen tärkeänä asiana. Globaalina mobiililaitemarkkinoiden johtajana pyrimme olemaan edelläkävijöitä myös tässä asiassa. Pyrimme jatkuvasti tehostamaan ohjelmisto- ja tietoturvapäivitysten käsittelyä yhteistyössä ohjelmistotoimittajien, mobiilioperaattorien ja kuluttajaryhmien kanssa.

Jos sinulla on (uusi) Samsung-älypuhelin, haluat varmasti tietää miten toimimme. Miten kauan älypuhelimesi saa ohjelmistotukea? Ja mistä tiedät, että laitteesi saa tietoturvapäivityksen, jos haavoittuvuuksia havaitaan?

Selitämme mitä voit odottaa Samsung-laitteiden päivityksiltä.

Saako puhelimeni ohjelmistotukea?

Verkkosivustomme (www.samsung.com) tuotesivuilta löydät kaikista viimeisten kahden vuoden aikana julkaistuista tuotteista tiedon siitä, miten kauan annamme laitteelle ohjelmistotukea kuten bugikorjauksia ja tietoturvapäivityksiä. Jos Androidista löytyy bugi tai tietoturvahaavoittuvuus, Google tekee sitä varten korjaustiedoston. Testaamme tällaisen korjaustiedoston mahdollisimman nopeasti ja lähetämme sen edelleen yhteistyökumppaneillemme (mobiilioperaattoreille). Lähetämme korjaustiedostot edelleen vasta kun olemme varmoja, että laitteet vastaavat tiedoston asennuksen jälkeenkin korkeita käyttäjäystävällisyyden ja tietoturvan vaatimuksiamme.

On mahdollista, että tiettyjä päivityksiä ei tarjota laitteellesi. Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että laitteesi tekniset ominaisuudet eivät riitä ohjelmistopäivityksen tukemiseen (liian vähän RAM- tai ROM-muistia tai hidas prosessori), tai siitä, että laitteesi suorituskyky heikkenisi merkittävästi päivityksen takia. Siksi teknisiltä ominaisuuksiltaan paremmille laitteille tehdään päivityksiä todennäköisemmin. Lisäksi on mahdollista, että tietyt laitteesi ohjelmisto- ja laitteistotoimittajat eivät enää tarjoa tukea, jota tarvitaan päivityksen toteuttamiseksi. Teemme parhaamme tarjotaksemme päivityksiä niin monille laitteille kuin mahdollista.

Emme voi luvata, että tarjoaisimme laitteellesi aina viimeisimmän version Android-käyttöjärjestelmästä. Ohjelmistotukijakson aikana pyrimme kuitenkin päivittämään viimeisimmät Android-versiot niin monille laitteille kuin mahdollista.

Jos laitteeni voi saada ohjelmistopäivityksen, kuinka nopeasti saan sen?

Kun ohjelmistopäivitys on saatavana ja se on käynyt läpi tiukat laatutestimme, se laitetaan levitykseen mahdollisimman pian. Tarkemmin sanottuna aika riippuu useista tekijöistä, kuten päivityksen kiireellisyydestä ja monimutkaisuudesta, laitteista joita päivitys koskee sekä päivitettävien laitteiden määrästä. Lisäksi päivityksien prioriteeteissa huomioidaan markkinasegmentti (kalliimmille laitteille tulee yleisesti ottaen päivitykset muita aiemmin) sekä miten paljon tietyn mallin laitteita on myyty. Suuremman käyttäjäryhmän käytössä oleville laitteille tulee päivitys aiemmin.

Kuukausittainen päivitysohjelma

Samsung käynnisti lokakuussa 2015 maailmanlaajuisesti kuukausittaisten tietoturvapäivitysten jakamisen tietyille laitteille, kuten Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 Edge, S6 Edge , S5, Note 4 ja Tab S2. Tällä hetkellä selvitetään mahdollisuutta toteuttaa neljännesvuosittaisia tietoturvapäivityksiä muille laitteille. Ilmoitamme asiasta tällä sivustolla.


Stage Fright

Tietoturvahaavoittuvuuksia voi valitettavasti ilmetä kaikenlaisissa ohjelmistoissa ja niitä löytyy joskus myös Android-käyttöjärjestelmästä tai muista puhelimilla käytettävistä ohjelmistoista. Olet ehkä kuullut viime vuoden aikana haavoittuvuudesta nimeltään Stage Fright. Tietoomme ei ole tullut ilmoituksia tapauksista, joissa Samsung-puhelin olisi hakkeroitu Stage Frightin avulla. Joka tapauksessa Samsung-laitteiden suojaaminen tältä tietoturvahaavoittuvuudelta on meille tärkeä prioriteetti.

Ilmoitamme sivustollamme (www.samsung.com) kunkin laitteen osalta onko niille toimitettu päivitys Stage Fright 1.0- tai 2.0-versiota vastaan ja jos ei, milloin kyseinen päivitys on odotettavissa. Näitä tietoja päivitetään ajoittain. Kun Stage Frightin kaltaisia kriittisiä uusia tietoturvahaavoittuvuuksia löytyy, täydennämme tuotesivujemme tietoja ja ilmoitamme, milloin tietoturvapäivityksiä on luvassa.

samsung galaxy j 3 2017 android 7.0 androidin tietoturvakorj. taso 1. kesäkuu 2017

sivua ei oo vuoteen päivitetty prkle

0

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        57
        5630
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        23
        3567
      3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        28
        1692
      4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        207
        1690
      5. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        91
        1156
      6. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        28
        1119
      7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        49
        917
      8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        259
        846
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        71
        829
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        35
        828
      Aihe