Mikä minua oikein vaivaa?

RaskeenmäenHetero

Tämä kiusallinen vaiva on muodostunut kohtuuttoman suureksi ongelmaksi elämässäni. Olen ruvennut näkemään unia alastomista, öljytyistä kahvakuulamiesten vartaloista. Joka yö sama uni, viikkoja putkeen. En varmasti ole homo! Vaimo herättää minut usein öisin kesken itkunsekaisen painajaisen ja kylmä hiki on ehtinyt kastella tyynyn märäksi. Mistä ihmeestä nämä jatkuvat painajaiset voivat johtua? Tämän vaivan takia normaali rakkauselämä vaimon kanssa on muuttunut mahdottomaksi, kun kesken tositoimien nuo painajaisunet palaavat herkästi mieleeni ja normaalisti niin hanakasti myrkkyä sylkevä kuningaskobra valahtaa aivan veteläksi!

Pitääkö tässä tosiaan turvautua jonkun MTK:n poppamiehen tai seksuaaliterapeutin apuun? Toivoisin asiallisia vastauksia!

4

1359

  Vastaukset

  • Ghaanassa nipsaisesta pienestä pipulistasi kärjen pois ja vaiva lähtee sillä. Voit jatkaa harhaista elämääsi sen jälkeen täysillä.

  • Punainen mylläri hirtä itsesi

  • Tautisi on äärimmäisen paha ja oikukas.Hoitona voisi olla tiikeribalsami.Pesäpalloilijat käyttää sitä myös lihasvaivoihin.Sipase päähän jonkin verran,niin sen päähän.Luulis tehoavan.VAROITUS älä mene bastuun.

  • punainen mylläri on pahin kommunisti viher vassari tänne kirjoittelee jotenkinhan se aika saatava tämän sian kulumaan samalla kun nauttii sossun masseista

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   140
   8751
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   243
   7541
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   280
   1806
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   61
   970