Mikä minua oikein vaivaa?

RaskeenmäenHetero

Tämä kiusallinen vaiva on muodostunut kohtuuttoman suureksi ongelmaksi elämässäni. Olen ruvennut näkemään unia alastomista, öljytyistä kahvakuulamiesten vartaloista. Joka yö sama uni, viikkoja putkeen. En varmasti ole homo! Vaimo herättää minut usein öisin kesken itkunsekaisen painajaisen ja kylmä hiki on ehtinyt kastella tyynyn märäksi. Mistä ihmeestä nämä jatkuvat painajaiset voivat johtua? Tämän vaivan takia normaali rakkauselämä vaimon kanssa on muuttunut mahdottomaksi, kun kesken tositoimien nuo painajaisunet palaavat herkästi mieleeni ja normaalisti niin hanakasti myrkkyä sylkevä kuningaskobra valahtaa aivan veteläksi!

Pitääkö tässä tosiaan turvautua jonkun MTK:n poppamiehen tai seksuaaliterapeutin apuun? Toivoisin asiallisia vastauksia!

4

1353

Vastaukset

  • Ghaanassa nipsaisesta pienestä pipulistasi kärjen pois ja vaiva lähtee sillä. Voit jatkaa harhaista elämääsi sen jälkeen täysillä.

  • Punainen mylläri hirtä itsesi

  • Tautisi on äärimmäisen paha ja oikukas.Hoitona voisi olla tiikeribalsami.Pesäpalloilijat käyttää sitä myös lihasvaivoihin.Sipase päähän jonkin verran,niin sen päähän.Luulis tehoavan.VAROITUS älä mene bastuun.

  • punainen mylläri on pahin kommunisti viher vassari tänne kirjoittelee jotenkinhan se aika saatava tämän sian kulumaan samalla kun nauttii sossun masseista

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.