kaupungin pitää juopoille ja rähisijöille

veronkiertäjä

Onko tarkoituksellista kaupungin pitää juopoille ja rähisijöille oikein penkkiä auringossa seinustalla Mellilän lopetetun kaupan seinustalla? Siinä kuulee ohikulkijat arvostelut ja koululapset pelkäävät bussista tullessaan paikkaa. Mekkala näytti olevan jo aamusta tänään 25.9. vahvan viinin höystämänä melkoinen ja uho ohikulkijoille.

12

195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maksanverot

      Lauantaina siinä illalla oli kylän "kerma" ja mopohäiriköt kokoontuneet. Äänisaastaa oli ja mökellys kuului korviin ottavana vielä täällä Nahkurintielläkin. Virkavalta siihen ei näyttänyt ottavan kantaa.

    • Loimaatanäkyvissä

      Kaupunki elävöitti keskuspuistoa miljoonalla eurolla.
      Puiston valloitti itselleen sama "juoppokööri" kuin ennenkin.
      Tarpeensa, ulosteet ja virtsat, he tekevät puskien juurelle.
      Näin ainakin tänään toripäivänä. Koirat sentään peittävät jätökset, nämä kaljaveikot eivät piittaa sellaisesta.

    • isoperästä

      Tämä Mellilän paikkahan on oikein, sekä aurinkokatoksella, että sadesuojalla varustettu. Kello 13 näytti istuvan penkillä kolme miestä viinapulloineen, kaksi rupatteli autosta heille, yksi kuseskeli seinustalla ja kaksi kevytmoottoripyörää väänsi rakennuksen ympäri kilpaa ja takapyörällä ajellen. Oikein idyllinen kylänraittipiste kuolevalle paikalle!

    • serppe

      MITÄ JÄRKEÄ MAHTO OLLA SIJOITTAA TORIIN MILJOONA. SAMAT VOIMISTELULAITTEET OIS VARMAAN URHEILUKESKUKSESSAKIN JA TORILLA NÄKYY NYT VAAN PIKKULAPSET NIISSÄ RIMPUILEVAN, KUIN PALJON MAHTAA KATUHANKEKIN MAKSAA

    • bossanooooovaaa

      Perinteet ovat pitkät. Mellilän kunta jo osti hirsihuvimahan siihen Paloaseman tien kulmaan juopoille ja nuorisolle ilon paikaksi. Siitä on vain vaikeampi seurata kyläraitin tapahtumia pankissa, kirjastossa, kaupassa ja muuten, joten olikin jo aika saada ihmisläheinen ote asioihin.

    • Fasseymies

      Kaikille kyläläisille tarpeellinen bussiodotuskatos vietiin pois, kun yksi ainoa laitakylän mies kauppamatkoillaan siinä istui kaljalla. Nyt odotetaan sateessa, jos se bussi tulisi. Uhoajat on rauhoitettu tien toiselle puolen.

    • pohdittavaa

      On Loimaan kaupungin ja koko yhteiskunnan vika, ettei se alunperinkään ole halunnut laittaa työllisyysasioita kuntoon esim. palkkatyötä jakamalla tai laajentamalla julkista sektoria. Täten syntyy erilaisia huono-osaisia väliinputoajia. 3 miljardia on laitettu maataloustukeen ja 4 miljardia yritystukiin. Paljon on rahaa myös laitettu isoherrojen suojatyöpaikkoihin ja viinahöyryisiin matkoihin.

      • marinajatkunee

        Tosiasia on se, että Loimaalla on kaikki asiat hoidettu suhteellisen hyvin. Tilastokeskuksen mukaan Loimaa sijoittuu kaikissa tilastoissa kuntavertailussa puoleen väliin. Se on tylsää, mutta totta. Täällä on kaikki keskinkertaista . Työttömiä, syrjäytyneitä, laiskoja, yritteliäitä, hyviä ja huonoja poliitikkoja, liian suuri julkinen sektori, toimiva hyvä-veli verkosto kuten kaikkialla yhteiskunnassamme.
        Tukimiljardit yhteiskunnassamme menevät suurimmaksi osaksi meidän kaikkien yhteisekseksi hyväksi: koulutukseen, terveydenhuoltoon, kehitysapuun, sosiaali etuuksiin ja työttömyyden hoitoon.
        Elintarviketuotantomme on vain yksi pieni palanen, mutta tärkeä.


      • sdfatweq
        marinajatkunee kirjoitti:

        Tosiasia on se, että Loimaalla on kaikki asiat hoidettu suhteellisen hyvin. Tilastokeskuksen mukaan Loimaa sijoittuu kaikissa tilastoissa kuntavertailussa puoleen väliin. Se on tylsää, mutta totta. Täällä on kaikki keskinkertaista . Työttömiä, syrjäytyneitä, laiskoja, yritteliäitä, hyviä ja huonoja poliitikkoja, liian suuri julkinen sektori, toimiva hyvä-veli verkosto kuten kaikkialla yhteiskunnassamme.
        Tukimiljardit yhteiskunnassamme menevät suurimmaksi osaksi meidän kaikkien yhteisekseksi hyväksi: koulutukseen, terveydenhuoltoon, kehitysapuun, sosiaali etuuksiin ja työttömyyden hoitoon.
        Elintarviketuotantomme on vain yksi pieni palanen, mutta tärkeä.

        Yritystuki menee yritykseen, joka jakaa sen omistajilleen pääomatulona. Miten se menee koulutukseen ja terveydenhoitoon? Minä en löydä Loimaat niistä tilastoista (tilastokeskuksen) juuri keskipaikasta, vaan häntäpäästä tai kärjestä, kun on kysymys kurjuudesta tai tyhmyydestä.


      • Tilastoteivätvalehtele

        Harmi että yksinkertaisetkin asiat voivat olla joillekin niin ylivoimaisen vaikeaa ymmärtää.
        Tilastokeskus jakaa koko ajan tilastoitu tietoa. Yritä tutkia niitä sivuja uudestaan.


    • mediaanikunta

      Se, että Loimaa on kuntavertailussa keskimääräinen muuttotappiokunta, ei paljon auta. Muuttotappio osoittaa sen, että asiat on hoidettu huonosti. Myös tarpeelliset peruspalvelut ovat huonoja. Virkamiehiksi Loimaalle jäävät vain ne, jotka eivät muualle kelpaa. Tarvittaisiin uudenlaisia johtajia.

    • Masseymies

      Miten on Mellilässä nyt auringonottopenkki ollut kansoitettuna? Poikani ajoi siitä illalla ohi, kertoen, että vain yksi oli nuokkunut paikalla kello 19.

      Loimaan johtajaksi valittiin Säkylästä mies, joka vannoi ja julisti tulevansa loimaalaiseksi ja asumaan tänne. Nyt tiedämme puheen arvon.
      Uuden kaupunginvaltuuston puheenjohtaja julisti, että "avoimuus on sydämen asia ja salailun aika on ohi". Nyt tiedämme senkin puheenhajun tulleen pers***estä!

      Kehitysjohtaja kehittää ainoastaan eläkekertymäänsä, tekemättä kuin sen, mitä joku viitsii valvoa. Keskijohdossa istuu pierunsa päällä lauma "tärkeitä olioita", joita ei kuitenkaan saa kiinni virkapaikaltaan, tai sähköpostiin tulee vastaus koneelta "olen taas lomalla, koulutuksessa tai virkamatkalla".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe