Surullista

iitku

Synnytykset loppuvat Oulaskankaalla kesällä 2018. Siinäpä sen tarinan loppu!

14

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yhdenasianliike

      Kepusta on tullu yhden asian puolue. Sitä kiinnostaa vain ja ainoastaan maataloustuet. Kun niitä maksetaan lähes entiseen malliin niin se kepulle passaa. Aivan sama vaikka palvelut, sairaalat ja koulut viedään kunhan maataloustukia tulee puoleen tärkeimmälle kannattajaporukalle niin kaikki on hyvin.

    • rikkaat

      kyllä pylväs osaa asiansa,hoiti homman kotiin,hänhän onniitä kepulaisia

    • Alasajo

      "Oisko jo aika avata silmät"jotta te kepua äänestävät ihmiset näkisitte tämän alasajon jota nämä kepujohtajat ja virkamiehet tekevät ,kaikki vaan pitäis keskittää aina vaan suurempiin yksiköihin seurauksista välittämättä .Oulun seudulta oleva ja sen etua ajava Sipilä johtaa tätä alasajo politiikkaa kokoomuksen kanssa. Bisnes ja voitto yksiin käsiin on hänen oppinsa, miten te nuoret lestaadiolaiset äidit "hyväksytte tämän" kissanpoikasetkin avaavat silmänsä jonkun ikäisenä ettekö te koskaan sitä tee ,nyt ois aika käydä taisteluun Hyvän synnytyssairaalan puolesta.!!!

      • Toteamus

        Herätkää nyt jo vihdoinkin ,kyllä täällä on ollut jos minkäkinlaista tuulimylly vouhotuksen kannattajaa vaan nytten ois semmoinen asia tämä Oulaskankaan synnytysten ja muutenkin alasajo että nyt tarvittais tekoja ja yhteistä mielipidettä ja taistelua viimeiseen asti.


    • S.TanananTunarit

      Lestamafia ajaa alas Suomen syrjäseudut piilokokoomuslaisen Kepun puheenjohtaja Sipilän johdolla. Unohtamatta näitä muita piilokokoomuslaisia Rehulaa, Berneriä, Rehniä. No näistä kaksi jo kerkesi pois ministerin pallilta.
      Järkyttävää touhua. Ei ole alkiolaisuudesta, Maalaisliittolaisuudesta mitään jäljellä.
      Onneksi huomasin tämän huijauksen jo vuosi sitten. Ei enää ääniä Kepulle missään vaaleissa. En muuten maksanut enää jäsenmaksua, enkä maksa...

      • hyväettäläksit

        On kepun aika uudistuakin. Tervevainmenoa !!!

        Mene ihmeessä persuihin, siellä on kaltaisiasi valittajia puolue täynnä!


      • Tunaroinnillestop

        Näinhän sitä aina ja joka paikassa totuuden puhujat pyritään vaientamaan "valittajiksi" leimaamalla. On vaan tosiasioita, faktoja joita ei selittämällä voi toiseksi muuttaa, ei vaikka kepu ökyilijät kuinka yrittää.
        Tosiaan, aina olen äänestänyt, perheeni on äänestänyt Kepua. Nyt vaan tilanne jo vuosia ollut sellainen että Kepuun ei voi luottaa jos katsotaan syrjä-, maaseudun asioita sekä siellä asuvia tavallisia ihmisiä. Unholaan ei ole jäänyt eläkeläisten paskakaivot jotka Kainuun tytön käsialaa. Tosiasia on myös se että Kepun toimesta joukkoliikennettä ajettu alas. Ja mitä kaikkia visioita sitä ministeri Bernerillä (kesk) onkaan vielä lisää...
        Tosiasia on että Visala ajettu alas ja eiköhän taustalla Kepu virkamiehiä sairaanhoitopiiristä. Nyt sitten alkaa Oulaskankaan sairaalan alasajo.
        Myös Keskustaa kannattavilta julkisen sektorin, naisvaltaiselta sos-, terv.ala, työntekijöiltä leikattu. Sipilä vaan ihmettelee lasit huurussa että miksi kaikki (yrittäjät, parempiosaiset) ei vapaaehtoisesti osallistu "talkoisiin".
        Tosiaan itselläni silmät auenneet. Ihmettelen kuinka umpimielisiä on vielä ihmiset maaseudulla jotka ko. puoluetta jatkossa äänestää. Niin, omaa oksaahan voi toki sahata...
        Mutta kiitos vinkistä! PERUSSUOMALAISET todella saattaisi olla hyvä vaihtoehto. Heillä hyviä asioita joita nostavat esille.
        Tiedäppä vaikka tällainen keskiluokkainen hoitoalalla työskentelevä, yliopistossa työn ohella aikuisopiskeleva ihminen perheineen alkaa kannattamaan kyseistä porukkaa.


      • Maaseudunmenneisyys
        hyväettäläksit kirjoitti:

        On kepun aika uudistuakin. Tervevainmenoa !!!

        Mene ihmeessä persuihin, siellä on kaltaisiasi valittajia puolue täynnä!

        "Kepun aika uudistua". Alaspäin kannatus menee kuin lehmän häntä. Kuolema korjaa vakiäänestäjiä. Harjoitetulla politiikalla ei uudistusta tapahdu. Kepu unohtanut syrjäseudun, eläkeläiset, opiskelijat, julkisen sektorin valkokaulustyöntekijät.
        Kaupunkien valloitus ei tule onnistumaan. Kaupunkipuolueita on ja tulee olemaan Kokoomus, Vihreät, SDP.


    • Rikksibfns

      Ihan oikein. Menkää muualle synnyttämään saatanan akat

    • healtheel

      Kyllä se on ihan joku muu mafia kuin kepu, joka näitä alasajoja junailee. Visalan sairaalan lopettaminen oli täysin järjen vastainen, vailla perusteluja! Mitä järkeä oli, esim. potilaiden- ja hoidon saatavuuden sekä akuuttisten tilanteidenkin näkökulmasta katsoen oikein oli? Ei mitään!
      Kokkola on aika kaukana, kun ajatellaan hoidon saatavuutta. Eipä siinä paljon potilaita ajatella, vaan ihan jotain muuta. Oliko kysymys kustannuksista, niin hmm..., ei varmasti ollut se tärkein kriteeri taatusti.
      Synnytysten lopettaminen Oulaisissa on samaa osastoa, eli järjen vastainen, kun ajatellaan, kuinka keskeisessä osassa Oulaskankaan sairaala ja synnytysosasto on isolla laajalla alueeella ollut.
      Jokainen ymmärtää, että kun on aika synnyttämisen, niin pitkä välimatka voi olla kohtalokas, sekä lapselle, että äidille.
      Säästöt eivät voi olla tämänkaltaiselle toiminnalle peruste ja etenkin, jos sairaala on toiminut annettujen ohjeiden mukaisesti ja pystynyt vastaamaan nykyaikaisella toiminnalla ja ammattitaidolla vaatimuksiin, mitä ne sitten ovat milloinkin olleet.
      Kyllä asialle pitää pystyä jotain tekemään ja esille ne naamat ja julkisesti perustelemaan typerää päätöstään, vai missä puskissa nämä Oulaskankaan synnytysosaston alasajoa vaativat oikein piilottelevat?

    • Toteamus

      Kyllä ne on "Kepuja Lue vähän näitä lausuntoja johtavat virkamiehet ja päättäjät Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoito johtaja Leskinen on näitä kainuun kepuja ei puhu mitään Oulaisten puolesta ,meinaa että kyllä Ouluun mahtuu Oukka ym. on samaa sakkia.!!!

    • KustaaMiekka

      Kyllä se on aivan sama mitä puoluetta äänestää tulos on sama. Mutta vaihtakaa nyt nuorempaan nää nykyiset alkaa olla 70 - kuoleman välistä kohta kaikki. Yli 70 kymppiset ansaistee jo päästä nauttimaan eläkepäivistä.

    • Ex-Oulainen78

      Jokimieli -hankkeen uusimman loppuraportin perusteella näyttäisi myös Oulaisten psyk. osasto saavan lapun luukulle jossain kohtaa. Kylmää kyytiä tiedossa Oulaskankaalle. Sitten seuraavaksi jyrän alle jää Raahe.

    • vähennyksiä

      Pääministeri Sipilä on sanonut, ettei verorahamme enää riitä nykyisen kaltaisiin menoihin ja, että julkiselta puolelta tullaan vähentämään 30000 työpaikkaa sekä kunnista että valtiolta.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe