Ex-mieheni on lihottaja

pikkupulla90

Olimme yhdessä kolme vuotta, suhteemme ei päättyminen ei liittynyt mitenkään aiheeseen, vaan välimatka ajoi erilleen. Nyt kuitenkin huomaan kaipaavani suhdetta lihottaja mieheen, kun ehdin jo tottua hemmotteluun ja herkutteluun. Löytyyhän Suomesta lihottajia enemmänkin siis?

29

876

  Vastaukset

  • Löytyy toki, vaikkei se täällä kovin yleistä taida ollakaan. Itse tahtoisin löytää naisen, joka nauttisi herkuttelusta eikä häpeilisi kasvavaa vartaloaan. Naisen lihominen on todella seksikästä! Mistä päin olet? Olisi mukavaa jutella kanssasi enemmänkin ja vaihtaa ajatuksia aiheesta.

   • En todellakaan häpeä lihomistani, olen enemmänkin ylpeä siitä ja tykkään esitellä kasvanutta vartaloani :)
    Asun Vantaalla.


   • Kuulostaa hyvältä :) Minkä kokoinen olet tällä hetkellä? Laita mailia suomi24 osoitteeseeni niin jutellaan lisää.


   • Olen tällä hetkellä 160cm 120kg. Kolmessa vuodessa lihoin melkein 50kg ja pidin siitä. Nyt oon ollut pari kuukautta sinkkuna ja olen jopa laihtunut, kun en ole lihotettavana :(


   • Kuulostat unelmanaiselta, olis kiva tutustua suhun ja ehkä saadaan sun paino taas nousemaan ;) Olisko sulla jotain sähköpostia tai muuta missä vois jutella vähän yksityisemmin?


   • Löytyykö sulta maha- ja selkämakkaroita? :)


   • Voi hyvä ihme näitä tavoitteita!! Sairautta siitä vaan pakostakin seuraa.


  • Löytyy kyllä miehiä jotka pitävät siitä että toinen lihoo. Naisia ei vaan tunnu löytyvän jotka nauttivat siitä lihomisesta, tai no ainakaan suomesta. Mukava kuulla että kaltaisia naisia löytyy kuitenkin :)

  • olis kiva tavata nälkäinen mies

  • Itse haluaisn löytää lihottaja naisen. Siis naisen joka nauttii siitä kun miehen maha kasvaa, paino nousee ja miehelle kasvaa tissit. Nainen myös kannustaisi miestä syömään enemmän, seuraisi painon nousua punnnitsemalla ja kommentoisi miten keho on alkanut paisumaan. Olisi myös ihana mikäli nainen tykkäisi hyväillä miehen kasvavaa masua. En ole kyseisiä naisia ikinä tavannut.

   Itse tykkään pyöreistä, pulleista ja muhkuista naisista. Minua ei haittaa vaikka naisen paino nousee, mikäli nainen itse tykkäisi tästä.

  • En enää etsikään uutta lihottajaa :) Mieheni ilmoitti tänään, että palaa takaisin Suomeen! En voisi olla onnellisempi :) Nyt mun pitäisi nopeasti saada itse itseni lihotettua vähintään samaan kokoon, kuin missä olin... Pitää olla hyvä possu päästäkseni äkkiä takaisin pulskaan kuntoon :)

   • trolololoo


  • Ei voi olla totta. Toiset saavat diabeteksen normaalipainossa, vaikka syövät kohtuullisesti ja sokerittomasti ja liikkuvat. Toiset aiheuttavat itselleen tieten tahtoen rasvamaksan kaikkine seurauksineen, ja yhteiskunta maksaa insuliinit, kolesteroli- ja verenpainelääkkeet sekä tekonivelleikkaukset . Ei ole reilua ja tasapuolista. Kela-korvaukset pois ihmisiltä, jotka eivät pysty tai halua pysäyttää painon nousua (siis en puhu edes laihduttamisesta). Jos kerta haluaa olla lihavat, on kannettava myös kunnialla sen mukanaan tuomat sairaudet.

  • Ihan uteliaisuudesta kysyn että millaista elämää nämä lihottajat ja lihojat viettävät? Onko heillä / teillä oikeita opintoja? Käyvätkö he töissä ja kuka heidät oikeasti töihin ottaa? Teoriassa ylipainon takia ei saisi syrjiä mutta todellisuudessa kyllä se ylipaino ja ulkomuoto vaikuttaa että otetaanko töihin vai ei.

   • Itse olen työskennellyt samassa työpaikassa nyt kuusi vuotta, eli aloittanut jo ennen lihomista. Lihominen ei ole vaikuttanut työhöni mitenkään, ja olen hyvin tunnollinen työntekijä, en ole pitänyt edes yhtä sairaspäivää yli kahteen vuoteen. Olen myös edennyt työssäni viimeisen vuoden aikana. Eli voisi sanoa että elän hyvin normaalia elämää...


  • Pikkupulla oletko koskaan jakanut kuvia vartalostasi?

   • Mieheni on joitain kuvia jakanut, mutta pitää suurimman osan ihan ominaan. Itse en koe tarvetta jakaa kuviani, mulla ei ole koskaan ollut esim. facebook profiilia tain instagram tiliä, niin omien kuvien netissä julkaisu tuntuu vieraalta ajatukselta.


  • mä haluisin edelleen löytää miehen joka haluaa kasvaa

   • Täälä oisi joka haluaisi kasvaa:p


   • Joku.00 kirjoitti:

    Täälä oisi joka haluaisi kasvaa:p

    miten saisi kontaktin?


   • Olisi ihana saada paljon painoa lisää ja kasvattaa iso pyöreä masu & ylipainosta johtuvat tissit.


  • Toiset miehet liihottelee ja toiset ovat sitä uskollisempaa sorttia.

  • Minulla myöskin etsinnässä nainen joka kiinnostuisi kannustamaan minua lihomaan.tai lihoisimme yhdessä.olen nyt 190/128.seuraan painoani päivittäin.aiemmin jopa yritin laihduttaa,mutta tuloksettomana.lopetin ja nyt saa kiloja tulla.

   • Tuo on tosimiehen asenne. Mulle sopis mieskaveri. Varmaan pitäis rekisteröidä nimimerkki niin siihen vois vastata spostilla.


   • nalle.puntariin kirjoitti:

    Tuo on tosimiehen asenne. Mulle sopis mieskaveri. Varmaan pitäis rekisteröidä nimimerkki niin siihen vois vastata spostilla.

    Itse 190/128 mitat.


   • Jos vielä kaipaat lihomis apua naiselta, niin mulla on aina ollut haaveena lihottaa ja ihailla oikein isoa miestä. Poikaystävälle kun kerroin tästä niin hän sanoi ettei koskaan meinaa lihoa, päinvastoin suunnitelmissa laihduttaa. Pitkään olen ajatellut, että no sitten se jää haaveeksi. Mutta ei sitä vaan pysty unohtamaan, halu on liian kova...


   • idaemilia kirjoitti:

    Jos vielä kaipaat lihomis apua naiselta, niin mulla on aina ollut haaveena lihottaa ja ihailla oikein isoa miestä. Poikaystävälle kun kerroin tästä niin hän sanoi ettei koskaan meinaa lihoa, päinvastoin suunnitelmissa laihduttaa. Pitkään olen ajatellut, että no sitten se jää haaveeksi. Mutta ei sitä vaan pysty unohtamaan, halu on liian kova...

    Miten suhun sais yhteyden, oon 24v mies jolle ruoka maistuu tai sit pesukone kutistaa vaatteita. Olisi ihana syödä kaikkea jonka jälkeen joku hieroisi mun isoa vatsaa :)


  • Täällä kans lihomisesta tykkäävä parikymppinen mies (: tuntuu aivan fantastiselta, kun vaatteet alkavat kiristään, ja jäävät pieneksi. 180cm/110kg

  • Edelleen hakusassa lihottaja nainen.

   Olisi ihana mikäli nainen nauttisi siitä kun saisi lihottaa minut ylipainoiseksi, kannustaisi syömään koko ajan enemmän ja seuraisi puntarin + mittanauhan kanssa kehon paisumista.

   Olisi ihana jutella ja vaihtaa ajatuksia miehen lihavuudesta & lihomisesta pitävän naisen kanssa :)

   sähköpostia voi myös laittaa

   käyttäjänimeni_(ät)outlook piste com

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   86
   2826
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   103
   2382
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   24
   2243
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   173
   2064
  5. Sofian pätkä storyssa.

   Siellä taitaa känniläinen Stefu olla vieressä. Jotain rajaa Sofia!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   74
   1363