Nainen unessani

Useinuneton

Näin sinusta unta. En useinkaan juuri unia näe mistään. Olit unessani juuri sellainen rakastettava, hyväsydäminen ja lämmin, niin kuin oikeastikin. Tunsin samaa hyvää oloa kuin joskus aikaisemminkin. Mietin, onko oikein tekeminen sittenkin elämäni/elämäsi suurin virhe?

60

1491

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tästäpäivästätuleehyvä

      Luultavasti on koska on vähän sellainen tunne...Miten tämän kaiken tekisi? En tiedä. Sekin kummallista että joka päivä mielessä sinä.

    • hyvää.huomenta

      Tekemällä oikein tekee myös aina väistämättä jotakuta kohtaan väärin. On vain valittava ketä kohtaan haluaa tehdä väärin, ja se ei ole koskaan helppoa. Pitää myös miettiä mihin valintansa perustaa: tunteeseen vai järkeen?

    • Mikäpainaavaakakupissa

      Jos molemmat tuntuvat toistensa mielestä erityisiltä, voi miettiä miten haluaa elämänsä viettää. Haluaako /voiko elää ilman tätä erityistä ihmistä vai haluaako elää hänen kanssaan.

    • NainenUnestasi

      Tänään on hyvä päivä, minäkin tunnen sen. Jännää miten unessa pohdin tuota samaa. Unessani otit minua kädestä kiinni, katsoit syvälle silmiini ja sanoit, että kaikki järjestyy kyllä. Heräsin huojentunut mielin.

    • Huomentapäivääää

      Joskus on mietittävä omaakin hyvinvointia. Ollessasi onnellinen säteilet tuplasti hyvää myös muille. Näin unta sinusta myös. Tulin juttelemaan pitkästä aikaa ja kerroin kuinka olen kaivannut meidän keskusteluja. Näin myös oikeasti :)

    • Nainenunessa

      Jos ois minulle.Olen miettinyt samaa.Joka päivä monesti muistan sinua ja kaipaan.

    • Maximillion
    • Itsekäspöllö

      Tekemällä oikein tekee joskus väärin. Voiko onnettomana olla onnellinen? En tiedä. Mutta itseäni kohtaan ainakin teen väärin. Sinäkin luultavasti. Haluatko olla onnellinen esimerkiksi kahden vuoden päästä? Kuinka todennäköistä toiveen toteutuminen on tällä hetkellä? Missä tilassa kaikkien onnellisuuden olisi mahdollista kasvaa?

      Ehkä kaikkein tärkeintä on hyväksyä ettei tässä pelissä voi voittaa häviämättä.

    • Kaikkivoisivatollaonnell

      Jos tässä puhutaan nyt siitä, mistä luulen, eli rakastat jotakuta muuta kuin kenen kanssa olet, niin saanko kysyä, ketä kohtaan teet oikein? Et häntä kohtaan, jota rakastat, et itseäsi kohtaan, etkä varsinkaan häntä kohtaan, kenen kanssa nyt olet, koska pidät häntä parisuhteessa kanssasi, vaikka et rakasta häntä. - Tekemällä oikeasti oikein, antaisit myös hänelle mahdollisuuden onneen antamalla hänelle mahdollisuuden elää ihmisen kanssa, joka häntä rakastaa.

      En missään nimessä syyllistä siitä, että rakastat jotakuta muuta, tunteilleen ja tällaisille asioille ei mitään voi, vaan siitä, että pidät häntä kanssasi yhdessä, vaikka haluaisit selvästikin elää jonkun muun kanssa. Nyt kaikki ovat onnettomia.

    • Onko unilla joku merkitys?
      Olen nähnyt saman unen jo varmasti 10vuotta sitten ensimmäisen kerran, ja se sama toistuu.

      • jaketäkaipaat

        Minä uskon että niillä on merkitys. Ne kertovat siitä mikä sinulle on tärkeää.


      • jaketäkaipaat kirjoitti:

        Minä uskon että niillä on merkitys. Ne kertovat siitä mikä sinulle on tärkeää.

        Ainakin se mies kuka siinä unessa on, on minulle tärkeä ja <3.


    • Useinuneton

      Sen verran vielä, että se tunne on/oli todella outo ja samalla hyvä. Olen usein ainakin ajatuksissani levoton, pahantuulinen, äkäinen ja jopa tyly. Hänellä oli todella rauhoittava vaikutus ja tunsin, että hän sai mieleni tasaantumaan vain olemalla lähelläni. Sellainen hyvän olon tila. Joskus istuessamme lähekkäin ajattelin samalla, että voisin vain istua siinä hiljaa puhumatta iäsyyden, vain nauttien hänen läheisyydestään. Hän myös tietämättään sain minut yrittämään oikeasti olemaan parempi mies. Olin jo unohtamaisillani tuon tunteen, mutta tämä uni toi taas kaiken pintaan. Ehkäpä en ole vielä pystynyt unohtamaan häntä. Niin ja luovutin jo aikaa sitten. Olisi parempi, ettei näitä unia enää tulisi. Ihmeitä tapahtuu vain saduissa.

      • Entajuasua

        Miksi luovutit?


      • Teejotainasianeteennyt

        Jotenkin vaikea käsittää sitä, että sinulla voisi olla tuollainen onni elämässäsi. Mutta et vaivaudu asioiden eteen yhtään, vaikka siihen ei välttämättä paljoa tarvitsisi.

        Suututtaa ihmiset, jotka haaveilevat ja haikailevat, että olisin niin onnellinen, jos tämä tapahtuisi, mutta sitten tyydytään siihen paskaan elämään, koska ei vaivaudu tekemään pienintäkään askelta.

        Harva toteuttaa unelmiaan istumalla tuolilla ja haihattelemalla, että jos näin, niin olisinpa onnellinen. Jos ihmisen suurin unelma on tulla lentäjäksi, niin se toteutetaan hakeutumalla lentäjäksi. Ei voivottelemalla viisikymmentä vuotta, että olisinpa tullut lentäjäksi, mutta jäin nyt vain tähän paskaan, kun en viitsinyt niitä papereita lähettää.


      • Teejotainasianeteennyt

        Tarvitset selvästikin sen naisen läheisyyttä enemmän, koska nyt vain marmatat ja meinaat tyytyä paskaan loppuelämäksesi.


      • starttiavustusta
        Teejotainasianeteennyt kirjoitti:

        Tarvitset selvästikin sen naisen läheisyyttä enemmän, koska nyt vain marmatat ja meinaat tyytyä paskaan loppuelämäksesi.

        siinä hyvä kickstartti jollekulle,niskasta kiinni ja kohti elämää !


      • NainenUnestasi

        Samaa mieltä kuin edelliset. Kaunis uni, mutta vielä kauniimpaa olisi tosielämässä. Jos olisin tuo nainen, niin haluaisin toki että asian eteen tekisit kaikkesi. Mutta luulenpa, että siinä tämän asian ydin onkin, että kaikki jää vain haaveilun asteelle. Sekin on kaunista, mutta ethän jää siihen haaveiluun kiinni liian pitkäksi aikaa. Jos et minusta ole valmis taistelemaan, unohda minut, mene eteenpäin elämässä ja rakastu johinkin todelliseen ihanaan naiseen.


      • mistäs_tietää
        NainenUnestasi kirjoitti:

        Samaa mieltä kuin edelliset. Kaunis uni, mutta vielä kauniimpaa olisi tosielämässä. Jos olisin tuo nainen, niin haluaisin toki että asian eteen tekisit kaikkesi. Mutta luulenpa, että siinä tämän asian ydin onkin, että kaikki jää vain haaveilun asteelle. Sekin on kaunista, mutta ethän jää siihen haaveiluun kiinni liian pitkäksi aikaa. Jos et minusta ole valmis taistelemaan, unohda minut, mene eteenpäin elämässä ja rakastu johinkin todelliseen ihanaan naiseen.

        Jospa olisitkin juuri hän...nainen unestani...


      • tuplakoo

        Tiedän tuon tunteen. Yhdellä miehellä on samanlainen vaikutus minuun. Vaikka sitä vain istuisi hiljaa vieressä niin sitä tuntisi, että on elämässä kaikki mitä tarvitseekin.


      • NainenUnestasi
        mistäs_tietää kirjoitti:

        Jospa olisitkin juuri hän...nainen unestani...

        Niinpä, kumpa olisinkin.... Mutta lupaathan, että mikäli emme enää kohtaa, niin talletat minut sydämeeni ja voit aina tuntea sen saman ihanan yhteenkuuluvaisuuden tunteen, minkä olemme yhdessä jakaneet. Niin minä aion tehdä, muuten en selviä tästä ikävästä järjissäni. Se tunne lohduttaa mua aina ja saa hymyilemään ja tuntemaan läheisyytesi voimakkaampana kuin koskaan...


    • Makeeunihitsi

      Oot ihana MM just heräsin uni oli toden tuntuinen harvoin nään unia olit sylissä minun olimme
      matkoilla ulkomailla palmut huojuivat keveässä tuulessa meri kohisi vieressä istuit hajareisin sylissä kun meren käynti yltyi ja alkoi myrskyämään samaan tahtiin saimme ihanan orgun tärisime suutelimme kiihkeästi pusutelen aamuauringoon yhdessä menimme uimaan.......

    • Tulittajuntaanimyrskynä

      Tunnen läheisyydessäni yhden rauhattomalta vaikuttavan sielun, jonka sisimmässä roihuava tuli saa hänet käyttäytymään niinkuin käyttäytyy. Eihän liekkiä voi sammuttaa, eikä pidäkään. Anna roihuta.

      Jostain syystä, aina tavatessamme, saan itseeni käsittämättömän rauhallisuuden auran, jonka huomaan vaikuttavan häneenkin rauhoittavasti. Hämmästyn itsekin rauhallisuuttani, vaikka se onkin toinen nimeni, sillä kärsivällisyys ei aina ole hyveeni. Olen kuin ympärillä väreilevä ilma.

      Huvittunutkin olen joskus rauhattomuudestasti, anteeksi tästä, en tarkoita pahalla vaan hyvällä. Sillä minusta on kiehtovaa seurata tulta, miten se sinussa roihuaa.

      Mutta hämmentävää kaikki on. En tunnista itseäni. Minäkö noin rauhallinen?! Tiedän ja tunnen sen olevan vahvuuteni, mutta sen olemassaolo vahvistuu seurassasi tavalla, joka on minulle uutta .

      Jos tilanne olisi toinen, en miettisi yhtään vaan heittäytyisin olemaan täysin sinun. Nyt olen rajalla, miettien mikä on oikein mikä ei. Mitä haluan mitä en. Ja olen epätoivoinen, sillä tiedän mitä sydän tahtoo. Järki ja tunteet, niinpä niin.

      Tulit voimalla läpi muurini. Voimakkaammin kuin yksikään ennen, kyselemättä. Pystyin vain ihmettelemään mikä minuun iski. Minua kirjaimellisesti pyörrytti tahtosi voima. Toisaalta, se olet sinä. Sinun luontosi.

      Minä rauhoitan sinua, sinä annat minulle energiaa. Huomasin lähekkäin istuessamme, muutenkin vierelläsi. Kiehtovan kuuma yhdistelmä, tuli ja ilma.

      Niin, aika näyttää. Oikeastaan, tulevaa kannata suunnitella. Antaa sydämen ja mielen olla avoin. Mutta mieluusti, ole seurassani oma itsesi: jos tahdot halata, halaa niinkuin tahdot, miettimättä mitä muut vierellä ajattelevat. Jos tahdot puhua silmilläsi, puhu, minä kuuntelen. Joskus toivoin hillitympää, mutta ethän hillitse enää. Tunsin itseni eksyneeksi. Tajusin ettei se toimi näin. Et sinä ongelmia aiheuta. Et mitään mistä en selviäisi. Ole tuli, ihana itsesi. Arvostan sitä.

      Unissani olet aina, mielessäni aina. Ole vain. Vaikka se tekeekin kipeän ikävän. Mutta ilman sitä olisin tyhjyydessä. Siellä oli liian kylmää ja pimeää. Anna minulle valosi.

      • NainenUnestasi

        Huh huh . Nyt mykistyin ehkä ekan kerran elämässäni aivan totaalisesti. Niin kauniisti kirjoitit. Juuri noin se on ja niin pitää ollakin. Jos todella saamme tuon kaiken tunteenpalon roihuamaan, niin eihän siitä voi olla nauttimatta. Se tunne on niin väkevän vahva, joka saa mut tuntemaan olevani elossa eikä silloin tarvitse tuntea tuskaa tai murhetta. Sinun katseesi ja hymysi on aina saanut polveni notkumaan ja voimaannun niistä aina. Oi, mikä ihana intohimon ja rakkauden huuma.


      • oi.auta.armias

        Nyt tuli ihan väärään osoitteeseen. Tälläistä tekstiä kun saisi suoraan paperilla tai s-postilla...


      • Voisinodottaasitä
        oi.auta.armias kirjoitti:

        Nyt tuli ihan väärään osoitteeseen. Tälläistä tekstiä kun saisi suoraan paperilla tai s-postilla...

        Mikset laittaisi itse sähköpostia. Kokeile rohkeasti.


      • Niinkaunista

        No nyt pyörryttää. Todella kaunista ja suoraan sydämestä, sen tuntee. Tämän vuoksi täällä kannattaakin silloin tällöin käydä. Ja hänen. Jos, jos olisin hän on mielenkiintoista että kuvaat minua roihuavana tulena. Rauhoitun seurassasi tavalla, kuin en koskaan ennen. Kuin olisi saapunut kotiin. Mutta en uskalla lähestyä, en enää.


      • Tahtoosyyn
        Niinkaunista kirjoitti:

        No nyt pyörryttää. Todella kaunista ja suoraan sydämestä, sen tuntee. Tämän vuoksi täällä kannattaakin silloin tällöin käydä. Ja hänen. Jos, jos olisin hän on mielenkiintoista että kuvaat minua roihuavana tulena. Rauhoitun seurassasi tavalla, kuin en koskaan ennen. Kuin olisi saapunut kotiin. Mutta en uskalla lähestyä, en enää.

        Miksi et?


      • oi.auta.armias
        Voisinodottaasitä kirjoitti:

        Mikset laittaisi itse sähköpostia. Kokeile rohkeasti.

        Miten se ratkaisisi aloittajan tilanteen? Ei mitenkään. :-D


      • Voisinodottaasitä-myrsky
        oi.auta.armias kirjoitti:

        Miten se ratkaisisi aloittajan tilanteen? Ei mitenkään. :-D

        Kas, keskustelua voisi jatkaa ja siitä voisi polveilla varsin mielenkiintoinen! Harvoin on yhtä vastausta vaan monta asian haaraa, joita puntaroimalla voi päästä lopputulokseen. ;) Etkö uskalla kokeilla?? ;)


      • oi.auta.armias
        Voisinodottaasitä-myrsky kirjoitti:

        Kas, keskustelua voisi jatkaa ja siitä voisi polveilla varsin mielenkiintoinen! Harvoin on yhtä vastausta vaan monta asian haaraa, joita puntaroimalla voi päästä lopputulokseen. ;) Etkö uskalla kokeilla?? ;)

        Ei se uskalluksesta ole kiinni. Tiedän vaan, ettei hän tykkää kauheasti kirjoitella. Sähköpostit eivät ole hänen juttunsa.


      • tosinättikirjoitus

        Olipa kaunis kirjoitus. Kannattaa kertoa tuo toiselle, jospa hän tuntee samoin.


      • PelkkääSatuako

        Voisiko olla mahdollista, että hän on sinun sielunkumppanisi?


    • elämänohje1

      Pari pientä asiaa.. uniin ei kannata uskoa, eikä laulujen sanoihin.

    • Useinuneton

      Epäilykset syistä ja taustoista osuvat oikeaan. Suurin syy lapset - en voisi tehdä heille sitä, että rikkoisin heidän lapsuuttaan omien mielihalujeni, haaveideni ja/tai toiveideni takia. Tulevaisuus kuuluu heille, ei minulle. Ja en ole tekemässä itsestäni uhria. Nyt alan tsempata siihen, että saan unta.

      • Tulittajuntaanmyrskynä

        Ymmärrän mitä ajat takaa. Tuo on kauniisti ajateltu. Muista, ettei asiat ole ehdottomia, mustavalkoisia, vaan mukana on kaikki harmaansävyt. Ei ole vain yhtä vastausta. Lapset menevät kaiken edelle, mutta se, että heillä on onnellinen lapsuus, tarkoittaa myös sitä, että heillä on onnelliset vanhemmat. Se lopputulos, miten vanhemmat saadaan onnelliseksi, on oma tutkimaton lukunsa. Jos vanhemmat ovat ärtyneitä toistensa seurassa, se vaikuttaa koko perheeseen, kaikkeen. Ihan kaikkeen. Silloin on puntaroitava, voisiko asiat olla toisin. Jos ryhtiliike ei auta, miksi pitää pahaaoloa yllä kaikilla. Suuria kysymyksiä, kipeitä vaikka mitä tekisi. Yhtä oikeaa vastausta, kivutonta, ei ole. On vain valintoja.


    • Useinuneton

      Oikeassa olet ja olenkin tätä analysoinut loputtomiin. Kun pitää valita kenen etu on ensin, on valinta helppo. Lasten tietenkin.

      • SamassaTilanteessa

        Itse olen nainen ja samoja mietteitä käyn lävitse kuin edelliset kirjoittajat. Olisi kiva tietää onko kyseessä nainen vai mies. Uusissa suhteissa on aina monta ihmistä mukana tahtoi tai ei. Lapset, eksät, molempien vanhemmat, muu suku, yhteiset ystävät. Kaikkien mielipiteitä ei voi ottaa huomioon, aina joku pahoittaa mielensä teki miten teki. Minusta uuden suhteen aloittaminen on kahden kauppa, jossa molemmat ottavat vastuuta suhteesta ja sen onnistumisen edellytyksistä. Monesti muille ihmisille voi olla vaikeaa nähdä aidosti rakastunut pari, koska oma elämä ei ole onnellinen. Ei osata aidosti olla iloisia niiden kahden puolesta, jotka ovat toisensa löytäneet. Tulee katkeria ja likaisia eroja, pitkiä ihmissuhteita katkotaan. Surullista minusta, mutta uskon kuitenkin, että tosirakkaus kestää tuon kaiken.


    • Useinuneton

      Olen mies.

      • TekeeKipeää

        Ilmeisen vastuuntuntoinen mies, kuten kaivattunikin. Hän on selvästi luovuttanut suhteeni. Toivon, että hän on onnellinen.


      • en_luovuta
        TekeeKipeää kirjoitti:

        Ilmeisen vastuuntuntoinen mies, kuten kaivattunikin. Hän on selvästi luovuttanut suhteeni. Toivon, että hän on onnellinen.

        ei ehkä onnellinen...


    • Tulitmyrskynätajuntaan

      Niin se oikein tekeminen.. Tänään mietin miten vaikeaa on tehdä päätös, ja sanoa toiselle ettei tää juttu toimi, kun hyvä kausi on menossa ja kuulee "sua rakastan". Sitten kuiskasin ääneen avunpyyntöni. Illalla toisella kiehahti yli, kenpä syyn tietäisi. En saanut hyvän yön toivotuksia, mitään. Taitaa olla yksi aikakausi tulossa päätökseen.. tämä hiljainen "syytös" tietää yleensä myrskyä vesilasissa.. voi olla, että yksi liekki on nopeammin vapaa kuin kukaan arvaakaan.. Aika näyttää. Jos yksi liekki vapautuu, mitä tapahtuu toiselle.. Mitään ei tahdo rikkoa, kullakin vapaatahto.

      • NainenUnestasi

        Mielenkiintoista ja niin tutun kuuloista. Haluaisin kuulla tarinassa lisää. Miksi ja mitä tapahtui tarkalleen. Mikä on tilanne tuon liekkisi kanssa?


    • HymyilenhänVieläkin

      Näin joskus unta lasisesta talosta jossa etsimme hänen kanssaan hissiä. Emme uskaltaneet kulkea lasisia portaita ja hissiäkään emme löytäneet.

      Uni toistui vain muutama päivä sitten. Tässä unessa välillämme oli lasiseinä. Tunsin hänet lähelläni. Vain hymyily ja katse unessa riittivät kertomaan minulle että ne aiemmat aidot hymyt, kosketukset ja katseet eivät olleet unohtuneet.

      Jos olisit hän, kertoisin miten vieläkin saat minut rauhoittumaan ja rentoutumaan. Saat hymyn aikaiseksi vaikka arjessa mylläisi loputon sekasorto. Mutta emme voi olla toisillemme läsnä nyt ja tässä. Jos niin on tarkoitettu että löydämme vielä tien, se tulee ajallaan.

      Ja niin se on. Lapset. Elämän suurimmat ja arvokkaimmat aarteet. Heille meidän täytyy antaa kaikki.

      Unettomuus on tavoittanut minutkin.

      • HymyilenhänVieläkin

        ....yksi asia unohtui...

        Mul on ikävä sua


    • Tulitmyrskynätajuntaani

      Näin myös toisen unen. Vain hetki sitten. Seinällä oli pala rikkinäisen peilin, josta heijastui miehen kuva ilman päätä. Unessa sanottiin: "siinä on sinun miehesi, puolikkaasi, sinä tunnistat hänet kyllä tuosta takista kun aika on". Viikon päästä unestani, minä näin kokonaisuuden todellisuudessa ja uni sai kasvot. Mutta minä en osannut ollakaan rento.. olinhan juuri kokenut järkytyksen, vaikka tiesin, kuka hän on. Mutta unen konkretisoituminen hätkäytti..

    • Mv.ltä

      Oikein tekeminen ei ole koskaan väärin, joten se ei voi olla myöskään virhe. Tsemppiä aloittajalle ja hänen kaivatulleen, muille myös.

    • Hävettää

      Mutta minun täytyy tunnustaa, että tuon virheen tekeminen on minun puoleltani ollut hiuskarvan varassa :(
      Onneksi olen saanut järkeistettyä itselleni tilanteen. Silti en voi mitään sille, että haaveilen :(

      • Jaa... onneksi olen itse lapseton, ja myös lapsipuoleton!
        Enkä ole ollut tekemässä virheliikettä mihinkään suuntaan,
        koska en ole ollut kehenkään rakastunut. Tapaan ihmisiä joihin
        olen ihastunut harvoin ja satunnaisesti, ja tunnen jokaisen vain
        pintapuolisesti. (Rakastuminen kai edellyttäisi lukuisia näkemisiä ja intensiivistä
        yhdessä oloa. Miten voisin väittää olevani rakastunut johonkuhun, jota en edes kunnolla tunne? -En mitenkään.)


    • Ei_lapsia_minulla

      Ensimmäinen ja viimeinen kommenttini ko. keskusteluun.
      Nimimerkki "SamassaTilanteessa" (ilmeisesti nainen) kirjoitti:

      "Uusissa suhteissa on aina monta ihmistä mukana tahtoi tai ei. Lapset, eksät, molempien vanhemmat, muu suku, yhteiset ystävät. "

      Minulla
      - ei ole lapsia eikä lapsipuolia,
      -tähän asti on vain yksi ex, jonka kanssa en juuri ole tekemisissä,
      vaikka toisinaan haluaisinkin. (En edes tiedä hänen kotiosoitettaan. Näimme viimeksi kadulla 3 vuotta sitten. Sähköpostiyhteys on.)
      - nykyinen on fyysisesti vakavasti sairas.
      - toinen vanhempi on kuollut ja toinenkin hyvin iäkäs,
      - ns. suku(ni) ei pidä yhteyttä, ja käsittää muutenkin vain kourallisen ihmisiä,
      joten suvusta tai sen mielipiteistä ei tarvitse välittää, missään asiassa.
      - yhteisiä ystäviä ei ole.
      - nykyinen on fyysisesti vakavasti sairas.

      Kertaan vielä (itsellenikin): Lapsia ja lapsipuolia ei siis ole eikä ihastusten kanssa yhteisiä ystäviä. Vanhemmistani vain toinen on elossa; hänenkin ikänsä alkaa 8:lla. (Olen ns. "iltatähti".) Nykyinen puoliso on vakavasti sairas ja ainoaan ex:ääni pidän yhteyttä vain sähköpostilla. Sukuni on pieni ja (maantieteellisestikin) hajanainen; Hautajaisissa kun tavataan, kysytään ensinnä: "Vieläkö asut samassa paikassa, kuin silloin, kun viimeksi tavattiin?"

      Minun tekemisiäni eivät siis "sido" lapset tai lapsipuolet, suku, vanhemmat tai edes yhteiset ystävät. Minua "sitoo" se, että olen useaan ihmiseen ihastunut yhtä aikaa. Ketään ihastukseni kohteista en tunne kovin hyvin, joten loppujen lopuksi en voikaan olla heihin kuin ihastunut.

      Tuntuu, että useimmilla TÄHÄN ketjuun vastanneista on aivan toisenlainen tilanne: He ovat naimisissa olevia tai avoliitossa eläviä, pienten lasten vanhempia, jotka tapaavat rakastumisensa kohdetta päivittäin, viikoittain tai vähintään kerran kuussa. He tietävät kenet tai mitä haluaisivat, mutta eivät katso voivansa hajottaa lastensa kotia.

    • Nimimerkki "Tulittajuntaanimyrskynä"

      valitettavasti OLEN VÄÄRÄÄ SUKUPUOLTA SINUN SUHTEESI,
      mutta sinä inspiroit minua:


      Puhu minulle (”Juhani”)

      Puhu minulle silmilläsi.
      Vala katseellasi suojaisa silta luokseni -yli väkijoukon.
      Puhu minulle asennollasi.
      Toivota minut tervetulleeksi työkösi, jo ennen kuin olen ehtinyt ottaa
      askeltakaan luoksesi.
      Puhu minulle käsilläsi. Piirrä helliä kaaria ilmaan sormenpäilläsi.
      Pudota käsivartesi sivuillesi, kuin avaisit portit sydämeesi.
      Puhu minulle sylilläsi. Rakenna siitä lämmin, hämärä pesä,
      jossa saan levätä, vain sinun ruumiisi puhetta kuunnellen.

      M-nainen

      Jermy Irons-maista miestä muistellen:

      https://www.youtube.com/watch?v=MFs6B5cP1QY

      • Pitästietää

        Jussiko?



      • Onhan_se
        Pitästietää kirjoitti:

        Jussiko?

        No, on se Jussi,
        josta kirjoitin.
        (Hieno luonne, tunteisiini vetoava mies, sen vähän perusteella,
        mitä häntä tunnen. Hänen päänsä on terävä kuin partaveitsi,
        mutta hänessä on myös "tunneälyä".)

        Kohta joku Jussin nappaa, ellei jo ole napannut. Ei sellainen "helmi"
        voi kauaa vapaana kulkea.


    • Thatsthewayi

      Voi miten ihanaa kuulla, että toivoa on, koska luulen usein sen olevan olematonta

    • parisuhdepuhde

      Sinulla on hyvä sydän.
      Lasten etu on tärkeä.
      Mielestäni hyvä ajatus ajatella lapsia. Pystyttekö kumppanin kanssa virittämään suhdetta uuteen eloon esim. lähtemällä kahden kesken matkalle ja hemmottelemalla toisianne. Ei se haittaa jos joku muu nainen saa aikaan hyviä tuntemuksia, voihan niistäkin nauttia. Ehkä kuitenkin muistat jossain vaiheessa, mihin kumppanissasi ihastuit, voisiko sitä puolta huomata jotenkin enemmän. Uusperhekuviot ei välttämättä ole aina ihan helppoja, sekin kannattaa muistaa. Toisaalta jos suhdetta ei saa enää toimimaan ulkopuolisen avunkaan turvin, voihan sitä erota sitten... tsemppiä teille!

    • Useinuneton

      Ihmeellinen on elämä. Otit yhteyttä. Voi helvetin, helvetti.

      • KysyyToinenUneton

        Milloin otin yhteyttä ja miksi noin järkytyit?


      • Useinuneton
        KysyyToinenUneton kirjoitti:

        Milloin otin yhteyttä ja miksi noin järkytyit?

        Ei tästä kauan ole. Sen tarkemmin en erittele. Enemmänkin hämmästyin, kuinka vahvasti hän minuun edelleen vaikuttaa varsinkin, kun en yhteydenottoa edes odottanut. Oletin hänen jo unohtaneen minut.


    • väärintoiselle

      Oikein yhdelle on väärin toiselle.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1252
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe