Hennan markkinointiin tarvitaan RAHAA!!!!

Hennanpuolesta

Hennan tiet ja kunta tekniikka alkaa olla valmis. Nyt niitä tontteja pitää markkinoida ja myydä Orimattilan ulkopuolisille. Lähinnä markkinoida pääkaupunki seudulle ja sieltä uusia asiakkaita Orimattilaan. Uusi juna asema avataan jouluski ja silloin alkaa hurja Hennan nousu ja kaupunkin pitää olla valmiina markkinoimaan ja myymään kauniita Hennan tontteja halukkaille.
Mikään sata tuhatta ei riitä vaan nyt tarvitaan miljoona euroa jotta Henna saadaan kunnolla näkyviin.

31

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kimmokas

      Hyvä näkemys, joten samaa mieltä

    • Persu.perseesta

      Samaa mieltä. Ketjun aloittajan muuten persu joka tekee tällaisia itserunkkualoituksia sen takia että kuvittelee saavansa aikaan moitteita aluetta kohtaan. Vuodessa tuolla on 700-800 asukasta kunhan markkinoidaan oikein

    • njetkokkare

      Samaa mieltä mutta ei alottajan tarvi olla persu vaan eppäilen yhtä kokkaretta. Tykkää kovin juna asemesta. Nyt pitää markinoida ja kunnolla.

    • Hennanpuolesta

      Oikein tuumattu olen kokoomuslainen -siis aloittaja. Koko Henna hankehan on meidän kokoomuslasten ideoima ja siksi sitä kannatamme ja saamme Orimattilaan uutta voimaa ettei Lahti kaappaa meitä. Onneksi meillä on huippu osaajia porukoissamme.

      • Kallejokinenhei

        Fiksu mielipide


    • hyvä-näin

      Alun lievän vastustelun jälkeen lähes kaikki Orimattilalaiset ovat Hennan rakentamisen kannalla ja se on tulevaisuutta ajatellen hyvä asia.

      • kokoomuslainenikänsä

        Onneksi se pikku vastatuuli on kääntynyt selkeäksi myötätuuleksi. Onneksi kokoomus on toiminut johdonmukaisesti koko Orimattilan puolesta unohtamatta syrjäkyliä. Tietää hyvää seuraavissa vaaleissa meille.


      • Kallejokinenhei
        kokoomuslainenikänsä kirjoitti:

        Onneksi se pikku vastatuuli on kääntynyt selkeäksi myötätuuleksi. Onneksi kokoomus on toiminut johdonmukaisesti koko Orimattilan puolesta unohtamatta syrjäkyliä. Tietää hyvää seuraavissa vaaleissa meille.

        Todella fiksu mielipide


    • faktaa.pukkaa

      Hennaa vastustaa suurn osa orimattilalaisista jotka tuon turhuuden maksavat. Faktaa on että sinne on upotettu miljoonia kuntalaisten rahaa, eikä se tule koskaan palautumaan kaupunginkassaan.
      Faktaa on myös se että kun sinne on miljoonia upoettu, niin pakkohan sinne on markkinoinnin muodossa lisää upottaa sillä olisi järjetöntä lopettaa nyt kun miljoonia on jo mennyt.

      Hennan suhteen ollaan jo kusessa ja kunnolla!

    • HENNA ON TYÖTÖN PASKALESBO

    • äimälänkäki

      Onko sitä rahaa enään kun on jo niin paljon upotettu Hennaan ja sitten menee rahaa uuten urheilutaloon, koulujen homeonkelmien korjauksiin ja nyt sitten vielä palo-asemakin menee uusiksi, kysyn vaan mitä tekee kokoomus nyt?

      • KalleJokinenkokoomus

        Hennan myötä ja sinne sekä Tuuliharjan yritysalueen kautta verotulot kasvavat ja Orimattilan talous kykenee korjaamaan lapsille koulurakennuksen.Kokoomus pystyi tämän näkemään.


    • Myötätuuli_just_joo

      12 tonttia tuli myyntiin kesäkuussa, ensimmäistäkään ei ole vielä myyty. Muutama varaus näkyy tonteista olevan. Ei voida puhua varsinaisesta myyntimenestyksestä...

      • eipäshättäillä

        Elähän sie hättäile. Ylleensä hämäläiset ovat hittaita ja funteeraa pitkään. Kun alakavat käyttään junaa niin sitten huomaavat kuin kaunis paikka Henna onkaan ja sitten hyö ostavat tontteja kilvan.


    • kallenkannoilla

      Nyt sitten lokakuussa saahaan selville kuka ostaa ne tontit Hennasta. Sitten ne ovat julkisia tietoja. Kolme varausta on jo hienosti tehty. Pian alkaa ok talojen rakentaminen . Toivottavasti kokoomus vie kukkia ja pyytää jäseneksi. Ja lisää rahaa markkinointiin se on selvä se.

    • Lörsson

      Oli taas uskomatonta bullshittiä Kinky Kuprulta tän päivän etlarissa. Mistä se noita juttuja keksii? Jos toi mies olis ollut Titanicin kapteeni niin eihän siellä olis ollut mitään ongelmia: "Meillä on laivassa ihan pikkuinen vuoto, ei mitään paniikkia, ei tämä laiva uppoa..." Elääks toi heebo ihan omissa satumaailmoissaan? Kannattaisiko kaupungin päästää jannu jo eläkkeelle ja hankkia uusi henkilö tohon tehtävään.

      • hennanfani

        mitäs se Kimallus uimalakki nyt on satuillu?


    • hennanfani

      Mitäs se Kimallus uimalakki nyt on satuillut?

    • Hennahei-o

      Hennaan kannattaa nyt satsata, budjettia kohdentamalla se hoituu, muutama todella turha rahareikä pois ja tänne Hennan asiaan; LADEC on jo muutama satatuhatta! Täydellistä roskaa joka pitää siivota Hennan hyväksi. Tässä vaiheessa ei voida enää perääntyä mutta halvennetaan hintaa tekemällä oikeita ranenteiden korjauksia, aloitetaan helpoimmista eli tästä LADECin lakkauttamisesta!

    • niinpä-hennahei

      onko tuohon Hennahei kommenttiin tartuttu, ideahan on tässä tilanteessa todella HYVÄ!! eipä Hennasta enää voi vetäytyä mutta asialle voidaan tehdä rahamielessä just tuolleen kun Hennahei ehdottaa!! Ryhdytäänpäs toimeen siellä kaupungintalolla, jos Lahti haluaa tuota satujen maailmaa rahoittaa niin jätettäköön se heille ihan itse tehtäväksi.

    • hyvältänäyttää

      Piturissa oli juttua että Kaupunki alkaas rakentamaan kerrostaloja Hennaan. Jutussa haastateltiin uutta Vuokratalojen toimitusjohtaja naista. Hän painaisi vihreää valoa asialle. Edellinen tj ei suostunut moiseen.

      • ettääänäiinnn

        Kerrostalo maksaa miljoonia euroja. Kyllä tätä uutta vuokratalojen toimarityttöä taidetaan viedä kun pässiä narussa. Vuokratalo keskelle ei mitään - kuka muuttaa? Nyt keskustan vuokrataloissakin on huoneistoja tyhjillään.


    • Villi.kala

      Lehden mukaan sekä yhtiön hallituksen edustaja että toimitusjohtaja suhtautuivat asiaan varauksellisesti ja tj:n mukaan tarvetta Hennan vuokra-asunnoille ei ole kartoitettu. Kh:n pj todennut että siinä VOISI olla järkeäkin. Aika heppoisin perustein tuolla näköjään ollaan taas liikkeellä. Eipä ole kylläkään ensimmäinen kerta. Eikö se mene poliitikoille jakeluun että jos kerrostalotontit eivät mene kaupaksi että sitä kysyntää ei rakennusliikkeiden osalta ole? Voi pyhä yksinkertaisuus. Näköjään tuo omakotitonttien "mahtimenekki" on taas saanut ruudinkeksijät liikkeelle. Yksi myyty tontti kertoo miten hirveästi tulijoita alueelle on?

      • Keskustarulaa

        Kaikki on nyt Keskustan käsissä. Keskusta ratkaisee, jos Hennaan lätkäistään lisää Kokoomuksen vaatimaa rahaa kerrostalojen rakentamiseen. Keskustalla on nyt jakajan käsi. Onneksi valtuuston puheenjohtaja on se Keskustan nainen.


    • muutanhennaan

      Pika kysely kylillä osotti että Kaupunkilaiset haluaa Hennaan kerrostaloja joten niitä pitää sinne rakentaa. Yli puolet piti kerrostaloja tärkeämpänä kuin jotain turhaa urheilu taloa.

    • Odininpäällikkö

      Henna = HElvetiN Nolo Ajatus

    • Pisshead

      Hennan asiassa tarvittaisiin järkeä mutta kun sitä ei löydy niin poltetaan rahaa minkä ennätetään tuonne. Vähän kuin kusisi housuun. Lämmittää ensin, mutta vähän ajan päästä onkin vain entistä kylmempi

    • EmeritusErkki

      Turhia narisijoita aina riittää. Nyt vaaditaan rohkeutta laittaa veronmaksajien rahat hennaan eikä kuunnella kuntalaisten rutinoita !!

    • Kekekäki

      Ei näytä kukaan päättäjä tai Hennan kannattaja olla muuttamassa Hennaan? Rohkeutta on siis tosiaankin että jääräpäisyyttään mätetään loputtomasti rahaa tuonne? Siinä ei kovin paljon 50 uutta asukasta lämmitä kun rahaa heidän saamiseksi Hennaan on palanut miljoonia?

      • naaraskäki

        KekeKäki kukkuu oikeata asijaa. Ykskään Hennavouhottaja ei ole ostamassa sieltä tonttia vaan surutta kaataa sinne yhteisiä rahojamme. Mitään järkeä ei näköjään ole eikä tule. Nyt alkaa bussikin kulkea meidän rahoilla sinne. Tyhmempää touhua ei ole sitten hölmöläisten, jotka kantoivat säkillä valoa taloonsa kun unohtivat rakentaa siihen Akkunat.
        MIssä on järki Päättäjillä?


    • yrittajan

      hei laitetaanhan me rahaa Lahteenkin, siis LADECiin, tällä rahalla saa Hennan asioissa aika paljon

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6806
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4420
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2833
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1457
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1134
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe