Huivin poisotto?

Crus-

Onko huivi oma valinta?
Mitä tapahtuu, jos te musliminaiset otatte huivin pois?
Saatteko uhkailua, henkistä väkivaltaa, fyysistä, ahdisteleeko joku teitä kadulla? Kunniamurhaako joku teidät?
Jotkut muslimit väittävät, että nainen on kunniallinen ja kunnioitettava verhoutuneena. Mutta kaikkia ihmisiä pitäisi kunnioittaa riippumatta heidän vaatteistaan. Huivit ovat vain miesten vuoksi: heidän kyvyttömyyttään hallita himojaan ja johtuu naisten seksualisoinnista.

13

174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • obh123

      "Huivit ovat vain miesten vuoksi: heidän kyvyttömyyttään hallita himojaan ja johtuu naisten seksualisoinnista."

      Elämän fakta se että mies himoitsee naista, toiset enemmän toiset vähemmän. Eihän siitä ole kaukaa kun lännessäkin pukeuduttiin siveämmin.

      Kristityilläkin olisi sanomista tuosta naisen vastuusta. Fakta on se että monet naiset nauttii siitä kun he tuntevat itsensä seksikkääksi ja ulkomuodoltaan ihailluksi.

      Burkabanna on turvallisuus ja tunnistautumis kysymys, ei niinkään islamia vastaan suunnattu, vaikka se joidenkin mielestä onkin paheksuttavaa että siihen liittyy naisen vastuu viettelystä.

      Tässä liikutaan aika alkukantaisella tasolla kun puhutaan naisen ruumiin himoitsemisesta.

    • NikapitVidduun

      Onneksi tänään tuli Itävallassa voimaan naamioitumiskielto. Tosi hyvä asia. Toivottavasti tämä hyvä kehitys saavuttaa Suomenkin pian. Niqabit vi--ttuun!

    • NiihinKyrpiintynyt

      Lähes päivittäin saa kuulla allahu akbar-uutisia. Lapsivaimot, muiden uskontojen vainoamiset, tyttöjen sukuelimen silpomiset, naisten alistaminen jne jne jne. Raiskaukset, silmitön väkivalta uskonnon varjolla. Ei tällaista ole tilauksessa länsimaihin. Jos ei eletä niinkuin soveliasta on, niin sitten niskaperseotteella takaisin omiin sikolätteihinsä mistä ovat tulleet.
      Nykymeiningillä alkavat taatusti pakkopalautukset kansalaisten toimesta ja jos se ei valtiojohdoille sovi, niin sitten mestataan poliittiset päättäjätkin.

    • Tasaarvonkannattaja02

      Pukeutumisenvapaus tulisi mielestäni olla, mutta naamioitumiskielto voitaisiin myös tehdä. On jopa pelottavaa nähdä burkiin sonnustautuneita naisia, joista ei näe mitään. Tasa-arvo miehen ja naisen välillä tulisi mielestäni olla täydellinen. Muistan aivan pienenä poikana juuri opittusni lukemaan nähneeni Unicefin mainoksen, jossa luki: Anna tietynmaalaisille tytöille mahdollisuus koulunkäyntiin." Silloin en voinut ymmärtää miksi tytöt eivät voisi olla koulussa. Samoin mielestäni tulisi olla täydellinen uskonnonvapaus kunhan ei julkisesti loukkaa sillä ketään muuta tai kunhan siitä ei koidu kenellekkään muulle haittaa.

    • Ei.oo.helppoo

      Kulttuuriin kuuluva vaatetus on ihan hyväksyttävää. Jos itse muuttaisimme johonkin islamin maahan, olisi aika vaikeaa ruveta käyttämään sikäläisiä asuja, kun jo niihin pukeutumista varten tulisi olla ohjekirja.
      Nuoret muslimitytöt kauniisti kiedotuissa huiveissaan ovat ihan tyylikkäitä. Asu sopii solakoille ja suoraselkäisille naisille. Ymmärrän mainiosti, että he käyttävät asua mielellään.
      Mutta nicabia en ymmärrä enkä hyväksy. Se on epäterveellinen, ja on naamioitumiskiellon alainen ja oikeastaan sen käyttäminen pitäisi kieltää.
      Moni suomalaistyttö "palaa" islamiin ja kääriytyy noihin vaatteisiin epäonnistuen surkeasti. Ei suomalaiseen vartaloon ja pyöreisiin kasvoihin sovi islamin säätelemä vaatetus.

    • HyvänTekijä5

      Monissa läntisissä sivistysmaissa on muslimien massamaahanmuuton sivuvaikutuksena jouduttu ottamaan käyttöön kasvot peittävien huntujen kielto julkisilla paikoilla, kuten kouluissa ja virastoissa. Esimerkiksi Itävallassa burkakielto astui voimaan tämän kuun alussa.
      Allekirjoita sinäkin alla olevan linkin lakiehdotus, niin teet hyvän työn.
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2641

    • lukekaaraamattunne

      Huivi on myös länsinaisen pukeutumiseen kuuluva asuste. Kuninkaalliset ja filmitähdet tunnetuimpia Hyasint Bukeeta myöden. Ei pidä pelätä huivin käyttäjiä, kristityn, sillä raamattukin kehoittaa naista peittämään päänsä seurakunnassa. Eli suojaamaan aivonsa, mikä asiassa on vaikea ymmärtää tai pukea sitä hattua tai huivia päähänsä?
      Ja - monen viranomaisen työasuun kuuluu myös päähine.
      Kristinusko ei kiellä päähineen käyttöä, joten jo vaietkaa!

      • ihyioyhi

        idiootti et edes ymmärrä mistä on kyse


      • Lueitse

        Laitahan tähän kohta UT:sta jossa muka määrätään naiset peittämään päänsä. Kun sellaista ei ole. UT:ssa keskitytään ihan muihin asioihin kuin naisten kuontaloihin. Työtehtävissä hiuksia ei saa pudota niissä on mikrobeja mutta toisaalta jatkuva hautominen päähineessä lisää niitä. Hyasinttien koristeasusteet erikseen.


    • huivi.on.kiva

      No, arabimaissa on kuuma sää, joten huivihan suojaa hyvin koko päivän kuumasti paahtavalta auringolta. Ohje huivin käytöstä on siis varsin järkevä. Uimarannalla auringossa maatessani suojaan aina pään, muuten tulee jotenki huono olo. Jokaisella on oikeus pukeutua miten tahtoo. Tunnistettavuus pitää kuitenkin olla.

      • kivat.sullekki

        Niin, arabimaissahan tunnetusti on paaaaljon huivipäisiä auringonottajia rannoilla. Ihanko pikku pikku bikineissä?
        Ja käteväähän se on pitää päästä varpaisiin ulottuvaa MUSTAA kaapua kun aurinkoa ottaa, todella tuo musta väritys suorastaa työntää luotaan tuon kuumuuden ja kokopitkä kaapu suojaa auringon säteilyltä, jaa mutta miten siinöä aurinkoa ottaa, ai niin sen pienen ristikon läpi silmät vähän saa väriä.
        Jep, jep....


    • miätäs

      Sen lisäksi että miehet kuulemma himoitsevat naisen kroppaa, niin tiedoksi vain että asia on myös toisinpäin, eli myös naiset himoitsevat miehiä. Eli siinä mielessä ei toimi perusteena. Toki Raamattu kehottaa naista peittämään päänsä seurakunnassa. Itse asiassa ne joilla on joko hiukset tai huivi päänsä peittona niin tekevät kehoituksen mukaan :)

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe