Ox app suite?

Yritän kirjautua postiin, tulee tuollainen sivu.....
3
Ilmoita


56 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Sama täällä
Ilmoita
Samoin. Pyytää myös kirjautumaan uudestaan? Onko s24 kaapattu?
Palvelin Berliinissä?

Hostname: lb-app.suomi24.heinlein-hosting.de
IP Address: 185.97.172.140
Country: Germany
Country Code: DE (DEU)
Region: Berlin
City: Berlin
Local time: 29 Sep 12:56 (CEST+0200)
Postal Code: 10119
Latitude: 52.5285
Longitude: 13.4109
sitespeek.net: posti2.suomi24.fi
1
Ilmoita
En uskalla kirjautua tuollaiseen, eikö voisi tiedottaa jokaisen postiin tai etusivuille näistä muutoksista?
1 VASTAUS:
No postiin ei voi, kun ei toimi, mutta etusivulle ehdottomasti tietoutta tilanteesta.
+Lisää kommentti
Samoin täällä. Ei taida kukaan korjata?? Laittakaa muutkin palautelomakkeella palautetta.
2 VASTAUSTA:
Laitoin eilen palautetta ja tänään sama juttu. Homma vaan seisoo ja edes tiedon murusia ei putoile.
Oon laittanut jo kolmesti palautetta mutta mitään ei ole taks kuulunu eikä alotus sivul tiedotettu. Posti ollu pois pelistä nyt jo 7 päivää. Olis kiva tietää koska mahtaa toimia ku on annettu laskujen ja muiden tärkeiden tietojen osoitteeks.
+Lisää kommentti
Suomi24:n sähköpostipalvelimet ovat Berliinissä Heinlein Hosting nimisessä hostauspalveluja tarjoavassa yrityksessä https://www.heinlein-support.de/hosting
3 VASTAUSTA:
tämä on perseestä eikö posti enää kulje jokapäivä .
EI TOIMI TÄÄLLÄKÄÄN
juu ei toimi, mitähän pitäisi tehdä?
+Lisää kommentti
Virheilmoituksen perusteella sanoisin että sähköpostipalvelun SSL-sertifikaatti on vanhentunut. SSL on salausprotokolla jolla turvataan sähköpostipalvelimen verkkoliikenne.
Ilmoita
sama vika rahikaisella
Ilmoita
Samma här
Ilmoita
Nyt tuli ilmoitus että korjaavat. Hyvä että kertoivat asian olevan heidän tiedossaan.
1 VASTAUS:
Ei se sitä silti tarkoita että vika korjaantuu. Suomi24:n ylläpito on osaamattomia kakaroita!!!
+Lisää kommentti
Hyvä, että edes tiedottavat, että tietävät ongelmien olemassa olosta.
Ilmoita
Joo. Yritin kans kirjautuu lukee postit. Ei onnistunut. Tuli ihan ihme tekstii ku yrittää kirjautua.Kiva kun ei pääse laskuja kattomaan ku posti ei toimi. Hyvä kun korjaavat vikaa parhaillaan.
Ilmoita
Juu just niin.- taas tökkii eikä pääse postiin ja Suomi24-ylläpito taas varmaan kaataa syyt käyttäjien niskoille, ettei heidän systeemeissään mitään vikaa ...
Minulle tullut jo toista vuotta suomi24-postiin valtava määrä roskapostia- kasinopeli-, pikavippilainatarjousten ym. vastaavien tahojen roskapostiviestejä monia kymmeniä vuorokaudessa, jotka aika ajoin sieltä siivoillut. Nyt kuitenkin, pari viikkoa sitten oli kakkien viestien tulo lootaan loppunut (olin tuon n. 2 viikkoa sattuneista kliinisoperetiivisista syistä kokonaan poissa ko. postin käytöstä) ja kappas vaan, en päässytkään enää lootaani. Aikani ihmeteltyäni laitoin viestiä ylläpidolle kysellen tilini perään ja sain tietää että kaiken postin tulo ko. osoitteeseeni oli suljettu "epätavallisen suuren viestimäärän" tms. vuoksi ja kehoitettiin tekemään virustarkistus ennen uudelleenkirjautumista taas avatulle säpostitililleni. Tein työtä käskettyä ja tarkistin F-secure Safellani (mikä ollut asenettuna yli vuoden, mitä ennen oli Avast'in Interenet Security n. 4 vuotta) eikä mitään haitallista omalta koneeltani löytynyt. Tätä suomi24-postia olen käyttänyt ERITTÄIN VÄHÄN, ja "jaellut" sen osoitetta ERITTÄIN SÄÄÄSTELIÄÄSTI (liittynä perua v. 2000 silloiselta Sirkus com'ilta, Suomi24:n edeltäjältä). Kuitenkin reilun 1 -1,5 vuoden aikana tästä suomi24-postista on tullut varsinainen SPAM-IMURI. Ihmettelin sitä myös ylläpidolle mutta levittelevät vain käsiään ja viittaavat mahdollisiiin haittaohjelmiin etc. Kuitenkin - jotenkin sellainen aavistus että kun muutama vuosi sitten Suomi24.fi:n syteemeihin oli tehty tietomuro ja kaikki käyttäjät PAKOTETTIIN muuttamaan salasannsa niin ETTEI VAAN TUON TIETOMURTOVUODON SEURAUSTA olisi tämä suunnaton roskapostin lisääntyminen nimenomaan suomi24-postin välityksellä. Eli nuo silloiset hakkerit kaupanneet kaapatut s-postiosoitteet eteenpäin ja nyt ylläpito syyllistää käyttäjiä oman organisaationsa aiemmista virheistä.
Tuskinpä tästä viimeisimmästäkään häiriötilanttesta me käyttäjät mitään totuudenmukaista tedotettta näemme - karavaani kulkee ja koirat haukkuu ja kusee kintuile....
1 VASTAUS:
Minulle on myös tullut viimeaikoina tavattoman suuri määrä noita laina-, peli- yms. postia, enkä ole koskaan käynyt kyseisiä "tuotteita" tarjoavilla sivuilla.
Harmi jos joutuu luopumaan Suomi24 postista, sillä minä ainakin olen ollut tyytyväinen sen käyttöominaisuuksiin. Tosin näitä katkoksia on ollut ehdottomasti liikaa.
+Lisää kommentti
Eilisestä noin klo 17 lähtien mahdottumuus päästä sähköpostiin, milloin tulee että varmenna puhelinnumerolla sähköposti, tulee appsuit sivu, käsittämätönta!!!
1
Ilmoita
Mitenkähän käy jos kirjautuu tohon OX APP:iin???????
2 VASTAUSTA:
Ilmoittaa virheellisestä käyttäjätunnuksesta tai salasanasta. Ei siis pääse kirjautumaan:o(
Sama taalla. TOivottavasti korjaavat pian. Onneksi sain lentolippuni printattua kun en paase sahkopsotiin
+Lisää kommentti
Sama täällä. Tulee tuo OX app suite, ilmoittaa virheelisestä salasanasta ja tunnuksesta sekä käskee syöttämään jonkin ( suluissa jokin numero)tunnuksen...
Ilmoita
Ei pääse. Saatana ja tärkeitä juttuja. Täytyy vaihtaa johonki muuhun
Ilmoita
Sama täällä! Eilisestä illasta ei ole päässyt sähköpostiin ja nyt tulee tuo Ox juttu ja väittää, että salasanani olisi muka väärin. Ei ole!

Koska Suomi24 ilmoittaa, että milloin alkaa toimia, vai oliko tämä tässä????
1
Ilmoita
Mulla pn kaksi postitiliä Suomi24:ssa. Toinen näistä on toiminut eilisen illan jälkeen. Toinen ei toimi vieläkään, ei edes IMAP:lla!!!
Ilmoita
Millään ei saa toimimaan. On tämä kumma, kun kohta vuorokausi kulunut. Eilen sentään oli ilmoitus, että vikaa korjataan. Nyt ei ole enää sitäkään. Eli jätettiinkö tämä nyt sitten korjaamatta vai huilivatko vai mitähäh?
1
Ilmoita
Suomen suurin verkkoyhteisö tuntuu haluavan harventaa asiakaskuntaansa. Pakko kai vaihtaa sähköpostipalvelinta. Pari tärkeetä viestiä tonne jää mut minkäs teet kun Suomi24 on koko ajan rikki
1
Ilmoita
Voisiko ylläpitäjä tiedottaa mitä helvettiä meinaa kun ei pääse sähköpostiin vaan tulee Ox app suite
1
Ilmoita
Sama homma täällä, postiin ei pääse. 2:lla eri koneella kokeiltu, per......
Ilmoita
Nyt minä sain s-postit auki. Kello n. klo 16.55 ja ohjasi nimenomaan tuohon: "posti2.suomi24.fi" -purkkiin Berliinissä.
1 VASTAUS:
Mitään ei ole kaapattu. Enää vuosiin ei ole yksikään Suomi24:n palvelimista ja palveluista ollut Suomessa!!!!
+Lisää kommentti
Nyt meni meikältäki palautetta ylläpidolle. Alkaa täälki keittää kii, ku ei oo päässy kahteen päivään s-postiin ja pitäs päästä kattoo tärkeitä posteja. Just ehkä viikko sitte laitoin tänne s-postin ja menee kyl tasan samantien vaihtoo!!! V***U MITÄ P****A!
Ilmoita
Outoa että näin monella ongelmia. Itselläni Imapilla ja normilla ja molempien kautta saan postin auki.
1 VASTAUS:
Berliinissä useampi serveri Suomi24:n posteja hoitamassa. Käyttäjät jaettu eri servereille ja osalla homma toimii, osalla ei. Ei toimi IMAP:llakaan. Minulla on kaksi S24 sähköpostitiliä, näistä vain toinen toimii.
+Lisää kommentti
Vaihdoin selainta niin pääsin postiin .samsungin se omam
1 VASTAUS:
Samsungissa kannattaa käyttää sen omaa sähköpostohjelmaa Email/Posti. Riittää kun kirjautuu kerran sähköpostiosoitteella. Paljon hlpompi ja luotettavampi kuin selain.
+Lisää kommentti
Niin sitä pitää. Vanhasta romusta pidetään kiinni kynsin hampain vaikka ei se romu mihinkään kulje.
Ilmoita
Laittakaa itse parempi. Ihan vakiokamoista itse palvelu on rakennettu. Alla linkin takana ohjeet itse kullekin kokeilla. Ainoa vika koko tsydeemissä on selainohjelma jota jostain syystä useimmat sinnikkäästi pyrkivät käyttämään. Ottakaa käyttöön kännyköiden ja tietokoneiden vakiona tulevat, siis valmiiksi asennetut sähköpostiohjelmat!!!

https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-configure-a-mail-server-using-postfix-dovecot-mysql-and-spamassassin

Niin ja toinen virheliikku ollut se palveluntarjoaja Saskassa Berliinissä. Yhden typeryyden/huolimattomuuden heidän toimissaan olen itse heille raportoinut. No, Suomi24 ottaa sen minkä halvimmalla saa..
1
Ilmoita
Ei toimi vaikka yrittää kirjautua ihan erillisellä sähköpostiohjelmalla...
Ilmoita
12.10-17 EI TOIMI - ylläpito ei vastaa mitään !!! OLLUT AINAKIN 2-vkoa "mykkänä"
HERJAA salasanasta ja vilauttaa että palvelin ei käytettävissä.!!
PERSEESTÄ ON TÄMÄ ..
Ilmoita
ox app suite.. Ei hyväksy k.tunnusta ja/tai salasanaa... Pitääkö vaan odotella?
Ilmoita
Sama täällä. Ilmoittaa virheellinen tunnus ja/salasana. Suomi-posti kaatui :(
1
Ilmoita
Ei pelaa täälläkään. on tää kyllä yks suoli24. Nyt en saa laskuja maksettua!!!!

Satanan suoli 24, painukaa vittuun
2 VASTAUSTA:
Miten on mahdollista että näyttäisi olevan sähköpostini auki, mutta itse en sinne pääse koska tunnuslukuni ei kelpaa ->OX App Suite ja puhelimeeni välillä tullut ilmoituksia kirjautuminen epäonnistui ja palvelimen salasana on vaihdettu. Anna uusi salasana. Mitä tässä pitäis tehdä?
Sama vika täällä. Eikä taaskaan mitään infoa asiasta missääm
+Lisää kommentti
Kysyin asiakaspalvelusta tästä Ox Suitesta ja miksi he eivät tiedota sähköpostin toimimattomuudesta. Sain vastaukseksi, että pahoittelemme sähköpostissa ollutta häiriötä. Pyysin uudelleen vastaamaan esitettyihin kysymyksiin. Ei ole kuulunut vastausta. Huomaa, että tämä on ilmaispalvelu. Ei mikään normaali yritys menestyisi tällaisella "palvelulla".
Ilmoita
Nyt tuo ongelma tullut tännekin.. Heittää kokoaja jollekin ox app suite sivustolle ja väittää että käyttäjätunnus tai salasana ovat väärät.. Jatkunu jo useana päivänä mutta mennyt ohitse kun kirjautunu uudelleen palveluun.. Nyr edes tuo konsti ei toimi
Ilmoita
Ei hemmetti. Ei voi olla totta. Sama juttu siis täällä. En saa sähkipostiosoitteita, joten en voi vastata mistään muualta kuin Suomi24:stä. Pakko vaihtee sähköpostia.
Ilmoita
Moi! Palvelun tilapäinen ruuhkautuminen voi joskus johtaa tuohon Ox App Suite -näkymään. Tällöin kannattaa yrittää kirjautua myöhemmin uudelleen. Myös selaimen välimuistin tyhjentämisestä voi olla apua.

Terveisin,
Emma
Suomi24-tiimi
Ilmoita
Minulla ollut puoli vuorokautta jo tuo ox......
Ilmoita
Ei ollut apua odottelusta eikä välimuistin tyhjennyksestä.
Ilmoita
Sama täällä. Ihmetyttää, kun vaimo pääsee puhelimesta postiin, samanlaiset puhelimet. Minä en pääse puhelimesta, iPadista enkä läppäriltä.
Ilmoita
Pelaako muilla sposti?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ox app suite?

Yritän kirjautua postiin, tulee tuollainen sivu.....

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta