Oikealle näkijälle

Syvästionneton

Onko yhtään syytä elää? Jos on niin mikä?

6

107

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Asiatjärjestyy

   Jokainen ansaitsee elää! Kaikella on tarkoituksensa ja merkityksensä tällä pallolla. Asioilla on tapana aina järjestyä.

  • Ritasanoojees

   Joskus kun on epätoivo painanut pään alas ja siipi maassa tallustellut, niin se ajatus on auttanut eteenpäin että yrittää jaksaa löytää sen syyn elää itsestään (elämän mielekkyyteen) , omasta sisimmästään sillätavoin, että omalta kohdalta yrittää tehdä edes pienesti maailmaa paremmaksi, olemalla kiltti ja kohtelias (vaikka olisi kuinka suru rinnassa) ja auttavainen lempeällä tavalla rohkaiseva edes hiukan. Ei anna periksi vaan sinnittelee ihan piruuttaan eteenpäin, silloin saattaa huomata jonain päivänä että vastalahjaksi on vaivihkaa saanut takaisin hyvyyttä kuin heijastuksena omista teoistaan.

   Yhdessä vuodessakin , joskus jopa yhdessä päivässä, ihmisen olosuhteet ja elämäntilanne saattaa muodostua vallan toiseksi kun katsoo filmin loppuun asti.
   Toivon sulle kaikkea hyvää sylikaupalla täältä jostain ja uskon että myönteinen asennoituminen toista ihmistä kohtaan jollain tavoin helpottaa tuon kohteen oloa tässä maailmankaikkeudessa jossa kimpassa kuitenkin ollaan, ihmisinä toisillemme.

  • Kristalliboltsi

   On voit törmätä minuun, oletkin jo törmännyt useasti kadulla ja ajatellut. Tuossa hän taas on, unelmieni mies. Uskaltaisimpa lähestyä häntä ja kysyä. Olet niin tutun näköinen, missä koulussa oltiin samalla luokalla? ja näin aloittaa keskustelun kanssani. Rohkeasti vaan aloita keskustelu kansani, vastaan kyllä. Itse en sitä tee, koska haluan tietää, että olet tosissasi. Boltsissa näkyy ,että ylihuommena kohtaat minut taas. Rohkeasti vaan tule vierelleni ja aloita juttu mainitsemallani tavalla.

   • Syvästionneton

    ????


  • sfanja

   Vaikka se, että sinä et tunne vielä itseäsi, etkä tiedä, miksi halusit syntyä tähän elämääsi. Mikään ei ole sattumaa, sinulla on tarkoitus. Elämälläsi on tarkoitus. Tutki sitä, etsi sitä, rukoile, että sinua autetaan ja johdatetaan totuuteen. Elämä on mysteeri, kivulla ja surullakin on sanottavansa.

  • syvämielinen

   Viekö jokin asia tai henkilö voimavarojasi? Jos joku narsisti tai kiusaaja piinaa ja vie energiaasi,haihdu sellasista. USEIN JOS ON TULLUT JÄTETYKSI,SUURI YKSINÄISYYS JA TYHJYYDENKIN TUNNE TEKEE MASENTUNEEKSI.Tai vaikea elämäntilanne ,ihmissuhde.Elämää kokeneena tiedän että henkinen takki on täysin tyhjä jos joku ´hankala ihminen kiusaa tai on riesana,yleensä seurustelukumppani....eikä ole tietä ulos. Mutta jos yksinäisyys painaa....se saattaa loppuakin joku päivä...mene sinne jossa on muitakin ihmisiä.Itse olen kokenut myös ulkopuolisuutta väärässä ympäristössä ja totaalisen yksinäisyyden tuntee,,,henkireikäni oli mennä luontoon ulkoilemaan,,,lukeminen,,musan kuuntelu sekä laulaa karaokea,,,siinä jotenkin unohtuu murheet ja se musiikin kuuntelu ja ihmisten katselu on joskus kivaa. Miksi olet niin uskosi menettänyt elämään? Yksi tie on suhde yläkertaan,ota säännöllisesti rukoushetkiä iltaisin ja kutsu suojelusenkelisltä tukea ja apua,,,turvaa,,,se auttaa -tiedän!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2244
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   2013
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1831
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1384
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1352
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1331
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1144
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   990
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   946
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   918
  Aihe