Helenius pelkää

Edfefeeeee

46

362

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ROOPEANK

      Voi että mikä tilaisuus! Vaikka turpaan olisi tullutkin niin näkyvyyttä olisi tullut. Pitihän tuo arvata. Vaikka aina nyrkkeilyssä aina voi saada ns. onnenkantamoisen perille , ei silti, kuka sitä nyt ehdoin tahdoin selkäänsä lähtee ottamaan jos tajuaa oman tasonsa. "yrittänyttä ei laiteta" sanontaa ei voi kyllä tähän Heleniuksen tapaukseen soveltaa. Hanskat naulaan vaan ja viljeleen piekon muikkua ahvenanmaan peltoon.
      "Tarjosimme kaiken mahdollisen mutta Helenius halusi otella vain murto-osasta palkkiota suomessa", sanoi Whyte.
      En kyllä meinaakaan lähteä katsomaan Heleniuksen hakkaussessioita täällä suomessa ja kokemaan myötähäpeää.
      Ja vielä maksaa siitä.
      Minkähän mutkan kautta se meinaa maailmanmestariksi? Tuossa meni nyt yksi polku siihen suuntaan.

    • fefeer4444

      Ja mikähän on selitys.

    • Kehärääkkääjä

      Kyllä se sitten lähtee kun vastaan tulee valmiiksi imbesilliksi pieksetty lihasäkki.

    • Rehellisyyttäpeliin

      Tarjouksen hyväksymättä jättämisen syy on nyt lyhyt valmistautumisaika ja flunssa, vaikka on juuri palannut Joshuan sparrileiriltä. Asia voidaan Suomentaa siten, että ei enää tähtää mihinkään, vaan valikoiden ottaa ruokkomatseja, mistä niitä sattuu saamaan.

    • entinensellainen

      Aika rientää almanakassa, ikää tulee, "kehäruoste"alkaa vaivaamaan, kun ei noita "säkkihakkauskisoja"
      voi otteluiksi laskea.
      Nyt olis ollut tuhannen taalan paikka, taikka sadan tuhannen taalan paremminkin.
      Täysillä Whyten kimppuun olisi pitänyt mennä nyt eikä 2 vuoden päästä jos silloinkaan . Eihän Heleniuksen nyt pitäs aivan noviisi olla etteikö yhtään hanttiin olisi pistänyt? Vai onko menty vain taaksepäin kun ei ole kunnon porukkaa takana?
      Nyt on entistä vaikeampi saada kutsuja mihinkään muualle kuin Helsinkiin Turkuun tai korkeintaan Tallinnaan.
      Jos ottelu juuri tyrmättyä (Dimitrenko)Granatia vastaan kiinnosti enempi niin kummeksun kyllä puheita maailmanmestaruudesta.

    • 3475453

      En mä oikeastaan sanoisi, että Helenius niinkään pelkää. Helenius tiimeineen on lyönyt faktat pöytään, ja todennut realistisesti, millä tasolla siellä mennään, ja taso on juuri näiden mätisäkkien hakkaaminen. Onhan se hienompaa voittaa näyttävästi, kuin tulla näyttävästi itse tyrmätyksi.

      Höpötykset Robben mm-ottelusta voidaan aivan surutta haudata, sellaiseen he eivät usko itsekään, eivät tietenkään. Nyt otetaan uran ehtoopuolella kaikki rahat pois, mitä on saatavilla, ja ennen kaikkea turvallisesti (järkevää), ei siis menemällä jonkun kovaiskuisen tyrmääjän tainnuttamaksi. Elämää pitää olla uran jälkeenkin.

    • Omakas

      Olisi nyt luullut, että edes rahan takia olisi kannattanut käydä lopettelemassa ura suurtapahtumassa. Vai vieläkö elättelee toiveita täydestä Areenasta, jonka ykkösvetonaulana voisi tienata samat JA säilyttää kasvonsa? Vaan miten sen Areenan aikoo täyttää, jos Whyten tasoisiakin joutuu väistelemään? Noita georgialaisia taksikuskeja hakkaamalla tuskin kummoisesti tienaa? Whyte-tappion jälkeen olisi tosin sekin tulolähde entistä nihkeämpi, ja hyvä puoli suhareissa on siinä, etteivät ne satuta Robbea, miehellä kuitenkin lapsiakin kaitsettaviksi vielä vuosikymmenien ajaksi, ei siinä hommassa parane olla vegaani.

      Whyte on muuten huippuhyvä, vain vähän turhan pieni noita kaksimetrisiä vastaan. Whyte löi myös Joshuan jalat veteliksi, minkä perusteella ei ollut mikään yllätys, että paappa sai lyötyä Joshuan lattiaan.

    • efewewf

      Nyt vika mahdollisuus olla edes pohjolan mestari jos tuo granat ottelu toteutuu whyte olisi piessyt heleniuksen kanveesin 5 erässä. Dereck chisoralla on tänä vuonna euroopanmestaruus matsi ja helenius se ei saa kunnon matseja tai no oli tarjolla briteissä ei uskaltanut se siitä maailman koviman oikean suoran omaavan maaimanmestaruus unelmista.

    • husarirajantakaa

      Heleniukselta puuttuu kunnon taustatalli ja hänelle on tullut huono ominaisuus mitä ei huipulle kivunneilla ei saisi olla, häviämisen pelko. Sparraamassa uskalletaan käydä tiliä hakemassa kun on kokoa ja hyvät suojat päällä. Tosiottelu on ihan eri asia.
      Duhaupas on hyvä esimerkki siitä pelottomuudesta mitä pitää olla jos mielii huipun tuntumaan.
      Siitä vaan vain Wilderia vastaan ja hyvin ottelikin, samoin Povetkinia vastaan ihan kylmiltään, lenkkarit jalassa. Turpiin tuli tällä kertaa mutta porukka näki jälleen että mies ei pelkää ketään.
      Vähensikö häviö Povetkinille miehen kovuutta, ei sitten yhtään. Päinvastoin.
      Tällainen asenne puuttuu Heleniukselta nykyään kokonaan.

    • onselityksiä
      • rgrgrgerg

        Niin se ihmetyttää kun helenius oli jo ennen duhauppas matsi parhaassa kunnossa ikinä omien sanojen mukaan ja samaa toistanut nyt joka matsin alla silti ei uskalla otella kunnon vastusta vastaan vaikka on ollut jo pari vuotta elämänsä parhaassa kunnossa 5 vikkoa riittä ihan hyvin jos on super super kunnossa kuten robbee itestään kertoo aina mutta paskat vaati jonkun puolen vuoden treenin että uskaltaa ei hyvä varsinkin tolla iällä sehän kohta 40v.


    • pistaritkäteeen

      Sehän on reenannu tosi kovaa koko ajan?
      Ainakin itse kertoo ja videoita ja kuvia esittelee Lindstömin kanssa reeneistä.
      Helenius on tippunu kyytistä jo auttamattomasti, raskaansarjan terävin kymmenikkö menee omissa svääreissään.
      Jos se Granatia vastaan ottelee suomessa tai ruotsissa se on kyllä pettymys, sehän on tyrmättty Dimitrenkon toimesta viimesessä matsissa ja se matsi Granatia vastaan ei johda mihinkään.

      • Omakas

        Äläpä nyt, Granaatin Boxrec ranking on 49 eli ilmeisesti olisi Robelle kovin päänahka sitten Samuel Peterin kuusi vuotta sitten.


    • 767676767fd

      Joo, tosi,tosi kova juttu päästä hakkaamaan juuri hakattua. Kyllä tuon "ruotsin toivon" Granaatin taso mitattiin kun antoi ailahtelevasti nyrkkeilleen Dimitrenkon lyödä itsensä lattiaan. Ei silti, eihän se Dimitrenko mikään höpöhöpöukko ole, iso mies ja saanut vähän intoa taas otella ja kokemusta on 40 ammattimatsin verran ,miksei ennemmin juuri Dimitrenkoa vastaan?
      Tuossa sen taas näkee, Granatilla ei ole kokemusta isoista matseista ja kehistä, Dimitrenkolla taas on, ei kunnioittanut Granaattia yhtään.
      Siksi Heleniuksen pitäs päästä hankkimaan kokemusta isoista tapahtumista, vaikka turpaan saannin kustannuksellakin ettei puntti tutise ja yöunet mene heti jos isompi jengi mölyää taustalla ja Buffer antaa selostuksen. Nyt ois ollut siihen hyvä sauma. Kumma kun sairastui heti kun tuli sparraamasta ja tuli tarjous isommasta matsista?

      • Omakas

        Robben normaaliin vastustajien tasoon nähden Granat on iso loikka kovempiin. Ei nyt voi vaatia kaikkea kerralla. Tuosta hissuksiin ylöspäin kovempia kohti, Granaatin jälkeen muutama taksari väliin, sitten top-40 ukko vastaan vielä tällä vuosikymmenellä. Askel askeleelta ylöspäin ja vuonna 2030 voisi olla valmista mestaruusotteluun. Silloin Joshuakin jo yli 40v ja toivottavasti lopettanut uransa, joten Robbe voi olla manttelinperijä.


    • edesjotain

      Granat on samanlainen pupupöksy ruotsin malliin, sillähän on samoja hakattavia kuin Heleniuksella, Rilli, Orlov, Sprot, Airich, heti kun tuli kokeneempi huipulla otellut niin lattia kutsui.
      Olishan sekin nyt jotain käydä suomi-ruotsi ottelu kun kummallakaan ei ole huipulle asiaa.

      • rgergrge

        Toki mut sehän on aloittelia melkein vasta 26v verratuna meidän helgeen joka on 10v vanhempi eli toisella ura edessä toisalla pikuhiljaa jo takana.


    • FFREGFRGFRFR

      Hissukseen eteenpäin DD

    • DEFDEWEW

      Helenius on aivan täysi pelkuri. On ne kovatkin maialmanmestarit tyrmätty ja konta kertaa, silti nousseet mestareiksi..matseja alla..ei välitetä jos tulee turpaan..heti nustna ylös ja uuteen kovana matsiin.

      • cruzeideri

        Ongelma ei varmaan ole vain siinä tyrmäyksenpelossa, vaan siinä pelossa, etteivät kyvyt vaan yksinkertaisesti riitä millään osa-alueella. Helppohan Klitshkon oli tyrmäyksistä toipua hallitsemaan raskassarjaa kymmeneksi vuodeksi, kun kuitenkin tiesi, että leukaa lukuunottamatta paketti on erinomaisessa kunnossa. Piti vaan muokata tyyliä varovaisemmaksi. Mutta kun Helgellä ongelma ei ole varsinaisesti se leuka, ei ainakaan vain se, ei Duhaupas millään onnenkantamoisella voittanut, vaan Helge oli jo hiipumassa, eikä lyönneissään ollut riittävää tehoa. Olisi siis kehityttävä todella paljon, jotta voisi haaveilla huipusta.


    • Kiggailua

      Ulli Wegner psyykkasi Heleniuksesta verenhimoisen taistelijan, sitten ura ajautui takaisin iskän varjelukseen ja homma on sitä myöten selvä. Duhaupass antoi ensimmäiset maistijaiset ja ne jää varmasti viimeiseksi. Nälkä on vaihtunut riskien analysoimiseen ja ammattinyrkkeilijälle se tarkoittaa uran jämähtämistä/päättymistä.

    • eree55555

      Heleniuksella ei ole mitään mahdolisuuksia maailmanmestariksi. Kärki on liian kova kymmenikössä. Tai se ei itse uskalla mennä kunnon kamppailuun.
      Typerä päätös lähteä Sauerlanilta, siellä leivotaan maailmanmestareita.
      Nyt on turha esittää mitään kovaa jätkää.

    • Mfkflfkf

      Lähtee sittenkin Dilleä vastaan. Sai kunnioitukseni. Todennäköisesti kyllä häviää, mutta esittääpähän nyt ainakin kunnianhimoista tosiammattilaista.

    • fjgfigh

      Ei tainnut enään kestää nyrkkeilykansan kritiikkiä. Hyvä että lähtee, tässä on vaan se huono puoli
      että mieli on pakko tasaannuttaa, eikä kannata lähteä raivo päällä, "kyllä minä näytän teille " asenteella, Helenius sanoo jo nyt olevansa hermostunut, entäs sitten kun ollaan kauheassa möykkeessä 70-90 tuhannen katsojan edessä. Tämä Whyte taas on ollut monessa mukana, ottelussa Joshuan kanssa ei yhtään kunnioittanut vaan kaatui saappaat jalassa.
      Kestääkö Helenius tällaisessa kyydissä jää nähtäväksi.
      https://www.youtube.com/watch?v=ItHrhvED4oI

    • FDFDEWFREWEW

      Sama kävi mielessä ja kai ihmiset sai taottua järkeä myös tuon päähän.

      No kyllä mun mielestä mieluummin raivona kuin nöyristellen puolustuskannalla.

      Minkähänlaiset palkkiot noissa on..Voittajalle ehkä 200 tonnin luokaa...

    • 123stop

      https://www.youtube.com/watch?v=T7vUO2LSfH8
      Ei nöyristelyä mutta onnistuuko se Heleniukselta olla kova tuolla.
      Whyten pää kyllä kestää, se on kovaa tekoa niin fyysisesti kuin henkisesti. Joshuan piti oikein takomalla takoa Whyte lattiaan ennekuin talttui.

    • pampampam

      Muutama pami naamaan niin kyllä se siitä.

    • hornankattilaan

      Kestääkö Heleniuksen päänuppi?
      Jättäis ne muovisapelit nyt kotia.

    • verikuormafisting

      Jos mietitään asiaa noin paperilla, niin Whyten on paljon helpompi toteuttaa omaa myrkkytaktiikkaansa Robbeen, kuin Robben omaansa häneen. Robben mahikset täysin alkuerissä.

      Itse en usko, että ottelusta tulee edes noin jännää kuin edellisessä kappaleessa viittaan. Varoaika on lyhyt, ja Helge tajusi että nyt on haettava rahat jos vielä meinaa. En yllättyisi, vaikka tästä tulisi Asikainen-Macklinia muistuttava farssi, ja ottelu loppuu heti alkuunsa Heleniuksen ollessa täysin vailla mahdollisuuksia.

      Tätä tukee myös se, että hän oli Orlovin kanssa huonompi kuin koskaan, sen jälkeen kauan treenaamatta, nyt yksi lyhyt leiri Joshuan kanssa ja heti tähän matsiin...

      Toivottavasti saadaan trilleri, mutta epäilen kyllä. Ei Heleniuksella ole keinoja enää huipulle.

    • KOTISARJA

      Ei tällä Heleniuksella ole mahdollisuuksia voittaa tuolla, asiassa on liian monta negatiivista puolta,
      Ensinnäkin Helenius ei ole ollut koskaan tuollaisessa paikassa ottelemassa, toiseksi tyrmäystappio ja siitä seuraavat kolme surkeaa vastustajaa, kolmanneksi ikää on kertynyt, neljänneksi Whyte on kova kestämään iskuja, viidenneksi hän ei pelkään kohdata ketään, kuudenneksi hän on kovaluontoinen, periksi antamaton, seitsämänneksi hän lyö eikä tökkäile niinkuin Fury.
      Heleniuksen mahdollisuudet on yllättää heti alussa, saada kovia pommeja Whyteen ja jatkaa siitä samalla vauhdilla, jos tuo ei onnistu veikkaampa että Heleniuksen tönkkö jaloilla tulee noutaja miehelle puolen välin jälkeen.
      Helenius oli puun ja kuoren välissä oli pakotettu ottamaan tuo matsi koska seuraavaksi olisi alkanut motivaatio kuolemaan kun ei mihinkään mennä.
      Hän onneksi ottaa nyt riskin, kovan riskin, mutta mitä virkaa miehellä on joka ei ota riskejä ammattinyrkkeilyssä?

    • verikuormafisting

      Joo, mitä enemmän mietin niin tää on just niinku Asikainen-Macklin. Paperilla eri homma kun todellisuudessa. Robbe on varmaan valmista kauraa jo pukukopista tullessa, eikä saa itestään mitään irti.

      Kattokaa miten se aloittaa ottelut nykyään, lähtee vaihteleen iskuja kädet alhaalla kuin joku tuurijuoppo. Ehdoton vetonaula taksikuskeja vastaan, mutta ei mitään asiaa isojen poikien leikkeihin.

      Ja hei - momentum. Whyte on käynyt sotia ja voittanut niitä. Helge on tyrmännyt taksikuskeja, ja Orlovin kanssa oli muuten entistä huonompi. Ja tiedetään myös, että itseluottamus oli alhaalla ja treeni vähäistä ennen tota Joshua-leiriä. Eli todellisia pohjia ei ole.

      Tää on ihan selkee homma. Mua ei kiinnosta paskaakaan kuinka kovalyöntinen Whyte on jossain paperivertailussa. Helenius on niin rapakunnossa nykyään, että se häviää tämän nopeasti.

      Whyte TKO 4.

    • Kovassakunnossataas

      Nyt pitää kuitenkin muistaa että Helenius on viimeiset 10 vuotta hankkinut joka vuosi lisää ainakin 5 kiloa lihasmassaa..Ojalan laskuopin mukaan se tekee 50 kiloa..joten Helenius on karmea kaappi. Tämän lisäksi Helenius kuulemma on maailman kovaiskuisn nyrkkeilijä. Ja tähän tietenkin ääretön nopeus niin on kummaa jos nyt ei mies kaadu.

    • kalanperkkuu

      Ei ne kyllä missään näy ne lihakset ja mistä päätellen kovaiskuisin, Ottelun puolessa välissä tuo
      röykkyyttäjä Whyte ahdistaa Heleniuksen väkisin nurkkaan kun se ei jalat hapoilla jaksa enään liikkua ja se on siinä. Viimesessä matsissa Heleniuksen kokoista Malcom Tannia vastaan Whyte löi kauheita mällejä ja talttuihan se Tann viimein. Kannattaa kattoa se.

      • söööööööööm

        Sarkasmia ei kaikki ymmärrä


    • Kgkfodldldld

      Mistä se tieto, ettei Robbe ole treenannut? Ei kai sillä muutakaan työtä ole, joten olisipa hölmö, jos ei olisi treenannut koko ajan täysillä.

    • 67777aa

      Käydä treenaamassa perheen hoitamisen rinnalla silloin tällöin, ei ole sama kuin käydä tasaisin välein kovia ja pitkiä otteluita niinkuin huipulla tehdään.
      Carlos Takam joka astui saman tien Pulevin tilalle on kuulemma treenannut valmentajansa mukaan
      yhtä kovaa kuin olisi valmistautumassa itse kovaan otteluun. Nyt pystyi suostumaan samantien Joshuaa vastaan, hatun noston arvoinen päätös, en tiedä mitä Heleniuksen kova treeni sitten käytännössä on.
      Pulev kyllä taisi nyt haluta välttyä selkäsaunalta, näin lähellä isoa matsia ei kannata treenata niin kovaa, että olkapää menee juuri nyt. Se on hölmöä.
      Ei silti, se on Takamin vuoro jäädä jyrän alle, tosin ison tilipussin lohduttamana.

    • Töötäätöötää

      Chisorakin saa pataansa melkein joka matsissa ja aina vaan ottaa koviaq matseja ja kysyntää on.

      Mitä tekee Helenius kun sai kerran pataan...

    • Sirkkeli4...g

      Helenius tyrmää todennäköisesti whyten toisessa erässä jos olisi 28v ja sauerland tallissa.

    • Kuukkeli4...g

      Whyte tyrmää todennäköisesti heleniuksen toisessa erässä koska hän on 33v ja stallhagen-tallissa.

    • jämptionnäin

      Kyllä se on niin hermona että pistää muovisapelit ja viikinkiviitan vahingossa väärään koneeseen ja osotteeseen ja ne menee skotlantiin ja se joutuu ottaan pyyheliinan hartioille pukuhuoneesta kun kompuroi kehään.

    • Bonavena

      Minäkin pelkään, että tähän loppuu Robben ura. Vastus on nyt niin kova ja kun katsoo tarkkaan Dillianin matsin Joshuaa vastaa, niin huomaa, että Joshuakin oli vaarassa kaatua. Kovaiskuinen kaveri, joka todella testaa Robben päivän kunnon. Jos sellainen ihme tapahtuisi, että Robbe tyrmäisi D:n, niin silloin tie tähtiin ja Joshuaa vastaa olisi auki. Mielenkiintoinen ilta tiedossa.

    • Sirkkeli4...g

      Helenius olisi parhaina päivinään voittanut whiten

    • casablo

      Ja tuollaseenko pataan Heleniuksen pitäisi mennä?
      https://www.youtube.com/
      Ei ainakaan voittamisen asenteesta ole Whytellä kiinni jos vähänkään samalla tasolla on.

      2 erässä horjutti Joshuaa ja pysyi suht hyvin kyydissä antamatta tuumakaan periksi 7 erään asti jolloin joutui antautumaan Joshuan saatua iskun kohdalleen. Ja Helenius ei ole sama asia kuin Joshua. Jos Whyte on noinkaan hyvässä iskussa ei Helenius tule pärjäämään.

    • FDFDEWFREWEW

      Heleniuksen voitonavain on yksi onnistunut isku, ei ainakaan mikää nekkailemalla uuvuttaminen DD

    • Rinispenkulator

      Helenius pelkää vain Niki Juuselan imitoivaa penistä.

    • ari_zwag

      Hienosti ja viisaasti otteli valkoista vastaan, vaikka voitosta ei taistellutkaan. Varsinkin oikean nousu poskelle pelasti monet aivosoluraukat kuololta ja monesti. Puolustusnyrkkeilijänä hienoa työtä, joskin snadisti passiivista ja rävähtävät vastaiskut jäivät liian vähälle = kaveri pääsi ylpistymään. Tällä kertaa ruletti kaverin kunnosta ei kannattanut, eikä kaverin oikea tippunut vasemmalle yläkoukulle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe