Koirien häätäminen naapurustosta

RauhaaTaloon

Käytännön vinkkinä sanoisin, että ns. hiljainen toiminta on paras. Koiranomistajat ovat siinä mielessä erikoista väkeä, että he jossakin vaiheessa väkisin loukkaantuvat siitä, ettei heidän koiransa saisikaan jatkuvasti terririsoida koko naapurustoa.

Asiasta huomauttaminen sujuu mukavasti ensimmäisellä kerralla ja saattaa jopa muutaman viikon vaikuttaakin, mutta tilanne palautuu kuitenkin suhteellisen nopeasti ennalleen. Toisen kerran huomautettaessa ilmeet ovat jo merkittävästi totisemmat ja entä sitten, kun ensimmäisestä huomautuksesta on kulunut vaikkapa pari vuotta?

Koiran elämää on silloin vielä helposti 10 vuotta jäljellä. Minkälaisia ilmeet ja reaktiot valituksiin ovat viiden vuoden päästä.

Helpointa kaikille osapuolille on, jos lemmikkejä vain katoaa riittävästi. Koiriakin on helppo loukuttaa, kun ne ovat vapaana. Koiran voi viedä 200 km päähän tai Viroon. Jossakin vaiheessa typerämpikin koiraihminen ymmärtää, että on aika muuttaa pois.

17

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HullutHoitoon

      Vain hullu ottaa koiran kerrostaloon.

    • oktaloparempionkin

      Hahhaaa....90prossaa koiran omistajista huolehtii koiristaan kuten kuuluu.Et siis pääse loukuttelemaan heidän koiriaan.Kerrostalojen pihoillekko meinaat viritellä, vai ihan käytävälle ja meinaat et joku hihnassa päästäis koiran loukkuun,ja lähitis ite tietyti pois.Et sinä viet sen sitten koiran flekseineen päivineen viroonXD

      Loukutus oikeutta sulla tuskin on missään, kun se vaatis maanomistajuuden tai haltijuuden.Mutta vaikutat kuitenkin vuokralaiselta,jolle sossu katon päänpäälle kustantaa XD
      Ja luvattomasta loukutuksesta kärähdät helposti, koirien omistajat kun on ihan liki,vaikka koira oliskin vapaana.Niin löytävät rekkunsa hetkessä,ja samalla loukkusi,ja sitä kautta varmasti myös sinut.Ja varmasti saat siitä palautetta.Ja sakkoja viranomaisilta,sekä loukku valtiolle,rikoksenteko välineenä XD


      Aika typerä aloitus, mutta jos kysessä olis kissa,niin siihen sitä voisi soveltaa 100prosenttisesti.Niillä,kun ei yleensä ole omistajaa ulkona mukanaan.En tosin lähtis viroon viemään kenenkään kissaakaan,van löytöeläintalolle ;)

      Ja sen verran seuraavaan kommenttiin.Että vain hullu, muuttaa kerrostaloon,jos ei naapureita, heidän lapsiaan tai lemmikkejään siedä XD

      • hyväalku

        10% tekisi 70 000 irrallaan olevaa rakkia. Ei tuollaista määrää kannata lähteä Viroon kuskaamaan ja irrallaan olevan rakinhan saa lopettaakin.


    • säälittävännoloa

      Aloittaja Rauhaa taloon kopioi melkeimpä sellaisenaan kirjoituksensa kissakeskustelusta joka on kirjoitettu jo muutamia tunteja aikaisemmin.Muutti siihen vaan koiran kissan tilalle, ja muutamia muita sanoja...melko säälittävää, kopioida muiden kirjoituksia,ja esittää niitä ominaan, muuttaen vain eläinlajin, ja muutaman sanan.Etkö parepaan pystynyt, oikeestikko?

      Alkuperäinen, hyvin samantyyppinen kirjoitus löytyy kissa keskustelussa:

      Kissojen loukutus kokemuksia

      wpojgwfpoiejwop3irjfw3o
      2.10.2017 18:53
      ...."Käytännön vinkkinä sanoisin, että ns. hiljainen toiminta on kissa-asioissa paras. Kissanomistajat ovat siinä mielessä erikoista väkeä, että he jossakin vaiheessa väkisin loukkaantuvat siitä, ettei heidän kissansa saisikaan jatkuvasti sotkea sinun pihassasi.

      Asiasta huomauttaminen sujuu mukavasti ensimmäisellä kerralla ja saattaa jopa muutaman viikon vaikuttaakin, mutta tilanne palautuu kuitenkin suhteellisen nopeasti ennalleen. Toisen kerran huomautettaessa ilmeet ovat jo merkittävästi totisemmat ja entä sitten, kun ensimmäisestä huomautuksesta on kulunut vaikkapa 3 vuotta?

      Kissan elämää on silloin vielä helposti 17 vuotta jäljellä. Minkälaisia kuvittelet ilmeiden olevan 15 vuoden kohdalla?

      Helpointa kaikille osapuolille on, jos seudulla vain katoaa lemmikkejä riittävästi. Jossakin vaiheessa typerämpikin kissaihminen ymmärtää, että on aika ryhtyä huolehtimaan lemmikeistään. "

      • VaroKissantappajaa

        Kopioida muiden kirjoituksia....... mistä tiedät, että kirjoitus on muiden, paitsi jos se on omasi. Eli olet kissantappaja.


      • rakitmultiin

        Tuohan oli fiksusti tehty, kissoilla kun oikeus liikua vapaana, rakeilla ei, joten rakeille tuo sopiikin. Kappas kun tunnistit oman sepustuksesi rakkihullu ))


      • luekirjotukses
        rakitmultiin kirjoitti:

        Tuohan oli fiksusti tehty, kissoilla kun oikeus liikua vapaana, rakeilla ei, joten rakeille tuo sopiikin. Kappas kun tunnistit oman sepustuksesi rakkihullu ))

        Oikeesti,onko kukaan muu ollut susta huolissaa...


    • LiikkumattomuusOnRikos

      Koiranomistajista kannattaa ilmoittaa eläinsuojeluun. Useimmat eivät edes ulkoiluta koiriaan. Iso koira kerrostalossa menee eläinsuojelurikoksen piiriin ja se haetaan pois poliisin kanssa.

    • kirjotuskertoo

      Viha myrkyttää mielen.

    • eipysyvääapua

      Kun ihminen vihaa, se sairastuu.Ei ole hyvä sairaan ihmisen itsensä kanssa olla,ja se purkautuu sitten johonkin.Monesti täälä muihin kirjoittelijoihin.Toivottavasti olo edes hetkeksi helpottuu, kun saa muita haukkua ja vihata.Mutta ei se oma olo muita haukkumalla,ja koiria vihaamalla valitettavasti parane.

      • PsykiatrianAsiantuntija

        Koiranomistajien viha ihmisiä kohtaan on todella paha psykiatrinen ongelma.


      • vihavihaajassaonpi

        Niin, se perimmäinen vika ei ole koiris,vaan hänes itessään.Sieltähän ne ajatukset ja viha kumpuaa, ei koirista, vaan vihaajasta itsestään, ei se sieltä lähde, ei itsestään.


      • psykologintarve
        PsykiatrianAsiantuntija kirjoitti:

        Koiranomistajien viha ihmisiä kohtaan on todella paha psykiatrinen ongelma.

        Kannattas sun pitää tosta sitten ihan julkinen luento, kun oot sen asiantuntija.Ja sitä täällä koet,päivästä,ja vuodesta tosieen.


      • linkkiäootellessa
        PsykiatrianAsiantuntija kirjoitti:

        Koiranomistajien viha ihmisiä kohtaan on todella paha psykiatrinen ongelma.

        Laitappa linkki, josta tuo väitteesi näytetään toteen.Sinä varmasti löydät helposttikkin linkin aiheesta, ihan vaan tueksi väitteillesi.


      • rakkihullut
        linkkiäootellessa kirjoitti:

        Laitappa linkki, josta tuo väitteesi näytetään toteen.Sinä varmasti löydät helposttikkin linkin aiheesta, ihan vaan tueksi väitteillesi.

        Tässä linkki.
        https://keskustelu.suomi24.fi/lemmikit/koirat/yleista-koirista
        Selviää palstaa lukemalla, täällähän monet kertoo vihaavansa ihmisiä ja etenkin lapsia, samoin kertovat ylpeinä pelastavansa rakin tulipalosta mutta ihmisen jättävät jne. Kun yksi mies tappoi häiriintyneen rakin, tuhannet rakkihullut alkoi uhkailla miestä, houkuttelivatkin ansaan ja puukottivat hengiltä, kehuitte vielä jälkeen päin että oikein tehty. Rakkihullut ovat todella mielisairaita kiihkoilijoita, joutaisitte piikille rakkienne kanssa.


      • loppuaeinäy

        Täällähän se rakkihullu on taas päivystänyt ,ja pahaa ollaa oksentanut.Ei vaan auta mikään, näyttää olevan kroonista.Monesko vuos on jo menossa?


    • sööstötnäkyy

      Tänne palstoille tosiaan tsrvittais nettipsygiatri,sen verta paljo näkyy potilaita olevanXD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4552
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe