Elämä ahistaa!

Hgkjti

Onko kellään antaa mitään neuvoi et miten pääsis kauheest ahistuksen ja tyhjyyde tunteest eroo? Tätä on jatkunu jo melkee 2 vuotta ja tuntuu et oon kokeillu melkee kaikkee ja nyt on semmone olo et ei vaa oo voimii enää jälel ees yrittää päästä täst eroon... Haluisin vaan sen olon antaa ottaa vallan kun en jaksa yrittää mut tiiän et sit on vielä hankalampaa päästä siit eroon jos teen sillee :(. Ja mikään ei oikeen tee minuu enää iloseks mitkä on ennen tehny. Koulu ahistaa, muut ihmiset ahistaa, miu ulkonäkö ahistaa iha hirveest ja on semmone olo et miu elämäl ei oo enää mitään tarkotusta ja ei oo mitää menetettävää. Miul on ongelmii myös syömisen kaa (välil oon syömät, välil syön aika paljo ja sit oksennan joskus ja tämmöst....) enkä oo puhunu niist kellekkään nii siinäki menee voimii. Mut onko ketään samas tilantees ja mitä miun kannattais yrittää tehä tälle?

4

1717

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HyvääYötäJo

      Trollaatko eri nimimerkeillä? Mä en jaksa auttaa samaa eri nimimerkeillä. Sinun on saatava se terveyskeskushoito kuntoon, että pääset välillä sinne kertomaan näitä.

      Kuulostat "maistissa" olevalta, sori vaan, Mä on päivän jo autellut, tunnen kurjaa oloa, kun tulee aina uusi aloitus, lähes samantyylinen, jossa joku on umpihuonossa jamassa. Älä leiki lammaspaimenta, joka pitkästyneenä huusi kyläläisiä apuun: "Susii!!""Apuaa susii!!"

      Ahdistus lähtee tekemällä, ei istumalla sisällä. Koska nyt on jo kello puoli yksitoista iltamyöhäällä sinun kuuluisi olla väsynyt ja mielellään menisit jo nukkumaan. Luulen, että ahdistuksesi tulee, kuun on ilta, käy valoisalla pitkä kävelylenkki, olin itsekin. Sitten nouset yhden kerran normaaliaikaan aamulla, ettei veny sängyssä koko päivää. Olisiko hankalaa mennä nyt nukkumaan? Ehkä edessä työpäivä, mä en jaksa enää tälle päivälle.

      Voisit mennä kotiväkesi luo, jos tuntuu kurjalta. Oliko sinulla tyttöystävä? Missä hän on nyt?

    • JatkammeAamulla

      Suljen nyt sivun, mene jonnekin Iltasanomiin. Areenalla on mm. Outlander luulisin.

      En pysty enää olemaan täällä, tulee kurja olo itsellekin, kun ette koskaan voi paremmin. Sinunkaan ei ole syytä venyä yömyöhään saitilla kirjoittamassa, nämä vievät aikaa ja aina joku herää, koska vastavuoroisuus valvottaa.

      Älä tunne mitään pahaa mieltä, joko nukkumaan, tai katso hieno Outlander- sarja.
      https://areena.yle.fi/1-4181974

      Tämä on luonne juttuja, illaksi pitää olla varautunut: rauha, hiljaisuus, yöpuku, valot, pesut, sulje tietokone. Vanhat linkit voit katsoa. Älä mieti miltä tuntuu, vaan huomista ja laita vaatteet valmiiksi. Onko lääkäri aika huomenna?

      Valmistaudu töihin, ei ole järkeä yöllä tällaisia puida enää, siis öisin ei saa miettiä muutenkaan ahdistuksia yms. Sairaalassa sammutetaan valot ja pitää koittaa nukkua,

      Luin rukoouksia ja tein uusia:
      http://www.uskonet.fi/palvelut/esirukoukset
      http://www.kotisatama.net/fi/rukous/rukousaiheet.php

    • eienäänuori

      Aloittajan pitää olla rehellinen ja tunnustaa onko tuo aloitusten tehtailu totta vai onko kysymyksessä eri henkilö? En ole seurannut palstaa niin tarkkaan viime aikoina.

    • Anonyymi

      Iän myötä olen alkanut hyväksymään itseni, hyväksymään myös sen etten kelpaa kaikille. Olen epätäydellinen ja ruma,mutta olen ihminen. Minulla on ihmisarvo. Sinulla myös.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe