Hallitus kaatuu kesällä 2018

Killeriä

Suomen Keskustan entinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen ennusti eilen 3.10.2017 Alfa-TV:n Dosentti-ohjelmassa, että Sipilän hallitus kaatuu kesällä 2018, kun Keskusta valitsee kesäkuussa 2018 uuden puoluejohdon Sipilän ja kumppaneitten tilalle.

Keskustan riveissä on saatu tarpeeseen ääriliberaalista pääministeristä, joka ajaa perheensä ja kavereittensa etua pääministerin virassa. Sote- ja maakuntahanke kuivuu kasaan, kun Sipilä siirtyy syrjään. Keskustan kannatus on jo nyt ennätyksellisen alhaalla.

Tämän on Vapaavuorikin tajunnut. Nyt pitäisi Kymenlaaksossa laittaa jarrut päälle erikoissairaanhoidon osalta, niin että PoKS:n alasajoa ei enää jatkettaisi.

19

488

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kylläkansamuistaa

      Jarmo Korhonen oli puhepäällä ja kommentit esimerkiksi hallitsemattoman maahanmuuton osalta olivat lähellä perussuomalaisten näkemyksiä. Korhonen antoi ymmärtää, että syksyllä 2015 tapahtunut 32.000 nuorehkon miehen Suomeen tulo oli järjestetty juttu siinä mielessä, että Merkel ja Sipilä olivat sopineet tästä. Ruotsin valtio järjesti kuljetukset Suomeen sovitusti. Mikäli tämä pitää paikkansa, on Sipilällä selittämistä keskustan äänestäjille ja vähän koko Suomen kansalle. Myös entinen sisäministeri Petteri Orpo saa osansa kunniasta ja satojen miljoonien eurojen matu-kustannuksista.

      • TarpeeksiKusetettuMies

        Sipilä lähipiireineen roikkuu vielä lyhtypylväissä. Nykyään ei enää pääse karkuun mihinkään maailman kolkkaan. Ei se päässyt Ceausescukaan.


      • SyyllisetEsiinTuomiolle

        se oli n. 37 000 järjestelmällisesti ruotsin läpi suomeen siirrettyä pakolais turistia.
        - Vastuussa ovat presidentti, pääministeri, hallitus puolueet, ja eu vaikuttajat !!
        - Nyt tämä asia tulisi selvittää tarkasti ja laittaa maksumiehet esiin.
        - veronmaksajat ovat kyllästyneet laajaan kalliiseen pakolais turismiin.
        Jo vuodesta 2015- ,, siis jo kohta 3 vuotta on tämä korruptio bisnes turismi jauhanút, Turistit levänneet lomilla hotelleissa, 4 ateriaa päivä,, taskurahaa, ja veronmaksajat maksaa lomat !!

        Turvallisuus heikentynyt, rikokset lisääntyneet,,, verovaroin kustannettuna.


    • Killeriä

      Jarmo Korhosen ennustus Sipilän hallituksen kaatumisesta kesällä 2018 näyttää yhä enemmän todennäköiseltä keskustapuolueen laivaristeilyn jälkeen. Paineet heikosta gallupkannatuksesta nousevat ja Sipilän toimet Terrafamen ja Chempoliksen tiimoilta ovat nousseet puheenaiheiksi myös keskustapuolueen kannattajien keskuudessa. Sipilän erinomaisuus pääministerinä on muuttunut tavanomaisuudeksi. Taloudellisen edun järjestäminen Sipilän perheelle ja lähipiirille voi olla se lopullinen kompastuskivi Suomen Keskustan puheenjohtajuuden loppumisessa. Huijarit paljastuvat ennemmin tai myöhemmin.

    • Hyvätveljet

      Juuri näin. Huijarit paljastuvat ennemmin tai myöhemmin. Jostakin syystä. Tämä kannattaa ottaa huomioon myös Kouvolan kaupungin päätöksenteossa.

      • Killeriä

        Valtakunnansyyttäjä Nissinen myöntää syyllistyneensä virkarikokseen tilatessaan syyttäjälaitokselle koulutusta veljensä yritykseltä 72.000 eurolla. Näin sitä korruptio lopulta paljastuu.


      • Kylläkansamuistaa

        Milloin pääministeri Juha Sipilä myöntää syyllistyneensä virkarikokseen, kun hän hoiteli Fortumin 6 milj. euron sijoitusrahoilla Chempoliksen 750.000 euron velat perheensä sijoitusyhtiölle ja 1,3 milj. euron velat entiselle yrityskumppanilleen Juha Hulkolle? Chempolis on oululainen biotekniikan alan yritys, jota on tuoettu valtion varoilla viime vuosien aikana miljoonilla euroilla ja johon Juha Sipilä on sijoittanut varojaan.


      • Kustaata

        Ettekö te kepulaiset huomaa, että puolueenne puheenjohtaja ja pääministeri on syyllistynyt talousrikoksiin hoitaessaan pääministerin virkaa valtioneuvostossa? Kyseessä on myös virkarikos, jossa syyttämiskynnys on matala.

        Äänestäjät ovat tämän jo rekisteröineet, minkä takia kepun kannatus on tippunut 5 %-yksikköä viime eduskuntavaaleista. Vaihtakaa nyt ihmeessä puolueenne puheenjohtaja kesäkuun 2018 puoluekokouksessa Kainuussa.


    • Ei-ymmärrä

      Muualla hallitus olisi kaatunut mutta ei Suomen diktatuurissa. Hallituksessa ei ole edes enää niitä puolueita jotka hallituksen perusti. Kaksi hallitusneuvotteluissa sovittua puoluetta on ja sitten tämä gallupeissa yhden prosentin kannatuksen saanut epämääräinen omia etujaan ajava ryhmä joillain 6-7 ministerillä. On melkoinen yhtälö jos ajatellaan mikä sillä on kannatus äänestäjien ryhmässä, mutta äänestäjäthän Suomessa on vaalikarjaa joiden kuuluukin olla alistettuja ja heidän tahto on vain oletusarvo.

      • Hirttopuu

        Sipilä ja Orpo reppanat ottivat Merkelin vaatimuksen perusteella Suomeen 32.000 nuorta matua vuoden 2015 syksyllä. Nämä matut maksavat suomalaisille veronmaksajille noin 500 milj. euroa vuodessa. Sipilä ja Orpo tulisi laittaa valtakunnan oikeudessa vastaamaan tekosistaan.


    • Suviseura

      Älkää ny.t Suomen äärikiltti,ja kaiken sulattava kansa kyllä kestää!! Päätä rintaan ja kohti uusia leikkauksia.

      • uuttaSamanlaistaTilalle

        Joo, näinhän se menee. Ja jos Keskustapuolueessa oltaisiinkin kyllästytty Sipilään niin ensi kesänä valitaan korkeintaan joku toinen samanhenkinen tilalle , esim. Antti Kaikkonen. Nyky- Keskustan johtohan koostuu pelkästään liberaaleista ja tuskinpa siihen tulee juurikaan muutosta puolueväen keskimääräinen tahvous huomioiden.


      • Killeriä

        Kaikkosen vaimo on demari. Onko sillä jotakin vaikutusta Kaikkosen oikeistolaisuuteen, jota Sipilä on edustanut?


    • fdgfgdsfdg

      huhhuh kaatukooooooooooooooon pska omahyväinen hallitus½½½!!!!

    • Killeriä

      Kepun puoluekokous pidetään kesäkuun puolessa välissä Sotakamossa . Siitä ei tule mitään riemujuhlaa Kepulle eikä Sipilälle. Maakunta- ja sote-hankkeet ovat vielä eduskunnan käsittelyssä ja uusia laillisuusongelmia huomataan tulevan ilmi valiokuntakäsittelyissä. Kokkareitten puheenjohtaja Orpo on jo myöntänyt, että sote- ja maakuntalakien käsittely jatkuu eduskunnassa syksyllä eikä maakuntavaalia järjestetä lokakuussa, vaan ne siirtyvät todennäköisesti vuoden 2019 puolelle eduskuntavaalien yhteyteen.

      Suurien kaupunkien johtajat ja luottamushenkilöt ovat lopulta tajunneet Kepun ja Sipilän kusetuksen maakunta- ja soterahoituksen osalta. Kaupunkien verotuloista vietäisiin 60 % valtiovarainministeriön ja valtioneuvoston sekä kepulaisten pikkukuntien käyttöön. Kokoomuksen ministerit ovat siirtymässä pikku hiljaa maakunta- ja sote-hankkeen vastustajien leiriin. Moni kansanedustaja on huomannut, että tämä lestadiolainen insinööri taitaakin olla varsinainen venkula, joka vuorollaan huijaa yritysjohtajia, sijoittajia sekä eduskuntaa. Sipilän menneisyys yritysjohtajana ja sijoittajana on sen verran kirjava ja hämärä, että sitä taustaa vasten hänen epäillään jatkavan myös valtakunnan politiikassa ja pääministerinä epärehellisellä linjallaan.

      Sipilä järjesti syksyllä 2016 Fortumin kautta 750.000 euron saamiset lastensa sijoitusyhtiölle Fortel Investille, jolle konkurssikypsä oululainen biotekniikan yritys Chempolis oli tuon euromäärän velkaa ja joka oli erääntynyt maksuun jo pari vuotta aiemmin. Samassa yhteydessä sai Sipilän lasten liikekumppani Juha Hulkko myös 1,3 milj. euron velkasaamiset Chempolikselta Fortumin rahoilla. Turun yliopiston eläkkellä oleva hallinto-oikeuden professori Heikki Kulla totesi sanomalehti Kalevassa, että pääminsteri Sipilä ei tunnu tarpeeksi olevan perillä esteellisyyssäännöksistä. Hänen mielestään ymmärryksen puute näkyy etenkin siinä, miten lähisukulaisten asema voi vaikuttaa jääviyskysymyksissä.

      Kepu tuskin vaihtaa puheenjohtajaansa, jonka taival pääministerinä käy entistä tuskaisemmaksi. Myös osa kepulaisista ei riemuitse sote-järjestelyjä, koska ne vievät erikoissairaanhoidon palveluja paikkakunnalta kymmenien kilometrien päähän. Tämä on tilanne esim. Kouvolassa ja Forssan seudulla. Toivottavaa olisi, että maakunta- ja sote-hankkeet haudattaisiin eduskunnassa odottamaan seuraavan maan hallituksen harkintaa. Sipilän mallia ei voida hyväksyä eikä se ainakaan kaupunkien kannalta ole tarpeellinen.

      • Kustaata

        Nyt Sipiläkin myönsi pääministerin haastattelutunnilla, että maakuntavaalit siirtyvät. Eiköhän eduskunta päätää, että maakuntavaalit pidetään yhdessä eduskuntavaalien kanssa tai niitä ei pidetä lainkaan, koska koko Sipilän maakunta- ja sotehanke jää vaille eduskunnan enemmistön hyväksyntää.


      • Eppäilläsoppii

        Kokoomuspellet ajavat lääkärifirmojen etua myös eduskunnassa. Miten kansalaiset ovat tällaisia hyvinvointiyhteiskunnan romuttajia äänestäneet. Valkealan poika Ismo Partanen on saanut hyvän pestin tekemällä myyräntyötä suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan murentamiseksi. Ihmetellä täytyy, mikä moraalin taso näillä kokoomuskansanedustajilla on. Eduskunnassa istuu monta kymmentä isänmaan vihollista ja kansalaisyhteiskunnan romuttajaa. No tietenkin tämä siirtokarjalaisten jälkeläinen Petteri Orpo etunenässä. Onko tämä kokoomuskusetus lähtöisin Putinin esikunnasta?


      • Kuka.ei.muka.ymmärrä
        Eppäilläsoppii kirjoitti:

        Kokoomuspellet ajavat lääkärifirmojen etua myös eduskunnassa. Miten kansalaiset ovat tällaisia hyvinvointiyhteiskunnan romuttajia äänestäneet. Valkealan poika Ismo Partanen on saanut hyvän pestin tekemällä myyräntyötä suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan murentamiseksi. Ihmetellä täytyy, mikä moraalin taso näillä kokoomuskansanedustajilla on. Eduskunnassa istuu monta kymmentä isänmaan vihollista ja kansalaisyhteiskunnan romuttajaa. No tietenkin tämä siirtokarjalaisten jälkeläinen Petteri Orpo etunenässä. Onko tämä kokoomuskusetus lähtöisin Putinin esikunnasta?

        Huvittavinta tässä tai huvittavinta ja huvittavinta että nyt päätöksiä tehdään osto-ryhmän avulla. Luuseri porukka joka teki Suomen historian suurimman kusetuksen vaaleissa rahat saatuaan kertoo että ihan Suomen ja suomalaisten etua tässä ajatellaan.

        Sipiläkään ei oikeasti koskaan ole ajanut kansan, ei siis Suomen ja suomalaisten etua. Sanoi kuitenkin aikoinaan että jos epäonnistuu niin eroaa ja väistyy. Nyt on tullut selväksi että epäonnistui, kaikki ihan kaikki hänen toimet ovat saaneet Suomen kansalaiset heikompaan asemaan kuin ennen. Normaalin ihmisen silmissä tuo epäonnistuminen toteutunut 150 prosenttisesti mutta Sipilä ei eroa.

        Sotehan toteutuessaan tulee veronmaksajille kalliiksi kun suurin osa toteutettaisiin yksityisellä puolen joka vie nytkin suuret voittonsa ihan muualle kun Suomen veronmaksun piiriin. Julkinen puoli toimii yhteiskunnan sisällä eikä mahdolliset saadut voitot mene Sipilän kavereille ilman veronmaksun mahdollisuutta.


      • Miksi.äänestää
        Kustaata kirjoitti:

        Nyt Sipiläkin myönsi pääministerin haastattelutunnilla, että maakuntavaalit siirtyvät. Eiköhän eduskunta päätää, että maakuntavaalit pidetään yhdessä eduskuntavaalien kanssa tai niitä ei pidetä lainkaan, koska koko Sipilän maakunta- ja sotehanke jää vaille eduskunnan enemmistön hyväksyntää.

        Sipilällä vielä takataskussaan tuon ostamansa noin 18 kansanedustajan porukka mutta sekään ei enää taida auttaa. Ei auta enää vaikka nuo luuserit kiipeäsi sitä hillotolppaansa edestakaisin ylös alas. Tämä hallitus ja sen toimet pitävät täysin pilkkanaan kansanvaltaa ja sitä että Suomessa olisi kansanäänestyksillä mitään merkitystä. Tässä ovat myös mukana kaikki (lähes) Kepun ja Kokoomuksen kansanedustajat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5078
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe