Haluttavat 70+ naiset

EiteinipoikaEnään

Hei kaikki 70 Naiset,

Olen 50:n pintaan oleva mies ja olen sitä mieltä, että Nainen on seksikkäimillään viidenkymmenen ikävuoden jälkeen. Kuiten ehdottomasti seksikkäimmät näkemäni naiset ovat olleet arviolta 70-80-vuotiaita!
Muistakaa siis naisellisuutenne ja osoittakaa se kanssaeläjille!

58

4000

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • painuhiiteen

      Taitaa olla seksikästä se raha, jonka luulet periväsi tai hyväksikäyttäväsi vanhoilta naisilta, kun imartelet heitä seksikkyyshöpinöillä. Ei olla vailla tuonkaltaista huomiota.

      • että.ilman.euroja.edetä

        Hautaanhan nuo vanhat naiset ovat menossa. Siellä ei rahoja tarvita.


      • noinhan.asia.on.Lääkä

        Kirjoottaja painu hiiteen kirjoiytaa vain omasta puolestaan. Suuri osa naisista. tässä iässä juuri rakastaa tuonkaltaisia "höpinöitä".


    • tuputäti

      No höpöhöpö!
      Minulla on ollut halu koko ikäni olla nuorempien kanssa, ja just tuollaisten nipottajien takia joutuu peittelemään tunteitaan?
      Viimeaikoina ollaan paljon oltu yhdessä tapahtumissa eikä kukaan ole huomautellut!
      Se on jokaisen oma .....ikioma mielipide mistä kenestä tykkää.

      • lupus-etä

        Kyllä täti tietää....


    • noinhan.asiassa.käy

      Katsokaahan Ranskan presidenttiä.
      Hyvin menee,kun puoliso on vanhempi -ja niin nuorekkaan näköinen.
      Miesten keski-ikä on maassamme noin kahdrksan vuotta vähemmän kuin naisten.
      Tämän takia naisleskiä on huomattavasti enemmän luin miesleskiä . Tästä voi vakuuttua, kun liikkuu eläkeläispiireissä. Omassa ikäluokassa on miehiä huomattavasri väjrmmän. Siksi pitää pyrkiä löytämään seuraa nuoremmista.

      • female-one

        Joopa-joooo, sano aloittaja huumassaan. Kysynkin aluksi aloittajalta: "Onko sinusta johonkin
        muuhunkin kun avuksi mattoja piiskatessa". Näyttö tarvitaan heti alkuun, " ei teini poika enääääää!


    • noinhan.asia.on.käsitet

      Valtaosa päälle seitsenkymppisistä on hyvissä voimissa ja etsii mieskumppania, jos puoliso on kuollut, on tullut avioero, senhetkinen avioliitto ei tyydytä tai puolisoa ei ole vielä ollut

      • Älä.nyt.viitsi

        Ei muuten etsi. Saattaa olla etsivinään, kun huonolla itsetunnollaan haluaa mitata jatkuvasti haluttavuuttaan. On tämä nähty ja totuus löytynyt.
        En muuten minäkään etsi muuta kuin juttukaveria, mutta eipä tunnu löytyvän. Ei netistä eikä kaupungilta.
        Tyhjän saa pyytämättäkin.


      • noinhan.asia.on.käsitet
        Älä.nyt.viitsi kirjoitti:

        Ei muuten etsi. Saattaa olla etsivinään, kun huonolla itsetunnollaan haluaa mitata jatkuvasti haluttavuuttaan. On tämä nähty ja totuus löytynyt.
        En muuten minäkään etsi muuta kuin juttukaveria, mutta eipä tunnu löytyvän. Ei netistä eikä kaupungilta.
        Tyhjän saa pyytämättäkin.

        Kenestä tahansahan on ihanaa, kun huomaa olevansa haluttava. Sitä kannattaa tavoitella. Monille se onnistuu.

        Kirjoittajalle Älä.nyt.viitsi se ei nähtävästi ole onnistunut. Kaipaa vain edelleen juttuseuraa miehistä.

        Mahdollisuuksiahan juttuseuran saamiseen miesten parista olisi Älä.nyt.viitsi -kirjoittajalla- vaikka S-marketin kassajonossa. Voi sanoa perässä tulevalle miehelle: Helekkari ku jäe kaljarahat kottii. Siitä keskustelu alkaa tai sitten ei.


      • noinhan.asia.lienee
        Älä.nyt.viitsi kirjoitti:

        Ei muuten etsi. Saattaa olla etsivinään, kun huonolla itsetunnollaan haluaa mitata jatkuvasti haluttavuuttaan. On tämä nähty ja totuus löytynyt.
        En muuten minäkään etsi muuta kuin juttukaveria, mutta eipä tunnu löytyvän. Ei netistä eikä kaupungilta.
        Tyhjän saa pyytämättäkin.

        Jos on totta, että huonolla itsetunnolla varustettu nainen mittaa haluttavuuttaan, niin onpa onni, että on niin paljon näitä muka huonolla itsetunnolla varustettuja !

        Ne muut, nokkavat,korskea t, ja koppavat, liuotkoot omassa liemessään.


      • Anonyymi
        Älä.nyt.viitsi kirjoitti:

        Ei muuten etsi. Saattaa olla etsivinään, kun huonolla itsetunnollaan haluaa mitata jatkuvasti haluttavuuttaan. On tämä nähty ja totuus löytynyt.
        En muuten minäkään etsi muuta kuin juttukaveria, mutta eipä tunnu löytyvän. Ei netistä eikä kaupungilta.
        Tyhjän saa pyytämättäkin.

        Harva miespä pitemmän päälle tyytyy jäämään pelkäksi "juttukaveriksi".
        Ei ole häävi vaatimustaso.


    • mielipiteeni

      Kaikki miehet eivät ole kyvykkäitä pitämään naista onnellisena, eivät ne nuoretkaan miehet.
      Seksikkyys ei ole ainoa avu 70 naisissa kuka sellaista nyt heissä näkeekin niin voimakkaasti, että siitä haluaa ihan julistaa.
      Onhan ihminesn eksikäskin luojan luoma elävä olento. Sitä samaa näkevät kai eläimetkin toisissaan, niin on luoja määrännyt ja uusia sukupolvia syntyy.
      Se liiallinen seksin julistus jota julkisuudessa näkee, estottomuus kameroiden edessä, ihan viihdeohjelmiksi julistetuissa televisiosarjoissa joissa ns. peitto heiluu.
      Onko se tapa kasvattaa nyky nuorisoa vapaan seksin ja moraalittomuuden maailmaan?

      Me 70 olemme varmasti kasvaneet suljetummassa sukupuolisuuden ja seksikkyyden ajassa eikä ole halua esiintyä houkuttelevasti puoli alastomana ja niin kireissä asusteissa ettei yksikään kohouma ja vako jää näymättä.
      Onko se seksikkyyttä ?
      Kun nuori mies ihailee vanhempaa naista, ei siinä sinänsä pahaa ole, mutta jos se ihailu on ahdistelua, ei se enää ole viatonta ihailua. Nuoren miehen ja vanhemman naisen välillä voi syttyä aito rakkaus, siitähän on lukjuisia esimerkkejä. Samaa voi sanoa ka toisinkin päin, mikäli kaikki julkisuudessa esillä olleet etelästä nuoren vaimon tuoneiden pappaik'isten puheet pitävät paikkansa.

      Jos naiset ovat jonkun mielestä seksikkäitä, vielä tuolla seniori iässä, eihän se ole moitittavaa. Saa ihailla, sanoi eräskin maailmankuulu nainen.

    • että_ikä_on_eduksi

      Kelpaavathan 70 -naiset hyvin 70 -miehillekin. Miksi eivät sitten kelpaisi 50 -ikäisille?

    • Ymmärrän aloittajan näkemystä. Tähän keskusteluun tekee mieli lisätä, että ihmiset, niin naiset, kuin miehetkin ikääntyvät eri tahtia. Ei ole tavatonta, että attraktiivinen, nuorekas ja seksikäs lady osoittautuu yli 70-vuotiaaksi. Toisaalta voi havaita 40-v miehiä, joiden voisi helposti olettaa olevan huomattavastikin vanhempia.
      Itse olen viisissäkymmenissä ja kokemuksesta tiedän, että on olemassa yli 70-vuotiaita naisia jotka hakevat seuraa juurikin ikäisistäni. En ole heidän silmissään enää poikanen ja toisaalta jos olen elänyt suht terveellisesti, niin olen myös edelleen erittäin toimiva ja toiminnanhaluinen. Havaintoihini perustuen tällainen suhde, jos molemmille niin sopii, toimii hyvin seksisuhteena ilman sen kummempia tavoitteita yhteisestä tulevaisuudesta parisuhteineen, jaettuine talouksineen jne.
      Itse en ole salaillut kiinnostustani tällaisiin aikuisiin naisiin ja toisinaan olen saanut myös vastakaikua heidän osaltaan. Kaikkiahan ei tietenkään voi edellä kuvatuista lähtökohdista johtuen kiinnostaa, eikä pidäkään. Silloin kun yhteinen sävel löytyy, niin tällainen, pinnallisempikin suhde voi olla oikein tyydyttävä molemmille.
      Ja vielä sellainen asia, että kun me viisikymppiset asiasta innostuneet miehet kohtaamme teitä yli 70-vuotiaita, asiasta niin ikään innostuneita upeita naisia, niin mielestäni voimme aivan hyvin pitää keskinäiset asiamme omina tietoinamme. Pakkoko niitä on mennä koko maailmalle toitottamaan.

    • in.tiimi

      Juuri niin, ei näille kahdenkeskisille asioille tarvita yleisöä eikä yleisön mielipiteitä, kenenkään hyväksyntää ei tarvitse kysellä. Kypsä nainen saa ihan uutta hehkua, kun tuntee itsensä halutuksi. Mukava syy hoitaa hyvin itseään ja pysyä timmissä kunnossa 😍🕺💃

      • hile-ma

        Tuossa on hyvin asiallisia mielipiteitä.
        Toisalta on huomattava,. että meitä on moneksi. Ei jokainen 70 ´--nainen pidä edes itsestään ja ulkonäöstään huolta.


    • huikeat.edut

      Jokaisen ihmiset teot ja tekemiset, ystävät ja viholliset..ko? pitäis olla ikävuosista kiinni, no ei sentään, itse tykkään nuoremmista ja huomattavasti nuoremmista, enkä kuuntele mitä mieltä joku naapuri tai kuka tahansa on. Onni on pienestä kiinni mutta ei iästä. Täällä on tuo arvostelu asteikko vanhalla tasolla aamusta iltaan ja samat arvostelijat vuodesta toiseen, olisi joskus parasta vain lukea ja kadehtia omissa oloissaan kuin vastailla puuta heinää asiana!

      Miksi ottaa 70 jos nuorempaa löytää?

      • sanonyt

        ketkä arvostelijat täällä ovat vuodesta toiseen, sano nyt kun kerran olet tilastot tehnyt !


    • jbmmm-

      7-kymppisiin kun tulin niin tuonkin otsikon luin: Haukuttavat 70 naiset

    • hile-ma

      Ihan kuin 70 -nainen ei voisi olla ihastuttava! Kyllä sietäisi tarkistaa nyt näkökantoja.

      Hakekaapas äijät meitä vaikkapa tanssiin aina, kun on mahdollisuus. Voitte vähitellen vakuuttua asiasta. Osataan muuten tanssiakin ja pysyä kuljetettavina.

      • Tämä äijä ainakin hakee. Ja on kokemusta eikä tarvitse vakuutteluja.
        Mahdollisuuksia vaan ei kauheasti ole, mutta eiköhän jotain aina keksitä.


    • että.on.asia.kunnossa

      Kunhan vain käyttävät mieluummin hametta kuin pitkiä housuja.
      On laadun tarkistaminen helpompaa.

    • Pitkästä aikaa taas on aihe otettu puheeksi .
      Mikäs siinä --aihe on mielenkiintoinen . Ainakin minä tykkään kun jutellaan asiallisesti . Ja mikäs siinä kun on jo kokemusta --tässäkin asiassa - Eikä kaduta . ---Sekaduttais jos nyt 83v poraisin että elämäni on mennyt --ja kuinka köyhä olisin ilman kokemuksia.
      Nainen antaa kyllä fihiä miehelle, Ja normaali mies huomaa.
      Minulla ei ole valittamista - Mutta olen pikkusen koittanut hillitä itseäni --:)
      Terve ole ja kuntokin pysynyt ,ja ulkonäkökin on ihan "normaali" Kivaa on ollut . Näin iäkkääksi olen kerinnyt l" iloisena leskenä "Ihan tarpeeksi Miehen läheisyyttäkin . Aina kaikki ei ole Sitä miksi naapurit helposti luulee.
      Naisellisuus ei häviä minnekkään --kaikilla sitä ei vaan ole nuorempanakaan . Olen huomannut !

      Ja " hilimalle " terkkuja -

      U.M

    • 21---11

      Kannattaa ottaa esimerkkiä pirteästä ja elämäniloisesta U.M.:stä

    • osataankyllä

      Ei tarvise ottaa kenestäkään esimerkkiä, osataan nauttia elämästä pirteinä, ei vaan kaikkea tulla tänne kertomaan, varsinkaan kahdenkeskisiä intiimiasioita.

    • yciyci

      Useammasta vastauksesta tulee ilmi vain seksi? Parisuhteessakin on paljon muuta huomioitavaa, tänne saakka eläneenä en ala luetteloimaan lienee tieto jokaisen korvien välissä.
      Palstaa seuranneena sanon että on täällä fiksujakin miehiä,, he vain voivat hymyillä näille muutamille julmistelijoille heillä kun ei sympatiaa tarvitse odottaa missään elämää koskevissa kirjoituksissa.

      Toivonkin että kyselijä löytää hakemansa.

      • totinen__poika

        Onhan parisuhteessa muutakin huomioitavaa, mutta ilman seksiä kyseessä ei ole parisuhde.

        Ketjun aloittajan sanomasta ja sitä seuraavista puheenvuoroista kumpuaa hyvin keskeinen ajatus: moni nainen on ja näkee jopa vaivaa ollakseen naisellinen ja hänet nähdään sellaisena päälle seitsenkymppisenäkin.


      • Jos lukaisitte otsikon, niin keihäänkärkenä on haluttavuus.
        Ottamatta kantaa siihen, mitä kukakin henkilökohtaisesti haluaa, niin kerron, että sanalla "haluttava" on hiukan seksiin vivahtava klangi.
        Saattaahan olla, että joku haluaa kuollakseen esim. hyvät käsinkudotut villasukat. Silloin tietysti haluttava objekti on taitava sukankutoja.
        Vannomaan en mene, mutta veikkaisin, että aloittaja puhui juurikin erittäin ulkonäkökeskeisesti ja seksistisesti naisen haluttavuudesta. Ja sen merkityksen sisällön pitäisi olla selvää ihan jokaiselle miehelle. Ja vielä julistan, että edellisessä ei ole mitään pahaa tai hävettävää koska sellaisia me miehet vaan olemme.
        Tietysti mikään ei estä meitä käyttäytymästä asiallisesti ja jopa hillitysti ja päästämään todellisen miehuuden irti vasta, kun aika, paikka ja kumppani ovat sopivat.


      • pidänpeukkuja

        Fiku mies ei tule luettelemaan tänne tarpeista, ne ovat tämän ikäisillä jo tulleet tutuiksi vuosien varrella. On päivän selvää että joitakin kirjoittajia kiinnostais lueskella asioita jotka fiksu pitää omanaan kirjoittelematta niitä tänne ^revitteliujöille^.
        Itse pidän nuoremmista kumppaneista ja hyvin on tullut valinnat tehtyä, tunnen aloittajan mielenkiinnon omalla tavallani, eikä sitä tarvitse mitenkään piilotella.


      • Anonyymi

        Tässä iässä viimeistään on hoksannut, että elämä on muutakin kuin seksiä. Kohdalleni on osunut todella hienoja miehiä, kaikki minua iäkkäämpiä. Jokaiseen ikään kuuluvat omat juttunsa. En haikaile nuoruuden perään, tämä ikä on ihan hyvä.


    • rumaakatseltavaa

      Eilen oli telkkarissa ohjelma 20-30 vuotiasira miehistä, jotka tyydyttivät jopa 90 kymmpisiä irvokkaasti meikattuja ja pukeutuneita naisia. Kuvottavaa.

      • 11---3

        Meikkausko ja pukeutuminenko siinä rumaa ja kuvottavaa olivat?


      • epäesteettistä

        Jos kurttukasa sullotaan melkein koko kropan paljastaviin hepeniin, se näyttää naisen arvoa alentavalta. Samoin räikeä sotamaalaus.


      • vm-39
        epäesteettistä kirjoitti:

        Jos kurttukasa sullotaan melkein koko kropan paljastaviin hepeniin, se näyttää naisen arvoa alentavalta. Samoin räikeä sotamaalaus.

        Herättääkö se siis naisen arvoa, että hänen ryppyinen ihonsa näkyy? Entä jos on kyseessä ryppyinen mies?


    • 7369

      Siis haluava 70 nainen?
      Saa nähdä muuttuuko mikään kun vaimoni täyttää 5kk:n kuluttua 70v.

    • että.on.ollut.opiksi

      Tätä ketjua on moni 70 - naisihminen lukenut hartaudella.

      On sitten katsonut huolella peiliin tuumaten itsekseen: Eihän tässä totta puhuen olla vielä mitenkään hassumman näköinen. eikä ollenkaan muistuteta aidanseivästä. Pannaan voidetta iholle ja ylimääräisiä kiloja ruvetaan pudottamaan heti, niin että kuukauden kuluttua pyoritään jo sulavasti herrasmiesten käsivarsilla tanssilattialla.

      • haluttavako

        Onneksi en ole ketjua paljon lukenut, nyt vilasin ja viilaisin monia juttuja, vaan ei kannattane olla tietääkseenkään.

        Ei ole ulkomuodossa viilaamista, eikä tehosteita täytöistä. Ei irtoripsiä eikä tissintäytteitä, koska olen ihan tavallinen 70 nainen joka harrastaa omiksi tarpeiksi liikuntaa ja laihduttamiseen ei ole tarvetta.
        Hormoonitoiminta lihotti välillä hallitsemattomasti, mutta laihduskuuria ei tarvittu, kilot lähtivät tervehtymisen myötä, mutta ja mutta, se liika nahka ei lähde edes kovalla työllä, se kulkee mukana, vaikka ei kyllä roiku muu kuin allit joita kyllä näkee nuoremmillakin.

        Olenko, katsonko olevani haluttu? Enpä ole itseäni tarjonnut, kysytty kyllä on, en tiedä hakuttunako vai tarpeellisena, koska en huolinut haluavaa.

        Toisaalla luin tanssimisesta, otinpa kantaakin vain ollakseni osana tätä naistenkin täyttämää yhteisöllistä palstaa.
        Tykkään ja nautin tanssimisesta. Viikko sitten eräs tanssittajani puhuikin kuinka tarpeellista on käydä tanssimassa jossa pääsee, paitsi tanssimaan toisen sukupuolen kanssa, myös kuulemaan mielipiteitä elämästä ja olosta aikana jolloin on paljon yksinäisyyttä ja moniaita puutteita elämässä. Monilla on puoliso sairas, mutta haluaa olla mukana elämässä, kuten tuollakin oli, vaimo istuskeli isomman osan ajasta, mutta mies tanssitti muita, tuttuja naisia. Jotkut miehet menivät istumaan tuon vaimon viereen, kun mies vei heidän vaimonsa tanssilattialle. Hienoa katsella, molemmat olivat innokkasti mukana musiikissa ja illassa.
        Tanssimaan meno on sosiaaliseen tilanteeseen hakeutumista!
        Kun viikkoon ei juttele muiden, kuin kaupan kassan kanssa, kiitos se yleensä siinäkin riittää, niin onhan se mahtavaa keskustella tanssin välillä parinsa kanssa.
        Tanssiessa ei tehdä huorin, mutta huoratkin tanssivat, sanoi poikamies joka ei arvostanut naista, koska haki vain seikkailuja ja joskushan se onnistuu huonommaltakin mieheltä se naisen iskeminen tanssilavalla.

        Voihan olla, että tuo poikamies on yhä poikamies, pitänee kysyä.

        Uhanaa kun vanheneva nainen kelpaa puheenaiheeksi, puhutaan sitten hyvää tai huonoa, nainen on aina miehen arvoinen. Siis tasa-arvoa!


      • Mia_samaa.mieltä.tans-

        simisesta, minäkin tanssin mielelläni kotona, muutenkin tykkäisin,
        mutta eipä ole tullut tilaisuutta.


      • noinhan_mennään_karkeloi
        Mia_samaa.mieltä.tans- kirjoitti:

        simisesta, minäkin tanssin mielelläni kotona, muutenkin tykkäisin,
        mutta eipä ole tullut tilaisuutta.

        Eihän sinulle "Mia_samaa.mieltä.tans- " voi muuta suositella kuin menemistä tansseihin, vaikka yksinkin ja mieluimmin asutuskeskusten ulkopuolella seurojen taloihin ja vastaaviin. Siellä tansseissa käy enemmän varttuneempaa väkeä.
        Iloista mieltä ja reipasta esiintymistä tarvitaan. Kun kerran pääset lavalle, pääset pian toisenkin kerran. Naisten vuorolla haet kuin myrskytuuli.
        Palaat tansseista virkistyneenä,


      • totisen.pojan.jenkka
        haluttavako kirjoitti:

        Onneksi en ole ketjua paljon lukenut, nyt vilasin ja viilaisin monia juttuja, vaan ei kannattane olla tietääkseenkään.

        Ei ole ulkomuodossa viilaamista, eikä tehosteita täytöistä. Ei irtoripsiä eikä tissintäytteitä, koska olen ihan tavallinen 70 nainen joka harrastaa omiksi tarpeiksi liikuntaa ja laihduttamiseen ei ole tarvetta.
        Hormoonitoiminta lihotti välillä hallitsemattomasti, mutta laihduskuuria ei tarvittu, kilot lähtivät tervehtymisen myötä, mutta ja mutta, se liika nahka ei lähde edes kovalla työllä, se kulkee mukana, vaikka ei kyllä roiku muu kuin allit joita kyllä näkee nuoremmillakin.

        Olenko, katsonko olevani haluttu? Enpä ole itseäni tarjonnut, kysytty kyllä on, en tiedä hakuttunako vai tarpeellisena, koska en huolinut haluavaa.

        Toisaalla luin tanssimisesta, otinpa kantaakin vain ollakseni osana tätä naistenkin täyttämää yhteisöllistä palstaa.
        Tykkään ja nautin tanssimisesta. Viikko sitten eräs tanssittajani puhuikin kuinka tarpeellista on käydä tanssimassa jossa pääsee, paitsi tanssimaan toisen sukupuolen kanssa, myös kuulemaan mielipiteitä elämästä ja olosta aikana jolloin on paljon yksinäisyyttä ja moniaita puutteita elämässä. Monilla on puoliso sairas, mutta haluaa olla mukana elämässä, kuten tuollakin oli, vaimo istuskeli isomman osan ajasta, mutta mies tanssitti muita, tuttuja naisia. Jotkut miehet menivät istumaan tuon vaimon viereen, kun mies vei heidän vaimonsa tanssilattialle. Hienoa katsella, molemmat olivat innokkasti mukana musiikissa ja illassa.
        Tanssimaan meno on sosiaaliseen tilanteeseen hakeutumista!
        Kun viikkoon ei juttele muiden, kuin kaupan kassan kanssa, kiitos se yleensä siinäkin riittää, niin onhan se mahtavaa keskustella tanssin välillä parinsa kanssa.
        Tanssiessa ei tehdä huorin, mutta huoratkin tanssivat, sanoi poikamies joka ei arvostanut naista, koska haki vain seikkailuja ja joskushan se onnistuu huonommaltakin mieheltä se naisen iskeminen tanssilavalla.

        Voihan olla, että tuo poikamies on yhä poikamies, pitänee kysyä.

        Uhanaa kun vanheneva nainen kelpaa puheenaiheeksi, puhutaan sitten hyvää tai huonoa, nainen on aina miehen arvoinen. Siis tasa-arvoa!

        Siinäpä tuli paljon ajatuksia herättävä puheenvuoro. Menisinpä hakemaan, jos osuttaisiin samalle karkelopaikalle ja tuntisin. Mentäisiin vaikka jenkkaa.


    • marjaterttuinkeri

      Kaiken kaikkiaan aivan luettava ketju!
      Meillä kaikilla on omat mieltymykset ja siihen ei naapurin tai sukulaisen neuvot 'pure', pääasia on että löytyy mieleinen ja suhde kehittyy ja kestää!
      Yks' tykkää äidistä toinen äidin tyttärestä, se on elämää.

      • miestietäjä

        Niin juuri.
        Itse tykkään sekä äidistä, että tyttärestä ja vieläpä isoäidistä.
        Se vasta elämää onkin.


    • hämeen_hiras

      On tosiaankin puhutteleva, onnistunut ja innoittava ketju.
      Siinä mielessä voi rinnastaa tuohon jo pitemmäksi ehtineeseen tanssiketjuun

    • noinhan_se_näkyy

      Miksipäs muuten 70 -naiset eivät olisi haluttavia? Ovathan sitä varsin monesti jo 60 -vaiheessakin olevat.

    • että.kyllä.ikänaiset

      Kirjoitellaan ja luullaan paljon asiatonta 70 naisista. Siitä on äskettin ollut osoituksena eräs gynekologiaa käsittelevää aloitus. Ketju oli selvästikin naisen aloittama, joskin aloitus oli laadittu tarkoituksella ikään kuin miehen laatimaksi.

      Siinä jälleen karisteltiin eräitä ennakkoluuloja ikänaisista.

      Kaikkia ei ketju kuitenkaan ilmeisesti miellyttänyt, koska kyseinen asiallinen ja suorasukainen keskustelu on poistettu.

    • hämeen_hiras

      Kyllähän täällä 70 -naisia ylistetään tämän tästä ja runsain mitoin.
      Harvoinpa, jos koskaan, saatetaan keskustelunaiheeksi 70 -miehet, ehkä yhtä lukuun ottamatta.

    • Anonyymi

      Osuipa eteen tämä 70 -naisille omistettu ketju. Sen lähtökohta on jo niin rohkaiseva ja innoittava, että oli pakko ottaa vanha ketju vielä esille.

      • Anonyymi

        Voi härregyy. Oletko se puutteessa oleva 50 vai nainen 70 ?
        Ei voi vähempää kiinnostaa, vaikka kysymyksen laadinkin, kieli poskessa tietysti.
        Ja ihan piruuttani.


    • Anonyymi

      Täysin nolla, Suomessa hyvin arvostettu näkyy olevan.

    • Anonyymi

      On helppo vakuuttua siitä, että useimmat meidän aikamme 70plus-naiset, varsinkin, jos ovat eläneet säännöllistä elämää kuten asianlaita onkin useimmilla, ovat pirteitä, meneviä ja hyväkuntoisia samoin kuin henkisesti tasapainoisia.
      Samaa ei ikävä kyllä voida todeta useimmista tuon ikäluokan miehistä.
      Sen ovat ensisijaisesti tietenkin todenneet yleensä 70plus-naiset ja heistä etenkin sellaiset, jotka ovat toimineet ja toimivat tälläkin hetkellä sairaan puolison omaishoitajina. Ymmärtää hyvin, että hekin toivovat elämäänsä iloa, tavalla tai toisella, ja usein juuri toisen ihmisen myötävaikutuksella.

      • Anonyymi

        /0-vuotias mies on yhtä hyväkuntoinen ja viriili kuin nainenkin. Mikä on tuo miehiä vihaava tyyppi, joka aina näitä miehiä mollaavia juttuja kirjoittelee ? Ihan kuin onnellisia samanikäisiä 70-80 -vuotoaita pariskuntia ei olisi olemassakaan. Minun suvun ja ystävien piirissä on vain sellaisia, ei yhtään omaishoitajaa. Yksi 90-kymppinen mies kyllä hoitaa 80-vuotiasta vaimoaan rakkaudella.


      • Anonyymi kirjoitti:

        /0-vuotias mies on yhtä hyväkuntoinen ja viriili kuin nainenkin. Mikä on tuo miehiä vihaava tyyppi, joka aina näitä miehiä mollaavia juttuja kirjoittelee ? Ihan kuin onnellisia samanikäisiä 70-80 -vuotoaita pariskuntia ei olisi olemassakaan. Minun suvun ja ystävien piirissä on vain sellaisia, ei yhtään omaishoitajaa. Yksi 90-kymppinen mies kyllä hoitaa 80-vuotiasta vaimoaan rakkaudella.

        0-vuotiasta nyt ei kyllä voi vielä mieheksi sanoa.


      • Anonyymi

        70. Jäi seiskasta etusakara pois. Mutta saihan tellukka aiheen nälväistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        /0-vuotias mies on yhtä hyväkuntoinen ja viriili kuin nainenkin. Mikä on tuo miehiä vihaava tyyppi, joka aina näitä miehiä mollaavia juttuja kirjoittelee ? Ihan kuin onnellisia samanikäisiä 70-80 -vuotoaita pariskuntia ei olisi olemassakaan. Minun suvun ja ystävien piirissä on vain sellaisia, ei yhtään omaishoitajaa. Yksi 90-kymppinen mies kyllä hoitaa 80-vuotiasta vaimoaan rakkaudella.

        Asia on vain niin, että varsin moni 80 vuoden paalun ylittävä nainen on leskirouva. Puoliso ei ole enää kestänyt sinne asti.


    • Anonyymi

      Olen 73 v nainen ja minulla on rakastajana 20 v nuorempi mies. Suhde on kestänyt jo nelisen vuotta. Paras suhde, mitä ikinä.

    • Anonyymi

      alottajalle:

      Voi kauheeta,,,
      kaikki ku ei ole KatriHelunoita,

      kaikilla ku ei ole rohkeutta nuoriin miehiin
      eikä muutenkaan vetoa
      kun nuoret miehet muistuttaa liikaa omia lapsenlapsia, huh huh
      eihän se ole soveliastakaan semmoset suhteen,
      enemmäki KARVAT NOUSEE PYTYYN,
      ajatuski on karmea
      aivan kuin olisi RIKOKSESTA kysymys,

      mun mielestä vanhan ihmisen ja nuoren suhde on LUONNOTON;

      kyllä seksuaalinen kaveri pitää olla suurinpiirtein saman ikänen korkeentaan 5 vuoden säteelllä
      jompaan kumpaan suuntaan,,

      että alottaja hyvä,,, etsi itsesi ikästä seuraa,
      älä haaveile vanhoista mummoista, ei ne sinnuu haluu ollenkaan,
      olet lapsen-lapsen asemassa heidän mielestä,,
      TULIKO SELVÄKSI,
      tää on mun mielipide,,,

    • Anonyymi

      Voi taivas kaikenkarvaisia keskenkasvuisia räkänokkia tänne
      kirjoittaa ja ruikuttaa pillua-Jos ei omasta ikäluokasta löydy
      pantavaa niin osta koira tai rusikoi pöydän ääressä porno
      filmejä katsoen niinkuin tähänki asti-
      Mummot ottaa kunnon kokoisia ja näköisiä miehiä jotka
      osaavat jo jotain tähän ikään

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1831
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1358
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1164
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1115
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1068
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1012
    Aihe